Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Η κόρη μου, τριών ετών, κατάλαβα από την κοκκινίλα στη γεννητική περιοχή και τα λίγα άσπρα υγρά,που βέβαια δεν είναι φυσιολογικά, ότι έχει κολπίτιδα. Η παιδίατρος συμφώνησε μαζί μου, αλλά μου είπε ότι σε αυτές τις ηλικίες δε χρησιμοποιούμε φάρμακα παρά μόνο πλύσεις με χαμομήλι 5-6 φορές την ημέρα και μου έγραψε να αγοράσω ένα κολπικό υγρό της Aveeno, για να της κάνω πλύση άλλη μια φορά την ημέρα. Σύνολο δηλαδή 7 πλύσεις που εγώ αδυνατώ να κάνω, γιατί το παιδί γυρίζει από τον παιδικό στις 17:30μ.μ. Πόσες πλύσεις να κάνει κανείς μέχρι τις 21:00μ.μ. που θα κοιμηθεί; κι εκτός αυτού η μικρή δεν είναι καθόλου συνεργάσιμη. Είχε ποτέ καμιά σας παρόμοιο πρόβλημα; πώς το αντιμετωπίσατε; έχω αρχίσει κι απελπίζομαι πως δε θα μας φύγει ποτέ η κολπίτιδα. Να ρωτήσω μήπως και τη δερματολόγο μας;

Διαφημίσεις

Φαντάζομαι ότι δεν έχεις την δυνατότητα να την σταματήσεις λίγες μέρες από τον παιδικό για να της κάνεις την θεραπεία? Η παιδίατρος τι λέει σ' αυτή την περίπτωση?

Μέλισσα, δεν νομίζω ότι ο δερματολόγος είναι ο κατάλληλος γιατρός για περαιτέρω συμβουλές. Απευθύνσου στον γυναικολόγο σου ή σε ουρολόγο.

(Πάντως, γενικά μιλώντας, διάβασα πως στην κολπίτιδα θαυματουργή είναι΄η επίθεση γιαουρτιού στην πάσχουσα περιοχή!)

Tης κάνω πλύσεις όσο μπορώ τώρα στις διακοπές, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα φύγει μόνο με χαμομήλι. Σκέφτηκα τη δερματολόγο, γιατί είναι και αφροδισιολόγος. Είμαι όμως, επιφυλακτική, γιατί ίσως δεν είναι ειδικευμένη σ'αυτές τις ηλικίες.

Δεν χάνεις τίποτα να την ρωτήσεις. Όπως και τους υπόλοιπους γιατρούς που σου είπα. Στη Θεσσαλονίκη έχει κάποιο παιδιατρικό νοσοκομείο που θα μπορούσες ν' απευθυνθείς στα εξωτερικά ιατρεία?

Την πλένεις (σαπουνίζεις) με ειδικά προιόντα?

Tην σαπουνίζω με απλό υγρό σαπούνι για την κολπική περιοχή της Aveeno. Μου το συνέστησε η παιδίατρος, για να την πλένω μια φορά την ημέρα ως μέρος της θεραπείας. Εγώ πιο πριν την έπλενα μόνο με νερό. Με σκέτες πλύσεις όμως, κι αυτές όποτε τις κάνουμε, δε νομίζω να φεύγει μια κολπίτιδα, που έχει εγκατασταθεί για τα καλά.

Διαφημίσεις

Βλέποντας αν υποχωρούν ή όχι τα συμπτώματα, εσύ θα κρίνεις τι πρέπει να κάνεις παρακάτω. Πιο εξειδικευμένα προιόντα ή / και συμβουλή από άλλο γιατρό όπως είπαμε πιο πριν.

Εύχομαι περαστικά!

Melissa το ίδιο αντιμετώπισα κι εγώ την κόρη μου όταν ήταν στην ηλικία της δικής σου αλλά δεν είχα πει τίποτα στην παιδίατρο. Όπως περιγράφεις είχε κοκκινίλα και άσπρα υγρά τα οποία μύριζαν άσχημα. Η κόρη μου τότε πήγαινε παιδικό και λόγω του ότι ήταν χειμώνας και δεν ίδρωνε την έκανα μπάνιο μόνο 3 φορές την εβδομάδα και όχι κάθε μέρα. Πιστεύω ότι αυτό έφταιγε.

Από τότε την πλένω κάθε μέρα με Penaten με χαμομήλι, της αλλάζω κάθε μέρα εσώρουχο και το πρόβλημα εξαφανίστηκε μέσα σε 10 μέρες. Δεν νομίζω να χρειάζεται να την πλένεις τόσες φορές μέσα στην ημέρα απλά να την πλένεις σχολαστικα μετά τον παιδικό.

Εύχομαι περαστικά!!!

Καλημέρα , υπαρχει τμημα παιδικης γυναικολογιας στο Αρεταιειο ( δεν ξερω αν μενεις αθηνα ). Ειχα παει την κορη μου οταν ηταν 4 και ειχε παρομοια συμπτωματα, εμεινα απολυτα ικανοποιημενη απο τον τροπο που χειριζονται τα παιδια εγινε κολπικη καλλιεργεια και τελικα ειχε ουρεοπλασμα και πηρε αντιβιωση δεν θυμαμαι να μου ειχαν πει για πλυσεις κτλ

• 4 years later...

Καλησπερα σε μερικιες μερες ξεκιναω θεραπεια για εξωσωματικ

και παρουσιαστ. Οτι εχω κολπιτιδα κ θα χρειαστ. Να κανω για 10 μερες θεραπει

με flazyl-seclor-sporizol

Ειναι εμπόδιο;

μικρο μου καραμελακι σε περιμενουμε ! ! ! !

Καλησπερα σε μερικιες μερες ξεκιναω θεραπεια για εξωσωματικ

και παρουσιαστ. Οτι εχω κολπιτιδα κ θα χρειαστ. Να κανω για 10 μερες θεραπει

με flazyl-seclor-sporizol

Ειναι εμπόδιο;

Γράψε κατω απο την ενότητα "θελω να γίνω μαμα μπαμπάς/υποβοηθούμενη αναπαραγωγή" που ειναι για στα τα θέματα και σιγουρα κάποιος θα σε βοηθηςει :-)

Διαφημίσεις