Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι ώρα να γίνει η βάφτιση;

Recommended Posts

Κορίτσια υπάρχει το εξής δίλλημα: έχουμε κλείσει βάφτιση σε δυο διαφορετικές εκκλησίες και ήρθε η ώρα να ακυρώσω μια από τις δυο. Το ερώτημα είναι ποια? Η μια είναι στις 11:30 το πρωί και η άλλη στη 1:00. Η μια μου φαίνεται πολύ νωρίς και η άλλη αργά. Σημειωτέον ότι η βάφτιση θα γίνει 29/06 και ακολουθεί τραπέζι κοντά στη δεύτερη εκκλησία. Ποια είναι η γνώμη σας? Εγώ είχα καταλήξει στη 1:00 αλλά φοβάμαι μήπως με τις χαιρετούρες και τις φωτο φτάσουμε για φαγητό πολύ αργά.

an1cqgJ0g411210MjgxbHp8Mzg3NjZkYXxvdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gif.png

Διαφημίσεις

αν τη βάλεις 11,30 θα προλάβεις να χτενιστείς να βαφτείς να ετοιμαστείς και να έχεις και το μωρό φαγωμένο έτοιμο κομπλέ στις 11 παρά τέταρτο?

γιατί θα πρέπει να είσαστε τουλάχιστον 11.15 στην εκκλησία να ετοιμαστείτε να βγάλετε και φωτό... και θα πρέπει και να τους ταΐσεις στο τραπέζι μετά απ τις 1

εγώ θα έλεγα στις 1 καλύτερα

καλύτερα λίγο πιο αργά το φαγητό παρά πολύ νωρίς και να τρέχεις και πανικόβλητη να ετοιμαστείς

Κορίτσια υπάρχει το εξής δίλλημα: έχουμε κλείσει βάφτιση σε δυο διαφορετικές εκκλησίες και ήρθε η ώρα να ακυρώσω μια από τις δυο. Το ερώτημα είναι ποια? Η μια είναι στις 11:30 το πρωί και η άλλη στη 1:00. Η μια μου φαίνεται πολύ νωρίς και η άλλη αργά. Σημειωτέον ότι η βάφτιση θα γίνει 29/06 και ακολουθεί τραπέζι κοντά στη δεύτερη εκκλησία. Ποια είναι η γνώμη σας? Εγώ είχα καταλήξει στη 1:00 αλλά φοβάμαι μήπως με τις χαιρετούρες και τις φωτο φτάσουμε για φαγητό πολύ αργά.

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου αλλά και σαν καλεσμένη θα προτιμούσα να γίνει στη 1:00. Είναι πιο χαλαρά για τους καλεσμένους και για εσένα (καλά , λέμε τώρα... :) ) Ακολουθεί και τραπέζι ...νομίζω πως είναι ιδανικά! Σε όσες πρωινές βαπτίσεις έχω πάει που είσαι αναγκασμένος να φας μεσημεριανό από τις 12:30 - 13:00,όλος ο κόσμος αναρωτιόταν πως θα μπορέσει να φάει τόσο νωρίς...Για τα παιδάκια δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί θα έχουν φάει και το δεκατιανό τους...οπότε και στις 2:30 να φάτε θα είναι μια χαρά.Και απ'ότι κατάλαβα είναι κοντά και η εκκλησία...σωστά?

Όσο για την χαιρετούρα...σιγά την καθυστέρηση! :) βάπτιση είναι , όχι γάμος. Και τις περισσότερες οικογενειακές φωτό τις βγάζουνε πριν το μυστήριο, μετά είναι πολύ λιγότερες...

.......29 Ιουνίου που κάνεις την βάπτιση είναι πολύ αγαπημένη ημερομηνία για μένα...έγινα πρώτη φορά μανούλα :D

με το καλό σας εύχομαι!!!

.png.png

Αν είναι κοντά το μαγαζί για το Τραπέζι, κάντο στις 13.00. Να σου πω την αλήθεια, και εγώ ήθελα τουλάχιστον 12.30 με 13.00, αλλά στην Αγία Φωτεινή (Ν. Σμύρνη) δεν έχεις και πολλές επιλογές! Οι ημερομηνίες κλείνουν τόσο γρήγορα που δεν το φαντάζεσε! Εμείς θα το κάνουμε στις 11.45 αλλά στο προσκλητήριο θα γράψουμε 11.30 για να μαζευτούν και οι καλεσμένοι!

Καλύτερα στη 13.00.

Βέβαια να σκεφτείς και το ενδεχόμενο της ζέστης το μεσημέρι!!!! :?:?:?:?

Πέρισυ στις 9 Ιουνίου, πήγα σε βάφτιση στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα και το συγκεκριμένο Σαββάτο, έκανε τον πρώτο μεγάλο καύσωνα! Φανταστείτε εμένα στις 12 το μεσημέρι, 5 μηνών έγκυος!!! έλυωσα!!! Ευτυχώς που έκαναν το τραπέζι στο ξενοδοχείο Φοινιξ σε κλειστή αίθουσα με κλιματισμο! Έκανα 1 ώρα να συνέλθω!

Αστάθμιτος παράγοντας η ζέστη ....... :?:?:?:?:?

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου αλλά και σαν καλεσμένη θα προτιμούσα να γίνει στη 1:00. Είναι πιο χαλαρά για τους καλεσμένους και για εσένα (καλά , λέμε τώρα... :) ) Ακολουθεί και τραπέζι ...νομίζω πως είναι ιδανικά! Σε όσες πρωινές βαπτίσεις έχω πάει που είσαι αναγκασμένος να φας μεσημεριανό από τις 12:30 - 13:00,όλος ο κόσμος αναρωτιόταν πως θα μπορέσει να φάει τόσο νωρίς...Για τα παιδάκια δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί θα έχουν φάει και το δεκατιανό τους...οπότε και στις 2:30 να φάτε θα είναι μια χαρά.Και απ'ότι κατάλαβα είναι κοντά και η εκκλησία...σωστά?

Όσο για την χαιρετούρα...σιγά την καθυστέρηση! :) βάπτιση είναι , όχι γάμος. Και τις περισσότερες οικογενειακές φωτό τις βγάζουνε πριν το μυστήριο, μετά είναι πολύ λιγότερες...

.......29 Ιουνίου που κάνεις την βάπτιση είναι πολύ αγαπημένη ημερομηνία για μένα...έγινα πρώτη φορά μανούλα :D

με το καλό σας εύχομαι!!!

Αχαχαχχχχχ.......στο μυαλο μου εισαι παντα σουσουραδα!!!!! :wink:

Συμφωνω 100%!!!!!!!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Και εγω προτιμω στις 11.30.

Νομιζω οτι 1.00 ειναι λιγο αργα για να γινει στις 29/6.

Αν δεν εχετε προβλημα με το πρωινο ξυπνημα

ειναι μια χαρα, γιατι για να ειστε ετοιμοι για τις

11.30 θα πρεπει να ξυπνησετε καπως νωριτερα το πρωι.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Θα ελεγα 1:00 . Και για να προλαβεις να ετοιμαστεις αλλα και για τους καλεσμενους. Ειδικα αυτοι που μενουν μακρια πρεπει να ξυπνησουν απο τα χαραματα για να ερθουν (παντα με εκνευριζε).

Το μωρο ουτως η αλλως μετα θα κοιμηθει (αφου πιει το γαλα του) οποτε δεν μετραει. (Αν εχει συνηθισει βεβαια να κοιμαται κατα τις 12:30 ετοιμασου για πολυ μουρμουρα διαφορετικα ασυζητητη 1:00.

Φιλια και με το καλο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

και εγώ συμφωνώ για τη 1 διότι εγώ που έχω 2 παιδιά και το ένα μωρό 11:30 θα με σκότωνες θα μουρμούραγα δεν στο κρύβω γιατί εκτός απο σένα όλοι οι καλεσμένοι που έχουν παιδιά θα πρέπει να σηκωθούν νωρίς και θα μουρμουράνε επίσης!!! εξ' άλλου με τους ρυθμούς που ζούμε ποιός τρώει πλέον 1 το μεσημέρι θα σου πώ εγώ κανείς. Πιστεύω 2 άντε και μισή ώρα αργότερα θα τρώτε οπότε μια καλή και νορμάλ ώρα για μεσημεριανό! παντως ότι και να αποφασίσεις με το καλό η βάφτισή σας :wink:

Διαφημίσεις

Στις 1:00.

Όπως είπαν τα κορίτσια,δεν θα ξυπνήσεις νωρίτερα ώστε να ετοιμαστείς,θα είναι πιο ξεκούραστο για τους καλεμένους να μην είναι μακριά το κέντρο για το τραπέζι και το σπουδαιότερο :δεν θα ταλαιπωρηθεί πολύ το μωράκι.(Συνήθως μετά την βάπτιση είναι εξουθενωμένα).

Επίσης θα συμβούλευα κοντά στην εκκλησία να υπάρχει χώρος parking ή κάποια ανοικτή περιοχή κατάλληλη.Είναι πολύ εκνευριστικό να ψάχνεις σε μια άγνωστη περιοχή όπου σε έχουν προσκαλέσει 1 ώρα για να παρκάρεις.

Στην δική μας περίπτωση που είχαμε βάπτιση σε εκκλησία κοντά σε γήπεδο,ο άντρας μου προνόησε ώστε να μάθει πότε θα γίνει ο αγώνας ώστε να μην έχουμε την ώρα του μυστηρίου εξοργησμένους χούλιγκανς :shock::roll: στο προαύλιο της εκκλησίας μαζί με τους καλεσμένους!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όντως όσο το σκέφτομαι και βλεπω και την άποψη των περισσοτέρων, τόσο καταλήγω στη 1:00. Αυτό με του καλεσμένους που από μέσα τους θα μουρμουρίζουν όντως είναι γεγονός. Και γω πολλές φορές το έχω πάθει ως καλεσμένη. Άσε που η νονά θα ξεκινήσει από τη Βέροια...και ποιος την ακούει!!! Έχει κάνει καμιά σας βάφτιση τόσο αργά?

an1cqgJ0g411210MjgxbHp8Mzg3NjZkYXxvdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gif.png

Εγώ θα προτιμούσα τις 11΄30.

Πριν πιασει η πολύ η ζέστη,Μέχρι να τελειωσετε να πάτε στο τραπέζι να σερβιριστούν όλοι να φάνε κ.λ.π. τα παιδιά θα έχουν νυστάξει αν κρίνω απ΄τα δικά μου και θα είναι μες στη γκρίνια!Καλά οι καλεσμένοι ας ξυπνήσουν μια Κυριακή και μισή ώρα νωρίτερα δεν έγινε και τίποτα.

Τώρα αν σας βολευει περισσότερο η 1 γιατί θα έχει να κάνει και δρόμο η νονά θα κάνετε οτι σας βολευει φυσικά!

.png.png.png

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όντως όσο το σκέφτομαι και βλεπω και την άποψη των περισσοτέρων, τόσο καταλήγω στη 1:00. Αυτό με του καλεσμένους που από μέσα τους θα μουρμουρίζουν όντως είναι γεγονός. Και γω πολλές φορές το έχω πάθει ως καλεσμένη. Άσε που η νονά θα ξεκινήσει από τη Βέροια...και ποιος την ακούει!!! Έχει κάνει καμιά σας βάφτιση τόσο αργά?

Έχουν κάνει οι κουμπάροι μου στην Πάτρα και όλοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα ούτε με τα παιδιά, (μικρά και μεγάλα) τα οποία

όχι μόνο δεν νυστάξανε αλλά λυσσάξανε στο παιχνίδι!!!

Και μόνο τη νονά να σκεφτείς που θα έρθει από την Βέρροια...φτάνει και περισσεύει... :D

.png.png

Οντως αν εχετε κοσμο απο μακρια μπορει να καθυστερησουν οποτε καλυτερα να χετε πιο αργα την βαφτιση.........

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις