Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Να τον στειλω στην φυλαξη???

Recommended Posts

Τα σχολεια εχουν και εδω διακοπες για τα Χριστουγεννα. Αλλα υπαρχει η δυνατοτητα τα παιδια να πανε στην "φυλαξη". Δηλαδη μπορουν να πανε στο σχολειο αλλα δεν θα κανουν κατι συγκεκριμενο. Αν πανε πρεπει ναμεινουν τουλαχιστον μεχρι τις 3...

Αυτη την βδομαδα που δεν δουλευω ο Κωνσταντινος ειναι σπιτι. Την αλλη βδομαδα ομως πρεπει να παω στη δουλεια οποτε σκευτικα να τον παω στη φυλαξη.

Αν παει θα μπορει αν παιξει με παιδακια της ηλικιας του και η γιαγια με τον μικρο θα ηρεμισουν καπως. Βεβαια θα πρεπει να μεινει μεχρι τις 5μισι γιατι δεν μπορουμε ουτε εγω ουτε ο πατερας του να παμε στις 3 να τον παρουμε (η φυλαξη ειναι μεχρι τις 6).

Ομως επειδη δεν θα υπαρχει προγραμμα φοβαμαι οτι θα βαρεθει τοσες ωρες...

Αν μεινει στο σπιτι θα ειναι κλεισμενος μεσα... Αλλα θα ξεκουραστει το μεσημερι, δεν θα αρρωστησει (?!), θα χτυπησει το μικρο και θα ταλαιπωρισει τη γιαγια (εγω θα μπορεσεω να μεινω στο γραφειο μεχρι πιο αργα γιατι δεν θα χρειαζεται να φυγω στις 5 για να τον παρω οποτε θα προχωρησω λιγο τις δουλειες μου)

Διαφημίσεις

...ειδατε πως λειτουργει η Ευρωπη??????δινουν την δυνατοτητα σε οσες μαμαδες δεν εχουν που να αφησουν τα παιδια τους στις μερες που ειναι κλειστα τα σχολεια λογω των διακοπων να τα πανε στην "φυλαξη"....!!!!Εδω στην Ελλαδα απο τις 22/12 που εκλεισαν τα σχολεια....και θα ανοιξουν στις 10/1 μεσολαβουν 11 εργασιμες μερες...και οι μανουλες ή παιρνουν υποχρεωτικα αδεια ή πληρωνουν μπειμπι σιτερ....ή τα προσεχουν οι γιαγιαδες ολα τα εγγονακια τους μαζι.....

γιατι να μην υπηρχε αυτη η δυνατοτητα και στα Ελληνικα σχολεια????ε???καλη μας κυρια Διαμαμντοπουλου????

...σορυ για τον μονολογο mmdad...αλλά σκεψου τι ειναι καλυτερο για το δικο σου παιδι.....και τι του αρεσει περισσοτερο....

...ειδατε πως λειτουργει η Ευρωπη??????δινουν την δυνατοτητα σε οσες μαμαδες δεν εχουν που να αφησουν τα παιδια τους στις μερες που ειναι κλειστα τα σχολεια λογω των διακοπων να τα πανε στην "φυλαξη"....!!!!Εδω στην Ελλαδα απο τις 22/12 που εκλεισαν τα σχολεια....και θα ανοιξουν στις 10/1 μεσολαβουν 11 εργασιμες μερες...και οι μανουλες ή παιρνουν υποχρεωτικα αδεια ή πληρωνουν μπειμπι σιτερ....ή τα προσεχουν οι γιαγιαδες ολα τα εγγονακια τους μαζι.....

γιατι να μην υπηρχε αυτη η δυνατοτητα και στα Ελληνικα σχολεια????ε???καλη μας κυρια Διαμαμντοπουλου????

...σορυ για τον μονολογο mmdad...αλλά σκεψου τι ειναι καλυτερο για το δικο σου παιδι.....και τι του αρεσει περισσοτερο....

Πεστα χρυσοστομη...!!!!

mmdad, ειναι μονο για 1 εβδομαδα, δεν ακουγεται και τοσο κακο...;), μεχρι να προλαβει να βαρεθει, θα σταματησει κα να πηγαινει....

Εσυ ομως ξερεις καλυτερα το παιδακι σου... :rolleyes:

(κοριτσια εδω την πληρωνουμε την φυλαξη)

Βασικα η ιδεα ηταν να τον στειλω 2 μερες και 2 να μεινει στο σπιτι.. Οπως και να ειναι θα ταλαιπωρειθει αν παει σχλειο γιατι και πρωι θα πρεπει να ξυπνησει και χυμα θα ειναι εκει (και δεν νομιζω οτι μας συμπαθουν ιδιετερα οι κυριες που εχουν αναλαβει τη φυλαξη)

Διαφημίσεις

Α και κατι ακομη! Εδω την φυλαξη την κανονιζει ο Δημος και εκειπληρωνουμε

Μου φαινεται πολυ λογικο να υπαρχει συμμετοχη στο ολο προγραμμα....αλλωστε και στη Ελλαδα στους παιδικους σταθμους πληρωνουν τροφεια οι γονεις......αλλα δεν υπαρχει να ειναι ανοιχτα οι παιδικοι σταθμοι και τα σχολεια σε περιοδο διακοπων...μακαρι και εδω να ηταν ανοιχτα και ας υπηρχε χρηματικη συμμετοχη....

η γιαγιά δεν μπορέι να τον πάρει στις 3???

κοίτα, εγώ μάλλον θα τον πήγαινα στη φύλαξη, κρίνοντας από τα δικά μου μωρά

Η γιαγια δεν μπορει να παει με τον μικρο να τον παρει. Ασε που αποφευγει να βγαινει εξω με τα χιονια..

Κορίτσια, υπάρχουν κέντρα φύλαξης (στην Αθήνα τουλάχιστον) - ιδιωτικά βέβαια (με σχετικά λογικές τιμές).

Ένα τέτοιο κέντρο χρησιμοποιούμε κι εμείς στις γιορτές και σχόλες ! Εντάξει, φέτος έκλεισε όπως τα σχολεία και μας τσάκισε...

mmdad,

έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές το δίλλημα που θέτεις... Νομίζω πως με τα δεδομένα που περιγράφεις και εφ' όσον η γιαγιά και το μωρό αντέχουν :roll:, είναι καλύτερα να τον κρατήσεις στο σπίτι. Να πάρει μια ανάσα...

πόσο ειναι το παιδάκι σου; εμένα είναι 5 και 3 και τώρα μόλις ανάρρωσαν από τις χειμερινές αρρώστιες έχοντας περάσει και ιλαρά και τα δύο φέτος το φθινοπωρο και μπορώ να πω ότι το χαίρομαι που μένουν στο σπίτι και ξεκουράζονται γιατι όταν πανε σχολειάκι κουράζονται πολύ τα καημένα, μερικές φορές ειναι από το πρωί μέχρι τις 5μιση το απόγευμα.

καταλαβαίνω όμως ότι και η γιαγιά θα κουραστεί οπότε καλά κάνεις και τον στέλνεις δύο μέρες!

γεια, από άλλη μία μαμά "βελ-γίδα" !! :)

Διαφημίσεις

πόσο ειναι το παιδάκι σου; εμένα είναι 5 και 3 και τώρα μόλις ανάρρωσαν από τις χειμερινές αρρώστιες έχοντας περάσει και ιλαρά και τα δύο φέτος το φθινοπωρο και μπορώ να πω ότι το χαίρομαι που μένουν στο σπίτι και ξεκουράζονται γιατι όταν πανε σχολειάκι κουράζονται πολύ τα καημένα, μερικές φορές ειναι από το πρωί μέχρι τις 5μιση το απόγευμα.

καταλαβαίνω όμως ότι και η γιαγιά θα κουραστεί οπότε καλά κάνεις και τον στέλνεις δύο μέρες!

γεια, από άλλη μία μαμά "βελ-γίδα" !! :)

Για τον μεγαλο λεω που παει στο maternel αλλα βεβαια σημερα ειναι αρρωστος οποτε θα δουμε και πως θα ειναι μεχρι την τριτη..

Που εισαι στο Βελγιο? εμεις Βρυξελλες

Τελικα θα μεινει σπιτι γιατι αρρωστησε και δεν ειναι ακομη τελειως καλα. Βεβαια θα βαρεθει αυτες τις μερες γιατι εγω θα γυρισω στο γραφειο. Ισως αν εχει σαλταρει πολυ τον στειλω την Πεμπτη..