Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδικα στοκ στα ιωαννινα???

Recommended Posts

Γεια σας!!!!!!!! Εχουμε καθολου συμφορουμιτισσες απο Ιωαννινα?????? και οποια ξερει ας βοηθησει παρακαλω...

Προκειται να βρεθω για λιγο στα γιαννενα και ηθελα να ψωνισω ρουχα και παπουτσια για τη μικρη μου.

Ξερετε καποια μαγαζια με πολυ καλες τιμες ή και στοκατζιδικα??? Και αν ξερετε καποιο τηλεφωνο ή διευθυνση των καταστηματων...

Ελπιζω να απαντησει καμια συντομα γιατι φευγω αυριο το πρωι (δεν το σκεφτηκα να βαλω το θεμα νωριτερα...)

Ευχαριστωωωωω

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Αμ δε ξέρω να σε βοηθήσω...Ακόμα δε χρειάστηκε να βγω για ρούχα στην πόλη. Είχα αγοράσει πέρυσι στις εκπτώσεις όλα τα χειμωνιάτικα...

Όσο για παπούτσια, προχθές βγήκα μια βόλτα και εκτός από crocodilino δεν έχει τίποτα. Δεν ξέρω που αγοράζουν παπούτσια οι Γιαννιώτες.

Πάντως στοκάδικα δεν έχουν δει τα μάτια μου εδώ...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Έτυχε να μπω σήμερα μετά από πολύ καιρό.

Για ρούχα έχει καλές τιμές ένα κατάστημα στον πεζόδρομο παράλληλα της αβέρωφ. Επίσης, δεν ξέρω εαν έκλεισε αλλά ένα άλλο μαγαζί απέναντι από το άλσος στην αρχή της 28ης οκτωβρίου τα ειχε όλα κάτω των 5 ευρώ. ισως να έκλεισε βεβαια αλλά ρίξε μια ματιά. για παπούτσια τώρα δεν έχω πάρει έως τώρα καθώς οτι φοράει η μικρή είναι από δώρα. πάντως έχει αρκετά μαγαζιά με παιδικά.

αμα βρεις και κάτι άλλο ενημέρωσε και μας.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

κοριτσια επειδη αλλη μια φορα εχω παει γιαννενα και δε ξερω απο δρομους θα τα βρω στο χαρτη αυτα...

υπαρχει καποιος κεντρικος δρομος στυλ ερμου????

τη προηγουμενη φορα πχ ειχα βρει τα ζαρα στη χαριλαου τρικουπη

WLFfp2.png XI11p2.png

γεια σου ιριδάκι!!τα ζάρα έχουν φτηνά παιδικά ρούχα...

αν βρεις τα ζάρα έχεις βρει την κεντρική αγορά...

επίσης στα carrefour μέσα έχει κάποια καταστήματα παιδικά...1 επώνυμο και 1 οικονομικό...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

ωραια! και τα ζαρα ξερω (σχετικο ειναι αυτο) αλλα δεν ηξερα οτιε χουν και παιδικα και τα καρφουρ ξερω... σ'αυτα θα παω στανταρ.... απο κει και περα βλεπουμε....

WLFfp2.png XI11p2.png