Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σκέφτομαι σοβαρά το διαζύγιο

Recommended Posts

Σε λίγες εβδομάδες γεννάω. Το πρόβλημα είναι ότι με τον άντρα μου δεν κάνουμε σεξ απο τον 5ο μήνα λέει ότι ψυχολογικά δεν μπορεί.Ομως δεν είναι μόνο το σεξ είναι και ότι δεν με ακουμπάει καν δεν με αγγίζει.Ενώ θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια παιχνίδια αρνείται και αυτά.Του ζήτησα να με ξυρίσει εκείνος γιατί δεν θέλω να το κάνουν οι μαίες στο μαιευτήριο όταν έρθει η ώρα και αρνήθηκε.Όταν δεν είναι στη δουλειά ή θα είναι στους φίλους του ή θα είναι στον υπολογιστή να παίζει παιχνίδια.Επιπλέον είναι πολύ μυστικοπαθής δεν μου μιλάει για το τι συμβαίνει στην οικογενεια του ή στη δουλειά του μπορεί δηλαδή να γίνει κάτι σήμερα και να το μάθω τυχαία σε ένα χρόνο ή ποτέ.Σκέφτηκα μήπως έχει ερωμένη αλλά δεν έχω ενδείξεις περισσότερο πιστεύω οτι δεν με θέλει ειδικά επειδή η σχέση μας πριν τον γάμο ήταν χωρίζω τα ξαναφτιάχνω και παντρευτήκαμε όταν έμεινα έγκυος από δική του προτροπή.Γενικά νομίζω πως με παντρεύτηκε για το παιδί και όλο αυτό του βγαίνει στη συμπεριφορά του απεναντί μου. Είναι καλό παιδί και μου έχει σταθεί με την εγκυμοσύνη αλλά εκτιμώ ότι το έχει κάνει περισσότερο για το παιδί παρά για μένα.Γενικά πιστεύω πως δεν με θέλει.Κι εγώ δεν μπορώ να είμαι με κάποιον απο ελεημοσύνη.Σκέφτομαι να γεννήσω με το καλό και να ξεκινήσω τις διαδικασίες διαζυγίου.

922316fbi6gpetld.gif

Διαφημίσεις

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Θυμήσου τι ήταν αυτό που σε έκανε να τον παντρευτείς; Έχουμε το πλεονέκτημα στην εποχή μας να διαλέγουμε τους άντρες που παντρευόμαστε, συνήθως κάπου υπάρχει αγάπη. Μέσα στη σχέση πολλές φορές χρειάζεται να υποστηρίζουμε την επιλογή μας. Η εγκυμοσύνη δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλη εποχή ν' αποφασίσεις για διαζύγιο, δώσε στην οικογένεια που φτιάχνεις μια ευκαιρία. Η απομάκρυνση στο ζευγάρι είναι πολύ συνηθισμένη και μπορεί να σας πάρει και αρκετό καιρό μετά τη γέννα για να το ξεπεράσετε, αρκεί να μην αποξενωθείτε και συναισθηματικά.

...Επιπλέον είναι πολύ μυστικοπαθής δεν μου μιλάει για το τι συμβαίνει στην οικογενεια του ή στη δουλειά του μπορεί δηλαδή να γίνει κάτι σήμερα και να το μάθω τυχαία σε ένα χρόνο ή ποτέ...

Αυτό μπορεί να γίνει πολύ άσχημο αν συνεχιστεί. Προσπάθησε να μιλάτε όσο περισσότερο γίνεται.

Γιατι βρε κοριτσι μου καθεσαι κ σκεφτεσαι ετσι? Οι αντρες ειναι λιγο περιεργοι κατα την εγκυμοσυνη της γυναικας! Εμενα ο δικος μου μου αλλαξε τα φωτα...! Ειχε συνεχεια νευρα λες κ ηταν αυτος ο γκαστρωμενος!!! Αλλα δεν σκεφτηκα να τον χωρισω! Αυτο ειναι μια μεγαλη αποφαση! Μαλλον φοβαται πως θα βλαψει το μωρο,ειδικα τωρα που το καταλαβαινει,βλεπει την κοιλιτσα,το βλεπει να κουνιεται...

Μην αγχωνεσαι για τιποτα ειναι λιγο περιεργη η κατασταση γιατι θα αλλαξει η ζωη σας!

Με το καλο να γεννησεις!

θα σου έλεγα να ηρεμήσεις , να χαλαρώσεις , να γεννήσεις με το καλό το μωράκι σου και να μην προβληματίζεσαι για διαζύγια κτλ.στην εγκυμοσύνη αλλά και στη λοχεία αργότερα υπάρχουν πολλές φορές εντάσεις και προβληματα στη σχέση του ζευγαριού αλλά σιγά σιγά όλα στρώνουν.με το καλό να γεννήσεις και όλα θα στρώσουν σιγά σιγά

Γιατι βρε κοριτσι μου καθεσαι κ σκεφτεσαι ετσι? Οι αντρες ειναι λιγο περιεργοι κατα την εγκυμοσυνη της γυναικας! Εμενα ο δικος μου μου αλλαξε τα φωτα...! Ειχε συνεχεια νευρα λες κ ηταν αυτος ο γκαστρωμενος!!! Αλλα δεν σκεφτηκα να τον χωρισω! Αυτο ειναι μια μεγαλη αποφαση! Μαλλον φοβαται πως θα βλαψει το μωρο,ειδικα τωρα που το καταλαβαινει,βλεπει την κοιλιτσα,το βλεπει να κουνιεται...

Μην αγχωνεσαι για τιποτα ειναι λιγο περιεργη η κατασταση γιατι θα αλλαξει η ζωη σας!

Με το καλο να γεννησεις!

συμφωνω κ εγω !μην βιαζεσαι ειναι κ λιγο οι ορμονες..... του αντρα σου οχι οι δικες σου!

ασε που οταν με το καλο γεννησεις τοτε δεν θα του δινεις εσυ σημασια κ θα εισαστε πατσι. χαλαρωσε κ βλειπεις εξαλλου ουτε οι δικηγοροι θα χαθουν ουτε τιποτα.:lol: βαστα ακομα!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

Σε λίγες εβδομάδες γεννάω. Το πρόβλημα είναι ότι με τον άντρα μου δεν κάνουμε σεξ απο τον 5ο μήνα λέει ότι ψυχολογικά δεν μπορεί.Ομως δεν είναι μόνο το σεξ είναι και ότι δεν με ακουμπάει καν δεν με αγγίζει.Ενώ θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια παιχνίδια αρνείται και αυτά.Του ζήτησα να με ξυρίσει εκείνος γιατί δεν θέλω να το κάνουν οι μαίες στο μαιευτήριο όταν έρθει η ώρα και αρνήθηκε.Όταν δεν είναι στη δουλειά ή θα είναι στους φίλους του ή θα είναι στον υπολογιστή να παίζει παιχνίδια.Επιπλέον είναι πολύ μυστικοπαθής δεν μου μιλάει για το τι συμβαίνει στην οικογενεια του ή στη δουλειά του μπορεί δηλαδή να γίνει κάτι σήμερα και να το μάθω τυχαία σε ένα χρόνο ή ποτέ.Σκέφτηκα μήπως έχει ερωμένη αλλά δεν έχω ενδείξεις περισσότερο πιστεύω οτι δεν με θέλει ειδικά επειδή η σχέση μας πριν τον γάμο ήταν χωρίζω τα ξαναφτιάχνω και παντρευτήκαμε όταν έμεινα έγκυος από δική του προτροπή.Γενικά νομίζω πως με παντρεύτηκε για το παιδί και όλο αυτό του βγαίνει στη συμπεριφορά του απεναντί μου. Είναι καλό παιδί και μου έχει σταθεί με την εγκυμοσύνη αλλά εκτιμώ ότι το έχει κάνει περισσότερο για το παιδί παρά για μένα.Γενικά πιστεύω πως δεν με θέλει.Κι εγώ δεν μπορώ να είμαι με κάποιον απο ελεημοσύνη.Σκέφτομαι να γεννήσω με το καλό και να ξεκινήσω τις διαδικασίες διαζυγίου.

Οι ορμονες στηνουν χορο και ειναι κακος συμβουλος.

Πολλοι αντρες θεωρουν την μητροτητα ιερη και την μανα του παιδιου τους αντιστοιχα οποτε περνανε την φαση τους.

Οι υπολοιποι φοβουνται μηπως και βλαψουν το εμβρυο οποτε και απεχουν .

Πιστευω οτι αν συζητησεις μαζι του τους φοβους σου θα διαπιστωσεις ποσο περιεργα οντα ειναι :mrgreen: και ποσο μακρια απο την πραγματικοτητα ειναι ολα αυτα που πιστευεις.

Με το καλο :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

η χειροτερη φαση της σχεσης μας με τον αντρα μου, ηταν ΑΜΕΣΩΣ μολις γεννησα.. και για κανα τριμηνο..

αυτο που θελω να σου πω, ειναι οτι συχνα τα πραγματα ζοριζουν πολυ ΜΕΤΑ τη γεννα... αν λοιπον, τα πραγματα ειναι δυσκολα προετοιμασου οτι μπορει να γινουν χειροτερα.... παρ ολα αυτα, κανε υπομονη για ενα διαστημα, κανε τη καρδια σου πετρα και σφυρα αδιαφορα για λιγο... και για ενα 6μηνο ας πουμε, μετα τη γεννα... εγω αυτο θα εκανα..

δυστυχως, οι αντρες περνανε χειροτερη 'εγκυμοσυνη΄και επιλοχειο απο τις γυναικες....

ισως φτιαξει η κατασταση μολις 'καταλαγιασουν οι ορμονες' του... αν οχι, εσυ θα εχεις μπορεσει σ αυτο το διαστημα να σκεφτεις τις επιλογες σου.. οπως και να χει, η προτεραιοτητα σου αυτη τη στιγμη ειναι ο εαυτος σου και το μωρο...

Τα έχεις συζητήσει όλα αυτά μαζί του;

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Κανε λιγο υπομονη.Εγω ημουν στην αντιθετη περιπτωση.Ηθελα καποια πραγματα οταν η γυναικα μου ηταν εγκυος αλλα εκεινη ανενδοτη.Σε πληροφορω οτι περιμενα και 6 μηνες μετα τη γεννα για θηλασμο(μαλ....μου).Ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση , ζητα τρυφεροτητα , να ειναι διπλα σου και οταν με το καλο ερθει το μωρο και δεν σου καθεται σκεψου απο κερατο εως διαζυγιο.Απολαυσε αυτο που ζεις και αυτο το μαγικο που ερχεται συντομα,το μωρο σου.Με ενα πονο.

Διαφημίσεις

Δύο φορές που είχε μείνει έγκυος η (πρώην πλέον) γυναίκα μου γινόταν ένας θηλυκός Βenny Hill. Αρχικά ήμουν λίγο νευρικός λόγω άγνοιας αλλά άπ' όταν με διαβεβαίωσε ο γιατρός ότι δεν υπάρχει πρόβλημα δεν της χάλαγα το χατήρι :)

Η εγκυμοσύνη της γυναίκας είναι για πολλούς άντρες το point of no return (σημείο χωρίς επιστροφή). Αντιλαμβάνονται ότι οι ευθύνες τους πλέον αυξάνονται γιατί υπάρχουν τρίτοι που εξαρτούνται απ' αυτούς και ότι ο τρόπος ζωής τους θα αλλάξει δραστικά. Κι όπως κάθε μεγάλη αλλαγή, δημιουργεί stress. Εγώ θυμάμαι ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη απ' τη μια ήμουν ενθουσιασμένος κι απ' την άλλη υπεραγχωμένος. Κανά δυο μήνες μετά την γέννηση τα πράγματα ομαλοποιούνται, επομένως μην αγχώνεσαι πολύ και δώσε στον άντρα σου λίγο χρόνο να προσαρμοστεί.

Καλημέρα και σας ευχαριστώ εύχομαι και σε εσας οτι καλύτερο και να χαίρεστε τις οικογένειες σας.

Πολύ σωστά όλα αυτά που λέτε και αυτό με τις αλλαγές λόγω του ερχομού του μωρού το καταλαβαίνω.Δεν μπορώ μόνο να καταλάβω τί σχέση έχει το καινούριο μέλος της οικογένειας με την απόλυτη προσήλωση στον υπολογιστή ή τις καθημερινές επισκέψεις στους κολλητούς.Ούτε μπορώ να καταλάβω τί σχέση έχει με την μυστικοπάθεια όσον αφορά γεγονότα της ζωής του.Φαντάζεστε τί θα συνέβαινε αν δεν μίλαγα ούτε εγώ για το τι γινεται στη δουλεια ή στην οικογενεια μου;Δεν θα υπήρχε ιχνος επικοινωνίας.Ο άντρας μου έχει πολλά καλά.Είναι υποστηρικτικός με τον τρόπο του πάντα έχει χιούμορ είναι πιο ψύχραιμος.Αλλά είναι τρομερά εσωστρεφής.Το ήξερα από την αρχή αλλά τώρα έχουμε οικογένεια δεν ειμαστε εκδρομές καφέδες και μπουζούκια.Κι εγώ πρίν ήμουν οτι να ναι αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προσαρμόσω τη ζωή μου στα καινούρια δεδομένα με τη λογική ότι ο άντρας μου ήξερε από πρίν τί άνθρωπο επέλεγε.Αλλά ότι με παντρεύτηκε για χάρη του παιδιού δεν μου βγαίνει από το μυαλό ίσως γιατί όλα έγιναν απρογραμμάτιστα και γρήγορα αλλά και επειδή βλέπω μια αδιαφορία από την πλευρά του και μια άρνηση να επικοινωνήσει σωματικά ή ψυχικά.Να κάνω υπομονή δε λέω αλλά νιώθω ήδη τόσο κουρασμένη που δεν ξέρω πόσο μπορώ να αντέξω.

922316fbi6gpetld.gif

Σίγουρα είσαι κουρασμένη, αλλά χαλάρωσε όπως σου λένε και περίμενε, ασχολήσου με άλλα πράγματα κι άστον, μην του δίνεις σημασία. Ολοι περνάμε τις "φασεις" μας, θα του περάσει κι αυτού. Μη στεναχωριέσαι που δεν θέλει να σε ξυρίσει..! Σιγά τίποτα δεν ειναι αυτό , δυο λεπτάκια δουλειά ούτε χαμπάρι δεν θα το πάρεις με τις φούριες της γέννας!

Κοιταξε να ευχαριστηθείς αυτες τις στιγμές είναι πολύτιμες, σκέψου το μωράκι που θα ρθει και άστον αυτόν, άντρας είναι! Μην περιμένεις και πολλά-πολλά! :lol: Θα του περάσει!

Κατα τ'αλλα δεν πιστεύω ότι θα σε παντρεύτηκε βρε μόνο για το μωρό! Αν δεν σε αγαπούσε α. δεν θα κανε μαζί σου μωρό β. θα σου έλεγε ίσως να το ρίξεις! γ. δεν θα σε παντρευόταν!

Αν δεν παει καλα η δουλεια του ισως να μην θελει να σε αγχωσει απλα.

Συζητα το μαζι του γιατι βασανιζεσαι. Δωσε του μια ευκαιρια να απαντησει πριν καταληξεις μονη σου στον χωρισμο

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Πές ότι χωρίζεις: Θα μεγαλώσεις το παιδί σε ένα σπίτι μόνη σου, σωστά; Αφού λοιπόν μπορείς να αντέξεις κάτι τέτοιο, ζήσε το ίδιο και απλά απόλαυσε τις όποιες χαρές μπορεί να σου προσφέρει ο πατέρας του παιδιού σου και κάποια στιγμή σίγουρα θα διαπιστώσεις ότι καλά που δεν τον χώρισες! Πάντως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, Νομίζω πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό. Μην αποχωρίζεις τόσο εύκολα το παιδί από το πατέρα που εσύ διάλεξες για αυτό. Είναι κρίμα...

gth0p3.png

Διαφημίσεις

Δίκιο εχετε ομως το εχω συζητησει μαζι του και η απαντηση του ειναι οτι δεν είναι καλά.Γιατί δεν είναι καλά; Το παιδί δεν έχει γεννηθεί ακόμη να αρχίσουν τα μεγάλα ζόρια. Προφανώς δεν είναι καλά γιατί δεν με θέλει.Δεν αδιαφορείς για κάποιον που γουστάρεις.Το οτι με παντρεύτηκε δεν λεει τιποτα.Πριν δεν ηθελε να ακουσει για γαμο.Κι όταν εμεινα εγκυος ηταν να μην παντρευτουμε αλλα μετά το ζητούσε επιμονα μη τυχον και δεν πάρει το ονομα του το παιδί.Μωρέ καλά έκανα και δεν παντρευόμουν τόσα χρόνια.Τώρα καλά να πάθω :mad:

922316fbi6gpetld.gif

Πές ότι χωρίζεις: Θα μεγαλώσεις το παιδί σε ένα σπίτι μόνη σου, σωστά; Αφού λοιπόν μπορείς να αντέξεις κάτι τέτοιο, ζήσε το ίδιο και απλά απόλαυσε τις όποιες χαρές μπορεί να σου προσφέρει ο πατέρας του παιδιού σου και κάποια στιγμή σίγουρα θα διαπιστώσεις ότι καλά που δεν τον χώρισες! Πάντως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, Νομίζω πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό. Μην αποχωρίζεις τόσο εύκολα το παιδί από το πατέρα που εσύ διάλεξες για αυτό. Είναι κρίμα...

Αλίμονο δεν έχωτέτοια πρόθεση και δεν θα το εκανα ποτέ.Αλλά αν δεν είμαι καλά μαζί του δεν μπορώ να μην χωρίσω για το παιδί αυτό θα ήταν άδικο για όλους.Εξάλλου κανείς δεν θα του το στερήσει.

922316fbi6gpetld.gif

Κοιτά κ μένα ο άντρας μου κάπως έτσι ήταν απο θέμα συμπεριφοράς αλλα κ γω τα έβλεπε λίγο πιο τραγικά απο ότι ήταν στην πραγματικότητα.θυμάμαι στον 7ο μήνα του είχα πει εκατό φορές ότι την Δευτέρα θα πηγαίναμε να παραγγειλουμε το κρεβατακι του μωρού.έεεεεε....κ αυτός το ξέχασε κ έκλεισε ραντεβού για μια δουλειά.έγινε το έλα να δεις.Τρελό σκηνικό.εκλαιγα όλη μέρα σαν το μωρό με παρακαλούσε η πεθερά μου να μην κλαίω κ να πηγαίναμε μαζί.εγω όχι όχι όχι κ να τα δάκρυα.την απομάκρυνση την έβλεπα κ γω ούτε φιλία ούτε αγκαλιά όπως παλιά μόνο αν πήγαινα εγω.οι ορμονες φταίνε.στην πρώτη μου κόρη εκλαιγα κάθε μέρα για εννέα μήνες χωρίς λόγο.

Κ ο δικός μου δεν μου λέει πολλά ιατην δουλειά κ τα μαθαίνω κάποιες φορές απο αλλού αλλα το κάνει για προστασιακ άλλες φορές απο αμέλεια.

Ένα απλό πράγμα ΥΠΟΜΟΝΉ.

Καλημέρα και σας ευχαριστώ εύχομαι και σε εσας οτι καλύτερο και να χαίρεστε τις οικογένειες σας.

Πολύ σωστά όλα αυτά που λέτε και αυτό με τις αλλαγές λόγω του ερχομού του μωρού το καταλαβαίνω.Δεν μπορώ μόνο να καταλάβω τί σχέση έχει το καινούριο μέλος της οικογένειας με την απόλυτη προσήλωση στον υπολογιστή ή τις καθημερινές επισκέψεις στους κολλητούς.Ούτε μπορώ να καταλάβω τί σχέση έχει με την μυστικοπάθεια όσον αφορά γεγονότα της ζωής του.Φαντάζεστε τί θα συνέβαινε αν δεν μίλαγα ούτε εγώ για το τι γινεται στη δουλεια ή στην οικογενεια μου;Δεν θα υπήρχε ιχνος επικοινωνίας.Ο άντρας μου έχει πολλά καλά.Είναι υποστηρικτικός με τον τρόπο του πάντα έχει χιούμορ είναι πιο ψύχραιμος.Αλλά είναι τρομερά εσωστρεφής.Το ήξερα από την αρχή αλλά τώρα έχουμε οικογένεια δεν ειμαστε εκδρομές καφέδες και μπουζούκια.Κι εγώ πρίν ήμουν οτι να ναι αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προσαρμόσω τη ζωή μου στα καινούρια δεδομένα με τη λογική ότι ο άντρας μου ήξερε από πρίν τί άνθρωπο επέλεγε.Αλλά ότι με παντρεύτηκε για χάρη του παιδιού δεν μου βγαίνει από το μυαλό ίσως γιατί όλα έγιναν απρογραμμάτιστα και γρήγορα αλλά και επειδή βλέπω μια αδιαφορία από την πλευρά του και μια άρνηση να επικοινωνήσει σωματικά ή ψυχικά.Να κάνω υπομονή δε λέω αλλά νιώθω ήδη τόσο κουρασμένη που δεν ξέρω πόσο μπορώ να αντέξω.

Πολύ ωραία όλα αυτά αλλά τον αγαπάς? δεν είδα κάπου να γράφεις εσύ πως αισθάνεσαι γι αυτόν (εκτός αν δεν το πρόσεξα οπότε sorry....) Εσύ γιατί τον παντρεύτηκες επειδή τον αγαπάς, από ανασφάλεια, για το παιδί ή επειδή είναι καλός, υποστηρικτικός και έχει χιούμορ??? αν τον αγάπας μπορείς να το παλεψεις, να κάνεις υπομονή, να του μιλήσεις και όλα τα σχετικά αλλά αν δεν τον αγαπάς (ή δεν είσαι ερωτευμένη) δεν ξέρω πως θα βρεις την δύναμη να κάνεις όλα τα παραπάνω.... Βλέπεις η κινητήριος δύναμη σε ένα ζευγάρι είναι η αγάπη και από τις 2 πλευρές φυσικά.... δεν μπαίνω καν στην λογική να σου πω το πόσο δύσκολη είναι η περίοδος αυτή για ένα ζεύγαρι γιατί ήδη έχει υποθεί πολλάκις πιο πάνω! Πάντως αξίζει να το δώσεις χρόνο και μια ευκαιρία στη σχέση σας αφού έρχεται και ένα μωράκι....

tb2xm4.png

Δίκιο εχετε ομως το εχω συζητησει μαζι του και η απαντηση του ειναι οτι δεν είναι καλά.Γιατί δεν είναι καλά; Το παιδί δεν έχει γεννηθεί ακόμη να αρχίσουν τα μεγάλα ζόρια. Προφανώς δεν είναι καλά γιατί δεν με θέλει.Δεν αδιαφορείς για κάποιον που γουστάρεις.Το οτι με παντρεύτηκε δεν λεει τιποτα.Πριν δεν ηθελε να ακουσει για γαμο.Κι όταν εμεινα εγκυος ηταν να μην παντρευτουμε αλλα μετά το ζητούσε επιμονα μη τυχον και δεν πάρει το ονομα του το παιδί.Μωρέ καλά έκανα και δεν παντρευόμουν τόσα χρόνια.Τώρα καλά να πάθω :mad:

To ότι δεν είναι καλά εφόσον δεν σου λέει εκείνος κάτι γι'αυτό το λόγο είναι δικό σου συμπέρασμα και αναγωγή δική σου από την ανασφάλεια που σου δημιουργείται. Όσο πιθανό είναι να μην είναι καλά γι' αυτό το λόγο το ίδιο ακριβώς πιθανό είναι να συντρέχουν άλλοι λόγοι και να μην είναι καλά και να μην στο λέει γιατί όπως είπες είναι υποστηρικτικός και σε προφυλάσσει.

Ξαναρωτάω. Το έχεις συζητήσει μαζί του; Του έχεις εκφράσει τους φόβους σου και τις ανασφάλειές σου; Τώρα... όχι όταν έρθει το παιδί.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

α τώρα είδα οτι στο αρχικό μήνυμα έγραψες οτι παντρευτήκατε ύστερα από δική του προτροπή, αρά εσύ δεν ήθελες? γενικά λες οτι είναι απόμακρος ψυχικά και σωματίκα αλλά κι εσύ γράφεις γι αυτόν λες και είναι κάποιος αλλος και όχι ο άνθρωπός σου.... Δεν τα λέω όλα αυτά για να σε κατηγορήσω προς Θεού! είναι περισσότερο ρητορικές ερωτήσεις, εννοείται πως εγώ δεν επιθυμώ καμία απάντηση σε όλα αυτά... εσύ πρέπει να βρεις τις απαντήσεις μέσα σου... (Εχω πέράσει από σχέση που εκφραζόμουν έτσι ακριβώς για τον άλλον, όπως εκφράζεσαι εσύ για τον άντρα σου- καλό παιδί κτλ- τον παντρεύτηκα κιόλας :mrgreen:, αλλά όταν χώρισα δεν είχα παιδιά ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!)

tb2xm4.png

To ότι δεν είναι καλά εφόσον δεν σου λέει εκείνος κάτι γι'αυτό το λόγο είναι δικό σου συμπέρασμα και αναγωγή δική σου από την ανασφάλεια που σου δημιουργείται. Όσο πιθανό είναι να μην είναι καλά γι' αυτό το λόγο το ίδιο ακριβώς πιθανό είναι να συντρέχουν άλλοι λόγοι και να μην είναι καλά και να μην στο λέει γιατί όπως είπες είναι υποστηρικτικός και σε προφυλάσσει.

Ξαναρωτάω. Το έχεις συζητήσει μαζί του; Του έχεις εκφράσει τους φόβους σου και τις ανασφάλειές σου; Τώρα... όχι όταν έρθει το παιδί.

Συμφωνώ απόλυτα και σε αυτό!!!!

tb2xm4.png

Αυτά τα πέρασα και εγώ όταν ήμουν έγκυος. Μάλλον έτσι λειτουργούν οι άντρες. Με το σεξ το θεωρούν λίγο επίφοβο, όχι τόσο αισθησιακό, υπάρχουν και πολλοί που δεν το νιώθουν τουλάχιστον 2-3 μήνες και μετά τη γέννα (εμείς σίγουρα). Όχι για κανένα λόγο αλλά τους πέφτει και η δικής τους λίμπιντο, ρώτησα και τον γυναικολόγο.

Ο δικός μου καθόταν με τις ώρες στην τηλεόραση και εγώ ήμουν μόνη, α΄λλά πλέον καταλαβαίνω πως έτσι διαχειρίζονταν κάποια πράγματα εκείνος.

Επιπλέον δεν σε βοηθάνει και οι ορμόνες που κάνουν γλέντι αυτήν την στιγμή. Εμένα ακόμα και μετά από 7 μήνες (από την γέννα) κάνουν γλέντι...

Περίμενε γιατί μετά τη γέννα είναι λίγο δύσκολα, λόγω της κούρασης, της νέας ζωής που πρέπει όλοι να συμβιβαστείτε (αλλιώς είναι να βγαίνεις και να έισαι ξένοιαστη και αλλιώς να σκέφτεσαι πρώτα τις ανάγκες του μωρού και μετα τις δικές σου)

Εγώ θα σου πρότεινα όλα αυτά να τα σκεφτείς γύρω στον 1,5 χρόνο.

Όσο για το ξύρισμα θα σε ξυρίσουν θες δε θες... και το κάνουν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.. .Είναι εντυπωσιακό!

beeeeezzzzz

Σιγουρα οι ορμονες που ειναι στο φουλ δεν βοηθανε , ομως εγω εχω να πω οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια .Αλλο να ειναι ο αντρας καπως..στην εγκυμοσυνη λογω αγχους -αγνοιας-φοβου κτλ και αλλο αυτο που περιγραφει η mazitafagate. Ρε παιδια οταν ο αλλος δεν σε θελει το νιωθεις, το διαισθανεσαι ο ερωτευμενος ανθρωπος φαινεται, ναι εγω δεν βρισκω φυσιολογικη την συμπεριφορα του και θα ειχα τους ιδιους προβληματισμους με την mazitafagate.Απο την αλλη βεβαια ο καθενας εχει διαφορετικους τροπους αντιδρασης σε καταστασεις προβληματα στην δουλεια ,οικονομικα κλπ .Να σε ρωτησω κατι ; πριν τον γαμο πως ηταν η σχεση ; λες μια χωριζατε μια τα βρισκατε για ποιους λογους ; Και οταν σου λεει οτι δεν ειναι καλα δεν λεει τους λογους ;

Ναι κορίτσια το έχουν οι άντρες αυτό! Όταν μένουμε έγκυες φοβούνται, δεν αισθάνονται καλά, μας βλέπουν σαν κάτι ιερό επειδή κυοφορούμε το τέκνο τους κλπ κλπ. Μη σε ανησυχεί αυτό. Γέννα με το καλό και θα δεις τα πράγματα αλλιώς. Θα ζήσετε ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

Δεν πιστεύω, σε καμία περίπτωση, ότι σε παντρεύτηκε από ελεημοσύνη αφού όπως είπες είχατε κ πριν σχέση. Οι τσακωμοί και οι ρήξεις υπάρχουν σε όλα τα ζευγάρια.

Όσο για τη μυστικοπάθεια, οι άντρες δεν είναι σαν εμάς τις γυναίκες που συζητάμε τόσο ανοιχτά κι ελεύθερα ακόμα και τα σεξουαλικά μας. Σκέψου κι αυτό.

Δώσε χρόνο στη σχέση σας και μην προτρέχεις!!! Κι όταν με το καλό γεννήσεις και θα βρεις πάλι τη σεξουαλικότητα και το sex appeal σου θα έρθουν και τα άλλα...u know!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και θυμήσου το να χωρίσεις είναι το μόνο εύκολο το δύσκολο είναι να κρατήσεις το γάμο σου!