Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Την περασμενη βδομαδα πηγα το αμαξι για πλυσιμο!Ο κυριος που το πλυνε εβγαλε απο την ασφαλεια το καρεκλακι του μικρου!(οχι τις ζωνες που περνανε απο πισω!)Οσες φορες τον εβαλα ή τον εβγαλα απο το αμαξι δεν ειδα να κουνιεται!Μαλιστα το κουνησα και περα δωθε να το τσεκαρω!Οχι ομως μπρος πισω!:?

Σημερα μου πεταχτηκε ενας απο το στοπ με αποτελεσμα να πλακωθω στα φρενα και το παιδι να βρεθει με το προσωπο στο καθισμα του συνοδηγου!

Περιτο να σας πω το σοκ μολις ειδα το παιδι με τα μουτρα στη πλατη του καθισματος και να κλαιει απο την τρομαρα!Μεχρι να παω πισω να δω οτι ειναι ενταξει εχασα 10 χρονια:-(!

Φταιω κι εγω που δεν το ειχα τσεκαρει αλλα δεν μου χε ξανασυμβει και να σας πω την αληθεια δεν περασε και ποτε απο το μυαλο μου οτι ηταν το παιδι μια βδομαδα στον αερα!

Εννοειται οτι μετα πηγα στο πλυντηριο και τους το πα και μου ζητησαν χιλια συγνωμη αλλα αν γινοταν κανα κακο τι θα εκανα ουτε που θελω να σκεφτομαι...

Να εχετε το νου σας,γιατι τελικα τπτ δεν ειναι αυτονοητο!

Eλπιζω να εχω ανοιξει το θεμα σε σωστη ενοτητα!

Διαφημίσεις

παλι καλα τελος καλο ολα καλα...εμεις οταν παμε το αμαξι στο πλυντηριο τα βγαζουμε μονοι μας παντα και τα τοποθετω εγω μετα για να ειμαι ο.κ εγω πανω απ ολα...αλλα αυτο με το καθισμα παντα το κανουν επειδη καθαριζουν παντα το σαλονι και πισω και εμποδιζει...παντα προσοχη καλυτερα βγαλτε και βαλτε μονοι σας μετα...λιγα λεπτα παιρνει μονο...

Τι να πω βρε κοπελα μου, πραγματικα ησασταν πολυ τυχεροι....

Ετσι για να παραδειγματιζομαστε ολοι.... καλυτερα ας το κανουμε μονοι μας για να ειμαστε και σιγουροι, πριν παθουμε οτιδηποτε....

Εννοειται οτι απο δω και περα μονη μου θα το κανω...Απλα ουτε που το χα φανταστει!Παντα το κουμπωναν κανονικα!

Ευτυχως μου γινε ενα καλο μαθημα χωρις...παθημα!!!!

Διαφημίσεις

Eγω κοριτσια ειχα παθει το άλλο, παλι απο πλυντηριο αυτοκινητου....

Οταν ο μικρος ηταν περιπου 4 χρονων χρησιμοποιουσαμε βεβαια τις ασφαλειες στις πισω πορτες...Αυτες που τις οπλιζεις για να μην ανοιγουν οι πισω πορτες απο μεσα, μονο απ εξω...

Ε, αυτοι εκει εβγαλαν την ασφαλεια, δε ξερω πως τους ηρθε, καταλαθος μου ειπαν οταν πηγα, και βρισκομαι η δικια σου στο δρομο ΕΥΤΥΧΩΣ σε σχετικη κινηση και δεν ετρεχα, και ξαφνικα ανοιγει ο μικρος την πορτα!!!!

Ειχα μεσα και το σκυλακι μας και ο μικρος ηταν βεβαια με ζωνη ασφαλειας σε υπερυψωμενο καθισματακι, οπου οταν ανοιξε η πορτα, τον τραβηξε η πορτα προς τα εξω, αλλα επειδη ηταν δεμενος, κρεμοταν ο μισος σχεδον απ εξω και ο μισος μεσα...

Και κοιταζω τρομοκρατημενη προς τα πισω, βλεπω αυτο το σκηνικο και το σκυλακι μας που νομιζε οτι φτασαμε, σε θεση ετοιμο να πηδηξει εξω απο το αυτοκινητο!!!!

Το τι φρικη εφαγα δε περιγραφεται κοριτσια...

Φρεναρω και σταματαω, ευτυχως ημουν δεξια, και κατεβαινω κατω και δε πιστευα στα ματια μου....

Ηρθε κοσμος που ειχε δει το σκηνικο και με βοηθησε γιατι ημουν τοσο τρομαγμενη που δε μπορουσα να λυσω την ζωνη ασφαλειας να βγαλω το παιδι...Ετρεμαν τα χερια μου....

Πηγα βεβαια να τους ζητησω το λογο αλλα η απαντηση ηταν...Καταλαθος, συγνωμη!!!!

Το πιο τρομακτικο ομως απ ολα, και αυτο που με εκανε να τρεμω ολοκληρη επι 1μιση ωρα που εκανε ο συζυγος να φτασει εκει που ημουν ηταν η σκεψη οτι το αυτοκινητο το ειχα παει για πλυσιμο την Παρασκευη και το Σαββατο πηγαμε στο χωριο...Στην Εθνικη οδο..Με 120 χλμ την ωρα!!!!!!

Το περιστατικο συνεβει την επομενη Παρασκευη...Δηλ επι μια βδομαδα οδηγουσα σιγουρη οτι ειναι ολα ο.κ....

Απο τοτε καθε φορα που τον εβαζα στο αυτοκινητο, ελεγχα τις ασφαλειες..

1DqRp3.png

EFmCp3.png

φοβερο ετσι???? εγω παντως επειδη δεν εχω ποτε εμπιστοσυνη σε κανενα (κακο αυτο) οποτε παω το αυτοκινητο για πλυσιμο βγαζω τα καθισματακια. ευτυχως δηλαδη που το κανω γιατι μαλλον θα παθαινα τα ιδια, δεν ειχα σκεφτει ποτε οτι κανουν τετοια χ@ζ@!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Τα καθίσματα τα βάζουμε και τα βγάζουμε ΠΑΝΤΑ εμείς οι ίδιοι, ούτε ο βενζινάς, ούτε ο παππούς, ούτε ο γείτονας.... ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι πρέπει πάντα να βεβαιωνόμαστε για την ασφάλεια των παιδιών μας. Ευτυχώς που έβαλε ο Θεός το χέρι του (και τα δύο χέρια δηλαδή) και δεν έγινε τίποτα! Άσε που αν το αφήσεις μέσα όσο καθαρίζουν μάλλον θα γεμίσει και σκόνη όταν καθαρίζουν ταμπλό και θήκες με το φυσητήρι..

Το άλλο με την ασφάλεια ανοίγματος είναι όντως πολύ τραβηγμένο, δεδομένου οτι πρέπει να πάς με το κλειδί και να γυρίσεις το διακόπτη στην πόρτα - αρα δεν γίνεται κατά λάθος αλλά ηθελημένα...

Διαφημίσεις

Τα καθίσματα τα βάζουμε και τα βγάζουμε ΠΑΝΤΑ εμείς οι ίδιοι, ούτε ο βενζινάς, ούτε ο παππούς, ούτε ο γείτονας.... ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι πρέπει πάντα να βεβαιωνόμαστε για την ασφάλεια των παιδιών μας. Ευτυχώς που έβαλε ο Θεός το χέρι του (και τα δύο χέρια δηλαδή) και δεν έγινε τίποτα! Άσε που αν το αφήσεις μέσα όσο καθαρίζουν μάλλον θα γεμίσει και σκόνη όταν καθαρίζουν ταμπλό και θήκες με το φυσητήρι..

Το άλλο με την ασφάλεια ανοίγματος είναι όντως πολύ τραβηγμένο, δεδομένου οτι πρέπει να πάς με το κλειδί και να γυρίσεις το διακόπτη στην πόρτα - αρα δεν γίνεται κατά λάθος αλλά ηθελημένα...

Kαλημερα!!:P:p

Το αυτοκινητο που ειχα τοτε, ηταν πιο παλιο μοντελο...

Οι ασφαλειες αυτες ηταν πανω στις πορτες, οταν τις ανοιγες, στο σημειο που εφαπτονται με το αυτοκινητο, οταν τις κλεισεις...

Ηταν ενας διακοπτης πανω-κατω...Μαλλον οπως το καθαριζαν εκαει, με την κινηση του πανιου πανω-κατω την εβγαλαν..!!

Σε καθε περιπτωση, θα συμφωνησω με ολες σας, οτι οφειλουμε να τα ελεγχουμε ολα μονες μας.....:-P

1DqRp3.png

EFmCp3.png