Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

στης 26/11/2010 στην γενική κλινική στην παραλία η κόρη μου έφερε στον κόσμο ενα υγιέστατο αγοράκι αλλά σε 18 ημέρες παρουσίασε πυρετό και νοσηλεύτηκε για 10 μέρες σε νοσοκομείο με διάγνωση στρεπτοκοκος ..είναι δυνατόν ? και τώρα...

τι να κάνω τώρα εγώ και που ξέρω τι επιπτώσεις θα εχει στην υγεία του? ..είμαι έτοιμος να κάνω διάφορα μηνύσεις κλπ..έμαθα πως εκκενώθηκε ο θάλαμος που είναι τα μωρά..είναι αλήθεια? και αν είναι εγώ σαν παππούς πότε θα χαρώ το εγγόνι μου;:confused::twisted:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 137
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

??Συγνωμη αλλα απο οσο γνωριζω ο β αιμολυτικος στρεπτοκοκκος μεταδιδεται απο την μητερα στο παιδι κατα την στιγμη του τοκετου,αν η μητερα ειναι φορεας και δεν το γνωριζει.Γιατι ακριβως θελετε να τους μηνυσετε??

στης 26/11/2010 στην γενική κλινική στην παραλία η κόρη μου έφερε στον κόσμο ενα υγιέστατο αγοράκι αλλά σε 18 ημέρες παρουσίασε πυρετό και νοσηλεύτηκε για 10 μέρες σε νοσοκομείο με διάγνωση στρεπτοκοκος ..είναι δυνατόν ? και τώρα...

τι να κάνω τώρα εγώ και που ξέρω τι επιπτώσεις θα εχει στην υγεία του? ..είμαι έτοιμος να κάνω διάφορα μηνύσεις κλπ..έμαθα πως εκκενώθηκε ο θάλαμος που είναι τα μωρά..είναι αλήθεια? και αν είναι εγώ σαν παππούς πότε θα χαρώ το εγγόνι μου;:confused::twisted:

συγνωμη εσυ σαν παππους ποτε θα χαρεις το εγγονι σου?η ερμη η μαμα του και ο μπαμπας του τι να πουν δηλαδη???:roll:παντως ευχομαι πολλα περαστηκουλια και υπομονη στην μανουλα του τι θα περνα η καημενη σκεφτομαι και στεναχωριεμαι διπλα μια για το μωρακι μια για την μαμα!!!!και γενικα ο στρεπτοκοκος οπως και ο σταφυλοκοκος συνηθως τα κολαμε στα νοσοκομεια!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Και εγω θα συμφωνησω με τα κοριτσια πιο πανω , αλλα το προβλημα σου ειναι ποτε θα χαρεις σαν παππους το εγγονι σου ? ή αμα θα γινει καλα το παιδι ? δουλευομαστε τωρα ?

Διαφημίσεις

??Συγνωμη αλλα απο οσο γνωριζω ο β αιμολυτικος στρεπτοκοκκος μεταδιδεται απο την μητερα στο παιδι κατα την στιγμη του τοκετου,αν η μητερα ειναι φορεας και δεν το γνωριζει.Γιατι ακριβως θελετε να τους μηνυσετε??

αυτο γνωριζω κ εγω!την μυνηση δε καταλαβα για ποιο λογο θες να την κανεις:confused: επισης θα συμφωνησω με τα κοριτσια πιο πανω...ποτε θα χαρεις το εγγονι σου???:confused::confused::confused: δεν αντεχω πια αυτο τον εγωκεντρισμο των παππουδογιαγιαδων!!του παιδου σας το παιδι...δεν ειναι παιδι σας:mad::mad::mad: πρωτα να αναρρωτιεσαι για το ποτε θα το χαρουν οι γονεις του κ το ποτε θα γινει καλα το μωρο!!αυτο εχει σημασια ΜΟΝΟ!!!

αυτο το πραγμα οσο κι αν σε πειραζει εχουν δικιο τα κοριτσια...μολις γενναει η νυφη σας ακομα δεν προλαβαινει η μανα να χαρει το παιδι και ο πατερας και θελετε να το χαρειτε εσεις λες και δεν θα προλαβετε...προταιρεοτητα εχει τωρα η υγεια του παιδιου...η κανω λαθος?????

κυριε δημητρη εγω συμφωνω με τα κοριτσια ομως καταλαβαινω οτι καπου πρεπει να πειτε κι εσεις τις σκεψεις σας οποτε δεχομαι το εγω ποτε θα χαρω το εγγονι μου,οσο κουλο και αν ακουγετε.μην το πειτε μπροστα στα παιδια σας ομως και γενικα γτ οντος ειναι δεκτο μονο σε προσωπικο επιπεδο αν καταλαβαινετε!!!οι ενδοσοκομιακες λοιμωξεις συμβαινουν για την γενικη δεν το εχω ξαναακουσει και μας ειπατε με το που το αντιληφθηκαν εκλεισαν το τμημα.μαλλον μονο καποιος δικηγορος ειναι ο καταληλος για μια σωστη τοποθετηση στο θεμα.αυτο που προεχει ειναι η ψυχολογια της μανουλας και η υποστηριξη της.και ο γιος σας ερχετε σε δευτερη μοιρα,αυτη την στιγμη γτ ο πονος και η αγωνια της μανας απλα δεν συγκρινετε με κανεναν.περαστικα στο μωρο σας και καλο κουραγιο

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

πριν κανεις τις μηνυσεις πατα GOOGLE KAI στρεπτοκκοκος . και διαβασε λιγο πριν μηνυσεις κοσμο χωρις να εχεις πληροφοριες τι ειναι και πως μεταδιδεται . αλλιωσ αυτοσ που θα πλεξει ασχημα θα εισαι εσυ και οχι αυτοι ,καταλαβαινω τον θυμο συ και την στεναχωρια σου αλλα σκεψου λιγο και τους γονεις αυτου του κοριτσιου πως θα νιωθουν

Διαφημίσεις

κυριε δημητρη πανω απο ολα ηραμια ο στρεπτοκοκκος μπορει να προυπηρχε μιληστε με καποιον αλλον γιατρο κ μετα προχωρηστε στην διαδικασια των μηνυσεων μην ταλαιπωρηθειτε αδικα κ κυριως μην κανετε ετσι γιατι η ψυχολογια της λεχωνας ειναι τοσο ευαισθητη που κανετε κακο στην κορη σας παρα καλο κ στην τελικη εκεινη ειναι πρωτη που πρεπει να χαρει το παιδι της να ειναι υγιες ευχομαι να τελειωσουν ολα γρηγορα κ να γυρισουν στο σπιτι υγειοις κ ευτυχισμενη κ μετα βλεποντας κ κανοντας

πριν κανεις τις μηνυσεις πατα GOOGLE KAI στρεπτοκκοκος . και διαβασε λιγο πριν μηνυσεις κοσμο χωρις να εχεις πληροφοριες τι ειναι και πως μεταδιδεται . αλλιωσ αυτοσ που θα πλεξει ασχημα θα εισαι εσυ και οχι αυτοι ,καταλαβαινω τον θυμο συ και την στεναχωρια σου αλλα σκεψου λιγο και τους γονεις αυτου του κοριτσιου πως θα νιωθουν

αυτο ηταν δεν θα ξανα μιλησει εδω ο Κ. Δημητρης :oops:

Ε μα εχουμε μαθει στις μυνησεις τι κακο κ αυτο!

Γαβγιζει ο σκυλος του διπλανου μυνηση , ξεροβηχει ο απο κατω μυνηση!Γεμιζουν μετα τα δικαστηρια με μυνησεις κ τετοιες ιστοριες κ μετα βγαινουμε εμεις παλι να γκρινιαζουμε οταν καμια σοβαρη υποθεση κανει 5 χρονια να εκδικαστει κ γιατι εχει τοσο κοσμο στα δικαστηρια!

Ας κοιταξουμε πρωτα να ειμαστε σωστα ενημερωμενοι σε ολους μας αναφερομαι οχι μονο στον κυριο που ανοιξε ποστ κ μετα ας κανουμε μυνησεις τα λοιπα!

ΦΙλικα παντα

Ιωαννα

Ο κύριος από ότι κατάλαβα, είναι ο πατέρας της μητέρας του παιδιού. Επίσης, αν είναι όπως τα λέει και είναι ο παππούς, είναι κάποιας ηλικίας. Οπότε, καλό θα ήταν, να μην του απευθυνόμαστε στον ενικό, συμφωνείτε??????Όσο για τη κουβέντα "εγώ σαν παππούς πότε θα χαρώ το εγγόνι μου", ας μην πιανόμαστε τόσο από αυτό, ούτε από αυτό που λέει για τις μηνύσεις, ας προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε ή αν δεν μπορούμε (εγώ προσωπικά, δεν μπορώ), απλά να του ευχηθούμε περαστικά για το μωράκι και κουράγιο.

Διαφημίσεις

κυριε Δημητρη δωσε κουραγιο και στηριξη στους γονεις και πιο πολυ στη μανουλα...γρηγορη αναρρωση και με το καλο να χαρειτε ολοι μαζι το αγγελουδακι σας....

lMz8p3.png[

Κορίτσια γιατί είστε τόσο επιθετικές???? Σας φαίνεται περίεργο που έγραψε ένας παππούς και κατευθείαν θέλετε να ειρωνευτείτε? Δεν θυμάμαι να αναφέρεται πουθενά ότι το πάρεντς είναι μόνο για μαμάδες..... Συμφωνώ απόλυτα με την Latiatoula ότι πληθυντικός ευγενίας δεν θα έβλαψε.... Θα σας άρεσε εάν κάποιος μιλούσε έτσι στον δικό σας τον μπαμπά????

Επίσης, εάν παρατηρήσετε, το μνμ γράφτηκε στις 11/01/2011 και δεν του απάντησε κανείς τότε. Σχολιάζετε την εξαφάνιση του, έχετε σκεφτεί ότι πολύ απλά να μην του έρχονται ενημερώσεις στο μέιλ του??? Ή μπορεί να υπάρχει όντως σοβαρό πρόβλημα με το παιδί και να μην μπαίνει στο Ίντερνετ????? Και με την συμπεριφορά σας μπορεί να μην θέλει να ξαναγράψει καν...

Ο άνθρωπος στον πόνο του θα σκεφτεί και μηνύσεις, θα σκεφτεί και εγωιστικά. Μην αρπάζεστε με το παραμικρό και μην κατηγορείτε τους άλλους... Δεν είναι όλοι μούφες και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε ούτε ένδειξη ούτε απόδειξη...

Αυτά έχω να πω. Μακάρι να είναι όλα καλά και με το εγγονάκι του κου Δημήτρη και με την κόρη του....

KVQKp3.png5gpbp3.png

TOY την πεσατε και εξαφανιστηκε........παντως και στο παπαγεωργιου εκκενωθηκε η νεογνολογικη και υπηρξε και θανατος βρεφους...

δεν ξερω αν αναφερεσαι σε μενα αλλα δεν ειχα κακη προθεση ισα ισα ...

σαφως και ειμαστε στο πλευρο τους ο Θεος ναχει καλα το μωρακι απλα επισημαινω οτι και στα δημοσια νοσοκομεια συμβαινουν διαφορα αν και ειμαι υπερ αυτων.

με το καλο να πανε σπιτακι τους και ο παππους να φουσκωνει απο υπερηφανεια οπως κανει και ο δικος μου...

Ευχομαι ολα να ειναι καλα με το εγγονι του κυριου Δημητρη!

Κοριτσια μου γλυκα, προσπαθηστε παρακαλω να εχετε υπομονη και ειδικα με τους ανθρωπους μεγαλυτερης ηληκιας! Ισως ο γλυκος αυτος παππους ,πανω στον πονο του , να ειπε και μια κουβεντα παραπανω! Παρηγορια ηθελε! Καταλαβαινω, απο πεθερικα και απο πεθερες και πεθερους....αλλα....αν ηταν δικος μας γονιος?

Οτι κανουμε ...θα τα βρουμε μπροστα μας..και οταν με το καλο μεγαλωσουμε κι εμεις,θα γινομαστε κι εμεις δυσαρεστοι απο τους νεοτερους και δεν θα μας αρεσει!!!

Εγω προσωπικα προσπαθησα να καταλαβω αυτο το ποστ, μαλλον βοηθεια ηθελε ο ανθρωπος,παρηγορια, βεβαιωση -ισως- οτι σωστα σκεφτεται,αλλα το γεγονος οτι δεν ξαναεμφανιστηκε....μ"ανησυχει.... μακαρι ολα να ειναι καλα με το παιδι και τα αλλα θα τα βρουνε και το εγγονι τους θα χαρουνε οι ανθρωποι!!

Απλα σας γλυκοφιλω!!!

Πολλά διάβασα ευχαριστώ για όλα τα σχόλια σας ...

Τόσο εύκολα και αδέκαστα να γράφετε και να λέτε διάφορα είναι λίγο άκομψο εε?

Είμαι από τους Παππούδες που ενώ έχουν εγγονό εδώ και δυο μήνες ακόμα το παιδί δεν το πήρα αγκαλιά με το φόβο μην το κολλήσω κάτι γιατί γρίπη και διάφορα άλλα μικρόβια είναι εύκολο να μεταδοθούν.

Έκανα 29 χρόνια να μάθω μια μεγάλη αλήθεια από την κόρη μου

.Ποια ?

μπαμπά σε αγαπώ κάθε μέρα πιο πολύ γιατί όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω το πόσο καλά μας μεγαλώσατε με την μαμά ..Δεν έκανα σπουδαία πράγματα και δεν είμαι από αυτούς που θα πω εγώ ,εγώ ..

Αλλά αν ήμουν σίγουρος 100% για αυτό που συνέβη στον μπέμπη δεν θα έκανα καμία μήνυση το λέει η καρδιά μου..

Και θέλω να ξέρετε όλοι εδώ μέσα ναι όλοι του παιδιού σου το παιδί δυο φορές παιδί σου .

.Καλό χειμώνα σε ορισμένες καρδιές εδώ μέσα ..Η γλώσσα κοκάλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει ..

Οτι έδειρα ναι το έχω κάνει,και θα τον ξαναδερνα χαμογέλα. Αλλά μήνυση ακόμα δεν έκανα γιατί αργή πολύ το δικαστήριο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...