Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κακος νονος...απο τωρα?

eleni^^

Recommended Posts

Ισως ειμαι λιγο υπερβολικη κ θελω τη γνωμη σας...τη μπεμπα μας την εχουμε ταξει να τη βαφτισουν μαζι δυο φιλοι του αντρα μου...ο ενας ειναι Αθηνα κ ο αλλος εδω Χανια...φετος το πασχα ο νονος απο τα Χανια,παρολο που δε την εχει βαφτισει ακομα ηρθε σπιτι(αν δεν ερχεται μια φορα τη βδομαδα σιγουρα περνει τηλεφωνο καθε μερα)της εφερε ενα αυγο κ ενα φορεματακι..σε αντιθεση με το νονο απο την Αθηνα που ενταξη,μακρια ειναι αλλα δεν εχει παρει ενα τηλεφωνο να πει Χρονια πολλα ή εστω τι κανει η μπεμπα..κ λεω εγω τωρα!ειναι κακο που εχω θυμωσει???????????????????

Διαφημίσεις

Ισως ειμαι λιγο υπερβολικη κ θελω τη γνωμη σας...τη μπεμπα μας την εχουμε ταξει να τη βαφτισουν μαζι δυο φιλοι του αντρα μου...ο ενας ειναι Αθηνα κ ο αλλος εδω Χανια...φετος το πασχα ο νονος απο τα Χανια,παρολο που δε την εχει βαφτισει ακομα ηρθε σπιτι(αν δεν ερχεται μια φορα τη βδομαδα σιγουρα περνει τηλεφωνο καθε μερα)της εφερε ενα αυγο κ ενα φορεματακι..σε αντιθεση με το νονο απο την Αθηνα που ενταξη,μακρια ειναι αλλα δεν εχει παρει ενα τηλεφωνο να πει Χρονια πολλα ή εστω τι κανει η μπεμπα..κ λεω εγω τωρα!ειναι κακο που εχω θυμωσει???????????????????

Η αποψη μου είναι ότι για βάφτιση η καλύτερη επιλογή είναι η νονά και όχι ό νονός και ο λόγος είναι αυτός που έχεις αναφέρει ΞΕΧΝΑΕΙ βασικά πράγματα (το τηλέφωνο για Χρόνια Πολλά, τα γενέθλια του παιδιού , τη γιορτούλα του κτλ) δεν τους κατηγορώ απλά είναι κάποια πράγματα που ταιριάζουν περισσότερο στις γυναίκες, ένα από αυτά είναι ο ρόλος της νονάς. Αυτή είναι η άποψη μου , φυσικά εσυ θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες γιατί να είσαι σίγουρη ότι δεν το έκανε επίτηδες που δεν σας πήρε ένα τηλέφωνο τώρα στις γιορτές , απλά το ΞΕΧΑΣΕ ... :cry::cry:

αν την ξεχασε απο τωρα που δεν την εχει βαφτησει καν μετα τι θα γινει?δε ξερω,ειμαι πολυ θυμωμενη,τοσο που σκεφτομαι να τον κανουμε πια κουμπαρο...

αν την ξεχασε απο τωρα που δεν την εχει βαφτησει καν μετα τι θα γινει?δε ξερω,ειμαι πολυ θυμωμενη,τοσο που σκεφτομαι να τον κανουμε πια κουμπαρο...

έχεις δίκιο που είσαι θυμωμένη αλλά θα συμφωνήσω με αυτά που είπε η GOGO......δυστυχώς οι άντρες δεν τα πάνε καλά με αυτά τα πράγματα... :(

μήπως πιστεέυει ότι οι "υποχρεώσεις" του ξεκινάνε αφού βαπτίσει το παιδί?

ίσως να μην πήγε καν το μυαλό του ότι έπρεπε να πάρει τηλέφωνο...

βέβαια έχεις και ζωντανό το παράδειγμα του άλλου νονού ο οποίος ανέλαβε ένα ρόλο και θέλει να τον υπηρετήσει σωστά και με υπευθυνότητα απ'ότι δείχνει...ευτυχώς!!!

τι να πω...η αλήθεια είναι ότι όπως και να'χει, καταλαβαίνεις πως θα είναι σαν νονός γενικότερα... :( ο άντρας σου .που τον ξέρει καλύτερα τι λέει?.......υπάρχουν ελπίδες να "στρώσει"? :)

.png.png

Διαφημίσεις

Δωσε τοπο στην οργη γιατι αν ειναι φιλος του θα γινει μεγαλη παρεξηγηση. Ουτως η αλλως θα εχει 2 νονους.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Οντως οι αντρες συνηθως αμελουν τετοιες υποχρεωσεις......απορω και γιατι αναλαμβανουν (οταν δεν εχουν καποια γυναικα πλαι τους για βοηθεια)........δεν μπορεις να κανεις πολλα γιατι θα γινεις στριγγλα και παραξενη, αφου εχεις κι αλλο νονο, πιο καταλληλο, να σαι ευχαριστημενη! :wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth