Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εργαλειο διανοιξης θηλων μπιμπερο

Recommended Posts

καλησπερα. μήπως έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το εργαλειο της chicco για να ανοιξει περισσότερο τις θηλες των μπιμπερο;πατάς την ακίδα στην ήδη υπαρχουσα τρύπα ή προσπαθείς να ανοίξεις δεύτερη;

Διαφημίσεις

Ναι έχω χρησιμοποιήσει το εργαλείο, προσπαθείς να ανοίξεις την ήδη υπάρχουσα τρύπα και να την κάνεις μεγαλυτερη σαν να προσπαθείς να την ξεχυλώσεις.Ειναι λίγο δυσκολο αλλα προσεξε να μην ανοιχτει πολυ θελει δυναμη και πιεση προς την τρυπα!

και δε μου λέτε βρε κορίτσια, είναι ασφαλές αυτό?

δλδ εννοώ πώς ξερουμε ότι μετά δε θα φεύγουν υλικά (εστω και μικροσκοπικά) από το σημείο της διάνοιξης? εδώ λέει να προσέχουμε για φθορές και εμείς θα τις προκαλέσουμε μόνες μας, δεν είναι επικίνδυνο? κι αν καταπίνει το μωρό -εστω μόρια- από το υλικό της πιπίλας?

εχει νόημα ο προβληματισμός μου? το εχει σκεφτεί άλλη μαμα?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

και δε μου λέτε βρε κορίτσια, είναι ασφαλές αυτό?

δλδ εννοώ πώς ξερουμε ότι μετά δε θα φεύγουν υλικά (εστω και μικροσκοπικά) από το σημείο της διάνοιξης? εδώ λέει να προσέχουμε για φθορές και εμείς θα τις προκαλέσουμε μόνες μας, δεν είναι επικίνδυνο? κι αν καταπίνει το μωρό -εστω μόρια- από το υλικό της πιπίλας?

εχει νόημα ο προβληματισμός μου? το εχει σκεφτεί άλλη μαμα?

Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα,εμείς έτσι την ανοίξαμε ούτως η αλλως δεν την κόβεις αλλά προσπαθείς να ξεχιλώσεις την ήδη υπάρχουσα τρύπα.Η πιπίλα ειναι πλαστικό και δεν θα μπεις στην διαδικασία να την κόψεις για να σου μείνει κανενα κομματακι.

Διαφημίσεις