Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βροχιολιτιδα... 1 1/5μηνων...

Recommended Posts

Κοντευω να τρελαθω...εχω την μικρουλα μου(1 1/5μηνων )στο νοσοκομειο απο την Δευτερα το πρωι.

Την Κυριακη τα ξημερωματα δεν ειχε πολυ ορεξη για να θηλασει και εγω την εβαλα στο κρεβατακι της να κοιθμηθει νομιζοντας απλα οτι νυσταζει και δεν πειναει,το πρωι της Κυριακης εφαγε αλλα λιγοτερο απο αλλες φορες καμια αλλη ενδιξη ομως,μεχρι το βραδυ εφαγε μεν τα γευματα της κανονικα αλλα σε ποιο μικρη ποσοτητα και κοιμοταν συνεχεια.

την Δευτερα το πρωι την παμε στον παιδ/τρο και μας λεει οτι δεν μπορει να της δωσει κατι γιατι ειναι πολυ μικρουλα και να παμε στο νοσοκομειο......

δεν μπορουσα να το "διαχειριστω"και εκλεγα μεχρι

το βραδυ...μπηκαμε μεσα,και μου ειπαν οτι θα μας κρατησουν μεσα,μου την πηραν για εξετασεις και τοτε ημουν ετοιμη να πεσω κατω...την ακουγα απο μεσα να κλεει και δεν μπορουσα να κανω κατι.Οταν τελικα μου την εδωσαν την ειχαν κατατρυπιση γιατι δεν της εβρισκαν φλεβα....απο 2 φορες στα χερακια και στα ποδαρακια,μια στην κοιλιτσα της(για να της παρουν ουρα)μια στον μηρο της(απο οπου και πηραν αιμα τελικα)και μια στο κολαρακι της.....ειμαστε ακομα μεσα,εχθες πηγενε καλυτερα και σημερα πηρε τον κατηφορο...δυσκολευετε πολυ στην αναπνοη ,την εχουν συνεχεια με το κεφαλι της σε ενα κουτακι με οξυγονο,της κανουν μασκες,αντιβιωση....και...και...!!βροχιολιτιδα μας ειπαν οτι ειναι...εξελισετε πολυ γρηγορα... επιθετικός ιός του αναπνευστικού, εξ ου και η γρήγορη εξέλιξη.(μεσα σε λιγοτερο απο 24 ωρες ,εμας)

προσπαθησαν να της βαλουν και ορο στο χερι αλλα το μονο που καταφεραν ειναι να της κανουν τα χερια μπλε....

εχθες ημουν και εγω καλυτερα,γνωριστικα και με τις 2 μανουλες που ειναι μαζι μου στον θαλαμο και ετσι περασε η χθεσηνη μερα,σημερα ειπαν και στις αλλες δυο μανουλες οτι αυριο θα πανε σπιτακι τους (και ενω χαρικα πολυ για τα παιδακια τους που ειναι καλα)μετα τα αποτελεσματα τα δικα μας δεν μπορω παλι να κρατησω τα δακρυα μου(δεν το θελω αλλα αυτα τρεχουν μονα τους ποταμι οποτε το σκευτομαι)...εχω αφισει και τα 2 αγορακια μου στην πεθερα μου και τα σκεφτομαι και αυτα τα μικρα μου...

τωρα ηρθα σπιτι να παρω ρουχα,να κανω ενα μπανιο,να σας τα πω για να ξεσπασω γιατι δεν θελω να στεναχωρω τον αντρουλι μου και παω παλι στο κοριτσακι μου. ελπιζω να μην σας κουρασα με το μεγαλο μηνυμα και να σας πω να προσεχετε πολυ τα παιδακια σας,απο την πρωτη μερα αδιαθεσιας αμεσως στον παιδιατρο.......ευχαριστω!

apHGp3.png

Διαφημίσεις

περαστικά ... στο μωράκι και στη μανούλα

το νοσοκομείο είναι μαρτύριο για τη μαμά το γνωρίζω εκ πείρας

όταν θα γυρίσετε με το εξιτήριο όμως.... το σπίτι σας θα ναι παράδεισος :P

Διαφημίσεις

Κι εμας 1 1/2 μηνων ο μπεμπης ειχε βροχιολιτιδα, ο παιδιατρος του μετρησε το οξυγονο στο αιμα, ηταν 97-98%, κατω απο 95 παει νοσοκομειο μας ειπε.

Του δωσαμε αντιβιωση και μασκα flexotide, Σε 7 μερες του περασε.

Περαστικα σας στη μικρη!!

:D

Περαστικά σας, μακάρι να μπορούσαμε να αποφύγουμε όλες τις ασθένειες που περιτριγυρίζουν τα παιδάκια μας αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε.

Θα περάσει μην ανησυχείτε. Στο νοσοκομείο είναι ασφαλής το παιδί αυτό να σκέφτεσαι και να παίρνεις κουράγιο.

Να σε ρωτήσω κάτι; δεν είχε συμπτώματα το μωρό; γιατί όπως γράφεις είχε για μια μέρα μειωμένη όρεξη, έτρωγε δηλαδή απλά λίγο λιγότερο που θα υποθέταμε ότι ίσως να μην έχει όρεξη. Ήταν υποτονικό, σου έδειξε κάτι άλλο;

Πάντως είσασταν τυχεροί που το καταλάβατε αμέσως σχεδόν. Και πάλι περαστικά σας.

Διαφημίσεις

περαστικα!!

πολυ δυσαρεστο αυτο, ομως να σε παρηγορει λιγακι οτι ειναι πολυ συνηθισμενο για τους γιατρους, δυστυχως τα πτσιρικια πεφτουν σα κοτοπουλα απο τις ιωσεις!!! απλα το δικο σου ειναι πολυ μικρουλακι και χρειζεται επιπλεον προσοχη!! συντομα θα ειστε σπιτι σας, θα δεις.. ευχομαι μεσα στα επομενα 24ωρα να ηρεμησετε..

Κοπελα μου , περαστικα στην μικρουλα σου , ευχομαι μεσα απο την καρδια μου αυριο να ειστε σπιτακι σας . Και εμεις ειχαμε περασει ελαφρια βροχιολιτιδα στη μπεμπα 2-2,5 μηνων . Ευτυχως η παιδιατρος μας το καταλαβε αμεσως και μας εσωσε απο τα χειροτερα ενα σιροπακι που μας ειχε δωσει και της δειναμε , ουτε καν αντιβιωση δεν πηρε ευττυχως αλλα ακομα και τοσο ελαφρια που την περασαμε , το μωρο ταλαιπωρηθηκε απιστευτα , δεν ετρωγε τιποτα και δεν μπουρουσε να κοιμηθει γιατι ειχε μυξες και βηχα . Οταν εγινε καλα θυμαμαι κοιμοτανε σχεδον συνεχεια το ταλαιπωρο για 2 μερες , ξυπνουσε μονο για φαγητο . Και οταν ητανε αρρωστη το πολυ να επερνε 60γρμ μπουκαλι και αυτο επρεπε να παταμε εμεις τη θηλη επειδη κουραζοτανε και ταχυπνοουσε . Ειναι μεγαλη ταλαιπωρια για τα μικρακια αυτη η βροχιολιτιδα .

περαστικα στο κοριτσακι σου και γρηγορα στο σπιτακι σας σε καταλαβαινω απολυτα αφου περασα κια εγω το ιδιο περσι που ο μπεμπακος μου ηταν 2 μ,ηνων μια βδομ αδα μεσα στο νοσοκομειο πηγαμε μια βδομαδα σπιτι και ξανα μανα τα ιδια μια βδομαδα μεσα με το κουτι και το οξυγονο στο κεφαλι με ανδρεναλινι γιατι δε μπορουσε να αναπνευσει καθολου και κατατρυπημενο το πουλακι μου και τα δακρυα ποταμια σε καταλαβαινω απολυτα μ ολις διαβασα το ποστ με επιασε ταχυκαρδια περαστικα σας ευχομαι

ο μπεμπακος μου γεννηθηκε 17/12/2009

Koριτσια,μου εστειλε μυνμα στο κινητο η Ρια και μου ειπε να ρωτησω αν καποιος ξερει εαν η ακτινογραφια επηρεαζει τον θηλασμο.Ειναι ακομα στο νοσοκομειο και οποιον ρωταει δεν ξερει κανεις.

Ξερει καποιος να μου πει,παρακαλω?

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

ΒΓΗΚΑΜΕ!!!επιτελους στο σπιτι μας!!αχ κοριτσια αυτες οι μερες ηταν πολυ δυσκολες,εχω ξανα μπει στο νοσοκομειο με τον μεγαλο μου γιο αλλα ηταν 1χρονων,τωρα πραγματικα τα χρειαστικα......

η μικρουλα μου ειναι καλα(οχι τελειως )αλλα το νοσοκομειο γεμισε με διαφορες αρρωστιες και μας εδωσαν αγωγη για το σπιτι μην κολλισουμε και τιποτα αλλο μιας και για την διαμονη μας στο νοσοκομειο μας εκαναν "δωρο" ενα μικροβιο σαν της γαστρεντεριτιδας που ομως το περασε πολυ ελαφρια!!!!!

τωρα ολα καλα!!!περαστικα σε ολα τα παιδακια σας!!!σας ευχαριστω ολες!!!!!

καποια στιγμη θα σας γραψω λεπτομεριες γιατι πραγματικα ειναι τρελα το δημοσιο!!!!!!

apHGp3.png

Διαφημίσεις

Να σε ρωτήσω κάτι; δεν είχε συμπτώματα το μωρό; γιατί όπως γράφεις είχε για μια μέρα μειωμένη όρεξη, έτρωγε δηλαδή απλά λίγο λιγότερο που θα υποθέταμε ότι ίσως να μην έχει όρεξη. Ήταν υποτονικό, σου έδειξε κάτι άλλο;

Πάντως είσασταν τυχεροί που το καταλάβατε αμέσως σχεδόν. Και πάλι περαστικά σας.

δεν ειχε τιποτα αλλο,το ιδιο ομως το ειχε παθει και ο μεγαλος μου αλλα οταν ηταν 1 χρονων και ηξερα!!!αν την εβλεπες καταλαβαινες οτι κατι δεν παει καλα!!!παντως πραγματικα ηταν τυχερη η ζουζουνα μας!!!

apHGp3.png

Σιδερένια η μικρούλα σου κοπέλα μου! Εύχομαι να είναι η πρώτη και τελευταία φορά νοσηλείας της (εκτός φυσικά από όταν με το καλό θα γίνει μανούλα!)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...