Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΡΙΜΑ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.

Recommended Posts

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ 5 , ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ , ΕΧΩ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ .ΘΕΩΡΩ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΦΑΡΜΑΚΑ ( ΓΚΟΝΑΛ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕΓΚΟΝ ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΜΕΙΝΑΝ.ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ , ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

μαρια

Διαφημίσεις

Σε αυτο το φορουμ γινεται αυτο;;; Ντροπη, πραγματικα.

Συννεφακι σου ευχομαι η επομενη φορα να ειναι η τυχερη. Καλη δυναμη!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ 5 , ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ , ΕΧΩ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ .ΘΕΩΡΩ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΦΑΡΜΑΚΑ ( ΓΚΟΝΑΛ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕΓΚΟΝ ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΜΕΙΝΑΝ.ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ , ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

:shock: εδω????????? μα γιατι δεν το αναφερεις στην διαχειριση????????

KOITA ΗΘΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΠΩΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΕΡΟ , ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑ -ΖΗΤΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ) ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ.

μαρια

KOITA ΗΘΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΠΩΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΕΡΟ , ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑ -ΖΗΤΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ) ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ.

εχεις δικιο καλή μου....:-(

Διαφημίσεις

Σε μένα πήγανε να πουλήσουνε. Όμως ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε. Μπορεί η κοπέλα να μην είχε καταλάβει ότι στο συγκεκριμένο θέμα χαρίζουνε και δεν πουλάνε. Αφού της εξήγησα ότι αν τα αγοράσω με συμμετοχή μέσω του ταμείου μου, θα μου βγουν πιο φτηνά, έσβησε το μήνυμά της και δεν μου απάντησε.

Σε μένα πήγανε να πουλήσουνε. Όμως ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε. Μπορεί η κοπέλα να μην είχε καταλάβει ότι στο συγκεκριμένο θέμα χαρίζουνε και δεν πουλάνε. Αφού της εξήγησα ότι αν τα αγοράσω με συμμετοχή μέσω του ταμείου μου, θα μου βγουν πιο φτηνά, έσβησε το μήνυμά της και δεν μου απάντησε.

Εισαι πολυ καλη που το βλεπεις με καλη προθεση αλλα νομιζω οτι ο τιτλος Προσφορα κ Ζητηση ειναι σαφης. Ασε που οταν καταλαβε λες οτι εσβησε το μηνυμα κ δεν απαντησε καν, μαλλον απο ντροπη. Κατι ειναι κ αυτο. Εχουμε το φοβο μη μας εκμεταλλευτουν οι γιατροι, να χουμε κ τετοια μεταξυ μας; Ανεξαρτητα απο τη συγκεκριμενη κοπελα, καποιος επρεπε να αντιδρασει κ καλα εκανε το συννεφακι.

Γειά σας,

η αγοραπωλησία φαρμάκων μέσω του forum της ΕΕΕΓ απαγορεύεται.

Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση ή δεχτήκατε προσωπικό μήνυμα

ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης δείτε εδώ πως λειτουργεί

http://parents.org.gr/news/a354

Ο σχολιασμός της συμπεριφοράς των μελών, και η παρέμβαση για την εξομάλυνση διαφορών είναι αποκλειστικά θέμα της διαχείρισης και των συντονιστών του forum της ΕΕΕΓΓ

Ευχαριστούμε

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...