Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δοκαρια στην οροφή

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια,

φτιάχνουμε σπίτι στο χωριό και μας αρέσει πολύ το παραδοσιακό στυλ. Θέλουμε λοιπόν να βάλουμε δοκάρια στο ταβάνι της κουζίνας. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος-α έχει ή ξέρει απο αυτά, ποιός τα φτιάχνει, ποιός τα περνάει και αν είναι καλύτερη η λύση του ξύλινου δοκαριού ή απο φελιζόλ. Τι έχετε να πείτε???

Διαφημίσεις

καλησπέρα, και απο εμένα. Μου αρέσουν πολύ και εμένα και όταν έκανα το εξοχικό πρίν 2 χρόνια το έψαξα αλλά δεν το έκανα τελικά γιατί διάβασα ότι είναι πολύ κακό feng sui για το σπίτι. ΚΑι ναι σοβαρολογώ.

καλησπέρα, και απο εμένα. Μου αρέσουν πολύ και εμένα και όταν έκανα το εξοχικό πρίν 2 χρόνια το έψαξα αλλά δεν το έκανα τελικά γιατί διάβασα ότι είναι πολύ κακό feng sui για το σπίτι. ΚΑι ναι σοβαρολογώ.

hello lop μιας και το έψαξες μπορείς να μου πείς ποιός αναλαμβάνει να το φτιάξει και ποιός το περνάει στο ταβάνι? επίσης, έχεις καθόλου ρωτήσει τιμές? Απευθύνομαι σε όποιον γνωρίζει...:D

Διαφημίσεις

ξυλουργοί θα στο κάνουν,εκεί πρέπει να ρωτήσεις τιμές και τοποθέτηση οι ίδιοι εννοείται. ή αυτοί που φτιάχνουν σκεπές αλλά ίσως είναι πιο ακριβά...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Τα δοκαρια εχεις σκεφτει πως θα μπουν? εννοω, θα βαλεις ξυλινη ψευδοροφη ή απευθειας στη πλακα?

Σκεπας τα βαζει αυτα, αλλα φανταζομαι αν βρεις κανεναν μερακλη μαραγκο μπορει να στα βαλει και αυτος.

Τι υψος εχει το ταβανι σου? Αυτα, για να μη δειχνουν φτωχα, θα πρεπει να εχουν βαθος 30εκ. Δλδ, σκεψου οτι στα σημεια που θα τοποθετηθει θα χανεις αυτο το υψος.

Για φενγκ σουι, δε ξερω....δε το πιστευω κιολας...

Τα δοκαρια εχεις σκεφτει πως θα μπουν? εννοω, θα βαλεις ξυλινη ψευδοροφη ή απευθειας στη πλακα?

Σκεπας τα βαζει αυτα, αλλα φανταζομαι αν βρεις κανεναν μερακλη μαραγκο μπορει να στα βαλει και αυτος.

Τι υψος εχει το ταβανι σου? Αυτα, για να μη δειχνουν φτωχα, θα πρεπει να εχουν βαθος 30εκ. Δλδ, σκεψου οτι στα σημεια που θα τοποθετηθει θα χανεις αυτο το υψος.

Για φενγκ σουι, δε ξερω....δε το πιστευω κιολας...

Γειά σου Ράνια, σκεφτόμαστε να μπούν απευθείας στην πλάκα και όχι σε ψευδοροφή. Είμαι διατεθιμένη να χάσω 30εκ ύψος.

Εχουμε δεί και φελιζόλ αντι ξύλου και ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τί υλικό ήταν. Τι λετε για αυτή τη λύση??? Επίσης :roll:τιμές έχετε υπ'οψιν σας?

Δε μου λες....το χεις δει ποτε τοποθετημενο απευθειας σε πλακα? Εμενα δε μου αρεσει καθολου, φαινεται πολυ ανακολουθο. Δλδ, σε μια πλακα ξεπεταγονται ξαφνικα μερικα ξυλινα στοιχεια.... Βεβαια, γουστα ειναι αυτα....εμενα δε μου πεφτει λογος. :)

Για το φελιζολ δε το ξερα...

Διαφημίσεις

Στο πατρικό μου έχουμε την μίας πλευρά της στέγης της κουζίνας όλο ξύλο και να σου πω την αλήθεια κόβει πολύ απο το φως...γενικά σκοτινίαζει πολύ τον χώρο > Μετα δοκάρια έχει σκεφτεί πως τα καθαρίζεις, απο σκόμη και πιθανές αράχνες.Σου το λέω γιατί και έμένα μου αρέσουν αλλά δεν έχω βρει λύση σε αυτό

τα δωμάτια μας είναι σε σοφίτα κι έχουν χαμηλή σκεπή...

μια φορά τον χρόνο θέλουν καθάρισμα με νερό και πανί και μετά τα περνάω με λάδι για ξύλο και γυαλίζει!!πιο συχνά με το swiffer!!

αν είναι η σκεπή ψηλή και ανοιχτόχρωμο ξύλο δεν σκοτινιάζει!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png