Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

πηγα σημερα στι παραπανω καταστημα να δω τι εκπτωσεις εχει και βλεπω το εξης:

τα Χριστουγεννα ειχα αγορασει ενα ζευγαρι γουνινες μποτες ξερετε αυτες με την γουνιτσα μεσα που τις φορας εξω απο τζην και τις ειχα αγορασει 49 ευρω και τις ειχε με τις εκτωσεις υποτιθετε 59 ευρω απο 79....

πλακα μας κανουν???? αφου εγω τις ειχα αγορασει πιο φτηνα τις ιδιες σας λεω, οχι μονο δεν καναν εκπτωση αλλα τις ειχαν και 10 ευρω πιο ακριβες... μιλαμε μας κλεβουν κανονικοτατα..

πηγα μεσσημερι και το μαγαζι ηταν κλειστο εχω σκοπο να ξαναπαω με την αποδειξη μαζι γιατι την εχω κρατηση και θα τους κανω τρελη φασαρια..

Διαφημίσεις

Μου 'χει τύχει να πάω στους Tsakiri Mallas για παπούτσια και είχα βάλει κατί γόβες στο μάτι, επειδή ήταν όμως λίγες μέρες πρίν τις θερινές εκπτώσεις σκέφτομαι να πάω να τις πάρω τη 1η μέρα των εκπτώσεων. Η αρχική τιμή ήταν 169, πάω στις εκπτώσεις και ως αρχική λέγανε 189 και με κόκκινο μαρκαδοράκι το είχανε διαγράψει και είχανε γράψει 169!!!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

δυσφημιση τους χρειαζεται κ να μην ξαναψωνιζεις απο εκει...μονο ετσι βαζουν μυαλο...γιατι ουτε τα παππουτσομαγαζα χαθηκαν κ πλεον υπαρχουν κ οι διαδικτυακες αγορες....ε δεν χαθηκε ο κοσμος αν δε φοραμε τσακιρης μαλλας παππουτσι....

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

δυσφημιση τους χρειαζεται κ να μην ξαναψωνιζεις απο εκει...μονο ετσι βαζουν μυαλο...γιατι ουτε τα παππουτσομαγαζα χαθηκαν κ πλεον υπαρχουν κ οι διαδικτυακες αγορες....ε δεν χαθηκε ο κοσμος αν δε φοραμε τσακιρης μαλλας παππουτσι....

Έτσι ακριβώς. Και άστους να κλαίγονται ότι δήθεν υπάρχει κρίση και δεν τα βγάζουν πέρα. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές

πηγα σημερα στι παραπανω καταστημα να δω τι εκπτωσεις εχει και βλεπω το εξης:

τα Χριστουγεννα ειχα αγορασει ενα ζευγαρι γουνινες μποτες ξερετε αυτες με την γουνιτσα μεσα που τις φορας εξω απο τζην και τις ειχα αγορασει 49 ευρω και τις ειχε με τις εκτωσεις υποτιθετε 59 ευρω απο 79....

πλακα μας κανουν???? αφου εγω τις ειχα αγορασει πιο φτηνα τις ιδιες σας λεω, οχι μονο δεν καναν εκπτωση αλλα τις ειχαν και 10 ευρω πιο ακριβες... μιλαμε μας κλεβουν κανονικοτατα..

πηγα μεσσημερι και το μαγαζι ηταν κλειστο εχω σκοπο να ξαναπαω με την αποδειξη μαζι γιατι την εχω κρατηση και θα τους κανω τρελη φασαρια..

κοριτσια πηγακ εγω με την αδερφουλα μου στην ερμου και μιλαμε οι τιμες εχουν ξεφυγει πολυ μα καλα λεω μια μποτα να παρεις πρεπει να δουλευεις ενα μηνα...αφου οι τιμες τωρα πια ειναι πιο υψηλες απο πριν...και εγω θα τους εκανα τρελη φασαρια κ μετα μια καταγγελια..να μαθουν...μαλλον για κοροιδα μα εχουν!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω η απόδειξη δεν αποδυκνεύει πιο μοντέλο πήρες. Κάπως έτσι θα σου απαντήσουν.

Κατά τ'αλλα δεν μου κάνει πια εντύπωση, συνήθης πρακτική.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω η απόδειξη δεν αποδυκνεύει πιο μοντέλο πήρες. Κάπως έτσι θα σου απαντήσουν.

Κατά τ'αλλα δεν μου κάνει πια εντύπωση, συνήθης πρακτική.

Noμίζω γράφει το κωδικό...

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Αμα καταλάβουν ότι πάει για καταγγελία το θέμα, δεν είναι δύσκολο να αλλαχτεί ο κωδικός.

Κι άντε μετά εμείς να αποδείξουμε τι γίνεται.

το'χω ξαναπεί κάπου.................φωτογραφιούλα την βιτρίνα με αυτό που μας ενδιαφέρει και μετά τους το τρίβουμε στη μούρη με ένα c.c. στον συνήγορο του καταναλωτή.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται, αλλά επειδή κάποτε δούλευα με barcode και κωδικούς, ξέρω ότι αλλάζονται. Τώρα αν είναι εύκολο ή όχι για το συγκεκριμένο κατάστημα , δεν το γνωρίζω.

Απλά το λέω για να είναι προετοιμασμένη η κοπέλα μήπως πάρει τέτοια απάντηση.

Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται, αλλά επειδή κάποτε δούλευα με barcode και κωδικούς, ξέρω ότι αλλάζονται. Τώρα αν είναι εύκολο ή όχι για το συγκεκριμένο κατάστημα , δεν το γνωρίζω.

Απλά το λέω για να είναι προετοιμασμένη η κοπέλα μήπως πάρει τέτοια απάντηση.

Καλά ναι, σίγουρα!

Το θέμα είναι πως δικαιολογία θα βρεθεί ή θα τη ''χρυσώσουν'', προκειμένου να μην ανοίξει το στοματάκι της.

Μια φίλη μου για παράδειγμα, είχε πάει στα κομμωτήρια nicolas και της κατέκαψαν το κεφάλι. Προκειμένου να μη προβεί σε καταγγελία και μηνύσεις της ''έταξαν'' ό,τι ήθελε τζάμπα για ένα χρόνο!:shock::shock::shock:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Καλά αν το δέχτηκε μετά την ζημιά που έπαθε, τι να πω...........ούτε απέξω δεν θα ξαναπέρναγα (θα βγούμε off topic σε λίγο:D)

Διαφημίσεις

Καλά αν το δέχτηκε μετά την ζημιά που έπαθε, τι να πω...........ούτε απέξω δεν θα ξαναπέρναγα (θα βγούμε off topic σε λίγο:D)

Όχι, ρε συ! Στα δικαστήρια τράβηξε και μάλιστα το συγκεκριμένο υποκατάστημα έκλεισε!

(Sorry, off topic).:(

iyuNp3.png4hNCp3.png

Παιρνεις εφημεριδα της ημερας και οταν τραβας φωτογραφια τη βαζεις διπλα απο το αντικειμενο...ωστε να πιστοποιειται και η ημερομηνια και να ειναι εγκαιρο αυτο που υποστηριζεις...Εγω γλυτωσα προστιμο σε μονοδρομο ο οποιος δεν ειχε σημα οτι ειναι μονης κατευθυνσης.Αυτο να το θυμαστε παντα...Εφημεριδα...σωζει τσεπες!:D:D:D

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Παιρνεις εφημεριδα της ημερας και οταν τραβας φωτογραφια τη βαζεις διπλα απο το αντικειμενο...ωστε να πιστοποιειται και η ημερομηνια και να ειναι εγκαιρο αυτο που υποστηριζεις...Εγω γλυτωσα προστιμο σε μονοδρομο ο οποιος δεν ειχε σημα οτι ειναι μονης κατευθυνσης.Αυτο να το θυμαστε παντα...Εφημεριδα...σωζει τσεπες!:D:D:D

Ναι, βρε οκ....Και πες παίρνω εφημερίδα σήμερα 3-2-2011 και πάω και τραβάω τη φώτο στις 20-3-2011 και κοτσάρω τη σημερινή εφημερίδα, ισχυριζόμενη πως τη τράβηξα στις 3-2-2011....:roll:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Κοριτσια αυτο το κανουν παντου τελευταια....Και κατι αλλο που παρατηρησα...ειναι οτι πριν τις εκπτωσεις αλλαζουν ολοι βιτρινα:rolleyes:Γιατι αραγε...?Γιατι δε βρισκεις ποτε δερματινο παπουτσι που ειχε 100 και το ζαχαρωνες τοσο καιρο κ περιμενες τις εκπτωσεις...και το ειδες 2 μερες πριν στη βιτρινα αλλα μετα στη θεση του υπηρχε ενα αλλα...πλαστικο...απο ποιοτητα μηδεν...και ολα γενικως...αλλαγμενα...Επισης μου εχει τυχει να πουλανε παπουτσια που τα πηρα εγω φετος-ας πουμε-μετα απο δυο χρονια κανονικη τιμη,ανατιμημενο προς τα πανω,αλλα να εχουν μονο 4 νουμερα,τυχαιο?:rolleyes:

Ναι, βρε οκ....Και πες παίρνω εφημερίδα σήμερα 3-2-2011 και πάω και τραβάω τη φώτο στις 20-3-2011 και κοτσάρω τη σημερινή εφημερίδα, ισχυριζόμενη πως τη τράβηξα στις 3-2-2011....:roll:

Δεν υπαρχει θεμα...εσυ να πιστοποιησεις θελεις οτι τη συγκεκριμενη ημερα που ειχανε τις δηθεν εκπτωσειςη που ειναι Μετα την ημερομηνια της αποδειξης...οτι ηταν ακριβοτερες.Το μετα πιστοποιεις εσυ...αυτο θες να αποδειξεις

Δεν υπαρχει θεμα...εσυ να πιστοποιησεις θελεις οτι τη συγκεκριμενη ημερα που ειχανε τις δηθεν εκπτωσειςη που ειναι Μετα την ημερομηνια της αποδειξης...οτι ηταν ακριβοτερες.Το μετα πιστοποιεις εσυ...αυτο θες να αποδειξεις

Και εάν η φωτογραφική έχει ημερομηνία; Πιάνει;:rolleyes:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Εγω μια φορα ψωνισα απο το εν λογω καταστημα και τα παπουτσια με πεθαναν. χειριστης ποιοτητας, δεν αξιζουν τα λεφτα τους κατα τη γνωμη μου. Και αυτα τα κολπα με τις τιμες...κριμα. Και μετα λενε Κριση. Ο κοσμος δεν ψωνιζει. Δεν κοιταν που δεν εχουν κανεναν απολυτως σεβασμο προς τον πελατη....

οχι γιατι αυτο μπορεις να το ρυθμισεις εσυ...ενω η εφημεριδα δεν ειναι κατι που αλλαζει...το καλυτερο ειναι να εχεις βιντεο και να τραβηξεις τα παντα...να πας εκει να τραβηξεις την εφημεριδα με λεπτομερια να φαινεται η ημερομηνια και διπλα τα παπουτσια κι εκει που γρφει εκπτωσεις η οτι αλλο...Το τελειο εγκλημα:twisted::twisted::twisted:

Την μηχανη την ρυθμιζεις εσυ οπως θες

Εγώ θα κάνω τον Σέρλοκ κι εσύ τον Γουάτσον.............. αύριο ξαμολιόμαστε στην Ερμού:-D............μην ξεχάσεις την κάμερα.