Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βροχολίτιδα κ Θηλασμός.

Recommended Posts

Η μπέμπα μου έχει βροχολίτιδα σε λάρυγγα και φάρυγγα. Πως το κατάφερα αυτό δεν έχω καταλάβει :evil:

Το θέμα είναι ότι απο την μέρα που ξεκινήσαμε την θεραπεία η μπέμπα και τον ύπνο της έχει χάσει και με τον θηλασμό είναι ανω κάτω.

Θηλαζει ανα 1,5-2 ωρες για 20 λεπτά περίπου ενώ πριν την βροχολίτιδα είχαμε φτασει να τρώει 10 λεπτά ανά 3 ώρες. Όσο για το βράδυ ... δεν παλεύεται.... Νιώθω ότι απο τις 8 μέχρι τα μεσάνυχτα είναι μονίμως στο στήθος μου και θηλάζει αλλιώς κλαίει. Αποκοιμιέται γύρω στις 12,30 τελικά με πολύ κλάμα για να ξυπνήσει στο 3ωρο και να φάει.

Αναρωτιέμαι αν οταν τελειώσει η φαρμακευτική αγωγή θα επανέρθει στους ρυθμούς της ...

Ξέχασα να σας πω ότι δεν κοιμάται πια ούτε κ την ημέρα.(πανε εκείνα τα 2ωρα ησυχίας) τώρα αν θα κοιμηθεί θα ξυπνήσει στο μισάωρο.

Διαφημίσεις

Αφήστε δε που όταν η μικρή είναι στο στήθος απο τις 8 μέχρι τα μεσάνυχτα ενδιάμεσα πρέπει να ετοιμάσω και την μεγάλη για ύπνο(οταν λείπει ο σύζυγος)...

Εκεί να δείτε γέλιο και κλάμα μαζί!!!

konstandina μου πρωτα απ ολα περαστικα και αγυριστα να ειναι!Περασαμε και εμεις βρογχιολιτιδα 3 μηνων,πριν 1 μηνα δηλαδη.Αφου θηλαζει παλι καλα να λες!Χρειαζονται πολλα υγρα οπως θα σου ειπε και ο γιατρος φανταζομαι.Εγω της δινω το γαλα μου με το μπιμπερο και εκεινες τις μερες δεν ετρωγε καθολου,καναμε αγωνα για να φαει 200-300γρ ολη μερα.Εχασε και βαρος φυσικα... :(

Εννοειται οτι το προγραμμα ολο ανω κατω γινεται....

Πυρετο εχετε?Κλιση στο κρεβατι να δωσεις και να βαζεις ορο!

Και παλι περστικα...

Αυτο με το δευτερο παιδι,τι να πω,ειναι μεγαλες ηρωιδες οι μανες....

Η μπέμπα μου έχει βροχολίτιδα σε λάρυγγα και φάρυγγα. Πως το κατάφερα αυτό δεν έχω καταλάβει :evil:

Το θέμα είναι ότι απο την μέρα που ξεκινήσαμε την θεραπεία η μπέμπα και τον ύπνο της έχει χάσει και με τον θηλασμό είναι ανω κάτω.

Θηλαζει ανα 1,5-2 ωρες για 20 λεπτά περίπου ενώ πριν την βροχολίτιδα είχαμε φτασει να τρώει 10 λεπτά ανά 3 ώρες. Όσο για το βράδυ ... δεν παλεύεται.... Νιώθω ότι απο τις 8 μέχρι τα μεσάνυχτα είναι μονίμως στο στήθος μου και θηλάζει αλλιώς κλαίει. Αποκοιμιέται γύρω στις 12,30 τελικά με πολύ κλάμα για να ξυπνήσει στο 3ωρο και να φάει.

Αναρωτιέμαι αν οταν τελειώσει η φαρμακευτική αγωγή θα επανέρθει στους ρυθμούς της ...

Ξέχασα να σας πω ότι δεν κοιμάται πια ούτε κ την ημέρα.(πανε εκείνα τα 2ωρα ησυχίας) τώρα αν θα κοιμηθεί θα ξυπνήσει στο μισάωρο.

Περαστικά σας!

Τρώει πιο αργά γι αυτό κάνει τόση ώρα, δυσκολεύεται να συντονίσει την αναπνοή με την κατάπωση τώρα που είναι αρρωστούλα....

Ο θηλασμός ίσως να την ανακουφίζει και γι αυτό γίνεται αυτός ο χαμός. Ίσως να θέλει να πάρει περισσότερα αντισώματα για να ανακάμψει. Το κάνουν συχνά τα μωρά που θηλάζουν.

Όταν θα γίνει καλά τότε θα επανέλθει σιγά σιγά στους ρυθμούς της.

Καλό κουράγιο. :)