Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια,

διανυω την 18η εβδομαδα.πριν λιγες μερες πηγα στο γιατρο για την τυπικη επισκεψη. Εβαλε μια κοπελα εκει στο νοσοκομειο να μου ακουσει το μωρο, (δε μου εκανε υπερηχο). η αγωνια μου ειναι η εξης: οπως ημουν ξαπλωμενη εβλεπα τουσ παλμους τους δικους μου να χτυπουν στον οφαλο μου. οταν εκεινη βρηκε τους παλμους του μωρου, οταν κοιτουσα την κοιλια μου ειχε τον ιδιο ρυθμο με αυτο που ακουγα και φοβαμαι μηπως ηταν οι δικοι μου παλμοι κ οχι του μωρου. να αναφερω οτι το μωρο μου δεν το εχω νιωσει ακομα και ο γιατρος ειπε οτι θα γινει μεσα σε αυτο το μηνα. το λαθος μου ηταν που δεν ανεφερα στο γιατρο αυτητην ανησυχια μου. τι λετε κοριτσια?

Διαφημίσεις

Οι παλμοι του μωρου ειναι πολυ πιο γρηγοροι απο τους δικους σου, αποκλειεται να μην το καταλαβε η κοπελα.

Δεν ειμαι και ειδικος αλλα νομιζω πως δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις, συντομα θα νιωσεις και τα πρωτα φτερουγισματα μεσα στην κοιλιτσα σου (συνηθως οταν εισαι πολυ χαλαρη πχ πριν κοιμηθεις ή οταν ξυπνας).

Ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και γεννα!

καλημερα κι απο εμενα.

μην ανησυχεις! κι εγω στην κοιλια μου νιωθω χτυπους καρδιας αλλα αν επικεντρωθω ειναι οι δικοι μου και σιγουρα οχι του μωρου. εκτος αν δεν καταλαβα καλα αυτο που γραφεις.

το ποτε θα νιωσεις το μωρο ειναι σχετικο σε καθε γυναικα. εγω τον καταλαβα απο 15η εβδομαδα, αμυδρα βεβαια αλλα τον καταλαβα και ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι ειμαι απο τις ελαχιστες περιπτωσεις.

το πιο συνηθες ειναι περιπου στην 20η εφοσον ειναι το πρωτο σου μωρο.

αν ομως σου εχει κολλησει και δεν ησυχαζεις παρτον ενα τηλεφωνο να του πεις την ανησυχια σου και αν θελεις πηγαινε για εναν υπερηχο να το δεις το νινακι σου.

καλη λευτερια!

OtE5p3.png

ευχαριστω κοριτσια μου για τις απαντησεις σας, γιαυτο ανησυχω κι εγω γιατι ενω ακουσα τους παλμους που νομιζω οτι ηταν οι δικοι μου, εκεινη ειπε στο γιατρο οτι ηταν 175 και εκει ειναι που τρελενομαι γιατι αποκλειεται να ειχα εγω τοσους παλμους.ουτε ηταν ομως τοσο γρηγοροι αυτοι που ακουσα. τελος παντων και παλι ευχαριστω.