Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΗ 15 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

zaharula

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες! Είμαι καινούρια στο φόρουμ και θα ήθελα να σας διηγηθώ τι μου συνέβη πριν 2 εβδομάδες. Ήμουν έγκυος με δίδυμα. Από την αρχή ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι είναι δύσκολη εγκυμοσύνη επειδή τα μωρά βρίσκονταν στον ίδιο πλακούντα και στον ίδιο αμνιακό σάκο. Μου είχε πει λοιπόν να μην κάνω τίποτα και ήμουν συνεχώς στο κρεβάτι. Στην 13η εβδομάδα έπαθα αποκόλληση αρκετά μεγάλη, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Μετά από λίγες μέρες το αίμα σταμάτησε και νόμιζα ότι τα δύσκολα πέρασαν. Μετά από δύο βδομάδες όμως και ενώ είχαμε γυρίσει από το γιατρό όπου είδαμε τα μωρά και ήταν όλα καλά άρχισε η έντονη αιμορραγία. Εκτός όμως από το αίμα άρχισα να πονάω πάρα πάρα πολύ και να βγάζω κομμάτια. Μίλησα με το γιατρό και μου είπε οτι η μήτρα κάνει συσπάσεις για να βγουν τα υπολείμματα από την αποκόλληση. Το άσχημο ήταν όμως ότι τα κομμάτια παρέσυραν και τα μωρά μου! Όταν πήγα στην τουαλέτα πέρα απο τα κομμάτια που έβλεπα να βγαίνουν είδα ξαφνικά τα μωρά να βγαίνουν από μέσα μου! Ο γιατρός από το τηλέφωνο μου έδινε οδηγίες σαν να γεννάω ώσπου στο τέλος βγήκαν και τα δύο. Ήταν σχηματισμένα κανονικά και περίπου 10 εκατοστά. Μετά πήγαμε στο νοσοκομείο(δεν είχαμε πάει πιο νωρίς γιατί μένουμε εκτός Αθηνών και δεν μπορούσα να μετακινηθώ σε εκείνη την κατάσταση) όπου χρειάστηκε να κάνω απόξεση για να με καθαρίσουν. Προσπαθώ να το ξεπεράσω τώρα αλλά η εικόνα των μωρών έρχεται συχνά στο μυαλό μου. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 212
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειναι πολύ τραυματικό αυτό που έζησες και λυπάμαι πολύ που έχασες τα μωράκια σου και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο... Ειναι πολύ νωρίς ακομα... Πένθησε όσο χρειάζεσαι τα μωρά σου. Από την εμπειρια μου σου λεω ότι ποτέ δε σταματάς να το σκέφτεσαι, απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Καποιες μερες ειναι πιο ευκολες, κάποιες μέρες ειναι πιο δύσκολες, αλλά όλες περνάνε. Και μας φέρνουν πιο κοντά ση μέρα που θα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωρά μας, γερά και δυνατά!

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Καλησπέρα σε όλες! Είμαι καινούρια στο φόρουμ και θα ήθελα να σας διηγηθώ τι μου συνέβη πριν 2 εβδομάδες. Ήμουν έγκυος με δίδυμα. Από την αρχή ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι είναι δύσκολη εγκυμοσύνη επειδή τα μωρά βρίσκονταν στον ίδιο πλακούντα και στον ίδιο αμνιακό σάκο. Μου είχε πει λοιπόν να μην κάνω τίποτα και ήμουν συνεχώς στο κρεβάτι. Στην 13η εβδομάδα έπαθα αποκόλληση αρκετά μεγάλη, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Μετά από λίγες μέρες το αίμα σταμάτησε και νόμιζα ότι τα δύσκολα πέρασαν. Μετά από δύο βδομάδες όμως και ενώ είχαμε γυρίσει από το γιατρό όπου είδαμε τα μωρά και ήταν όλα καλά άρχισε η έντονη αιμορραγία. Εκτός όμως από το αίμα άρχισα να πονάω πάρα πάρα πολύ και να βγάζω κομμάτια. Μίλησα με το γιατρό και μου είπε οτι η μήτρα κάνει συσπάσεις για να βγουν τα υπολείμματα από την αποκόλληση. Το άσχημο ήταν όμως ότι τα κομμάτια παρέσυραν και τα μωρά μου! Όταν πήγα στην τουαλέτα πέρα απο τα κομμάτια που έβλεπα να βγαίνουν είδα ξαφνικά τα μωρά να βγαίνουν από μέσα μου! Ο γιατρός από το τηλέφωνο μου έδινε οδηγίες σαν να γεννάω ώσπου στο τέλος βγήκαν και τα δύο. Ήταν σχηματισμένα κανονικά και περίπου 10 εκατοστά. Μετά πήγαμε στο νοσοκομείο(δεν είχαμε πάει πιο νωρίς γιατί μένουμε εκτός Αθηνών και δεν μπορούσα να μετακινηθώ σε εκείνη την κατάσταση) όπου χρειάστηκε να κάνω απόξεση για να με καθαρίσουν. Προσπαθώ να το ξεπεράσω τώρα αλλά η εικόνα των μωρών έρχεται συχνά στο μυαλό μου. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Λυπαμαι τοσο γι αυτο που περασες,ειναι πραγματικα δυσκολο...τον Απριλιο γεννησα προωρα στην 23εβδ ειδα το μωρο μου,εζησε 15μερες γεματο σωληνακια στην εντατικη κ μετα ολα τελειωσαν...ξερω οτι τωρα πιστευεις οτι δεν θα μπορεσεις να το ξεπερασεις ομως με το καιρο θα το αφησεις πισω σου κ σιγα σιγα θα ξαναβρεις την δυναμη σου...κανε κουραγιο κ τα αγγελακια σου θα σου φερουν νεα ξεκινηματα συντομα.

υ.σ.να ξερεις εδω μεσα δεν εισαι μονη σου,εχουμε περασει πολλες παρομοιες καταστασεις κ μια στηριζει την αλλη!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κουραγιο κοριτσι μου!λιγο πολυ οι περισσοτερες περασαμε αποβολη,βεβαια το δικο σου ηταν πολυ πιο δυσκολο ετσι οπως εγινε.κουραγιο!μιλα οσο μπορεις γι αυτο,κλαψε να βγει απο μεσα σου.εγω δεν το κανα και αργησα να τις ξεπερασω (2 συνολικα).φιλια!

Λυπάμαι πολύ. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω...Πρέπει να είναι τραυματικό να τα βλέπεις να χάνονται από μέσα σου. Ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, δε βοηθάει. Όμως μπορεί να σε βοηθήσει το να μιλήσεις σε κάποιον ή έστω να γράφεις εδώ, όλα όσα βιώνεις και σκέφτεσαι. Εγώ αυτό έκανα και βρήκα συμπαράσταση από πολλές γυναίκες που πέρασαν το ίδιο. Κι είναι μεγάλη παρηγοριά το να ξέρεις ότι κάποιες απέβαλαν αλλά έμειναν έγκυες πάλι κι έκαναν γερά μωράκια. Κουράγιο, χρειάζεσαι χρόνο.

σου ευχομαι γρηγορα αυτη η εικονα που εχεις στο μυαλο σου , να αντικατασταθει απο αυτην που συνοδευεται απο το κλαμα του μωρου σου.

λυπαμαι πραγματικα...κουραγιο κοριτσι μου:|:(

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Θα τολμισω να γινω κακια , αλλα δεν την πιστευω . Αποκλειετε να απεβαλε με το που γυρησε απο το γιατρο 1ον και κυριο , δεν ειδε ο γιατρος οτι θα αποβαλει η μητρα τα υπολειματα ? δεν προειδοποιησε ? δεν την εβαλε για νοσηλεια για να σωσει τα μωρακια ? αμα λες αληθεια καλο μου κοριτσι τραβα κανε μια τεραστια μυνηση στο γιατρο που δεν το προβλεψε και δεν ειδε καν τι επροκειτο να συμβει σε 1-2 ωρες απο την αναχωρηση σου απο το ιατρειο και αμα λες ψεμματα πραγματικα ντροπη σου και ευχομαι ποτε να μην σου συμβει αυττο το απαισιο πραγμα. Αμα λες αληθεια ζηταω ταπεινα συγνωμη (και την εννοω) , αλλα η ιστορια ακουγετε παρα παρα πολυ τραβιγμενη απο τα μαλλια ιδιαιτερα αυτο το μετα απο το γιατρο αμεσως να συμβει δεν δεν δεν κολλαει ρε γμτ .

Καλημέρα,

ξέρω πώς νιώθεις, είναι πολύ δύσκολες αυτές οι στιγμές, αλλά σου λέω, ο χρόνος θα σε γιατρέψει... Πέρασα κι εγώ το ίδιο, μετά την πρώτη εγκυμοσύνη έμεινα πολύ γρήγορα έγκυος και δεν μπόρεσα να το κρατήσω. Μην στα πολυλέω τι πέρασα, απίστευτη ιστορία, στην 13η εβδομάδα, όταν είδε η γιατρός το έμβρυο να μην ζει μου είπε δεν θα στο βγάλω, θα φύγει μόνο του σε τόσες μέρες, έτσι κι έγινε. Μια μέρα που ήμουν στο γραφείο πάω τουαλέτα, κατεβάζω το παντελόνι και να... έπεσε.. και το είδα, ήταν σχηματισμένο με τα χεράκια του τα ποδαράκια του και τα όλα... Ήμουν στο γραφείο, το τύλιξα σε λίγο χαρτάκι και το έβαλα στην τσέπη..και γύρισα στην δουλειά.. Κορίτσια! Απίστευτο τι περνάμε!!

Μετά, πήρα το μετρό και γύρισα σπίτι με το έμβρυο στην τσέπη...!

Απίστευτη στεναχώρια, για πολύ καιρό μετά... Μέχρι που ήρθε το άλλο μου μωράκι, τότε όλα μου πέρασαν αλλά δεν το ξεχνάω κι εκείνο...

Είναι δύσκολη η ζωή τελικά! Ειδικά για τις γυναίκες, αν μου επιτρέπετε να πω...

Κουράγιο, θα περάσουν όλα, αυτό ειναι σίγουρο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

ξέρω πώς νιώθεις, είναι πολύ δύσκολες αυτές οι στιγμές, αλλά σου λέω, ο χρόνος θα σε γιατρέψει... Πέρασα κι εγώ το ίδιο, μετά την πρώτη εγκυμοσύνη έμεινα πολύ γρήγορα έγκυος και δεν μπόρεσα να το κρατήσω. Μην στα πολυλέω τι πέρασα, απίστευτη ιστορία, στην 13η εβδομάδα, όταν είδε η γιατρός το έμβρυο να μην ζει μου είπε δεν θα στο βγάλω, θα φύγει μόνο του σε τόσες μέρες, έτσι κι έγινε. Μια μέρα που ήμουν στο γραφείο πάω τουαλέτα, κατεβάζω το παντελόνι και να... έπεσε.. και το είδα, ήταν σχηματισμένο με τα χεράκια του τα ποδαράκια του και τα όλα... Ήμουν στο γραφείο, το τύλιξα σε λίγο χαρτάκι και το έβαλα στην τσέπη..και γύρισα στην δουλειά.. Κορίτσια! Απίστευτο τι περνάμε!!

Απίστευτη στεναχώρια, για πολύ καιρό μετά... Μέχρι που ήρθε το άλλο μου μωράκι, τότε όλα μου πέρασαν αλλά δεν το ξεχνάω κι εκείνο...

Βρε κοπελα μου ειναι δυνατον ο γιατρος να εκανε τετοια αμελεια ? δεν σου εκανε θεραπευτικη αποξεση για να αποσυρει το νεκρο εμβρυο απο τη μητρα , ή δεν σου εδωσε καποια φαρμακα για να το αποβαλει ο οργανισμος σου και στο αφησε μεσα στη μητρα συνεχιζοντας την καθημερινοτητα σου κανονικα με τεραστιο ρισκο να παθεις συψαιμια και να πεθανεις ? λεγοντας απλα οτι εεε θα πεσει μονο του ? σορυ ρε κοριτσια αλλα δεν με πειθετε πραγματικα ομως , ε δεν γινεται . Και μην βιαστεις να σκεφτεις οτι δεν εχω περασει κατι τετοιο , παλλινδρομη κυηση στο 3ο μου παιδακι 8 εβδομαδες και ΦΥΣΙΚΑ θεραπευτικη αποξεση .

Θα τολμισω να γινω κακια , αλλα δεν την πιστευω . Αποκλειετε να απεβαλε με το που γυρησε απο το γιατρο 1ον και κυριο , δεν ειδε ο γιατρος οτι θα αποβαλει η μητρα τα υπολειματα ? δεν προειδοποιησε ? δεν την εβαλε για νοσηλεια για να σωσει τα μωρακια ? αμα λες αληθεια καλο μου κοριτσι τραβα κανε μια τεραστια μυνηση στο γιατρο που δεν το προβλεψε και δεν ειδε καν τι επροκειτο να συμβει σε 1-2 ωρες απο την αναχωρηση σου απο το ιατρειο και αμα λες ψεμματα πραγματικα ντροπη σου και ευχομαι ποτε να μην σου συμβει αυττο το απαισιο πραγμα. Αμα λες αληθεια ζηταω ταπεινα συγνωμη (και την εννοω) , αλλα η ιστορια ακουγετε παρα παρα πολυ τραβιγμενη απο τα μαλλια ιδιαιτερα αυτο το μετα απο το γιατρο αμεσως να συμβει δεν δεν δεν κολλαει ρε γμτ .

Στην αρχη και εγω σοκαριστηκα αλλα μου φαινεται λιγο περιεργο για το πως ΄΄βγηκαν΄΄ τα μωρα απο μεσα της.. βγαινει ενα μωρο με τοση ευκολια? Δεν ξερω ερωτηση κανω.... Ωστοσο αν η ιστορια ειναι αληθινη θα στειλω και εγω τις ευχες μου στην κοπελα και το 2011 να της φερει οτι της πηρε πισω

Και να σημειωσω οτι ντροπη σε οσες ψευδονται και κοροιδευουνε κατι τοσο απαισιο , πραγματικα δεν εχουνε καν το μυαλλο να σκεφτουνε τι ειναι αυτο που κοροιδευουνε .

Αληθεια στο μετρο που πηγες με το εμβρυο στην τσεπη για να γυρησεις σπιτι (..... δεν ειχε καθολου αιμοραγια εεεεε ?? μετα απο αποβολη για να χρειαστει να εισαχθεις και να σε καθαρισει ο γιατρος , εισαι η βιονικη γυναικα εσυ ) ..... ΕΛΕΟς

Και να σημειωσω οτι ντροπη σε οσες ψευδονται και κοροιδευουνε κατι τοσο απαισιο , πραγματικα δεν εχουνε καν το μυαλλο να σκεφτουνε τι ειναι αυτο που κοροιδευουνε .

Αληθεια στο μετρο που πηγες με το εμβρυο στην τσεπη για να γυρησεις σπιτι (..... δεν ειχε καθολου αιμοραγια εεεεε ?? μετα απο αποβολη για να χρειαστει να εισαχθεις και να σε καθαρισει ο γιατρος , εισαι η βιονικη γυναικα εσυ ) ..... ΕΛΕΟς

συνεχιζω και εχω μεινει αφωνη.... καλα τα μωρα τριχες ειναι και βγαινουν τοσο ευκολα?

Στην αρχη και εγω σοκαριστηκα αλλα μου φαινεται λιγο περιεργο για το πως ΄΄βγηκαν΄΄ τα μωρα απο μεσα της.. βγαινει ενα μωρο με τοση ευκολια? Δεν ξερω ερωτηση κανω.... Ωστοσο αν η ιστορια ειναι αληθινη θα στειλω και εγω τις ευχες μου στην κοπελα και το 2011 να της φερει οτι της πηρε πισω

Έχω ακούσει από κοπέλα ότι το έμβρυο έπεσε την ώρα που ήταν στην τουαλέτα. Το ένιωσε και το είδε, χωρίς να έχει κάποια προειδοποίηση πριν, μόνο αίμα ξαφνικά, ούτε πόνο ούτε τίποτα. Οπότε υποθέτω πως όλα είναι πιθανά.

Τώρα για τα κορίτσια πιο πάνω, δεν ξέρω, δε βάζω στοίχημα, πάντως αν όντως λένε ψέματα, ας τις κρίνει η ζωή, όχι εμείς. Κρίμα πάντως. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. :|

Διαφημίσεις

Έχω ακούσει από κοπέλα ότι το έμβρυο έπεσε την ώρα που ήταν στην τουαλέτα. Το ένιωσε και το είδε, χωρίς να έχει κάποια προειδοποίηση πριν, μόνο αίμα ξαφνικά, ούτε πόνο ούτε τίποτα. Οπότε υποθέτω πως όλα είναι πιθανά.

Τώρα για τα κορίτσια πιο πάνω, δεν ξέρω, δε βάζω στοίχημα, πάντως αν όντως λένε ψέματα, ας τις κρίνει η ζωή, όχι εμείς. Κρίμα πάντως. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. :|

Ναι το θυμαμαι και μαλιστα εγραψε οτι ειδε το ποπουδακο του .... αλλα οπως ειπες και εσυ αν λενε ψεματα ας τις κρινει η ζωη

Ναι το θυμαμαι και μαλιστα εγραψε οτι ειδε το ποπουδακο του .... αλλα οπως ειπες και εσυ αν λενε ψεματα ας τις κρινει η ζωη

Όχι, δεν εννοώ ότι το διάβασα εδώ μέσα στο φόρουμ, μια κοπέλα που γνωρίζω προσωπικά το έπαθε. Και η γιατρός της ήταν σε ταξίδι κι αυτή μόνη της στο σπίτι και δεν μπορούσε να πάει στο νοσοκομείο. Πήρε τηλέφωνο τη γιατρό της και της είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και να ξαπλώσει και να περιμένει τον άντρα της για να τη μεταφέρει.

Όχι, δεν εννοώ ότι το διάβασα εδώ μέσα στο φόρουμ, μια κοπέλα που γνωρίζω προσωπικά το έπαθε. Και η γιατρός της ήταν σε ταξίδι κι αυτή μόνη της στο σπίτι και δεν μπορούσε να πάει στο νοσοκομείο. Πήρε τηλέφωνο τη γιατρό της και της είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και να ξαπλώσει και να περιμένει τον άντρα της για να τη μεταφέρει.

Α συγνωμη γιατι μια αντιστοιχη περιπτωση την ειχα διαβασει παλι εδω μεσα

Φαντάζομαι ότι μέσα στο αίμα λίγο δύσκολο να τα διακρίνεις αλλά η φύση πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια.Κρίμα πάντως.Εύχομαι απο εδω και πέρα να σου έρθουν όλα καλά και να πάρεις γρήγορα ένα μωράκι στα χέρια σου.

Δήμητρα

Καλημέρα,

Τι να πω ; εγω στην 8 εβδομαδα ημουν παλλιδρομη και αρχισε η αποβολη και ειχα τρομερους πονους και αιμα και φυσικα εγινε καθαρισμος και αποξηση τωρα στην 13 εβδομαδα να πας τουαλετα και να πεσει το παιδι και να το παρεις κιολας σε χαρτοπετσετα στο μετρο δεν ξερω μου ακουγετε καπως....συγνωμη κιολας δεν ειχες αιμα? πονο ? απλα βγηκε το εμβρυο ? μου κανει εντυπωση .Τεσπα καλημερα και καλο κουραγιο σε ολες

δε μπορώ να φανταστω για ποιο λόγο κάποιακοπέλα θα επιλέξει να πει τέτοιο ψέμα... άβυσσος βέβαια η ψυχή του ανθρώπου... ούτε για τον εαυτό μου δε βαζω το χερι μου στη φωτιά...

όσον αφορά την κοπέλα που είδε τον ποπο του μωρού στην τουαλέτα, να σας θυμίσω ότι η συγκεκριμένη ήταν ήδη στο νοσοκομείο όταν έγινε αυτό και ήταν σε διαδικασία διακοπής κύησης απο την προηγούμενη το βραδυ, δεν εγινε στην τυχη σπιτι της.

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Καλησπέρα σε όλες! Είμαι καινούρια στο φόρουμ και θα ήθελα να σας διηγηθώ τι μου συνέβη πριν 2 εβδομάδες. Ήμουν έγκυος με δίδυμα. Από την αρχή ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι είναι δύσκολη εγκυμοσύνη επειδή τα μωρά βρίσκονταν στον ίδιο πλακούντα και στον ίδιο αμνιακό σάκο. Μου είχε πει λοιπόν να μην κάνω τίποτα και ήμουν συνεχώς στο κρεβάτι. Στην 13η εβδομάδα έπαθα αποκόλληση αρκετά μεγάλη, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Μετά από λίγες μέρες το αίμα σταμάτησε και νόμιζα ότι τα δύσκολα πέρασαν. Μετά από δύο βδομάδες όμως και ενώ είχαμε γυρίσει από το γιατρό όπου είδαμε τα μωρά και ήταν όλα καλά άρχισε η έντονη αιμορραγία. Εκτός όμως από το αίμα άρχισα να πονάω πάρα πάρα πολύ και να βγάζω κομμάτια. Μίλησα με το γιατρό και μου είπε οτι η μήτρα κάνει συσπάσεις για να βγουν τα υπολείμματα από την αποκόλληση. Το άσχημο ήταν όμως ότι τα κομμάτια παρέσυραν και τα μωρά μου! Όταν πήγα στην τουαλέτα πέρα απο τα κομμάτια που έβλεπα να βγαίνουν είδα ξαφνικά τα μωρά να βγαίνουν από μέσα μου! Ο γιατρός από το τηλέφωνο μου έδινε οδηγίες σαν να γεννάω ώσπου στο τέλος βγήκαν και τα δύο. Ήταν σχηματισμένα κανονικά και περίπου 10 εκατοστά. Μετά πήγαμε στο νοσοκομείο(δεν είχαμε πάει πιο νωρίς γιατί μένουμε εκτός Αθηνών και δεν μπορούσα να μετακινηθώ σε εκείνη την κατάσταση) όπου χρειάστηκε να κάνω απόξεση για να με καθαρίσουν. Προσπαθώ να το ξεπεράσω τώρα αλλά η εικόνα των μωρών έρχεται συχνά στο μυαλό μου. Δεν ξέρω τι να κάνω.[/quote

χαχαχαχαχχαα....ναι και μετα ξυπνησες!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

κοριτσια εαν οντως οι ιστοριες ειναι αληθινες ειλικρινα λυπαμαι:(:(:(

εγω ημουν στο νοσοκομειο σε διαδικασια διακοπης και οντως μου επεσε στην λεκανη..ειχα συσπασεις και ενιωθα πως κατουριεμαι .

το μωρο βγηκε αρκετα ευκολα με ενα σφιξιματακι ειναι αρκετα μικρο αλλα μαζι με το μωρο υπαρχει και ο σακος τουλαχιστον.εμενα μου το τυλιξαν σε μια πετσετουλα και με κουβαλησαν στο κρεβατι και περιμενα τον γιατρο για να με καθαρισει...οποτε δεν μπαινει στην τσεπη.εγω τοτε ημουν 16 εβδ

κοριτσια εαν οντως οι ιστοριες ειναι αληθινες ειλικρινα λυπαμαι:(:(:(

εγω ημουν στο νοσοκομειο σε διαδικασια διακοπης και οντως μου επεσε στην λεκανη..ειχα συσπασεις και ενιωθα πως κατουριεμαι .

το μωρο βγηκε αρκετα ευκολα με ενα σφιξιματακι ειναι αρκετα μικρο αλλα μαζι με το μωρο υπαρχει και ο σακος τουλαχιστον.εμενα μου το τυλιξαν σε μια πετσετουλα και με κουβαλησαν στο κρεβατι και περιμενα τον γιατρο για να με καθαρισει...οποτε δεν μπαινει στην τσεπη.εγω τοτε ημουν 16 εβδ

σιγουρα δεν μπαινει στην τσεπη.... εκτος κι αν το εκανε για να γλιτωσει να χτυπησει εισητηριο στο μετρο για το εμβρυο.... ακουγομαι κυνικη λυπαμαι παρα πολυ αλλα σε σχεση με αυτο που ακουστηκε πιστευω δεν ειμαι καθολου.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...