Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

είμαι έγκυος

Recommended Posts

molis xtes to proi anakalupsameswtou clearblue pws eimai egkuos kai xarika parapolu.H teleuteia periodos mou itn stis 5/12.akoma den exw enimerwsei tin gunaikologo moy gia ta epomena vimata mou,mia kaisimera argia lew na tokanw apo deutera. Simera exw ponakia xamila omws kai otan paw stin toualeta kai skoupizomai exw ugra roz pros elafru kafe kai fovamai para polu. kapoies fores stamatane kapoies pali oxi...exw kathisei stonkanape min kanontas tipote idiaitero kaito mualonou einai sunexeia na koitaxw mpas kai ginei na to antilif8w kai na to prolavw.....eseis isws xerete perissotera einai fusiologiko to elafrws roz? prepei na fovamai??ti me sumvouleuetai na kanw??

NhLbp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

Αν και καινούρια στο forum θα συμβύλευα μόνο ένα γενικό πράγμα:να μην ανησυχείς.Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και τα συμπτώματα μπορεί να μοιάζουν με αυτά της περιόδου.Για μεγαλύτερη σιγουριά αυριο το πρωί πήγαινε σε ένα οποιοδήποτε μικροβιολογικό εργαστήριο και κάνε μια β-χοριακή αίματος.Ο,τιδήποτε πάνω από 0,5 θα είναι καλό.Μετά πάρε το γυναικολόγο σου.Καλή τύχη!

Το ροζ ειναι συχνο συμπτωματα στην αρχη καθε εγκυμοσυνης. ΑΛΛΑ κάλεσε στο τηλ. τον γιατρο σου κ ενημέρωσε τον, για να σου δώσει οδηγιες. Μπορει να χρειαστει να πάρεις κάποια υποθετάκια. Γενικά ξεκουράσου κ μην κάνεις μπανάκι με πολύ ζεστο νερό.!

euxaristw gia tis sumvoules sas koritsia. Milisa me giatro mou kai mou edwse na pairnw ta UTROGESTAN 3 fores tin imera kai ennoeitai pws den exw vgei apo to spiti kai eimai apo ton kanape sto krevati kai toumpalin....parolauta den exw dei akoma veltiwsi. Apo Triti tha kanw kai tin xoriaki aelpizw na pane ola kala. Xreiazomai tin thetiki sas skepsi!!!:)

NhLbp3.png

Διαφημίσεις

μην ανησυχείς! κάνε αυτό που σου είπε η γιατρός σου! κι εγώ έτσι ήμουν απο την αρχή, αλλά συνέχισα με αίμα κανονικό! τα utrogestan κάνουν δουλειά πάντως, αν και χρειάστηκε να τα αυξήσουμε εμείς! μη φοβάσαι όμως!(το ξέρω πως είναι αδύνατον!!) να σκέφτεσαι πως όλα θα πάνε καλά!!!!!!!! φυσικά οποιαδήποτε αλλαγή σε ανησυχήσει, να ενημερώσεις την γιατρό σου! καλή συνέχεια σου εύχομαι..

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Το ροζ ειναι συχνο συμπτωματα στην αρχη καθε εγκυμοσυνης. ΑΛΛΑ κάλεσε στο τηλ. τον γιατρο σου κ ενημέρωσε τον, για να σου δώσει οδηγιες. Μπορει να χρειαστει να πάρεις κάποια υποθετάκια. Γενικά ξεκουράσου κ μην κάνεις μπανάκι με πολύ ζεστο νερό.!

συγνωμη για την επεμβαση αλλα εμενα μου εχουν πει πως στην εγκυμοσυνη δεν κανει να κανεις μπανιο με πολυ ζεστο νερο...εννοω με καυτο..

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...