Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καθισμα izy sleep be safe 3μηνων!

Recommended Posts

καλησπερα και καλη χρονια!εχω αυτο το καθισμα αυτοκινητου σε συνδυασμο με το quinny buzz!καταπληκτικοσ συνδυασμοσ και στυλιστικα και πρακτικα!αλλα ο μικροσ εδω και ενα μηνα δεν καθεται ουτε στο αυτοκινητο ουτε στο καροτσι!!πουθενα!!!φωναζει να βγει!ξερετε αν μπορει το καθισμα αυτο να γυρισει να βλεπει μπροστα?γιατι ειναι πολυ κοινωνικοσ και θελει να βλεπει πρσ τα εξω!σε εσασ καθονται?:P

Διαφημίσεις

καλησπερα και καλη χρονια!εχω αυτο το καθισμα αυτοκινητου σε συνδυασμο με το quinny buzz!καταπληκτικοσ συνδυασμοσ και στυλιστικα και πρακτικα!αλλα ο μικροσ εδω και ενα μηνα δεν καθεται ουτε στο αυτοκινητο ουτε στο καροτσι!!πουθενα!!!φωναζει να βγει!ξερετε αν μπορει το καθισμα αυτο να γυρισει να βλεπει μπροστα?γιατι ειναι πολυ κοινωνικοσ και θελει να βλεπει πρσ τα εξω!σε εσασ καθονται?:P

δεν γυριζει μπροστα κ νομιζω κ τα περισσοτερα καθισματα του group 0.κανε λιγο υπομονη ...κ εμεις αυτο εχουμε αλλα η δικια μου καθετε μια χαρα.μπορει να βλεπει εξω καθισμενος κ αναποδα.

δεν γυριζει μπροστα κ νομιζω κ τα περισσοτερα καθισματα του group 0.κανε λιγο υπομονη ...κ εμεις αυτο εχουμε αλλα η δικια μου καθετε μια χαρα.μπορει να βλεπει εξω καθισμενος κ αναποδα.

καλησπερα!δεν εθεσα σωστα την ερωτηση!αν γυρναει μπροστα στο καροτσι!στο αυτο το ξερω!:P

Καλύτερα να ζοριστεί παρά να γυρίσει μπροστά το κάθισμα. Θα εκτεθεί σε μεγάλο κίνδυνο το παιδί (σπάσιμο σβέρκου σε απότομο φρενάρισμα) και δεν λέει.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις