Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αναζήτηση νηπιαγωγείου

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους

Είμαι μαμά δύο κοριτσιών 4 χρόνων (διδυμάκια :)) και καινούργια στο forum.....

Με απασχολεί το εξής ζήτημα: Το Σεπτέμβριο τα κορίτσια θα πάνε νηπιαγωγείο και σκεφτόμαστε με το σύζυγό μου αν πρέπει να πάνε σε ιδιωτικό ή δημόσιο. Έως τώρα πηγαίνουν σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός δεν έχει νηπιαγωγείο οπότε δεν μπορούν να συνεχίσουν εκεί.

Μήπως κανείς γνωρίζει κανένα καλό νηπιαγωγείο στην περιοχή Βύρωνα, Παγκράτι ή κάπου εκεί κοντά. Επίσης, μήπως κανείς έχει άποψη για τα δημόσια νηπιαγωγεία της περιοχής αυτής?

Ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

Θα σου έλεγα καλύτερα να ψάξεις μαζί και σχολείο. Επειδή το παιδί θα αλλάξει του χρόνου περιβάλλον, δεν είναι και πολύ εύκολο να κάνει και δεύτερη αλλαγή σε ένα χρόνο. Οπότε αποφάσισε από τώρα (αν μπορείς βέβαια) αν θα τον στείλεις σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο σχολείο. Αν είναι ιδιωτικό, τα πιο πολλά έχουν και νηπιαγωγείο. Αν είναι δημόσιο, καλύτερα να πάει στο νηπιαγωγείο που αντιστοιχεί στο δημοτικό του, οπότε κάποια παιδάκια να συνεχίσουν και να μην του φανεί απότομη η αλλαγή. Σου αναφέρω απλά τις σκέψεις μου, γιατί κι εμένα ο γιος μου είναι 4 και, όπως καταλαβαίνεις, έχω τον ίδιο προβληματισμό. Απλά εμάς ο παιδικός έχει νηπιαγωγείο οπότε δεν έχω μεγάλη πίεση χρονική.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εμείς αυτής της άποψης είμαστε, για να μην υπάρχουν συνεχείς αλλαγές κάθε χρόνο.

Έχετε καμιά πρόταση για κανένα καλό νηπιαγωγείο στην περιοχή Βύρωνα ή εκεί γύρω?

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εμείς αυτής της άποψης είμαστε, για να μην υπάρχουν συνεχείς αλλαγές κάθε χρόνο.

Έχετε καμιά πρόταση για κανένα καλό νηπιαγωγείο στην περιοχή Βύρωνα ή εκεί γύρω?

μένεις βύρωνα; η διεύθυνσή σου σε πιο σχολείο ανήκει;

εχεις τη δυναντότητα να επιλέξεις νηπιαγωγείο πρώτα (κατ΄επέκταση και δημοτικό) και μετά να βρεις διεύθυνση κοντα στο σχολείο να δηλώσεις;

κι εγω το ιδιο θεμα εχω... η κόρη μου θα παει προνηπιο το σεπτέμβρη και σκεφτομαι κι εγω για δημόσιο σχολείο. βεβαια ειναι πιο δύσκολο για εμας, επειδη τα προνήπια τα παίρνουν με κλήρωση εαν και εφ' οσον υπαρχουν ελευθερες θεσεις στο νηπιαγωγείο.

τα νηπιαγωγάκια τα παίρνουν ολα!

age.png

ismeni,

η διευθυνσή μου ανήκει στο 4ο Βύρωνα, αλλά επειδή δεν είναι ολοήμερο, μας είπαν ότι θα μας στείλουν στο 1ο ή στο 5ο. Είμαι σχετικά καινούργια στη γειτονιά και δεν ξέρω άλλους γονείς για να ρωτήσω για τα συγκεκριμένα νηπιαγωγεία. Έχεις ακούσει εσύ (ή κανείς άλλος) κάτι?

Διαφημίσεις

ismeni,

η διευθυνσή μου ανήκει στο 4ο Βύρωνα, αλλά επειδή δεν είναι ολοήμερο, μας είπαν ότι θα μας στείλουν στο 1ο ή στο 5ο. Είμαι σχετικά καινούργια στη γειτονιά και δεν ξέρω άλλους γονείς για να ρωτήσω για τα συγκεκριμένα νηπιαγωγεία. Έχεις ακούσει εσύ (ή κανείς άλλος) κάτι?

το 4ο ειναι στην κολοκοτρώνη. εχει 2 τμήματα, εκ των οποίων το ενα είναι ολοημερο.

ρώτησε τις δασκάλες κατ' ευθείαν. εγω το ξέρω από νηπιαγωγό που δούλευε εκεί. επίσης μου ειπαν οτι δεν το συνιστούν γιατι καμια νηπιαγωγός δε στέριωσε εκει. καθε χρονο αλλαζουν δασκάλες.

ολοήμερα στον βυρωνα είναι τα 1ο, 2ο, 3ο (στον καρέα), 5ο, 6ο και 10ο (βυζαντίου)

τα 2 που αναφέρεις είναι στο συγκρότημα της αγιας τριάδας. εκει εχει 4 νηπιαγωγεία (1ο, 5ο, 8ο, 9ο) κι επειδη με ενδιαφέρει κι εμενα, εμαθα οτι 2 από αυτά είναι καλά. δεν ηξεραν ομως να μου πουν αριθμο νηπιαγωγειου; χθες μου ειπαν για το 9ο, αλλα οχι ολοήμερο.

επίσης το ολοήμερο νηπιαγωγείο (6ο) της πλατείας φατσέα είναι καλό (απο νηπιαγωγό το έμαθα).

και στο ολοημερο που είναι στο σγκρότημα απέναντι από τον βασιλόπουλο (2ο, αδάνων) εχουν τη δυνατότητα να ξαπλώσουν τα παιδιά το μεσημέρι. εχει δικά του στρόματα και κουβέρτες (τα οποία πλένονται συχνά)

age.png