Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

1η ΗΜΕΡΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα και πάλι,

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη διότι ύστερα από 2 αποτυχημένες προσπάθειες ξεκινάω την 3η μου και ελπίζω να είναι και η τυχερή! Ήθελα απλά να μοιρασθώ την χαρά μου μαζί σας γιατί όλες την ίδια αγωνία περνάμε..καλή επιτυχία σε όλες μας!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία σε όλες. Κι΄εγώ μόλις χθες έκανα την 1η μου ένεση puregon...Eίναι η πρώτη μας προσπάθεια κορίτσια. Τα δεδομένα έτσι και έτσι θα έλεγα αλλά θα το παλέψουμε...:)

Κορίτσια καλημέρα. Τί κάνετε, πού βρίσκεστε? Εγώ αύριο πάω για τον 1ο υπέρηχο και τις αιματολογικές. Είμαι στην 4η ημέρα της διέγερσης.

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Καλησπερα κι απο μενα!

Ευχομαι σε ολες μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Οσες περιμενετε αποτελεσματα απο εμβρυομεταφορα, να εχετε τις πιο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ!!!!

Βρισκομαι στην 1η μερα της 1ης μου εξωσωματικης (ευχομαι να'ναι και η τελευταια Παναγια μου!). Το πρωι εκανα την 1η ενεσουλα με DARONDA και συνεχιζω ετσι μεχρι να μου ερθει περιοδος, οποτε και θα ξεκινησω και PUREGON!!!!!!

Πειτε μας αν θελετε οποιες εχετε νεοτερα απο την τελευταια φορα που γραψατε!!

Διαφημίσεις