Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φυσημα ...εχετε εμπειρια;;

Recommended Posts

Μανουλες γεια σας!Η μικρη μου,μου λεει η παιδιατρος,εχει ενα φυσηματακι,οταν την ''ακουει'',αυτο λεει το εχουν πολλα παιδακια,συχνα εξαλειφεται μεγαλωνοντας,δεν ειναι κατι..πηγα ομως σε μια αλλη παιδιατρο η οποια μου ειπε να κανουμε υπερηχο καρδιας για να δουμε αν υπαρχει ανατομικο θεμα..η κορη μου θα γινει 3 σε 3,5 μηνες,δεν θελω να την ταλαιπωρησω κι ανυσηχησα κιολας...Ξερετε κατι;;;;;

:wink:

Διαφημίσεις

Δεν είναι ταλαιπωρία ο υπερηχος για το παιδί καλή μου, ούτε πονάει. Ένας απλός υπέρηχος, όπως κάνουμε στην εγκυμοσύνη. Γνώμη μου είναι να το κάνεις. Η δικιά μου η γιατρός τα στέλνει όλα τα παιδάκια για υπέρηχο από νεογνά, όταν ακούει φύσημα.

Καλά θα ήταν να ζητήσεις τη γνώμη κάποιου παιδοκαρδιολόγου.Το πιθανότερο είναι να είναι κάποιο αθώο φυσηματάκι.Δεν είναι δύσκολο για το παιδί.Καλύτερα να το κάνεις για να σου φύγει η έννοια.

3 στα 5 παιδακια γεννιουνται με φυσημα εγω η ιδια ειχα και μολις εγινα 7 χρονων εξαφανιστηκε

ο μεγαλος μου γιος μια χαρα ο μικρος εχει ενα μικρο φυσηματακι πηγα για υπερηχο οταν ηταν 3 μηνων!!!!!!!!!!! δεν ειναι καθολου ταλαιπωρια δεν ποναει θα σου πουν να το κοιτας μια φορα το χρονο και τελος....αλλα σκεψου ποσο ησυχο θα εχεις το κεφαλι σου.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Και τα 2 παιδάκια μου γεννήθηκαν με φύσημα και μας είχε πει ο παιδίατρος ότι αν δεν έχει φύγει μέχρι 5 μηνών να κάνουμε υπέρηχο. ΕΥτυχώς έκλεισε και στα 2. Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια ότι καλό είναι να γίνει ένας υπέρηχος προληπτικά. Δεν είναι τίποτα, δεν πονάει καθόλου (έχω κάνει εγώ) και θα σου φύγει το άγχος.

LlIEp3.pngOjjvp3.png

3 στα 5 παιδακια γεννιουνται με φυσημα εγω η ιδια ειχα και μολις εγινα 7 χρονων εξαφανιστηκε

ο μεγαλος μου γιος μια χαρα ο μικρος εχει ενα μικρο φυσηματακι πηγα για υπερηχο οταν ηταν 3 μηνων!!!!!!!!!!! δεν ειναι καθολου ταλαιπωρια δεν ποναει θα σου πουν να το κοιτας μια φορα το χρονο και τελος....αλλα σκεψου ποσο ησυχο θα εχεις το κεφαλι σου.....

Και εγω εχω ενα μικρο φύσημα , το οποιο το ανακάλυψαν οταν ημουν 9 χρονων και ηθελα να παρω μερος σε αγωνες κολύμβησης, εννοειτε οτι πηρα μερος....αλλα δεν κέρδισα :?

Η κορη μου δεν το εχει.

Το εχω ακόμη αλλα παρολα αυτα δεν με εχει εμποδισει σε τιποτα.

Καμια φορα που και που , μια φορα στους 6 μήνες, εχω ταχυκαρδιες χωρις προφανή λογο. Βεβαια μια φορα το χρονο συνήθως παω για εξεταση.

Καλο ειναι ομως να κανετε εναν υπερηχο.