Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γυμναστική στο σπίτι!

Recommended Posts

Γεια σας!Ανοίγω αυτό το θέμα με την ελπίδα να ανταλλάξουμε απόψεις για τη γυμναστική γενικά κ τη γυμναστική στο σπίτι ειδικότερα όντας πλέον.... μαμάδες!Πήγαινα γυμναστήριο τα τελευταία 18 χρόνια της ζωής μου- είμαι 31. Τώρα όμως που είμαι μαμά - 9 μηνών η κόρη μου- πού χρόνος για γυμναστήριο...έκανα μια προσπάθεια είναι η αλήθεια, γράφτηκα σε ένα γυμναστήριο αλλά πήγαινα μια φορά στις 10 μέρες κ αν κ αυτό με πολύ άγχος κ τρέξιμο κ...ουφ αυτό δεν είναι γυμναστική πλέον είναι βάσανο. Γιατί εκτός από τον καθαρό χρόνο γυμναστικής χάνεις χρόνο στο πηγαινε έλα, στο ντύσου ξεντύσου κ έτσι πιάνεις το δύωρο κ πού δύωρο για χάσιμο....έτσι αποφάσισα να κάνω γυμναστική στο σπίτι. 3 μισαωρα την εβδομάδα με Dvd, αλλά να το τηρώ. Κ το τηρώ μέχρι τώρα. Με Dvd όπως είπα, συνήθως με την Power Yoga της Πετρουλάκη ή με Gallanetics. Έστω αυτό με κάνει να αισθάνομαι καλά με το σώμα μου....

Κάνει καμιά σας γυμναστικούλα στο σπίτι?Τι πρόγραμμα ακολουθείτε?

Διαφημίσεις

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Και εγω΄οσες φορές έχω γραφτει στο γυμναστήριο, έχω πάει κανα δυο μήνες και τέρμα.

Τωρα δε με το παιδί, πού χρόνος!

πάρα πολύ μου αρέσουν τα dvd που κατά διαστήματα κυκλοφορούν με διάφορα περιοδικά. Εχω παρει πάρα πολλά.

Γιόγκα, πιλάτες και καλλανέτικς δεν με τραβάνε καθόλου. Τα έχω κάνει αλλά τα βαριέμαι αφόρητα. Της Πετρουλάκη απίστευτα αθλια και βαρετα...

για μενα η γυμναστική είναι ενταση και ρυθμός. Δλδ αερόμπικ ή συνδυασμός αερόβια και ενδυνάμωση.

εχω βαράκια, λάστιχα, σκοινακι, ενα μικρό μηχανικό στεπ, μπάλα πιλάτες, και κάνω διάφορα κάθε φορά.

Η γυμναστικη με γεμίζει απίστευτα!

Νομίζω οτι πολυ σημαντικό ρόλο παίζει και η προθέρμανση και η αποθεραπεία. Αυτό όμως θέλει επιπλέον χρόνο, που δεν διαθέτω και το ψιλοπαρακάμπτω...:cool: Για αποθεραπεία πολυ καλό΄είναι το σκοινάκι.

τις τελευταίες μέρες νιώθω αρκετά κουρασμένη και όταν γυρνάω απο την δουλειά έχω λίγο χρόνο για γυμναστική. Προσπαθώ για 2 φορες την έβδομάδα, αλλά δεν το καταφέρνω πάντα. Πρεπει να χει κοιμηθεί και το παιδι.

να τα λέμε λοιπόν απο δω, και να δίνουμε η μια στην αλλη ιδέες!

Αχ... το να καταφερω να παω γυμναστηριο φαινεται να ειναι ενα ανεκπληρωτο ονειρο για τα επομενα χρονια.

Καθως και το να παρω ποδηλατο για εξω να βολταρω.

Μαζι σας εδω λοιπον...:lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

κι εγώ στο κλαμπ, μέχρι την εγκυμοσύνη πήγαινα ένα δίωρο την ημέρα γυμναστήριο τις καθημερινές, Σάββατο ρεπό :) και τις Κυριακές τένις. Ωραίες εποχές! Μετά σιγά-σιγά τα σταμάτησα όλα, πήρα και κιλά, και τώρα είπα να ξαναμπώ σε μια σειρά. Έχω αρχίσει το τρέξιμο, το οποίο δεν μου αρέσει είναι η αλήθεια, αλλά είναι πολύ καλή άσκηση και σε στεγνώνει κι από λίπος (λέμε τώρα, άμα δεν πλακώνεις το φαγητό μετά). Έχω πάρει και για το σπίτι το The post-pregnancy workout της Tracy Anderson, αλλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμη. Θέλω να το βάλω στο πρόγραμμα να τρέχω ένα μισαωράκι τουλάχιστον την ημέρα και 4-5 φορές την εβδομάδα να κάνω και ασκήσεις στο σπίτι. Μόνο έτσι θα έρθω πάλι στα ίσια μου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος είναι ελάχιστος :(

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Έχω πάρει και για το σπίτι το The post-pregnancy workout της Tracy Anderson, αλλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμη. Θέλω να το βάλω στο πρόγραμμα να τρέχω ένα μισαωράκι τουλάχιστον την ημέρα και 4-5 φορές την εβδομάδα να κάνω και ασκήσεις στο σπίτι. Μόνο έτσι θα έρθω πάλι στα ίσια μου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος είναι ελάχιστος :(

Καλημέρα,

Το DVD το παρήγγειλες από έξω, γιατί το ψάχνω και δεν το βρίσκω.

Βέβαια θα το χρησιμοποιήσω μετά από 7 μήνες και βάλε (να το πάρω κι απόφαση μετά τη γέννα) :):)

81332fc420.png

ad017ac402.png

Διαφημίσεις

Filoudaki γι αυτό που λες να έχει κοιμηθεί το παιδί κ γω στην αρχή αυτό περίμενα να κοιμηθεί, αλλά εκείνη την ώρα έχεις τόσα να κάνεις που τελικά δεν κάνεις γυμναστική.....τους τελευταίους μήνες όμως κάνω το εξής:βάζω το παρκοκρέβατο παράλληλα με το δικό μου στρωματάκι κ τη βάζω μέσα όση ώρα κάνω το προγραμματάκι μου κ αυτή με χαζεύει..εντάξει μερικές φορές ίσως διαματυρηθεί λίγο αλλά εφόσον είμαι δίπλα την καθυσηχάζω εύκολα. Κ έτσι καταφένω να είμαι πιστή στο ραντεβού μου με τη γυμναστική.Άσε που νομίζω ότι έτσι η γυμναστι΄κή περνάει στο παιδί σαν καθημερινή συνήθεια κ ίσως εξοικιωθεί κ αυτό στο μέλον καλύτερα!

kinkajoujou και για μένα το τρέξιμο είναι το καλύτερο όλων αν συνδυάζεται με καμιά ασκησούλα στο σπίτι. Τι καλύτερο απ το να ξυπνας το πρωι κ να τρέχεις κανένα μισαωράκι κ μετά να τρως το πρωινό σου....Αχχχχ καλά θα ήταν, αλλά απίθανο!!

kinkajoujou και για μένα το τρέξιμο είναι το καλύτερο όλων αν συνδυάζεται με καμιά ασκησούλα στο σπίτι. Τι καλύτερο απ το να ξυπνας το πρωι κ να τρέχεις κανένα μισαωράκι κ μετά να τρως το πρωινό σου....Αχχχχ καλά θα ήταν, αλλά απίθανο!!

αδυνατον, πραγματι!!!

εχω dvd s εχω μηχανημα δονησης 1400 ευρω το ειχα παρει!εχω λαστιχα βαρακια και διαφορα απο τα περιοδικα!εχω ενα γιο 2μιση και την μπουμπου που ειναι 30μερων!απεναντι μου εχει γηπεδο για τρεξιμο!και ειμαι 88κιλα!!!!να κλαψω τωρα η μετα?μαλλον μετα ε να περιμενω να σαραντησω και μετα τι θα προλαβαινω!η μικρη θελει συνεχεια αγκαλια και στηθος....

Να σου ζήσει η μικρή!Ναι κ η δικιά μου ήταν συνέχεια στο στήθος στην αρχή...όχι ότι δεν είναι τώρα...Τι να πω βρε κορίτσια..κάνουμε πράγματα για όλους - συμπεριλαμβανομένου νοικοκυριού - δεν μας αξίζει κ κάτι για μας??Γιατί ό,τι αφήνουμε μας αφήνει...τελείως..Εσυ μετά το δίμηνο βεβαίως βεβαίως. Κ αφού θηλάζεις κιόλας θα σου φήγουν τάκα τάκα τα κιλάκια!!

Διαφημίσεις

εγώ είχα βάλει περίπου 14 κιλά, και ταχασα σχεδόν αμέσως, θηλάζω ακόμη,

μου έμειναν κανα δυο, αλλά το βασικό μου πρόβλημα, είναι η περιοχή γύρω απο την κοιλιά, υπάρχει ενα μπακάκι :cool: που δεν εννοεί να φύγει...

πρεπει λοιπόν να εφαρμόσουμε το σύστημα:βελόνα και κλωστή (που έλεγε η Παγώνα)

για να ράψουμε το στόμα μας, γιατί αλλιώς μόνη της η γυμναστική δεν κάνει δουλειά!

Καλημέρα,

Το DVD το παρήγγειλες από έξω, γιατί το ψάχνω και δεν το βρίσκω.

Βέβαια θα το χρησιμοποιήσω μετά από 7 μήνες και βάλε (να το πάρω κι απόφαση μετά τη γέννα) :):)

ναι το είχα παραγγείλει από το Amazon. Πάντως μην φανταστείς, δεν έχει και τίποτε πολύ διαφορετικό από ό,τι κάνεις σε ένα καλό γυμναστήριο. "Συμβουλή" μου αν σου το επιτρέπει η εγκυμοσύνη σου, κάνε κάποια ελαφριά άσκηση και κατά τη διάρκεια, τα οφέλη είναι πολλά. προσωπικά μετανιώνω πολύ που τα παράτησα :(

κι εγώ έτσι έλεγα στην αρχή. τώρα το πήρα απόφαση, το πρωί σηκώνομαι νωρίς, δίνω γάλα στη μικρή, την αφήνω στο σύζυγο και φεύγω. όσο εγώ τρέχω, αυτοί παίρνουν το πρωινό τους, κι όταν γυρίσω βάζω τη μικρή για ύπνο και αναλαμβάνω τα υπόλοιπα. αλλιώς δεν βγαίνει! φαίνεται βουνό, αλλά αν το σκεφτείς είναι μόνο μισή ώρα!

Αυτή εδω φαίνεται να έχει πολύ καλά dvd. Αλλά φυσικά κοστίζουν.

όντως φαίνονται καλά.

Πάντως κορίτσια, εμένα τώρα τα χέρια μου είναι πολύ πιο σφιχτά από ό,τι όταν έκανα γυμναστική, με ένα μωρό σχεδόν 9 κιλά πέρα δώθε όλη μέρα, έχω κάνει το μπράτσο του Τερμινέιτορ! ;) Μερικές ασκησούλες που γίνονται εύκολα με το μωρό είναι να το κρατάς στα χέρια και να το σηκώνεις ψηλά, επίσης να κάνεις κοιλιακούς με το μωρό να κάθεται πάνω στην κοιλιά σου (με αυτά τα δύο και το μωρό χαίρεται κι εσύ κάνεις ασκήσεις χεχε) κι επίσης έχοντας το μωρό αγκαλιά να σηκώνεσαι/κάθεσαι από τον καναπέ ή το κρεβάτι χωρίς χέρια (τα καλύτερα squats!).

Διαφημίσεις

Έχω και κασέτες και DVD και διάφορα όργανα γυμναστικής,που πλέον χρησιμεύουν για να ακουμπάω επάνω τους ρούχα!!:oops:

Μανούλα δεν είμαι,αλλά είμαι απίστευτα γλυκατζού και ταυτοχρόνως τεμπέλα.Βαριέμαι αφόρητα την γυμναστική,αλλά περπατάω πάρα πολύ, καθημερινά.

Το καλύτερο πρόγραμμα που έχω να προτείνω είναι 4 DVD του Billy Blanks.

Ο τύπος είναι απίστευτος.Συνδυάζει πολεμικές τέχνες με στρατιωτική εκπαίδευση.Μετά την πρώτη φορά,πονούσε τόσο το σώμα μου,που ήταν σαν να με είχαν δείρει πέντε άνθρωποι μαζί.Προσφέρει ταυτοχρόνως και εκτόνωση,διότι έχει πολλές κλωτσιές και εκείνη την ώρα φανταζόμουν ότι χτυπούσα ανθρώπους που δεν πολυσυμπαθώ!!!!!:lol:

Το είχα αγοράσει από εκπομπή telemarketing στην τηλεόραση,πριν κάποια χρόνια.Αν το συνέχιζα,θα ήμουν κορμάρα,αλλά....

εγώ είχα βάλει περίπου 14 κιλά, και ταχασα σχεδόν αμέσως, θηλάζω ακόμη,

μου έμειναν κανα δυο, αλλά το βασικό μου πρόβλημα, είναι η περιοχή γύρω απο την κοιλιά, υπάρχει ενα μπακάκι :cool: που δεν εννοεί να φύγει...

κ γω 14 ακριβώς είχα βάλει κ τα έχασα όλα θεωρώ με το θηλασμό, παρότι έφαγα πολυυυυυυ αυτούς τους μήνες!!Πάντως θεωρώ ότι τα callanetics με τις πολλές επαναλήψεις κ τις μικρές κινήσεις βοηθάνε να φύγει η μπάκα. Εμένα νιώθω ότι με βοήθησαν πολύ

κι εγώ έτσι έλεγα στην αρχή. τώρα το πήρα απόφαση, το πρωί σηκώνομαι νωρίς, δίνω γάλα στη μικρή, την αφήνω στο σύζυγο και φεύγω. όσο εγώ τρέχω, αυτοί παίρνουν το πρωινό τους, κι όταν γυρίσω βάζω τη μικρή για ύπνο και αναλαμβάνω τα υπόλοιπα. αλλιώς δεν βγαίνει! φαίνεται βουνό, αλλά αν το σκεφτείς είναι μόνο μισή ώρα!

Μπράβο!Πολύ καλή συνήθεια!Αυτό βέβαια είναι εφικτό αν έχεις πάρκο κοντά στο σπίτι...εγω εδώ για να βρω πάρκο ή δασάκι για να τρέξω πρέπει να πάω τουλάχιστον ένα τέταρτο δρόμο με αυτοκίνητο κ να έχω μάλλον κ περίστροφο μαζί μου γιατί στο δασάκι βλέπεις ό,τι θες...οπότε παραμένει όνειρο για μένα...

όντως φαίνονται καλά.

Πάντως κορίτσια, εμένα τώρα τα χέρια μου είναι πολύ πιο σφιχτά από ό,τι όταν έκανα γυμναστική, με ένα μωρό σχεδόν 9 κιλά πέρα δώθε όλη μέρα, έχω κάνει το μπράτσο του Τερμινέιτορ! ;) Μερικές ασκησούλες που γίνονται εύκολα με το μωρό είναι να το κρατάς στα χέρια και να το σηκώνεις ψηλά, επίσης να κάνεις κοιλιακούς με το μωρό να κάθεται πάνω στην κοιλιά σου (με αυτά τα δύο και το μωρό χαίρεται κι εσύ κάνεις ασκήσεις χεχε) κι επίσης έχοντας το μωρό αγκαλιά να σηκώνεσαι/κάθεσαι από τον καναπέ ή το κρεβάτι χωρίς χέρια (τα καλύτερα squats!).

Ναι κ γω που μένω σε μεζονέτα κ ανεβοκατεβαίνω συνέχεια με μωρό επίσης 9 κιλών στα χέρια, μια χαρά είναι κ πόδια κ χέρια. Λίγο η μέση παραπονιέται αλλά τι να κάνεις. ...Ασκήσεις με το μωρό έχει κ η Πετρουλάκη στο dvd Pre natal - Post natal. Στο pre natal έχει ασκησούλες για εγκύους,άπλές ίσα δηλαδή για να μην ξεσυνηθίζει το σώμα. Εγώ τις έκανα στην εγκυμοσύνη. Στο Post natal έχει ασκήσεις με καρότσι κ μωρό!Αυτές η αλήθεια είναι δεν τις έχω κάνει. Προτιμώ την Power Yoga της!

Aχ τι μου θυμησες τωρα.

Εγραψα τον Βασιλη ποδοσφαιρο καλοβλεποντας τον στιβο διπλα. Θα κανει ο Βασιλης λεω μαθημα στο ποδοσφαιρο θα βρω και εγω χρονο να κανω γυρω γυρω τον στιβο.

Αμ δε... τα μικρα πηγαν στο κατω γηπεδο και ο στιβος καμια ορατοτητα με εκεινο . Μπουχουχου... την πατησαμεν...:roll:

Δοκιμασα να κανει και ο Βασιλης γυρω γυρω μαζι μου ... κλαταρε στον 2ο ο ερημος :lol::lol:

Εβαλα και το καροτσι να τρεχω με το καροτσι μπροστα και εφαγα ενα κραξιμο.....:twisted::twisted: σιγα καλε το γκαζον τους χαλαγα ? :confused:

Για σπιτι παιδια και μονο για σπιτι . Καμια ασκησουλα.....

Κοίτα κ η βόλτα με το καρότσι καλή θα είναι - και εκτός στίβου ακόμα - αλλά την άνοιξη, το καλοκαιράκι...Τώρα το χειμώνα παίζει - για τις περισσότερες από μας- ή γυμναστήριο ή σπίτι. Κ εκτός από το πονεμένο θέμα του χρόνου είναι κ το οικονομικό....Το κοντινότερό μου γυμναστήριο θέλει 60€ το μήνα. Σαν πολλά δεν είναι αφού μπορούμε να δουλέψουμε με κανένα καλό Dvd στο σπίτι??Κ χρόνο γλιτώνουμε κ χρήμα...Το θέμα είναι ότι στο σπίτι συνήθως δεν είμαστε πολύ συνεπείς στο ραντεβού μας με τη γυμναστική. Αν το καταφέρουμε να είμαστε μάλλον είναι από τις καλύτερες συνήθεις κ δώρα για τον εαυτό μας!

Λοιπον.... Κοιλια πρωτα :-D:grin:

1. Ασκήσεις για τέλειους κοιλιακούς

2. Επισης αυτο παρακατω εχει αντρα στην εικονα αλλα φαινεται ευκολο (ρε λες κατι να ξερουν? :mrgreen: )

Πέντε λεπτά για τέλειους κοιλιακούς

Αν εκτελείς μόνο ροκανίσματα για να γυμνάσεις τον κορμό σου, τότε δεν κάνεις ολοκληρωμένη προπόνηση. Ετσι γυμνάζεις μόνο μία συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα αφήνοντας τους άλλους μυς του κορμού χωρίς επιβάρυνση. Για να γυμνάσεις πλήρως τον κορμό, κάνε ένα σετ για κάθε άσκηση που περιγράφεται παρακάτω χωρίς ενδιάμεση ξεκούραση

better-body-6.jpgΓέφυρα

Λάβε θέση για κάμψεις, αλλά τοποθέτησε τους πήχεις των χεριών παράλληλα - να ακουμπάνε στο έδαφος. Σφίξε τους κοιλιακούς και μείνε για τριάντα δευτερόλεπτα.

better-body-7.jpgΠλάγια γέφυρα

Ξάπλωσε στα πλάγια με τον πήχη του χεριού να ακουμπάει το πάτωμα, έτσι ώστε να σηκώνει τον κορμό από το έδαφος - τα πόδια είναι ενωμένα. Σφίξε τον κορμό μέχρι το σώμα να έρθει σε ευθεία γραμμή από τους αστραγάλους μέχρι τους ώμους. Μείνε για 30" και άλλαξε πλευρά.

better-body-8.jpgΡοκανίσματα σε ελβετική μπάλα

Ξάπλωσε σε μία ελβετική μπάλα, έτσι ώστε το κάτω μέρος της πλάτης να ακουμπά την μπάλα. Εχοντας τα δάχτυλα του χεριού πίσω από τα αυτιά, σήκωσε τον κορμό όσο πιο ψηλά μπορείς. Επανάφερε το σώμα στην αρχική θέση. Κάνε δεκαπέντε επαναλήψεις.

better-body-9.jpgΑνάποδα ροκανίσματα

Ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια στον αέρα κι ελαφρώς λυγισμένα. Προσπάθησε να φτάσεις τα πόδια κοντά στο στήθος σηκώνοντας τους γοφούς σου από το έδαφος. Επανάφερε το σώμα στην αρχική θέση. Κάνε 15 επαναλήψεις.

http://www.menshealth.gr/fitness.exercise.6.8694.html

3. Ασκήσεις για Τέλειους κοιλιακούς!! (παλι αντρας στην εικονα χμμμ... γιατι καλε εμεις δεν μπορουμε? :lol::lol::lol:)

4. Πως να αποκτήσετε καλλίγραμμο σώμα με τη βοήθεια μιας μπάλας...

5. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ

Για πακέτο των έξι, το όνειρο κάθε ανθρώπου, ακολουθήστε τις παρακάτω ασκήσεις.

1. Ξαπλώστε σε μαλακή επιφάνεια, λυγίζουμε τα γόνατα ωστε η μέση μας να ακουμπάει όλη στο στρωματάκι, τοποθετούμε τα χέρια στους μηρούς μας και σηκωνόμαστε μέχρι τα χέρια μας να περάσουν τα γόνατα. Προσοχή οι ώμοι μακρυά απο τα αυτιά και η μέση να μην ανασηκώνεται.

2. Ξαπλωμένοι στο στρωματάκι με λυγισμένα τα γόνατα με τον ίδιο τρόπο όπως στην πρώτη άσκηση, τεντώνουμε τα χέρια πίσω απο το κεφάλι και σηκωνόμαστε. Προσοχή στην μέση και στον αυχένα.

3. Ξαπλώνουμε σε στρωματάκι με λυγισμένα γόνατα, τεντώνουμε τα χέρια πίσω απο το κεφάλι και ταυτόχρονα σηκωνόμαστε και φέρνουμε τα χέρια πλάι στους μηρούς, εκτελούμε εναλλάξ δεξιά-αριστερά.

4. Ξαπλώνουμε σε μαλακή επιφάνεια, φέρνουμε τα γόνατα σε ορθή γωνία στον αέρα. Τα χέρια τεντωμένα στο πλάι και μετακινούμε τα γόνατα προς τα πίσω και επάνω, ξεκολλώντας την λεκάνη απο το πάτωμα. 5. Ξαπλώνουμε σε μαλακή επιφάνεια με 2 αλτήρες με τεντωμένα χέρια πάνω απο το πρόσωπο με τα γόνατα λυγισμένα και ακουμπώντας η μέση στο στρώμα. Πιέζουμε με τα χέρια τεντωμένα τους αλτήρες και σηκώνουμε την πλάτη μας απο το στρώμα μέχρι να πατάει η μέση μας. 6. Ξαπλώνουμε σε μαλακή επιφάνεια, λυγίζουμε το ένα γόνατο και τεντώνουμε χαλαρά το άλλο πόδι, τοποθετούμε τα χέρια στα πλάγια του κεφαλιού. Σηκωνόμαστε και ταυτόχρονα σηκώνουμε κάθετα το άλλο πόδι. Αυτή η σειρά ασκήσεων σε συνδιασμό φυσικά με σωστή διατροφή εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα.

http://www.trelobalo.net/index.php?option=com_content&view=article&id=105:2011-01-30-16-23-59&catid=17:2011-01-29-11-25-42&Itemid=84 (παλι αντρες εχει μην την ψαχνετε :roll::mrgreen::mrgreen:)

6. ΔΕΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟ′′ΚΤΙΣΕΤΕ′′ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ

7.Τέλειοι κοιλιακοί σε έξι εβδομάδες

Συμπερασμα... για να αποκτησω τελειους κοιλιακους πρεπει να αλλαξω φυλο :lol::lol::lol: αχαχαχα

Αχα!Ωραίο υλικό για διάβασμα!Τις ασκησούλες πάντως που κάνει ο κύριως, τη γέφυρα κ την πλάγια τις έχει στο Dvd της Power Yoga. Eίναι φανταστικές. Κάθεσαι μερικά - συνήθως 10 δευτερόλεπτα -σε αυτές τις στάσεις κ νιώθεις να δουλεύει πολύ δυνατά η κοιλια!

να σας πω εγω τι εκανα ...?

πηγα κ αγορασα το εξης

αποτελεσματα δε μπορω να πω ακομη ,γιατι το εχω σχεδον ενα μηνα κ μπορω να παιζω μονο οταν κοιμαται η μικρη κ μπλα μπλα μπλα .... αλλα τουλαχιστον σε σηκωνει απο τον καναπε κ σε διασκεδαζει κιολας!!!!

δεν ειναι φοβερη ιδεα ...σας την παραθετω

πειτε μου μπραβο !!!!

να σας πω εγω τι εκανα ...?

πηγα κ αγορασα το εξης

αποτελεσματα δε μπορω να πω ακομη ,γιατι το εχω σχεδον ενα μηνα κ μπορω να παιζω μονο οταν κοιμαται η μικρη κ μπλα μπλα μπλα .... αλλα τουλαχιστον σε σηκωνει απο τον καναπε κ σε διασκεδαζει κιολας!!!!

δεν ειναι φοβερη ιδεα ...σας την παραθετω

πειτε μου μπραβο !!!!

Απίθανο είναι!!

Προσωπικά στο σπίτι κάνω διάδρομο-διαλειματική προπόνηση - 3φ/εγια 1/2 ώρα. Και 4 φ/ε για 1 ώρα εξω, γυμναστήριο. Μέχρι να τελειώσει το σπίτι μας και να στήσω το δικό μου γυμναστήριο.Και θα βάλω την σούπερ κωπηλατική που ονειρεύομαι.... http://www.concept2.com/us/default.asp

Μέχρι τότε τρέφω ελπίδες να γυρίσω στη παλιά φυσκή μου κατάσταση και φυσικά να ξανααρχήσω (αθλητικό) ποδήλατο μήπως καταφέρω και πάω σε καμιά διοργάνωση - έτσι για να μου φύγει ο καημός... Που δεν πήγα το Φεβρουάριο του 2010 στον γύρο της Κεφαλονιάς...

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...