Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

..Goneis kai sinaisthimata...

Recommended Posts

Kalispera sas,molis egina melos edw pera..diavasa para polla auti ti ligi wra p eimai edw kai exo parei pragmatika polu kouragio..

Gia arxi tha sistithw,me lene Christy,eimai 21 xronon k prosfata egina manoula didimwn agoriwn..alla distixws den exoume mpampa.. :-( .. Me xwrise otan tou eipa tin apofasi mou na ta kratisw par'olo pou eixame zisei mazi 2 xronia kai gnorizomastan apo 5 xronwn..Twra autos einai me alli k egw paleuw na diatirw osi psixraimia exw.H zwi mou prin ta mwra itan opws kathe kopelas tis ilikias mou,eksodoi-ksenixtia-treles-ekdromes kai twra den mporw na kanw tipota.Den lew oti den agapw ta mwra mou..alla ap'ti mia niwthw oti de mporw na kanw tpt kai ap'tin alli menw me tous goneis mou k eilikrina den to antexw.isws an emena moni mou ola na itan kalitera alla akoma den mporo na doulepso oute tpt..Thelw na figw gt pragmatika de thelw na zw mazi toys..Prosfata exw mia kainouria sxesi,to paidi einai trelammenos me ta mwra kai ap'oti vlepw thelei na to paei sovara alla einai apo tous tipous pou exoun 500 skoularikia kai alla tosa tatouaz..alla distixws i eutixws ton agapw.Ton agapw giati me ekane na mi skeftomai poso pono perasa se oli mou tin egimosini kai meta ton toketo.Alla opws panta oi goneis krinoun ap'tin eksoteriki emfanisi..k egw exw omws polla piercing kai 2 tatouaz alla ap'oti lene osoi me xeroun eimai ap'ta kalitera paidia..Den xerw ti tha kanw..exw polla sto kefali mm alla auto pou thelw einai na mporesw na bro twra mia doulia na figw gt den antexw na xalaw tin iremia mou kai na to niothoun kai ta mwra...mipws kserete sas parakalo pou tha mporousa na apeuthinthw gia kati tetoio?k eilikrina xairomai pou isws kanw kapies filies apo edw :)

Διαφημίσεις

καλησπερα Κριστυ, καλος μας ηρθες και Χρονια Πολλα. Πρωτα απ ολα καλητερα θα ηταν να γραφεις μα ελληνικους χαρακτηρες για να διαβαζουμε ευκολοτερα οσα γραφεις.

Υστερα, καλη μου δεν εισαι και η μονη μανουλα χωρις τον μπαμπα των παιδιων σου. Καλο θα ηταν αρχικα αφου τα μωρα σου ειναι μικρουλια να κανεις υπομονη και να μεινεις με τους γονοις σου γιατι εκεινοι ειναι που περισσοτερο απο ολους μας νοιαζονται πραγματικα και διχως συμφεροντα. Τα παιδια σου θα σου δεινουν παντα δυναμη αναλογα με την αγαπη και την προσοχη που θα τους δεινεις εσυ στη διαρκεια της ζωης τους. Γι αυτο πανω απ ολα σκεψου το δικο τους καλο και ας χρειαστει να πιεστεις λιγο περισσοτερο εσυ. Λιγο αργοτερα θα μπορεσεις Βρισκοντας μια δουλεια να σταθεις στα ποδια σου , ομως περα απο τη νεα σου σχεση αυτα τα μωρα εχουν και εναν πατερα και αν ο ιδιος δεν θελει να εχει σχεση μαζι τους τοτε ειναι υποχρεομενος να αναλλαβει καποιες ευθυνες. Καλο λοιπον θα ηταν να διευθετησεις πρωτα αυτο το θεμα και μετα να σκεφτεις να φυγεις απο τους γονοις σου.

Τωρα για το θεμα δουλειας, αυτο στις μερες μας εχει αρκετο ψαξιμο αλλα νομιζω πως υπαρχουν οργανισμοι που στηριζουν τις ανυπαντρες μητερες. Θα πρεπει να ψαξεις γιατι δυστοιχως εγω δεν ξερω να σε βοηθησω. Ισως καποια μανουλα εδω μεσα που ισως εχει βρεθει σε αναλογη θεση μπορει να σε διευκολυνει.

Σου ευχομαι καλο κουραγιο και οπλισου με υπομονη και υπομονη. Να χαιρεσαι τα διδυμακια σου;);)

• 1 month later...

Μάτια μου καλή δύναμη, θέλεις καρδούλα μου να μας πεις, για ποιο ακριβός λόγο αποφάσεις σε μια τόσο μικρή ηλικία να κρατήσεις τα μωράκια;; είσαι κατά της άμβλωσης;; ένιωθες ότι δεν ήθελες να τους στερήσεις το δικαίωμα στην ζωή;;; είχες ακόμα συναισθήματα για τον πατέρα;;; βέβαια σίγουρα όποιος και να είναι ο λόγος έκανες πολύ καλά. Όμως η μητρότητα έχει πολλές μα πάρα πολλές ευθύνες πέρα από την αγάπη....είναι η διατροφή, η καθαριότητα και βέβαια η ασφάλεια των παιδιών μας. Στην ηλικία που είσαι σίγουρα οι γονείς σου μπορούν να σε βοηθήσουν καλύτερα από όλους. Και αν θέλεις να σου πω ένα μυστικό και έγω που είμαι 15 χρόνια μεγαλύτερη σου εκεί στηρίζομαι και έχω ακριβώς τα ίδια θέματα, όμως κάνω υπομονή για το μωρό. Αφού ο πατέρας δεν ανέλαβε την ευθύνη και μόνο οι γονείς σου βοηθάνε τότε πρέπει να νοιώθεις τυχερή. Νοιώθω όμως ότι σαν μανούλα πρέπει πλέον να είσαι και αρκετά επιφυλακτική με οποιαδήποτε νέα σχέση. Καλά κάνεις και έχεις κάποιον άνθρωπο να σου κρατήσει το χέρι όμως μην ξεχνάς ότι δεν μπορείς πλέον να εμπιστεύεσαι άμεσα για τα δυο μικρά μπουμπουκάκια σου. Το ξέρω ίσως ακούγομαι κάπως αλλά πιστεύω ότι αν είσαι λίγο επιφυλακτική μόνο σε καλό θα σου βγεί. Ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για εμάς δεν σημαίνει ότι επιθυμεί και να αναλάβει την ανατροφή των τέκνων μας. Αυτό δεν έχει σχέση με το αν έχει τατουάζ ή σκουλαρίκια και κουστούμι να φόραγε θα σου έλεγα ακριβώς τα ίδια. Νομίζω ότι ίσως αν έλεγες στους γονείς σου ότι εσύ θέλεις να φροντίσεις τα μωράκια σου αλλά θέλεις και λίγο χρόνο για προσωπική ζωή (πχ. μια κυριακή ή ένα σάββατοή ακόμα και ένα απόγευμα την εβδομάδα) ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου, πιστεύω ότι θα σε καταλάβαιναν. Είναι νωρίς για να κρίνεις αν αυτός ο άνθρωπος σε αγαπάει ή αν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, μην ξεχνάς επίσης ότι για πολλούς μια νέα άγαμη μητέρα ίσως να αποτελούσε και μια πιο εύπλαστη γυναίκα (έτσι πολλές φορές νομίζουν οι άνδρες) ή πιο εύκολα εξαρτώμενη. Καθησύχαζε τους γονείς σου ότι αυτή την στιγμη απλά θέλεις μια σχέση αλλά δεν τον εμπλέκεις στην ζωή των παιδιών σου, ίσως αυτό τους ηρεμήσει. Άφησε τον χρόνο να κυλήσει. Πάντως η μητρότητα περιορίζει σημαντικά τον προσωπικό χρόνο, είναι μια πραγματικότητα για κάθε νέα μάνα. Η εργασία είναι όντως πολύ σημαντικό για πολλούς λόγους. Σου εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο.

• 7 months later...

Μπράβο σου για την απόφασή σου να κρατήσεις τα παιδάκια σου! Πραγματικά σε θαυμάζω, γιατί είσαι και πολύ νέα, αυτή σου η απόφαση δείχνει κάποιον με πολύ δυνατό χαρακτήρα, γνωρίζω αρκετές κοπέλες που δεν ήταν τόσο δυνατές!

Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω πιστεύω, δυστυχώς, όσον αφορά το θέμα της εργασίας..Καταλαβαίνω όμως ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να δουλέψεις και να ανεξαρτητοποιηθείς! Μακάρι να τα καταφέρεις να φύγεις από το σπίτι σου αφού το θες τόσο πολύ. Πάντως, πραγματικά, αν συμβεί αυτο, φρόντισε να είσαι κοντά στους δικούς σου γιατί μια βοήθεια πάντα θα τη χρειάζεσαι, ακόμα περισσότερο αν δουλεύεις.

Τώρα όσον αφορά την εμφάνισή σου, και την εμφάνιση του σύντροφού σου, δε νομίζω ότι πάιζει κάποιο ρόλο στο τί χαρακτήρες είστε!?Νομίζω ότι στην Ελλάδα υπάρχει πολύ έντονα η τάση να κρίνουμε τους άλλους από το φαίνεσθαι και όχι από το είναι...Ελπίζω να τα πηγαίνετε καλά ακόμα, από ότι είδα πάει κάποιος καιρός από τότε που έγραψες!

Πολύ καλή συνέχεια σε όλα σου εύχομαι!

Θα τα καταφέρεις σίγουρα!

cmavrani