Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ???????

Recommended Posts

Ο μικρός μου είναι 6,5 μηνών θηλάζουμε αποκλειστικά.Πρόσφατα περάσαμε μια ίωση και ταυτόχρονα έσκασε μύτη και το πρώτο δοντάκι.Το θέμα είναι ότι από προχτές που έχει αρχίσει και έχει έντονη ενόχληση δεν δέχεται με τίποτα το στήθος ούτε πιπίλα ούτε μπιμπερό,τα παιχνίδια για τα ούλα όμως που τα μασάει δεν έχει πρόβλημα.Γάλα έβγαλα με θήλαστρο και του έδωσα και το βράδυ και το πρωί στον ύπνο του γιατί αλλιώς με τίποτα.Έχει να κάνει με το δόντι να υποθέσω ε???Δεν νομίζω ο μπεμπούκος να μην θέλει το στήθος μου ε????????

zoi den einai oi stigmes poy anapneoyme....

zoi einai oi stigmes poy mas kovoyn tin anasa....

Διαφημίσεις

Καλημέρα... δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εμείς ακόμα δεν έχουμε βγάλει δοντάκι αλλά μάλλον έτσι όπως το λές είναι...Θα νιώθει κάπως με το δοντάκι,λογικά είναι ώσπου να συνηθίσει. Εγώ στη θέση σου θα τον ξαναδοκίμαζα με το στήθος χωρίς να τον πιέζω.. λογικά κάποια στιγμή θα επανέλθει στις παλιές καλές συνήθειες του!

Κι εγω αυτο πιστευω οτι ειναι αλλα δεν μπορω να τον αφηνω νυστικο οποτε αναγκαστικα βγαζω με θηλαστρο και για να τρωει εκεινος αλλα και για το στηθος μου εμενα......ειδωμεν.....

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω...γιατί κάθε παιδί είναι διαφορετικο...αλλά και εμένα η μικρή μου στους 6,5 μήνες έβγαλε το πρώτο δόντι...και αμέσως μετά σταμάτησε να θηλάζει. Όσο και αν την πίεσα δεν ξαναδέχτηκε το στήθος...ενώ αντίθετα ξεκίνησε μπιμπερό....που μέχρι τότε δεν το ήθελε.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω...γιατί κάθε παιδί είναι διαφορετικο...αλλά και εμένα η μικρή μου στους 6,5 μήνες έβγαλε το πρώτο δόντι...και αμέσως μετά σταμάτησε να θηλάζει. Όσο και αν την πίεσα δεν ξαναδέχτηκε το στήθος...ενώ αντίθετα ξεκίνησε μπιμπερό....που μέχρι τότε δεν το ήθελε.

θα με απογοητευσεις γτ μολις ηπιε με μπιμπερο γαλα δικο μου....τωρα θα δουμε....εσυ εβγαζες με θηλαστρο η κατ`ευθειαν ξενο?το θεμα ειναι οτι δεν πιανει ουτε πιπιλα....

Διαφημίσεις