Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

νιωθω πολυ χαμηλα το μωρο

Recommended Posts

καλησπερα,ειμαι νεα στο φορουμ.αυριο μπαινω στον 7ο μηνα της εγκυοσυνησ μου και ειναι η πρωτη!!!!αισθανομαι το νινακι μου να με χτυπαει πολυ χαμηλα.....βεβαια την τελευταια φορα που πηγαμε στο γιατρο μας ειπε πωσ ειναι με τα ποδια προσ τα κατω.απο την μια σκεφομαι πωσ ισως αυτο να φταιε αλλα απο την αλλη φοβαμαι μηπως ειναι κατι αλλο και κατεβηκε απο τωρα τοσο κατω.αν μπορει καποια να με διαφωτισει?

Διαφημίσεις

:D:D:DΚαι εγω το ιδιο νιωθω και σε λιγες μερες βγαινω απο τον 7ο ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι ο χωρος του και οπου εχει περισσοτερο χωρο εκει παει εγω ισως επειδη εχω και λιγο μεγαλη λεκανη βολευεται εκει τι να σου πω κοριτσι μου αντε με το καλο το μωρακι σου και ολα να σου πανε καλα....

εχεις δικιο χριστινα μ,ολα οσα μας ετυχαν αυτη την περιοδο αργοτερα,με το καλο να ερθουν πρωτα,θα τα θυμομαστε και θα γελαμε.σημερα πηγαμε στον γιατρο μου ειπε πωσ την νιωθω ετσι γιατι πηρε θεση σιγα σιγα για τον τοκετο.......μην ανησυχειτε ολα καλα 8α πανε

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Καλα τα λεμε αλλα δεν βολευομαι πουθενα, και αμα κουραστω λιγάκι νομιζω θα βγει εξω το μωρο. Ακούγεται αστειο αλλά ετσι νοιώθω. Ο γιατρος γελάει ...

k4lbp3.png

αν τα μικρουλια σας ειναι τοσο χαμηλα οντως πρεπει να χαιρεστε....εμενα παλι ηταν πολυ ψηλα και να πω την αληθεια λιγο ταλαιπωρηθηκα στην γεννα(ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ταλαιπωρηθηκα ειπα οχι πονεσα....:D)

με το καλο ολες σας ευχομαι!!!!

εβγαλα ενα φασολακι "γιγαντα"χαχαχαχααχ

Εγω ειμαι στον 8ο μηνα και κοριτσια εχω παρα πολλα υγραειναι και ο μπεμπης μου χαμηλα και αστα να πανε ετοιμασα καλου κακου εγω τη βαλιτσα του μπεμπη και αυτες τις μερες θα ετοιμασω τη δικη μου λετε να προλαβω ή να ξεπηδηξει ο μπομπιρας μου?

κι εγω διανυω τον 8ο και νιωθω το μωρο πολυ χαμηλα,κι οταν κουραζομαι νιωθω πως ειναι τοσο χαμηλα που φοβαμαι μη βγει.πριν λιγες μερες που με ειδε ο γιατρος, εχει παρει θεση μου ειπε, ισως και γιαυτο να νιωθω ετσι, τι να πω..παντως κι εγω σημερα ετοιμασα τη βαλιτσα και του μπεμπη και τη δικη μου..ελπιζω βεβαια να μπω πρωτα στον μηνα μου και μετα ας βγει με το καλο!!!

EIS5p2.png?Z7MNMOQR

Κορίτσια κι εγώ τελειώνω τον όγδοο και αισθάνομαι αυτό ακριβώς που λέτε ότι θα 'μου πέσει' ωστόσο η μαία μου σήμερα είπε ότι δεν έχει μπει ακόμα στη λεκάνη - θέση έχει πάρει από τον έβδομο αλλά αυτό είναι άλλο - οπότε έχει κι άλλο να κατέβει, ενώ εγώ νόμιζα πως δεν πάει άλλο. Πάντως δεν πρόκειται να μας πέσουν ούτε να βγουν τόοοοσο εύκολα. Αυτό κατάλαβα.

Καλή συνέχεια σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι μια φρεσκια μανουλα και ομοιοπαθουσα.Απο τον 6ο μηνα ενιωθα τον μπεμπη μου ετοιμο να γλιστρησει.Πολυ μεγαλη πιεση στην λεκανη,ιδιαιτερα οταν καθομουνα πολλη ωρα ορθια.Την 25 εβδομαδα πηγα στον γυναικολογο μου για τον καθιερωμενο ελεγχο και μου βρηκε προωρες συσπασεις και ανεπαρκεια τραχηλου,που αυτο συνεπαγεται ακινησια.Με πολλα χαπια και πολυ υπομονη

''αντεξα και αντεξε'' ως την 36η εβδομαδα.Μια εβδομαδα πριν μπηκα με εισαγωγη στο νοσοκομειο γιατι τα χαπια που επαιρνα δεν με πιανανε πια και μου κραταγανε την μητρα με ενδοφλεβια αντιβιωση για να μην κανει συσπασεις.Μετα απο μια βδομαδα γεννησα με καισσαρικη (ηταν ισχιακο το μωρο μου),μολις ειχα μπει στον μηνα μου, 36 και 1 ημερα.Εναν παιδαρο 3500 κιλα.Γιαυτο με ποναγε ολο αυτο το διαστημα χαμηλα.Ητανε μεγαλο μωρο και δεν ειχε χωρο να κινηθει.Τωρα μετα απο 3 μηνες και 2 ημερες τον κοιταζω και καμαρωνω για οσο αντεξα για να βγει αυτο το θαυματακι γερο και δυνατο....

;)καλησπερα σε ολες....εγω μπαινω στον 8ο μηνα της πρωτης μου εγκυμοσυνης...με το μπέμπη να εχει τα ποδαρακια του προς τα κατω...και χαμηλοκαθισμενος ο κυριος!! πηγα και στο γιατρο..ο οποιος μου συστησε λιγο παραπανω προσοχη να μην σηκωνω βαρη και no...sex!! μην τυχον σπασουνε τιποτα νερα ειπε.....και εγω φυσικα ψιλοαγχωθηκα!!!!κανω οτι μ ειπε και αναμενω μεχρι να ξαναπαω στα μεσα του μηνα να με δει.....και να δουμε το ζιζανιο που βρισκεται...η αληθεια ειναι οτι χαμηλα τον αισθανομαι ακομη...και το λοξυγγα του και τις κινησεις του....αν και εχει ηρεμησει δεν με κλωτσαει τοσο οσο πριν!...μακαρι ολα να πανε καλα για ολες τις εγκυουλες!φιλακια!;)

• 1 month later...

Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα. Είμαι στην 24 εβδομάδα και είμαι κάπως ανήσυχη γιατί ενώ πριν 2 εβδομάδες ένιωθα τη ζαχαρένια μου να κλωτσάει και να είναι πάνω από τον αφαλό μου εδώ και 3 ημέρες τι νιώθω πολύ χαμηλά. Κάτω από τον αφαλό κι ακόμα πιο κάτω. Νομίζω πως είναι τόσο χαμηλά που φοβάμαι να πάω τουαλέτα μήπως και μου φύγει. Τις κλωτσιές τις νιώθω πλέον από κάτω, σαν να σπρώχνει να βγει. Έχω τρομοκρατηθεί δεδομένου ότι πριν 3 εβδομάδες έκανα περίδεση τραχήλου..και φοβάμαι μην είναι κάτι άλλο.

Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα. Είμαι στην 24 εβδομάδα και είμαι κάπως ανήσυχη γιατί ενώ πριν 2 εβδομάδες ένιωθα τη ζαχαρένια μου να κλωτσάει και να είναι πάνω από τον αφαλό μου εδώ και 3 ημέρες τι νιώθω πολύ χαμηλά. Κάτω από τον αφαλό κι ακόμα πιο κάτω. Νομίζω πως είναι τόσο χαμηλά που φοβάμαι να πάω τουαλέτα μήπως και μου φύγει. Τις κλωτσιές τις νιώθω πλέον από κάτω, σαν να σπρώχνει να βγει. Έχω τρομοκρατηθεί δεδομένου ότι πριν 3 εβδομάδες έκανα περίδεση τραχήλου..και φοβάμαι μην είναι κάτι άλλο.

κι εγω ετσι νοιωθω το μπεμπη αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι επειδη ειναι με τα ποδαρακια κατω κλωτσαει προς τον τραχηλο.

επειδη ομως εχεις κανει περιδεση καλυτερα παρε ενα τηλεφωνο το γιατρο σου να τον ενημερωσεις και να σταματησεις ν ανυσυχεις.

Θα ελεγα να παρεις το γιατρο σου, δεν εκανα περιδεση τραχηλου αλλα και μενα ειναι χαμηλα και πριν εναμιση βδομαδα που το καταλαβα και πηγα με αφησε σπιτι γιατι δεν γινοταν να πηγαινω δουλεια και να καθομαι ορθη γωνια γιατι θα γεννουσα προωρα ειπε

NDMNp3.png5oZhp3.png

Διαφημίσεις

• 3 months later...

καλησπερα!ειμαι στην 32 εβδομαδα το μπεμπακι μου ηταν οταν πηγαμε στο γιατρο 2170 κ ολα πανε καλα!

χθες μολις πηγα στην τουαλετα κ σηκωθηκα ενιωσα μια πιεση απο κατω κ ειχα την αισθηση οτι θα κατουρησω πανω μου!επισης λιγο με ποναει οταν σηκωνω το δεξι ποδι καπου δεν ξερω που ακριβως ποναει αλλα καπου χτυπαει ..οχι εντονος πονος ..η πιεση τι να ειναι ;;εχετε νιωσει κατι τετοιο;

ttd6a24.aspx

καλησπερα!ειμαι στην 32 εβδομαδα το μπεμπακι μου ηταν οταν πηγαμε στο γιατρο 2170 κ ολα πανε καλα!

χθες μολις πηγα στην τουαλετα κ σηκωθηκα ενιωσα μια πιεση απο κατω κ ειχα την αισθηση οτι θα κατουρησω πανω μου!επισης λιγο με ποναει οταν σηκωνω το δεξι ποδι καπου δεν ξερω που ακριβως ποναει αλλα καπου χτυπαει ..οχι εντονος πονος ..η πιεση τι να ειναι ;;εχετε νιωσει κατι τετοιο;

μήπως εμπεδώνεται; νιώθεις πόνο και στη λεκάνη και στη μέση; γενικά λογικό είναι να αρχίσει να κατεβαίνει και να εμπεδώνεται στην εβδομάδα σου. Καταρχήν μπορεί να εμπεδωθεί και να ξεεμπεδωθεί, αλλά κι αν εμπεδωθεί για τα καλά κάνεις 2 με 4 βδομάδες να γεννήσεις, οπότε όλα καλά! Στην εβδομάδα σου πρέπει να αρχίσει να κατεβαίνει, εμένα είναι ακόμα στο Θεό.. έχω το αντίθετο πρόβλημα..

νιωθω ενα πονο -οχι παντα ομως-οταν σηκωνω το ποδι μου (για να βαλω ρουχα)απο κατω κατι ,ενα κοκκαλο με ποναει!αλλα οχι πολυ .κ νιωωθω πλεον οτι κουραζομαι λιγο πιο ευκολα απο οτι πριν με πιασει αυτο!να εμπεδωνεται ε;απο τη στιγμη που θα εμπεδωθει δηλαδη το πολυ σε 4 εβδομαδες γεννας;;δηλαδη μολις μπω στο μηνα μου..μηπως δεν ειναι απολυτο αυτο;

ttd6a24.aspx

νιωθω ενα πονο -οχι παντα ομως-οταν σηκωνω το ποδι μου (για να βαλω ρουχα)απο κατω κατι ,ενα κοκκαλο με ποναει!αλλα οχι πολυ .κ νιωωθω πλεον οτι κουραζομαι λιγο πιο ευκολα απο οτι πριν με πιασει αυτο!να εμπεδωνεται ε;απο τη στιγμη που θα εμπεδωθει δηλαδη το πολυ σε 4 εβδομαδες γεννας;;δηλαδη μολις μπω στο μηνα μου..μηπως δεν ειναι απολυτο αυτο;

ε φαντάζομαι και ελπίζω (για μενα) ότι δεν είναι απόλυτο. Στη "βίβλο της εγκυμοσύνης" το έχω διαβάσει. Αλλά γενικά τίποτα δεν είναι απόλυτο, εδώ σου λέω μπορεί να εμπεδωθεί και μετά να ξε-εμπεδωθεί, όπως έγινε με τον μπέμπη της αδερφής μου. Είχε εμπεδωθεί στην 32, της λεει η μαία σε 4 βδομάδες το πολύ γεννάς και μετα ξε-εμπεδώθηκε και ξαναεμπεδώθηκε στην 38 και γέννησε στη 40. Την είχε καθυσηχάσει όμως ότι αν εμπεδωθεί μια φορά συνήθως βρίσκει το δρόμο ακόμα και την ώρα του τοκετού. Η κούραση είναι δεδομένη για πολλούς και διάφορους λόγους, όταν εμπεδώνεται συνήθως ανακουφίζεσαι, αναπνέεις πιο εύκολα αλλά δυσκολεύεσαι τρομερά στο περπάτημα (δεν μπορείς να περπατήσεις γιατί έχεις ένα κεφάλι ανάμεσα στα πόδια σου). Επίσης, εμπεδώνεται σε στάδια, μπαίνει λίγο στην αρχή στην λεκάνη και μετά σιγά σιγά εμπεδώνεται πλήρως, νομίζω τα μετράνε με εκατοστιαία κλίμακα οι γιατροί πόσο έχει εμπεδωθεί (τύπου 75% ή 25%). Η εμπέδωση βοηθάει στη διαστολή του τραχήλου και γενικά προκαλεί τοκετό, γι΄αυτό και αν ποτέ εμπεδωθεί πλήρως θα ξέρεις ότι κοντεύεις.

πραγματικα εχεις δικιο , απο τοτε που νιωθω αυτη τη διαφορα δεν ξαναεχω δυσπνοια!!νιωθω πολυ καλυτερα ..αλλα εχω κ αυτο που λες οτι δυσκολευομαι να περπατησω,οχι πολυ αλλα εχει διαφορα απο πριν!για να δουμε;;;; :)

ttd6a24.aspx

πραγματικα εχεις δικιο , απο τοτε που νιωθω αυτη τη διαφορα δεν ξαναεχω δυσπνοια!!νιωθω πολυ καλυτερα ..αλλα εχω κ αυτο που λες οτι δυσκολευομαι να περπατησω,οχι πολυ αλλα εχει διαφορα απο πριν!για να δουμε;;;; :)

Θα σου πει ο γιατρός σου αν εμπεδώθηκε, αν ναι τότε ίσως σου συστήσει να μην περπατάς πολύ και γεννήσεις πρόωρα, είναι λίγο νωρίς... Τελειόμηνο θεωρείται ένα μωρό μετα την 37η εβδομάδα.