Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, μήπως ξέρετε την μάρκα sanval?

Recommended Posts

Γειά σας

Ψάχνω για βιολογικά προιόντα για τον μπέμπη μου ειδικά τις κρέμες του γιατί δεν αντέχω αυτές του εμπορίου που έχουν μέσα ότι μπορείς να φανταστείς.

Η γιατρός μου σύστησε την πιστοποίηση Demeter και βρήκα κάπου την μάρκα sanval, αν γράφεται έτσι.

Μήπως την ξέρετε?

μήπως ξέρετε κάποια άλλη καλή ?

Διαφημίσεις

babynat

holle

αυτες τιςεχει δικημασει η μικρη μου και ειμαι ικανοποιημενη....καλη επιτυχια....το πιθανο ομμως ειναι να μην αρεσουν στο παιδι σου αν εχει συνηθησει τισ αλλε γιατι δεν περιεχουν ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΑΧΑΡΗ, το απευχομαι βεβαια....)

Εγώ το γάλα sunval του το έδινα αναλλακτικά με της Holle. Είχα κάνει και μία έρευνα αγοράς από γνωστούς στη γερμανία και μου είπαν ότι είναι γνωστή εταιρία. Του μικρού του άρεσε (αργότερα βέβαια διαπιστωσα ότι ό,τι τρώγεται του αρέσει), γενικά έμεινα ικανοποιημένη. Το ίδιο θα κάνω και στο δεύτερο μωρό μετά τον αποθηλασμό.

Holle την ξέρω αλλά δεν βρήσκω.

θα συνεχίσω να ψάχνω και την άλλη που μου είπες, σε ευχαριστώ.

είμαι αισιόδοξη γιατί λίγες που δεν έχουν ζάχαρη μια χαρά τις τρώει !

Τέση γεια σου,

έχεις ψάξει τη Holle μέσα από τι internet να τη βρεις και να την παραγγείλεις?

Γιατί βρήκα αυτό...

http://www.ebio.gr/index.php?act=viewProd&productId=915

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

Και εγω sunvall .Μου το είχε πει και ο ομοιοπαθητικός της ότι είναι απο τις πιο καλές.Έχει και χαρούμενο κουτί , που τώρα το έχω για να βάζω διάφορα πραγματάκια της μικρής. :P

Holle την ξέρω αλλά δεν βρήσκω.

Την είχα βρει σε ενα μαγαζι με βιολογικα στην Παλλήνη (μετά τον Προαστιακό) αλλά δυστυχώς μου την έφτυνε στα μούτρα!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Για όποιον ενδιαφέρεται την βρήκα Δημοκρίτου 13 στο Κολωνάκι.

Φέρνει μόνο Ηοlle ρυζιού και μούσλι. Μούσλι δεν έχει αυτή την στιγμή.

Εχει και μια άλλη μάρκα Hipp και μάλιστα ολοκληρωμένη σειρά.

Αλλά δεν την ξέρω.

Μήπως την γνωρίζει κανείς?

Εμαθα πως όποια κρέμα έχει πιστοποίηση demeter είναι καλή.

Το demeter βγαίνει από την δική μας θεά Δήμητρα !!!!

Hipp ειναι αρκετα καλη σαν μαρκα....απλα εμες δεν μας εξυπηρητει διοτι εχει μεσα γαλα....

http://www.hipp.co.uk/

δες εδω εχει αρκετες πληροφορις....οσοσν αφορα τον τροπο προετοιμασιες τους ολες γραφουν για το πως να τις φτιαξεις...αντε καλες μασες... :lol::lol::lol:

Καλημερα Αρια

Τι κάνεις ?

Αυτές γράφουν πως να τις φτιάξεις..

εγώ δεν ξέρω Ιταλικά ή Γερμανικά..

Πως την φτιάχνουν την Hole?

Δείχνει να ρίχνεις γάλα και νερό.. αλλά δεν είμαι σίγουρη..

θέλει βράσιμο ?

Έχει αλλεργία στο αγελαδινό το μωράκι σου?

καλημεραααααααα...

ολες εχουν οδηγιες στα ελληνικα ...δες αν ειναι λιγο καλυτερα...βασικα βαζεις γαλα γιατι λογικα δεν εχουν μεσα γαλα ..της hιpp ομως ξερω οτι εχουν μεσα αγελαδινο γαλα ...αρα μονο ζεστο νερο (καυτο για την ακριβεια...)

της holle δεν εχουν γαλα αρα εκει βαζεις γαλα (οπως θα το εφτιαχνες για να το πιει) και μετα αρραιωνεις την κρεμα...

Διαφημίσεις

η συγκεκριμένη που πήρα δεν έχει οδηγίες στα Ελληνικά, μόνο τα συστατικά έχει στα Ελληνικά και στο μαγαζί που την πήρα δεν ξέρουν να μου πουν !!!

Δηλαδή φτιάχνω την κρέμα κανονικά αλλά αντί για νερό βάζω γάλα ?

Ευχαριστώωωωωωωω

Να δω αν θα φάει την κρέμα και μετά θέλω να ρωτήσω την γιατρό να του αλλάξω και το γάλα..

σιγά μην βρω γάλα...

ταλαιπωρία τα βιολογικά..

το μαγαζί που βρήκα την κρέμα αυτή.. έχει μόνο αυτό, τίποτα άλλο της Holle.

Τέση, και αυτή που είχα πάρει εγώ, δεν έγραφε ελληνικά, αλλά είχαν κολλήσει ένα αυτοκόλλητο με τη μετάφραση! θα προσπαθήσω να θυμηθώ να πάρω μαζί μου το κείμενο και να σου το στείλω αν είναι αύριο!

είμαι ξεχασιάρα... θα βάλω τα δυνατά μου!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

δεν εχει να κανει μονο με τους δικους της κανονες αλλα και με την πολιτικη που ακολουθει η καθε κατασκευατρια εταιρια...πχ μερικες μαρκες ειναι φιλικες προς τον θηλασμο και σου λενε εγω θα φτιαξω κρεμα βιολογικη και δεν θα βαλω γαλα για να βαλει η μητερα μητρικο ή για αλλους λογους...λογους οικονομικους κπ κλπ ....αυτο που κοιτας εσυ ειναι αν στα συστατικα συμπεριλαμβανεται το γαλα σε σκονη...αν εχει μεσα γαλα σε σκονη τοτε την φτιαχνεις με σκετο βραστο νερο αν δεν εχει τοτε προσθετεις γαλα της αρεσκιας σου....

φιλια Τεση μου!!!!

καταρχην για την παρασκευη της κρεμας holle θελεις 100ml νερο και 100ml γαλα και βαζεις 5 κουταλιες της σουπας (περ.25 γρ) ( εμας η παιδιατρος μας ειπε να την κανουμε μονο με νερο) Οσο για το γαλα εγω απο την 9 εβδομαδα που επιασα δουλεια οταν δεν ημουν σπιτι της εδινα το holle 1 που ειναι για νεογεννητα, τωρα πινουμε το 2 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Απλως η νομοθεσια απαγορευει τα γαλατα Νο 1 να πωλουνται σε καταστηματα ( αλλα μονο σε φαρμακεια) και για αυτο δεν το βαζουν στα περισσοτερα καταστηματα βιολογικων ενω στο εξωτερικο πωλουνται και σε καταστηματα υγιεινης διατροφης. Παντως στηνΕλλαδα υπαρχει το holle Νο1 ,Νο2 και Νο3 ενω της hipp μονο το Νο 2

• 2 weeks later...