Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κλειστη πισινα και ιωσεις

Recommended Posts

Ο μικρος παει στο κλειστο κολυμβητηριο του ΟΑΚΑ 1 φορα την εβδομαδα.

Ο παιδιατρος της κουνιαδας μου εχε πει οτι τα κλειστα κολυμβητηρια ειναι μερη οπου κολανε τα παιδια , αντιθετα ο δικος μας δεν ξερει κατι τετοιο.

Εσεις τι γνωμη εχετε?

Διαφημίσεις

Πάντως εγώ εχω σωθεί από τις ιώσεις από τότε που πήγαμε κολυμβητήριο και δη κλειστό. Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα ίσα ίσα που σπάνια κολλούν ίωση πλέον και πάνε και τα τρία σχολείο, και μάλιστα τα δικά μου παιδιά είναι από αυτά που κάποτε είχαν χοντρό πρόβλημα με τις ιώσεις και είχαμε δεινοπαθήσει. Οταν ήταν ενός έτους τα δίδυμα ο μεγάλος τότε 3,5 πήγε στον παιδικό σταθμό εκείνος δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά τα μικρά για τα επόμενα 1,5-2 χρόνια μαρτύρησαν καθώς δεν ήταν ποτέ καλά. Μέσα λοιπόν σε άλλα γατροσόφια που έκανα για να ενισχύσω τον οργανισμό τους αποφάσισα να τα στείλω και στο κολυμβητήριο που μας έχει βοηθήσει πραγματικά πάρα πολύ. Τώρα πια αρρωσταίνουν 2-3 φορές το χρόνο και αυτό σχετικά ήπια ενω παλιότερα τις βρογχιολίτιδες και τις βρογχοπνευμονίες τις είχαμε στην ημερήσια διάταξη και φτάσαμε ακόμη και σε πολύ βαριά πνευμονία κάποια φορά. Ευτωχώς τώρα ολα αυτά είναι παρελθόν και το κλειστό κολυμβητήριο έχει συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτό.Ισως ο παιδίατρος σκέφτεται οτι είναι κλειστός χώρος που συναθροίζονται πολλά παιδιά, αλλά εγώ θα ρωτήσω "Ποιά μητέρα θα πάει το παιδί στην πισίνα έστω και με την υποψία οτι κάτι δεν πάει καλά;" Η απάντηση είναι καμία επομένως η πιθανότητα να κολλήσεις ίωση από εκεί ελαχιστοποιείται σε συνδυασμό φυσικά με όλα τα υπόλοιπα ωφέλη που προσφέρει η κολύμβηση στα παιδιά.

• 1 month later...
εμεις παμε απο 5,5 μηνων στο κλειστο του οακα και δεν ξερω εαν ειναι τυχαιο αλλα η μικρη μου δεν εχει αρρωστησει ποτε :lol:

Που πρέπει να ρωτήσουμε για πληροφορίες σχετικά με εγγραφή γιού μου (5ετών) στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ? Στο σύλογο "Νηρηίδες" που λένε ότι το αναλαμβάνει μαθήματα, δεν έχω βρει ποτέ κανέναν στο τηλέφωνο.

Που πρέπει να ρωτήσουμε για πληροφορίες σχετικά με εγγραφή γιού μου (5ετών) στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ? Στο σύλογο "Νηρηίδες" που λένε ότι το αναλαμβάνει μαθήματα, δεν έχω βρει ποτέ κανέναν στο τηλέφωνο.

εχεις δοκιμασει να παρεις 4-8μμ?

εγω παντως για διαφορους λογους θα σου προτεινα να το ψαξεις στην υδρια πρωτα.(εχουμε περασει κ απ'τους 2 συλλογους)

MD1op3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...
κολυμβητήριο που μας έχει βοηθήσει πραγματικά πάρα πολύ. ........Ισως ο παιδίατρος σκέφτεται οτι είναι κλειστός χώρος που συναθροίζονται πολλά παιδιά, αλλά εγώ θα ρωτήσω "Ποιά μητέρα θα πάει το παιδί στην πισίνα έστω και με την υποψία οτι κάτι δεν πάει καλά;" Η απάντηση είναι καμία επομένως η πιθανότητα να κολλήσεις ίωση από εκεί ελαχιστοποιείται σε συνδυασμό φυσικά με όλα τα υπόλοιπα ωφέλη που προσφέρει η κολύμβηση στα παιδιά.

Συμφωνώ πως η κολύμβηση, όπως και γενικότερα ο αθλητισμός βοηθάει τον άνθρωπο, μικρό και μεγάλο.Επίσης, η σκέψη του παιδιάτρου εν μέρη σωστή. Υπάρχουν και μητέρες που δεν προσέχουν και τόσο τα παιδιά τους (δυστυχώς το ζω καθημερινά με την πρώην σύζυγο του άντρα μου) ...Οπότε δεν πιστεύω στον ''όρο'' ΚΑΜΙΑ.

Μένω Κερατσίνι και έχω ένα αγοράκι 4 μηνών.Μήπως γνωρίζει κάποια αν κάνουν μαθήματα για μικρά κάπου εδώ κοντά;

[sIGPIC][/sIGPIC]22-11-2010