Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σκεψεις για φορεμα!!

mimoula

Recommended Posts

Καλη χρονια σε ολες κ σε ολους!!

Λοιπον.... εχω ενα θεματακι...

σε λιγες μερες ειναι η βαφτηση του μικρου μου.. και οπως καταλαβαινετε ολοι ''τρεχω'' στην κυριολεξια..

προχτες που βγηκα εξω στα μαγαζια.. μου αρεσε πολυ ενα φορεματακι μπηκα και το πηρα!

το δοκιμασα και ειναι τελειο.!

σε στενη γραμμη και 4 δαχτυλα πανω απο το γονατο...

επειδη ειμαι η ''μαμα'' πρεπει να φορεσω ντε κ καλα μακρυ φορεμα? ή θα με κραξουν ? :(

πειτε μου την γνωμη σας ..

line_m121_beg_40_time_1250136000_text_ef20e3e9efeae1f220eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Στο 95% των βαφτίσεων που έχω πάει/δει,η μαμά δεν φορούσε μακρύ φόρεμα.Κανά δυο που φορούσαν,ήταν σαν τουαλέτα και πιο πολύ ταίριαζε σε γάμο,παρά σε πρωινή βάφτιση.Το αποκορύφωμα ήταν μια μαμά με κόκκινο μακρύ φόρεμα σαν αυτό που φοράνε οι χορεύτριες flamenco... Με τα βολάν και την μακριά ουρά...Ακόμα γελάω...

Και στις 2 βαφτίσεις μας φόρεσα κοντό φόρεμα όχι σε στενή γραμμή όμως. Το ένα παρτό στους ώμους και το άλλο με τον ένα ώμο έξω. Μακρύ δεν έμπαινα καν στη διαδικασία να δοκιμάσω.

Εγω μην σου πω στο 100%, οπως κι εγω επισης φορουσα φορεμα εκει κοντα στο γονατο. Δεν βρισκω τον λογο για τον οποιο σε βαφτιση θα πρεπει να φοριεται μακρυ φορεμα, οπως λεει και η φιλη cristina, πιο πολυ ταιριαζει σε γαμο. Αλλωστε θελεις και ελευθερια κινησεων, που εχω την αισθηση οτι με το μακρυ, περιοριζεται λιγακι. Το θεμα ειναι να φορεσεις κατι που θα σου αρεσει εσενα και θα αισθανεσαι ανετα μεσα σε αυτο, γιατι σκεψου να φορας κατι, με το οποιο θα αισθανεσαι περιορισμενη και δεν θα μπορεις να ανταποκριθεις στις απαιτησεις της περιστασης.

Περι ορεξεως..... εσυ θα το φορας καλη μου, οχι η μαμα σου.

Mε το καλο λοιπον να βαφτισεις το παιδακι σου....

Και εγώ κοντό ως το γόνατο φόρεσα.Η βάφτιση δεν είναι σαν τον γάμο για να φορέσεις μακρύ φόρεμα ειδικά εάν γίνεται πρωί.Φαντάζεσαι 12 η ωρα το μεσημέρι και η ουρά να σέρνεται;Ασε που έχεις και ένα μωρό να ντύσεις να ξεντύσεις με γρήγορες κινήσεις οποτε θέλει κάτι να είναι και βολικό.

Δήμητρα

Διαφημίσεις

Στην βάφτιση του γιου μας φόραγα ένα μιντι φόρεμα σε άνετη γραμμή -καλά ήμουν και στον 4ο μήνα τότε και δεν ήθελα κάτι που να διαγράφει- και όντως ήταν βολικό.

Στην βάφτιση της μικρής επέλεξα μακρύ φόρεμα το οποίο όμως ήταν μεταξωτό (άρα ελαφρύ) κι έκανε λούκια κάτω, που κι αυτό ήταν ανάλαφρο, πιο ωραίο στο μάτι αλλά όχι τόσο "εύκολο" και όχι τόσο στο ντύσε/γδύσε το παιδί όσο στην μετάνοια και σε εκείνα τα ρημάδια τα σκαλοπάτια που πρόσεχα μην πέσω η κουλή.... πού πας κυρά μου με το 12ποντο ????????????

Εν ολίγοις βάλε ότι αγαπάς, σημασία έχει εσύ να το χαρείς να το φοράς το ρούχο και να μην σε φοράει, χαμογέλα και .... η ώρα η καλή !!!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

οχι βρε κοπελα μου, υπαρχει τετοιος νόμος? Εμενα προσωπικα το μόνο που με χαλάει ειναι το μαυρο σε φορεμα μαμας/νονας. Να χαιρεσαι το μωρακι σου και μην βασανιζεσαι με τετοια :P

Και εγώ κοντό ως το γόνατο φόρεσα.Η βάφτιση δεν είναι σαν τον γάμο για να φορέσεις μακρύ φόρεμα ειδικά εάν γίνεται πρωί.Φαντάζεσαι 12 η ωρα το μεσημέρι και η ουρά να σέρνεται;Ασε που έχεις και ένα μωρό να ντύσεις να ξεντύσεις με γρήγορες κινήσεις οποτε θέλει κάτι να είναι και βολικό.

+φωνω..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

οχι βρε κοπελα μου, υπαρχει τετοιος νόμος? Εμενα προσωπικα το μόνο που με χαλάει ειναι το μαυρο σε φορεμα μαμας/νονας. Να χαιρεσαι το μωρακι σου και μην βασανιζεσαι με τετοια :P

Τώρα τελευταία βλέπω πολλές μανούλες και νονές με μαύρα...όντως δεν είναι και πολύ ωραίο για μια τέτοια μέρα.

Διαφημίσεις

Αν η μανούλα έχει ωραία γόνατα μπορεί να φορέσει φόρεμα πάνω από το γόνατο , αν όχι φοράει μάξι. Έτσι απλά είναι τα πράγματα...

40+mama

ΥΓ. Επειδή θα είσαι σε εκκλησία φρόντισε μόνο το μινι να μην είναι μέχρι τον ... ομφαλό!!;)

.pngy3DLp3.png

βασικα να προσθεσω αν η μανουλα δεν εχει κομπλεξ με τα ποδια της το φοραει το μινι και γενικοτερα αλλα και ειδικοτερα. εχω σημαδια απο ατυχημα στο δεξι μου ποδι απο το γονατο ως κατω που κανουνε μπαμ! αλλα μια χαρα φορεσα. ετσι ειμαι και δε το κρυβω ;)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

και εγώ μίνι φόρεσα στην βάφτιση του γιου μου.Δεν έχω δει σε πολλές βαπτίσεις να φοράνε μάξι για να πω την αλήθεια.Εξαλλου δεν πρέπει να ναι και πρακτικό σε αυτές τις περιπτωσεις.Εμάς ήταν και σε ξωκλήσσι οπότε δεν πήγαινε και τόσο. Ούτε σε γάμο δεν έχω βάλει μάξι φορεμα.

Διαφημίσεις