Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εκανα πατατα!!!!!!!!!!

Recommended Posts

ξεβαψε ενα ρουχο πανω σε μια καινουργια μπλουζα του ανττρα την ωρα που στεγνωνε.η μπλουζα ειναι κοκκινη κ εχει πια μαυρες κηηλιδες.ξερετα καποιον τροπο να βγει το χρωμα???? ξεβαφη δεν θελω ειχα καταστρεψει ρουχο με αυτη κ σε καθαριστηριο που ρωτησα μπου ειπαν οτι δεν το αναλαμβανουν

βοηθεια γιατι θα με μαστιγωσει :(:(:(:(

Διαφημίσεις

Επειδή και εγώ την έχω πατήσει αρκετές φορές έτσι, γιατί βάζω πλυντήριο αργά τη νύχτα και τα απλώνω το πρωί, τα ξαναπλένω χρησιμοποιώντας χρωμοπαγίδες. Τις περισσότερες φορές έρχονται στα ίσα τους τα ρούχα. Για δοκιμασέ το. Καλή επιτυχία.

O5X4p2.png 

Δεν ξέρω να σου πω, αλλά σε παρόμοια περίπτωση, έβαψα το ρούχο πιο σκούρο, δλδ μαύρο κ έτσι το έλιωσα στο φόρεμα, αντί να το πετάξω! Ηταν ένα κόκκινο φόρεμα που το έκανα κ γω με μαύρα πουα καταλάθος...

Είναι πολύ έντονο το χρώμα για να υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία (το κόκκινο εννοώ)... δεν θέλω να σε απογοητεύσω, ελπίζω να βρεθεί λύση, να τη μάθω κ γω.

Διαφημίσεις

Πήγαινε και αγόρασε μια ίδια μπλούζα :D

ναι μονο ξερετε εγω την ειχα αγορασει δωρο στη γιορτη του.μια φορα την εβαλε κ δεν λεει να δωσω παλι τοσα λεφτα.....

Δοκίμασε να το ξαναπλύνεις τότε σε λίγο πιο δυνατή θερμοκρασία μαζί με χρωμοπαγίδα. Μου κάνει εντύπωση που δεν το αναλαμβάνει το καθαριστήριο... Τόσο πολύ ξέβαψε το άλλο ρούχο?

εχω δυο μπουμπουκακια

Επειδή και εγώ την έχω πατήσει αρκετές φορές έτσι, γιατί βάζω πλυντήριο αργά τη νύχτα και τα απλώνω το πρωί, τα ξαναπλένω χρησιμοποιώντας χρωμοπαγίδες. Τις περισσότερες φορές έρχονται στα ίσα τους τα ρούχα. Για δοκιμασέ το. Καλή επιτυχία.

το ιδιο κανω κ εγω κ πιανει,α κ πανω στο ''λεκε'' βαζω ενα ενισχυτικο πλυσιματος για πιο σιγουρα αποτελεσματα!!!καλη επιτυχια!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

δοκίμασε να τρίψεις τα βαμένα μέρη με λίγο υγρό πιάτων .. όχι με πολλή δύναμη .. δεν είναι βρωμιά, βάψιμο είναι ..

και μια μικρή συμβουλή .. επειδη το ύφασμα τώρα είναι αρκετά ταλαιπωρημένο, μην βάλεις σκόνη σκόνη πάνω στα βαψίματα .. μπορεί να καψουν το ύφασμα και να σου τα κάνει χειρότερα .. καλύτερα το "χημικό" σου πόλεμο να τον κάνεις με υγρά καθαριστικά .. και πρόσεχε τους διαβολάκους που πουλάνε στα σούπερ μάρκετ .. κάνουν ζημιές ..

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

λοιπον εβαλα δυο χρωμοπαγιδεεες κ ενισχυτικο πλυσης με υγρο απορρυπαντικο καιιιιιιιιιιι ΒΓΗΚΑΝ!!!!!! ΓΙΟΥΠΙ.!!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

μπραβοοοοοοοο!!!!ο συνδιαμος αυτος στο ειπα εχει τρομερα αποτελεσματα!!!!:D:D:D

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις