Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ο γιοκας μου εδω και μηνες τρωει μια πλακα τυρι !!!!!!!!!!! την ημερα ενω πινει και 600ml γαλα και τρωει και γιαουρτακι καθε απογευμα! Αδυνατον να φαει μεσημεριανο χωρις τυρι, κλαιει, χτυπιεται και τα παραταει!!!!!!!!!!!! Μηπως δεν κανει ομως τοσο?????? Δεν ειναι και πολυ γεματος, για την ακριβεια ειναι τσιληβιθρακος, και δεν θελω να κοψει κι αυτα που τρωει........

χεεεεεεεεεεεεεελπ!!!!!!

Διαφημίσεις

εχμ απο οσο ξερω στελλιτσα το να παιρνει ενα παιδι περισσοτερο ασβεστιο απο οσο χρειαζεται οδηγει πολλες φορες σε αναιμια καθως το ασβεστιο εμποδιζει την απορροφηση του σιδηρου οπως κ πολλων βιταμινων.γιατι δε του μειωνεις το γαλα πχ στα 400 γρ κ να τρωει μισο γιαουρτακι αντι για ενα.μπορεις να κοψεις κ πολυ λιγο απο το τυρακι κ πιστευω θα ειναι σε νορμαλ επιπεδα

Ραφαελα 10/10/2005 Αλεξανδρος 22/01/2008 Νεφελη 28/10/2010 Β+Δ 04/10/2001

το γιαουρτι πολλες φορες το παραλειπω αλλα το γαλα ζορικο το βλεπω!!!!!! και οποτε βαζω λιγοτερο τυρι μετα ζηταει κι αλλο!!!!!! βρε τον μικρο σαρακατσανουλη τι παθαμε.......

Εγώ στη θέση σου δε θα προβληματιζόμουν. Εμένα βέβαια ο γιος μου έχει κόψει λίγο από το γάλα, οπότε χαίρομαι που αναπληρώνει με τυρι και γιαούρτι... Καλού κακού όμως , δε ρωτάς και τον παιδίατρο;

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Εγώ στη θέση σου δε θα προβληματιζόμουν. Εμένα βέβαια ο γιος μου έχει κόψει λίγο από το γάλα, οπότε χαίρομαι που αναπληρώνει με τυρι και γιαούρτι... Καλού κακού όμως , δε ρωτάς και τον παιδίατρο;

ο παιδιατρος ειπε δυο σπιρτοκουτα τυρακι την ημερα αμα μαθει ποσο τρωει...

θα μου πει "αστον 4 μερες θεονηστικο μεχρι να φαει σκετο το μεσημεριανο του"

εγω τετοιες βαρβαροτητες δεν κανω!

Διαφημίσεις

ο παιδιατρος ειπε δυο σπιρτοκουτα τυρακι την ημερα αμα μαθει ποσο τρωει...

θα μου πει "αστον 4 μερες θεονηστικο μεχρι να φαει σκετο το μεσημεριανο του"

εγω τετοιες βαρβαροτητες δεν κανω!

ποσο ειναι το παιδακι σου?ίσως να του περάσει

1129643tvsq1yiqpw.gif

στανταρ φαση ειναι.καποια στιγμη θα το βαρεθει!κ ο δικος μου ειχε φαει τρελλο κολλημα με τη νουτελα.εφαγε εφαγε εφαγε κ τωρα ουτε να τη βλεπει δε θελει

Ραφαελα 10/10/2005 Αλεξανδρος 22/01/2008 Νεφελη 28/10/2010 Β+Δ 04/10/2001

λυπαμαι που θα σας απογοητευσω, αλλα κοντευει ενας χρονος μ αυτη την ιστορια και δεν του περναει.....ειναι τρεισιμιση.....να και σημερα ειχα χυλοπιτες με μοσχαρακι, πλακωθηκε στο τυρι και στις χυλοπιτες, ελαχιστο κρεας που συνηθως ο φτυνει στο τελος, μια σαλατιερα παντζαρια και τελος!!!!!!!! αυτο το παιδι με τα παντζαρια και τις λαχανοκαροτοσαλατες πλακα εχει!!!!

αλλα το τυρι τι θα κανουμε...........

Εμένα τρώει συνέχεια τυρί και μαλιστα του τοστ ( βαζω νουνου). Τρελλαίνεται!!!! του μείωσα λίγο το γάλα . Και οταν τρώει τυρί....φαντασου οτι το τρωει σκετο , χωρις τιποτα .....δεν του δίνω γιαούρτι .

γκχμμμ!!!συγνωμη αυτο ειναι το κασερι φετες του τοστ νονου.το τυρι ειναι το λευκο...αλλα κανοντας μια αναζητηση στην βικιπαιδεια βλεπω οτι τυρι λεγετε και το κασσερι απλα αλλαζει κατηγορια.http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%85%CF%81%CE%AFεχει ομως το κασσερι εχει τοσο ασβεστιο οσο το τυρι φετα?

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

δεν το ξερα οχι το ομολογω!!!!και για να πω λιγο κατι επι του θεαμτος,ενας οργανισμος τρωει αυτα που χρειαζετε οταν μιλαμε και για ενα παιδι που δεν εχει μπει στην φαση του τρωω για να τρωω οπως ενας μεγαλος,το παιδι το χει αναγκη τοσο τυρι.παντος με μια εξεταση γενικη αιματος θα ειστε και ποιο σιγουροι για το που βρισκετε ο οργανισμος του.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

κι εμενα η κορη μου einai 3 k τρωει τυρι με καθε φαγητο απο τοτε που το ανακαλυψε. προχθες εφτιαξα κρεπες σοκολατα για να καταλαβετε, και ηθελε να της βαλω και τυρι!...της βαζουμε λιγο τυρι τριμμενο αν ταιριαζει στο φαι η απο αυτα τα τυρακια που ειναι για παιδια...α και οι εξετασεις της ηταν καλες. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΜΥΡΟ και δεν τρωνε γενικα τα αλμυρα γιαυτο τους αρεσει (οπως κ τα πατατακια κ οοοοταν παμε θεατρο μια στις τοσες ξερει πως θα φαει πατατακια απο αυτα τα lays στο φουρνο που εχουν λιγο αλατι). Πισω στο τυρι τωρα.....κι εμενα ωρες ωρες αν δε της βαλεις τυρι χτυπιεται....δεν υπαρχει σωτηρια. :P

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

λυπαμαι που θα σας απογοητευσω, αλλα κοντευει ενας χρονος μ αυτη την ιστορια και δεν του περναει.....ειναι τρεισιμιση.....να και σημερα ειχα χυλοπιτες με μοσχαρακι, πλακωθηκε στο τυρι και στις χυλοπιτες, ελαχιστο κρεας που συνηθως ο φτυνει στο τελος, μια σαλατιερα παντζαρια και τελος!!!!!!!! αυτο το παιδι με τα παντζαρια και τις λαχανοκαροτοσαλατες πλακα εχει!!!!

αλλα το τυρι τι θα κανουμε...........

Σα να διαβάζω για την κόρη μου... είναι 25 μηνών, δεν θυμάμαι πότε ακριβώς άρχισε η μανία με το τυρί, περίπου από τους 18 μήνες. Κατά τα άλλα, λίγα ζυμαρικά αρκεί να έχουν τυρί μέσα, μπιζέλια, σαλάτες, ντομάτες και λίγο ψωμί!

Όταν πεινάει πολύ μόνο τότε θα φάει και κάτι άλλο. Τότε δεν της βάζω τυρί στο φαγητό γιατί θα φάει μόνο αυτό και θα αφήσει το υπόλοιπο.

GJMap2.png

Διαφημίσεις

Ο γιοκας μου εδω και μηνες τρωει μια πλακα τυρι !!!!!!!!!!! την ημερα ενω πινει και 600ml γαλα και τρωει και γιαουρτακι καθε απογευμα! Αδυνατον να φαει μεσημεριανο χωρις τυρι, κλαιει, χτυπιεται και τα παραταει!!!!!!!!!!!! Μηπως δεν κανει ομως τοσο?????? Δεν ειναι και πολυ γεματος, για την ακριβεια ειναι τσιληβιθρακος, και δεν θελω να κοψει κι αυτα που τρωει........

χεεεεεεεεεεεεεελπ!!!!!!

και εμενα η κορη μου τρωει παρα πολυ τυρι με καθε φαγητο!! Απλα προσπαθω στα φαγητα που εχουν πολυ σιδηρο οπως τα σπανακια η και το αυγο που θα φαει κ.λ.π να μην της δινω τυρι ( φετα εννοω)! προσπαθησε και εσυ αυτο αφου δεν μπορεισ να του το ελλατωσεισ!