Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Όνειρα κατά την εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Κορίτσια βλέπετε όνειρα ?! Μα κάθε βράδυ και άλλο όνειρο... Μη σας πω βλέπω και 2-3 κάποια βράδια... Δε μπορώ να πω ότι είναι και τα καλύτερα... Εφιάλτες είναι... :?:?:?

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Απο το αγχος σου ειναι......ΒΓΕς ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΩΩΩΡΑ(Ε οχι και τωρα εχει ζεστη)πρεπει να βγαινεις να περπατας το απογευμα με την δροσουλα και για να ξεχνιεσαι και να κουραζεσαι λιγο και να κοιμασαι....

οσο τα σκεφτεσαι θα αγχωνεσαι......καλε βγες λιγο μετα θα εχεις το μωρο και θα ειναι δυσκολα.οσο ειναι στην κοιλια εισαι οκ...περπατα λεμε.....

θα φρικαρεις στο τελος.....

οσο ειναι στην κοιλια εισαι οκ...περπατα λεμε.....

θα φρικαρεις στο τελος.....

Καλά σου λέει η Demi...Μετά για να δεις όνειρα θα πρέπει να κοιμηθείς πρώτα..και πίστεψε με δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται!!!

Όσο για όνειρα, γενικά στην εγκυμοσύνη βλέπεις διάφορα...εγώ αν τα θυμόμουν όταν ξύπναγα θα είχα γίνει διάσημη..Τυφλα να έχει ο Spielberg..

Απλά χαλάρωσε, ξε-αγχώσου να σου φύγουν και οι εφιάλτες

Εγώ τα θυμάμαι όλα ... Είναι και ότι σιγά σιγά δε βολεύομαι δε μπορώ να κοιμηθώ άνετα δηλαδή.. Στριφογυρίζω ώσπου να με πάρει ο ύπνος για ώρες... Διαβάζω κανένα λογοτεχνικό αλλά τίποτα

Παντως εγω που ειχα αψογη εγκυμοσυνη το μονο θυμαμαι με φρικη ειναι ο κολικος του νεφρου που με επιασε στον 7 μηνα για 4 ημερες ,και η αυπνια που με επιασε απο τον 7 και μετα.κοιμομουν ελαχιστα και την αλλη μερα στην δουλεια κανονικα.και οταν γεννησα ηθελα να ξεραθω στον υπνο αλλα δεν με αφηνε ο μικρος κυριος.........

Διαφημίσεις

Νικη μου ειναι λογο αγχους που εχεις ασχημα ονειρα!

Βεβαια οσον αφορα την βολη σου μην περιμενεις να την βρεις μεχρι να γεννησεις!Οσο μεγαλωνει η κοιλιτσα σου τοσο θα ξεβολευεσαι!προσπαθησε να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις και μην αγχωνεσαι ουτε για το οτι δεν βολευεσαι ουτε για την επερχομενη γεννα!Ολα θα πανε καλα!!! :D:D

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Έχω πολύ γέλιο όταν περπατάω Ρένια μου.... Σαν ρομποτάκι πηγαίνω... Ανοίγω ελαφρώς τα ποδαράκια και πάω σιγά σιγά άσε :lol::lol::lol:

Ναι ναι φανταζομαι πως πηγαινεις.... :D ετσι εκανα κι εγω....ασε δε που οταν καθομουνα για να σηκωθω χρειαζομουνα ολοκληρο γερανο!!!! :lol:

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Α ναι! Αυτό που το πας? Τη νύχτα για να σηκωθώ από το κρεβάτι τραβάω τον Βαγγέλη από το χέρι το μπράτσο από τα μαλλιά :lol::lol::lol: Τί να κάνω ζορίζομαι η γυναίκα :oops:

Δεν πειραζει Νικη μου....τραβα τραβα!!!!Εσυ κουβαλας τοσους μηνες το μωρο του ...... ας συμβαλλει κι εκεινος λιγο στην διαδικασια :wink::lol::lol::lol:

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Διαφημίσεις

:D Αχ θυμαμαι κι εγω για να σηκωθω απο το κρεβατι ριχναμε πολυ γελιο!Στην ουσια κατρακυλουσα!Σαν μπαλιτσα ειχα γινει!
bxBwp2.png EgDTp2.png

Εμενα παντως καποιες φορες με καταλαβαινει τη νυχτα και με σπρωχνει μπας και σηκωθω λιγο πιο ευκολα!!!

Ρενα μου τι μαγουλακια ειναι αυτα που εχει το μπεμπε σου? Για.... ρουφηγμα ειναι!!!!!!

Εμένα με κλωτσάει όταν ζορίζομαι για να σηκωθώ... Τσαχπίνα θα μου βγει και θα ψάχνομαι :oops:

Μπορεις να βαλεις μια ονειροπαγίδα στο κρεβατι σου για να μην βλέπεις ασχημα ονειρα... Κατι ξερουν και οι ινδιανοι που τις βαζουν.. Απλα πρέπει να στην φτιαξει καποιος που σε αγαπάει πολύ για να εχει δυναμη..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Ρενα μου τι μαγουλακια ειναι αυτα που εχει το μπεμπε σου? Για.... ρουφηγμα ειναι!!!!!!

Ευχαριστω mimika!Το ξερω κι εγω με το ζορι αντιστεκομαι!Οχι παντα με επιτυχια ομως :lol::lol::lol:

bxBwp2.png EgDTp2.png

Πανευκολα... εμεις φτιαχναμε και στον παιδικο σταθμο με τα παιδακια ονειροπαγιδες οταν ειχαμε ως θεμα κατι σχετικο με τους ινδιανους..

Ουσιαστικα η ονειροπαγίδα ειναι ενα διχτυ πλεγμενο πανω σε ενα στρογγυρο πλαίσιο. Μπορουμε να πάρουμε ενα κλαδι από κλιματαρια το οποίο λυγιζει ευκολα αν θέλουμε μια μεγάλη ονειροπαγίδα, ή αν θέλουμε μια μικρουλα ειναι αρκετο ενα συρματακι, το οποίο θα τυλίξουμε με μια κορδελα ή μια λωριδα υφασματος γυρω γυρω ωστε να γινει πιο "αφρατο" .. Οι "ινδιανικες " που πωλουνται στα μαγαζια ειναι συνήθως τυλιγμενες με δερμα αλλα αυτο δεν εχει σημασία.. Εγω συνήθως βαζω ενδιαμεσα και λίγο βαμβακι. Μετα περνουμε λεπτο σχοινακι (πουλανε σε διαφορα χρώματα) και το τυλίγουμε γυρω από το στρογγυλο μας πλαίσιο με τρόπο τετοιο ώστε να δημιουργήσουμε ουσιαστικα μια βαση από οπου θα περάσουμε μετα το σκοινακι μας ωστε να πλέξουμε το διχτυ... τωρα να σας δειξω πως το κανω εγω ειναι λίγο δυσκολο.. όπως μπορει ο καθενας.

Μετα πάλι όπως μπορουμε πλέκουμε ενα δίχτυ.... Στα ενδιαμεσα διαστηματα περναμε χαντρες . Στο τελος κρεμαμε 2-3 σχοινακια που στο τελος τους εχουν ενα φτερο και χαντρουλες. Και δενουμε πανω πανω λίγο σχοινακι για να το κρεμασουμε.

Στον σταθμό με τα μεγαλύτερα παιδια το πλέκαμε το διχτυ.. Με τα μικρότερα περναμε ετοιμο και το δεναμε πάνω στο συρματακι.. και κρεμουσαμε χαντρες από πυλο που είχαν φτιαξει μονα τους τα παιδια. Επισης για φτερα χρησιμοπουουσαμε φτερα κοτας που τα βαφαμε με γκοφρε χαρτι

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Α ναι! Αυτό που το πας? Τη νύχτα για να σηκωθώ από το κρεβάτι τραβάω τον Βαγγέλη από το χέρι το μπράτσο από τα μαλλιά :lol::lol::lol: Τί να κάνω ζορίζομαι η γυναίκα :oops:

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ εμενα νικη μου δεν εχει μαλλια τα ξυριζει τι να τραβηξω η καημενη ???????????????

my baby was my reborn...

Ιοκάστη :lol::lol::lol: τράβα τον από τα χέρια κ τις μπλούζες ... Προσοχή μην τον πνίξεις είναι δελεαστικό :roll::twisted:

• 2 weeks later...
Ιοκάστη :lol::lol::lol: τράβα τον από τα χέρια κ τις μπλούζες ... Προσοχή μην τον πνίξεις είναι δελεαστικό :roll::twisted:

oxi και να τον πνιξω νικακι ειπαμε!!!!!!!!!τον χρειαζομαστε τον μπαμπα!

my baby was my reborn...

• 2 months later...

εγω παλι βλεπω συνεχως οτι πεφτω!Συνηθως απο σκάλες αλλα και στο ισιωμα ..και καθως πεφτω μονολογω "τωρα βρηκα..!" Πολυ σκουντουφλημα. kelly μου,επειδη πλησιαζει ο καιρος σου εχεις πολυ αγχος μαλλον...(τουλαχιστο εσενα σε λιγο καιρο θα βγει αληθινο!!!!!!!

Μέχρι στιγμής έχω δει μόνο έναν εφιάλτη. Συγκεκριμένα, ότι το μωρό είχε ήδη γεννηθεί και δεν είχα ιδέα πώς να το φροντίσω με αποτέλεσμα αυτο το καημένο συνεχώς να κινδυνεύει. Φρικτό! Είναι πάντως φυσιολογικά όλα αυτά τα άγχη μας.[/b]