Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ 'Η ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ?

Recommended Posts

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 25 ΗΜΕΡΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΖΑΧΑΡΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΛΟΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ(ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ).ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΚΑΜΙΑ ΜΑΙΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ.ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΑΖΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.....ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ.ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΑΝΕ ΤΗΝ ΘΗΛΗ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΖΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΜΕΤΑ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΑΡΑΝΤΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΤΕΛΕΙΩΣ(ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ)ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ(ΠΕΡΝΕΙ 30 gr ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΣΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ(ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ 'Η ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ?

[COLOR=Black][URL="http://lb1m.lilypie.com/zqNYp3.png"]Αν είχα 100 καρδιές θα στις χάριζα.Έχω όμως μονάχα μία και στην χαρίζω 100 φορές.[/URL][/COLOR]

Διαφημίσεις

το μωρο σου δε πιανει το στηθος επειδη εχει βολευτει με το μπιμπερο(που εχει πιο ευκολη ροη).αυτο λεγεται συγχηση θηλων.δοκιμασε να μη δωσεις καθολου μπιμπερο για 2-3 μερες.θα το ξεχασει τελειως μετα.βεβαια θα περασουν 3 μερες πολυ δυσκολες για σενα κ το παιδι αλλα μετα θα ειναι καλυτερα.

και κατι αλλο γιατι λες οτι ειναι ''αμαρτια σου'' αν τελικα δε θηλασεις?αν δε τα καταφερεις δε θα πεσεις κ να πεθανεις.μη σε παιρνει απο κατω.μανα δεν ειναι μονο αυτη που θηλαζει.αν δε τα καταφερεις δε σημαινει οτι αγαπας το παιδι σου λιγοτερο.

και κατι τελευταιο.ποιος σου ειπε οτι δε κανει να θηλασεις επειδη εκανες καισαρικη?:shock:

Ρία με όλο το θάρρος δεν υπάρχει "δεν μπορώ" πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις, π.χ. γυναίκες με σοβαρά χρόνια προβλήματα κ.ο.κ που θα έδιναν τα πάντα να είναι στη θέση σου ή στη θέση όποιας γυναίκας έχει την ευλογία να θηλάζει το παιδάκι της.

Μπορείς να τα καταφέρεις και αξίζει όσο τίποτα στο κόσμο να παλέψεις για αυτό.

εισαι νεα μητερα και τα νευρα σου λογικο ειναι να ειναι πιο τεντωμενα και ετσι ηταν και εμενα τους πρωτους 3 μηνες μετα φτιαχνει η κατασταση αργα αλλα σταθερατωρα αν δεν εχεις πεισμα και αποφασιστικοτητα λιγο δυσκολο να θηλασεις για πολυ

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Αγάπη μου καλή... Να σου ζήσει το κουκλί σου!!! Ο θηλασμός είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείς να προσφέρεις στο μωράκι σου.... Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις.Είναι μεγαλη η ταλαιπωρεία που νιώθεις γιατί το πράγμα δεν ξεκίνησε καλά, είναι και το μωράκι μικρό, είσαι κι εσύ ταλαιπωρημένη από την όλη φάση (καισαρική, μεταβαση στο σπιτι με νεογέννητο), έχεις και τις ορμόνες και σου φαίνεται βουνό...Αν το προσπαθήσεις και τα καταφέρεις θα δείς ότι σιγά σιγά το πραγμα θα είναι πολύ πιο έυκολο, θα μάθει και το μωρό και θα το απολαμβάνεις κι εσύ. Σε λίγους μήνες θα ξεκινήσετε κι άλλα γευματάκια (ρυζαλευρο και τα λοιπά) και θα αραιώσουν και οι θηλασμοί. Το δύσκολο αν θες κομμάτι είναι λίγο στην αρχή... ΑΝ πάλι δεις ότι δεν τα καταφέρνεις ή δεν θές να το πάρεις απόφαση και να μη νιώθεις τύψεις. Το μωράκι σου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα φάει... παντως αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις τα ωφελη έιναι πολλά και για τους δυό σας... Αν θες βοήθεια εδω έχει άτομα εκπαιδευμένα και πρόθυμα να σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις!!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

[url=http://www.mytickerz.com/][img]http://www.mytickerz.com/tickers/ejdn7wbvbbvnb3au.png[/img][/url]
[url=http://www.mytickerz.com/][img]http://www.mytickerz.com/tickers/kpo4668obo7ecr8d.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Αφού το μωρό δεν πιάνει τη θηλή τι της λέτε της κοπέλα αν θέλει και αν δεν θέλει.:confused: Μόνη της θα θηλάσει, αν δεν το παιδί δε συνεργάζεται;

Το να αφήσει ένα μωρό που δεν πιάνει θηλή χωρίς μπιμπερό για 2-3 ημέρες :shock: το θεωρώ κακόγουστο αστείο.

Ρία κάνε κουράγιο, είναι δύσκολο να θηλάσεις σε τέτοια κατάσταση όπως την περιγράφεις. Ωστόσο να ξέρεις ότι πολλές φορές μωράκια που δεν πιάνουν τη θηλή τα καταφέρνουν με λίγη υπομονή όταν μεγαλώσουν λίγο. Άλλα πάλι όχι. Και έτσι όμως πάλι μπορεί να παίρνει το γάλα σου από θήλαστρο με μπιμπερό όπως τόσο καλά τα καταφέρνετε ήδη. ;)

Καλό είναι να ζητήσεις συμβουλή από κάποια σύμβουλο θηλασμού αν μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποια.

.....δε νομίζω τάκη....

Μαραντνικ μου , έχω διαβάσει πολλές ιστορίες εδω μέσα για κοπέλες που δεν κατάφεραν στην αρχή να θηλάσουν , για διάφορους λόγους και στο τέλος με προσπάθεια και βοήθεια από ειδικούς τα κατάφεραν.... Εγώ προσωπικά της είπα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει, κι αν αυτό είναι να θηλάσει, να το προσπαθήσει γιατί αξίζει τον κόπο... Θεωρώ πως με σωστή καθοδήγηση μπορεί ακόμα να τα καταφέρει...

[url=http://www.mytickerz.com/][img]http://www.mytickerz.com/tickers/ejdn7wbvbbvnb3au.png[/img][/url]
[url=http://www.mytickerz.com/][img]http://www.mytickerz.com/tickers/kpo4668obo7ecr8d.png[/img][/url]

Μαραντνικ μου , έχω διαβάσει πολλές ιστορίες εδω μέσα για κοπέλες που δεν κατάφεραν στην αρχή να θηλάσουν , για διάφορους λόγους και στο τέλος με προσπάθεια και βοήθεια από ειδικούς τα κατάφεραν.... Εγώ προσωπικά της είπα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει, κι αν αυτό είναι να θηλάσει, να το προσπαθήσει γιατί αξίζει τον κόπο... Θεωρώ πως με σωστή καθοδήγηση μπορεί ακόμα να τα καταφέρει...

[email protected] δεν αναφερόμουν στο δικό σου μήνυμα που άλλωστε δεν το είχα διαβάσει γιατί μάλλον γράφαμε την ίδια περίπου ώρα.

Μια χαρά τα είπες εσύ.:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

η ψυχολογία όλων των γυναικών στη φάση που είσαι είναι χάλια έτσι κι αλλιώς! Αυτό που πρέπει να κάνεις κατ εμέ είναι να νοικιάσεις νοσοκομειακό θήλαστρο σε καθε περίπτωση ώστε να αυξήσεις την παραγωγή σου αλλά σε κάθε γεύμα να ξεκινάς το μωρό πρώτα από το στήθος λίγα λεπτά κι ας μην θέλει....μπορεί πχ αν δοκιμάσεις ξαπλωτή να το δει σαν παιχνίδι...και να δοκιμάσεις να βγάλεις λίγες σταγονίτσες με το χέρι ώστε να το δελεάσεις. Ακόμα κι αν δεν πιάνει καθόλου μπορείς να θηλάσεις μια χαρά και με το νοσοκομειακό θήλαστρο...εννοώ το μωρό να τρέφεται με το δικό σου γάλα. Μπορείς να δοκιμάσεις και μάραθο ή τριγωνέλλα που είναι γαλακτοφόρα βότανα κτλ

Υπάρχουν κοπέλες εδω που έχουν θηλάσει μόνο με θήλαστρο 2 χρόνια και :)

Είμαι από τις γυναίκες που πιστεύουν ότι ο θηλασμός δεν είναι εύκολη υπόθεση...ειδικά η εδραίωση του....εγω ζορίστικα πααααααααααρα πολύ....όλη αυτή η φάση όμως κρατάει λίγο...μετά μολις βρεις τις ισορροπίες, αρχίζουν λίγο και οι ορμόνες και καλμάρουν θα δεις πόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα :)

Ευχομαι λοιπόν το καλύτερο ;)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ.Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ 2 ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ ΝΑ ΕΧΩ 120 ΜΕ 150ml ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΛΥ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

[COLOR=Black][URL="http://lb1m.lilypie.com/zqNYp3.png"]Αν είχα 100 καρδιές θα στις χάριζα.Έχω όμως μονάχα μία και στην χαρίζω 100 φορές.[/URL][/COLOR]

Διαφημίσεις

Ριάκι,

Μη ζητας από εμάς να σου απαντήσουμε, Δεν μας πέφτει λόγος. Κάθε απόφασή σου και επιλογή σου στο θέμα θηλασμός (και σε άλλα πράγματα στη ζωή σου), ανεξαρτητα από τους παράγοντες που επέδρασαν και οδήγησαν σε αυτή, αφορούν εσένα και μόνο (συγνώμη που το γράφω, αλλά με το άρθρο σου μου έδωσες την εντύπωση πως ζητάς την επιδοκιμασία μας). Δεν νομιζω ότι μέσα σου δεν ξέρεις αν θέλεις΄και αν μπορείς να συνεχίσεις τον θηλασμό. Εγώ παντως σιγουρα δεν ξέρω για λογαριασμο σου.

Πάντως νομίζω ότι το μεγαλο πρόβλημα το έχεις διαπιστώσει και μόνη σου: έλλειψη ενημέρωσης & έλλειψη βοήθειας. Γιατί δεν απευθύνθηκες τόσο καιρό σε μια σύμβουλο θηλασμού;

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΘΗΛΑΖΩ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ.ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.ΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΛΑΙΕΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ.

Κοριτσάκι μου γλυκό να σου ζήσει το μωράκι!!

Είναι απόλυτα φυσιολογικά όλα αυτά που νοιώθεις και τα περισσότερα είναι και λόγω των ορμονών. Αν θες πραγματικά να θηλάσεις πρέπει να προσπαθήσεις να έχεις το μωρό στο στήθος. Η παραγωγή σου ίσως να μην φτάνει αν παίρνει και μπιμπερό αλλά σε κάθε γεύμα να βάζεις το μωρό στο στήθος πρώτα. Θα σου πούν τα κορίτσια πως να αυξήσεις την παράγωγή σου.

Και εγώ εχω ρίξει πολυ κλάμα αλλά και τα έχω πει όλα αυτά αλλά κάθε φορά που σκεφτόμουν το μπουκάλι έλεγα αλλη μια προσπάθεια άλλη μια μέχρι που η σκέψη του μπουκαλιού εξαφανίστηκε.

Οι αντλήσεις είναι πολύ κουραστικές καλό είναι να μην κάνεις εκτός και αν υπάχρει λόγος για την παραγωγή. Ειναι πολύ πιο εύκολο να έχεις το μωρό στο στήθος παρά να παλεύεις με ένα θήλαστρο. (τα έχω κάνει και εγώ)

Να ΚΟΙΜΑΣΑΙ οταν κοιμάται και να τα παρατάς όλα εκείνη την ώρα. μην βρίσκεις ευκαιρία για δουλείες.

Όλα θα φτιάξουν θα δείς και πάλι αν αποφασίσεις να μην θηλάσεις δεν χρειάζεται τύψεις, ο θηλασμός δεν είναι καταναγκαστικό έργο είναι σχέση αγάπης και πρέπει η μανούλα να είναι καλά για να πετύχει η συνταγή. Αν όχι είσαι πάντα η μανούλα του και θα το αγαπάς και θα κάνεις το καλύτερο αυτό δεν το αλλάζει τίποτα.

εγω θα σου ελεγα να παρεις τηλεφωνο την δευτερα τον σύνδεσμο θηλασμου που σου δίνει πληροφορίες και απο ότι εχω ακουσει βοηθαει σε μεγαλο βαθμο 210-6003249.

YiMXp3.png

Συμφωνώ με την zitamar και στο μεταξύ να βάζεις το μωρό στο στήθος ακόμα και αν απλώς γλύφει σαν πιπίλα! Που ξέρεις; Αν είσαι χαλαρή και δεν το περιμένεις μπορεί και να την πιάσει την θηλή! Επιπλέον θα βοηθήσει την παραγωγή σου. Απλώς θα σου πρότεινα να μην το βάζεις όταν είναι πολύ πεινασμένο.

Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε να του έδινες πρώτα μερικά ml και μετά έχοντας πιέσει τη θηλή για να έχει βγάλει γάλα ή στάζοντας λίγο γάλα πάνω στη θηλή να το πιάσει. Μπορεί και να λέω βλακείες αλλά με βάση τα όσα κι εγώ έμαθα εκ των υστέρων αυτό θα δοκίμαζα προετοιασμένη για αποτυχία.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

πάντως ακομα και αυτές οι δύο αντλήσεις είναι σημαντικές....τουλάχιστον να κρατήσεις ακόμα λίγο την γαλουχία και που ξέρεις μπορεί σε λίγες μέρες να σκεφτείς διαφορετικά και να αποφασίσεις να αυξήσεις το γάλα σου...ποτέ δεν είναι αργά ;)

Η Αγλαία μας νομίζω πως ξεκίνησε να θηλάζει όταν το παιδάκι της ήταν 4+ μηνών!!! Κάπου πρέπει να το έχει γράψει εδω μέσα αλλά άντε βρες το :)

Μία κολλητή μου έκανε μόνο ένα γεύμα μέχρι τους 8 μήνες....θα βρεις τη δική σου φόρμουλα.

Υπομονή κοριτσάκι μου!

ρια,ειχα κ εγω το ιδιο ακριβως προβλημα με σενα, δεν ηξερα αν ηθελα πραγματικα να θηλασω κ μαλιστα δε με βοηθουσε καθολου το οτι η μικρη δεν επιανε τη θηλη,παρολα αυτα εβγαζα με το θηλαστρο 2 φορες την ημερα και της το εδινα η το πεταγα.μεχρι που εφτασε η μικρη 25 ημερων και πανω που ειπα τελος με τον θηλασμο δεν προκειται ,ειπα για να κανω μια τελευταια προσπαθεια να δουμε θα πιασει τη θηλη?(αλλιω τερμα με το θεμα) που λες αρχισε να θηλαζει κανονικα ,(ηταν 25 ημερων)θαυμα !δεν σου περιγραφω πως αισθανθηκα (εννοειται πως εκοψα τελειως το ξενο γαλα)καθε μερα ολο και περισσοτερο αρχισα να λατρευω αυτη την επαφη και εχουμε φτασει μεχρι σημερα που εχουμε εξαρτηθει πληρως μανα και κορη απο τον θηλασμο.για μενα περαν των πλεονεκτηματων του θηλασμου,ειναι η μεγαλυτερη ευκολια.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ λιγο ακομη δεν εχεις κατι να χασεις. σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να χαιρεσαι το αγγαλουδακι σου!

τa ΜΩΡΑΚΙA ΜΟΥ ειναι το ΝΟΗΜΑ της ΖΩΗΣ μου!hpWgp3.png

CNy3p2.png

Ο θηλασμός είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου στα 37 μου χρόνια. Και πιστεύω πως ξεπέρασα όλες τις δύσκολίες για να τα καταφέρω μόνο χάρη στη θέλησή μου και το πείσμα μου να θηλάσω. Η εύκολη λύση του μπιμπερό καραδοκούσε κάθε μέρα που πονούσα κι έκλαιγα απαρηγόρητη μέχρι να καταφέρω να θηλάσω αλλά ένα θα σου πω: ευχαρίστως ξαναπερνούσα όοοοολη αυτή τη φρίκη των πρώτων 50 ημερών για να ζήσω αυτό που ζω σήμερα θηλάζοντας το μωρό μου.

Εφόσον αποφασίσεις ότι θες να θηλάσεις, να είσαι σίγουρη ότι θα το καταφέρεις.

Καλή δύναμη.

Κοριτσι μου αυτα που περιγραφεις τα περασα κ εγω οπως κ πολλες....πααααααρα πολλες εδω μεσα.Εμανα ταισανε το παιδι ξενο αμεσως κ μου λεγανε να το ταιζω ξενο μεχρι να κατεβασω γαλα κτη 5η μερα ηρθε ο διευθυντης της κλινικης να με δει κ μου λεει κοπελα μου γιατι δε θηλαζεις θα παθεις μαστιτηδε κτου λεω οι μαιες τοσες μερες μου λενε να περιμενω,κ παει κ τις ριχνει ενα ξεχ@@@@α ...τις εστειλε ολες να με βοηθησουν κ αυτος απο πανω να επιβλεπει.Ητανε λιγο αργα αλλα γιατι το παιδι ειχε μαθει τα ευκολα....Οι μαιες μαλλον! τα περνανε απο τις εταιρειες με υποκαταστατα.Να ξερεις οτι ολα εσκεμενα τα κανουν γιατι τα λαθη στο θηλασμο φερνουν προβληματα που μαζι με τις ορμονες σου καταστρεφουν τη ψυχολογια και οδηγησε μηραια στη γνωστη λυση.Ολες οσες εχουμε θηλασει εχουμε περασει μεγαλα ζορια,με κακη ψυχολογια,που στη καταστρεφουν κ οι οικιοι..."μηπως δεν εχεις γαλα?".ενα θα σου πω...τα καταφερα μετα απο πολυ αγωνα κ με ολους να λενε τα δικα τους...σημερα η μανα μου με ρωτουσε αν εχω γαλα γιατι το παιδι επαιζε στο στηθος...Αν εχεις θεληση μπορεις να κανεις τα παντα.Μπορεις να μας στειλεις τη φορμα με τις ζυγησεις κ.λ.π. να δουμε?Επισης εαν του δινεις πολυ ξενο εχω διαβασει εδω οτι πρεπει να το μειωνεις σταδιακα.Αλλα αν θελεις να τα καταφερεις στα σιγουρα καλα ειναι να βρεις μια συμβουλο θηλασμου.Εδω στο forum υπαρχουν στοιχεια γι αυτο,αν παλι δε βρεις πες να σε βοηθησουμε.Σκεψου τι θελεις να κανεις...αλλα να ξερεις οτι ο θηλασμος θα ειναι ενα ταξιδι που δε θα θελεις να τελειωσει ποτε!:)

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 25 ΗΜΕΡΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΖΑΧΑΡΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΛΟΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ(ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ).ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΚΑΜΙΑ ΜΑΙΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ.ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΑΖΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.....ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ.ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΑΝΕ ΤΗΝ ΘΗΛΗ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΖΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΜΕΤΑ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΑΡΑΝΤΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΤΕΛΕΙΩΣ(ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ)ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ(ΠΕΡΝΕΙ 30 gr ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΣΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ(ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ 'Η ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ?

Μπορείς να θηλάσεις αν θέλεις..........

Σκέψου αν πραγματικά το θέλεις αυτό είναι το κλειδί. Η ηλικία του μωρού συνηγορεί υπερ σου ο επαναγαλκτισμός είναι πιο εύκολος όταν είναι κοντά στον τοκετό λόγω ορμονών όπως επίσης και η σύγχυση θηλών ξεπερνιέται ευκολότερα απ όταν το μωρό είναι μεγαλύτερο.

Για να βλέπεις μείωση στην παραγωγή είναι σίγουρο ότι αντλείς με ακατάλληλο θήλαστρο δηλ. με θήλαστρο που προορίζεται για περιστασιακή χρήση και όχι νοσοκομειακό διπλής άντλησης (μόνο αυτό είναι κατάλληλο για να κάνεις αντλήσεις σε αντικατάσταση γευμάτων και είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση μόνο)

Πάρε την απόφασή σου υπάρχει τρόπος αν σε ενδιαφέρει και μέσω του φόρουμ αλλά υπάρχουν και επαγγελματίες σύμβουλοι θηλασμού που μπορούν να σε στηρίξουν από κοντά.

Άρα λύσεις υπάρχουν ότι έγινε στο παρελθόν έγινε δεν αλλάζει αν θέλεις να αλλάξεις το μέλλον γίνεται αρκεί να θέλεις. Αν πραγματικά θέλεις η όλη διαδικασία θα σε αποζημιώσει. (να σημειώσω εδώ ότι δεν είναι κακό να μην θέλεις)

Για την ώρα το μωρό είναι πολύ δύσκολο να κάτσει στο στήθος γιατί το γάλα είναι πολύ λίγο.

Αποφάσισε τι θέλεις και εδώ είμαστε να τα πούμε αφού μπορούν να θηλάσουν μαμάδες που δεν γέννησαν καν (υιοθέτησαν παιδί) μπορείς και εσύ................

Σε καμία περίπτωση δεν έχει νόημα να κλαις και να στεναχωριέσαι τράβα μια γραμμή και λάβε δράση το παιδί σου θέλει μια ευτυχισμένη μανούλα είτε θηλάζει είτε όχι.......

Να σου ζήσει!

Επικοινώνησε με μια επαγγελματία σύμβουλο θηλασμού. Στοιχεία επικοινωνίας θα βρεις εδώ:

http://www.thilasmosonline.info/lista.pdf

Υπάρχουν τρόποι να βοηθηθεί το παιδί και να πιάσει τη θηλή. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο μετά από 25 μέρες, αλλά υπάρχουν ακόμη αρκετές πιθανότητες. Κι αν τελικά το θήλαστρο ή η φόρμουλα αποδειχθούν η μόνη λύση, τουλάχιστον θα ξέρεις ότι έκανες ό,τι μπορούσες.

Πολλές γυναίκες δυσκολεύτηκαν στην αρχή, κι εγώ μέσα σ΄αυτές.

Καλή επιτυχία!

κοριτσια χωρις επιτυχια η σημερινη προσπαθεια.την εβαλα στο στηθος 3 φορες σημερα.την εβαλα με μαξιλαρι απο κατω,χωρις μαξιλαρι,δεξια,αριστερα.Την αφησα και 15 λεπτα κιολας και τα 10 σπαραζε στο κλαμα.Και δεν ξερω αν ευθυνεται σ'αυτο οτι σημερα κλαιει συνεχεια και ηρεμει μονο στην αγκαλια μου.θα προσπαθησω παλι και αυριο.

γνωμη μου ειναι να τη βαζεις στο στηθος πριν την αναμενομενη ωρα που πρεπει να φαει.πχ μιση ωρα πριν.αν πειναει κ την βαλεις κ στο στηθος θα νευριασει κ λογικο ειναι να αρχισει να κλαιει

γνωμη μου ειναι να τη βαζεις στο στηθος πριν την αναμενομενη ωρα που πρεπει να φαει.πχ μιση ωρα πριν.αν πειναει κ την βαλεις κ στο στηθος θα νευριασει κ λογικο ειναι να αρχισει να κλαιει

Την εβαλα και πριν περασει το 3ωρο.Πιανει κανονικα την θηλη,ρουφαει 1-2 φορες και μετα κλαει και ενω εχω μεσα στο στομα της την θηλη μου κουναει το κεφαλι της σαν τρελη λες και την εχει χασει!!!!!