Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βασανίζει κουνελάκια και διαφημίζει τη δράση του

poukis

Recommended Posts

Ο διαχειριστής του http://www.kounelosfaxtis.blogspot.com δημοσιεύει από τις αρχές Δεκεμβρίου βίντεο στα οποία δύστυχα κουνελάκια βρίσκουν φριχτό θάνατο. Ο ανώμαλος, που θέλει να λέγεται άνθρωπος, περνάει την ώρα του βασανίζοντας τα ταλαίπωρα ζώα για την πλάκα του. Κακοποιεί μέχρι θανάτου μωρά κουνελάκια, σπάζοντάς τους τα ποδαράκια και χτυπώντας τα κεφαλάκια τους σε μαρμάρινο τραπέζι, μέχρι να πεθάνουν, για να τα κάνει, όπως αναφέρει,... στιφάδο.

Εξηγεί, δε, στους αναγνώστες του ότι είναι «κάθετος και ενάντιος σε κακοποίηση κατοικίδιων, όπως η γάτα και ο σκύλος», αλλά τα κουνέλια τα κατατάσσει σε άλλη θέση και τους επιφυλάσσει άλλη μοίρα! Συγκεκριμένα εξηγεί ότι:

«ta binteo einai apoleistika gia ekpaideusi pws kaneis ena stifado. to kouneli einai zwo pros brwsi kai oxi katoikidio!!! to katsikaki tou galaktos ,i to gourounaki, i to arnaki giati to trwte??? E emena maresei to kounelaki Eimai kathetos kai enantios se kakopoiisi katoikidiwn opws i gata i o skulos».

Αλήθεια η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μπορεί να παρέμβει, προκειμένου να εντοπιστεί ο διαχειριστής αυτής της ιστοσελίδας και να υποστεί τις κυρώσεις του νόμου περί βάναυσης κακοποίησης ζώων;

Διαμαρτυρηθείτε για τη δράση αυτού του ανθρωπόμορφου κτήνους στέλνοντας μηνύματα και τηλεφωνώντας:

http://www.safeline.gr/node/121

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

* Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

* Λ. Αλεξάνδρας 173

* Τ.Κ. 115 22 Αθήνα

*Τηλ.: 2106476464, 2106476000

* e-mail: [email protected]

* Fax: 210 6476462

* Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

* Μοναστηρίου 326

* Τ.Κ. 541 21 Θεσσαλονίκη

* Τηλ.: 2310388370-5, 2310388000 Fax: 2310559929

e-mail: [email protected]

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=0&aid=224498

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Επίσης μπορεί να γίνει αναφορά στη google και να του κατεβάσουνε τη σελίδα.

Επιβολή πολιτική περιεχομένου του Blogger

Εάν υποπέσει στην αντίληψή σας κάποιο ιστολόγιο το οποίο πιστεύετε ότι παραβιάζει τις πολιτικές περιεχομένου μας, υποβάλετε μια αναφορά σχετικά με αυτό σε εμάς χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο "Επισήμανση ιστολογίου" που βρίσκεται στο πάνω μέρος κάθε ιστολογίου (Σημείωση: Εάν ο κάτοχος του ιστολογίου έχει αποκρύψει αυτόν το σύνδεσμο, μπορείτε και πάλι να αναφέρετε το ιστολόγιο συμπληρώνοντας αυτήν τη φόρμα).

Η ομάδα μας εξετάζει αυτές τις επισημάνσεις για τυχόν παραβιάσεις πολιτικών. Εάν το ιστολόγιο δεν παραβιάζει τις πολιτικές μας, δεν θα λάβουμε κανένα μέτρο εναντίον του ιστολογίου ή του κατόχου αυτού. Εάν διαπιστώσουμε ότι ένα ιστολόγιο όντως παραβιάζει τις πολιτικές περιεχόμενου μας, θα λάβουμε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω μέτρα βάσει του βαθμού σοβαρότητας της παραβίασης:

Τοποθέτηση του ιστολογίου πίσω από έναν παρεμβαλλόμενο χώρο "περιεχομένου που απευθύνεται σε ενήλικες"

Τοποθέτηση του ιστολογίου πίσω από ένα παρεμβαλλόμενο χώρο από όπου μόνο ο συντάκτης του ιστολογίου θα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο περιεχόμενο

Διαγραφή του ιστολογίου

Απενεργοποίηση της δυνατότητας πρόσβασης στου συντάκτη στο λογαριασμό του/της στο Blogger

Απενεργοποίηση της δυνατότητας πρόσβασης του συντάκτη στο λογαριασμό του Google

Αναφορά του χρήστη στις αρμόδιες αρχές

http://www.blogger.com/content.g

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

:evil::evil:

Θέλω να του σπάσουν τα πόδια και να τον κάνουν στιφάδο...

Αν είναι δυνατόν, ΑΝΩΜΑΛΟΣ...

έχω ένα κουνελάκι μέσα στο σπίτι και έχει γίνει μέλος της οικογένειας το λατρεύουμε....έχω σοκαριστεί ρε παιδιά

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μπόρεσα να δω πάνω από μερικά δευτερόλεπτα, ίδρωσαν οι παλάμες μου και μου ήρθε ναυτία. Εύχομαι να του τα κόψουν και να τα κάνουν στιφάδο αλλά σίγουρα δεν έχει γι΄ αυτό τα κάνει αυτά!

Αν τον συλλάβουν κιόλας...:)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Διαφημίσεις

Αυτο μας πειραξε ρε κοπελες τωρα? Δηλαδη η κατα κορων παιδικη πορνογραφια και τα βιντεο σεξουαλικης κακοποιησης που κυκλοφορουν τι ειναι? Τωρα οσο για τον μαγκα τι να πω. Ουτε κρυο ουτε ζεστη. Αν και για hoax το κοβω μεταξυ μας τωρα........ακου λεει κουνελια στιφαδο.....0_ο

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Αυτο μας πειραξε ρε κοπελες τωρα? Δηλαδη η κατα κορων παιδικη πορνογραφια και τα βιντεο σεξουαλικης κακοποιησης που κυκλοφορουν τι ειναι? Τωρα οσο για τον μαγκα τι να πω. Ουτε κρυο ουτε ζεστη. Αν και για hoax το κοβω μεταξυ μας τωρα........ακου λεει κουνελια στιφαδο.....0_ο

Γιατί θεωρείς ότι μόνο ένα πράγμα πρέπει να μας πειράζει?Δηλαδή ενοείς ότι επειδή υπάρχει το ένα ,δικαιολογείται το άλλο?

hoax blog???:roll:

Γιατί θεωρείς ότι μόνο ένα πράγμα πρέπει να μας πειράζει?Δηλαδή ενοείς ότι επειδή υπάρχει το ένα ,δικαιολογείται το άλλο?

hoax blog???:roll:

Κοιτα εμενα προσωπικα δεν με κοφτουν τα κουνελια. Εχει αρρωστια ο κοσμος να φανε και οι κοτες. Αλλα πραγματα με σοκαρουν. Οσο για το Blog....of course hoax.....why not.....μπορει να θελει να κανει να γυρισουν ματια. Κουβαλαει ο κοσμος προβληματα λεμε. Εχω δει hoaxes απιστευτα. Να κινειτε ολοκληρος μηχανισμος και στο τελος να βγαινουν ολοι ακυροι......αστο....

ΥΓ: Ειδικα ρε συ το url του λεμε. Διαβασα τον τιτλο και μονο που δεν κατουρηθηκα. Σε πλακα μου φερνει μεγαλο μερος. Κουνελοσφαχτης?.....μα ειμαστε σοβαροι τωρα......

Κοιτα εμενα προσωπικα δεν με κοφτουν τα κουνελια. Εχει αρρωστια ο κοσμος να φανε και οι κοτες. Αλλα πραγματα με σοκαρουν. Οσο για το Blog....of course hoax.....why not.....μπορει να θελει να κανει να γυρισουν ματια. Κουβαλαει ο κοσμος προβληματα λεμε. Εχω δει hoaxes απιστευτα. Να κινειτε ολοκληρος μηχανισμος και στο τελος να βγαινουν ολοι ακυροι......αστο....

ΥΓ: Ειδικα ρε συ το url του λεμε. Διαβασα τον τιτλο και μονο που δεν κατουρηθηκα. Σε πλακα μου φερνει μεγαλο μερος. Κουνελοσφαχτης?.....μα ειμαστε σοβαροι τωρα......

Eντάξει συμφωνούμε για το τι κυκλοφορεί.

Όμως το ότι κάτι κυκλοφορεί, δεν το νομιμοποιεί κιόλας.Συμφωνείς?

Και ναι κι εμένα υπάρχουν πράγματα (πολλά δυστυχώς) που με σοκάρουν πολύ περισσότερο αλλά έτερον εκάτερον. :)

Eντάξει συμφωνούμε για το τι κυκλοφορεί.

Όμως το ότι κάτι κυκλοφορεί, δεν το νομιμοποιεί κιόλας.Συμφωνείς?

Και ναι κι εμένα υπάρχουν πράγματα (πολλά δυστυχώς) που με σοκάρουν πολύ περισσότερο αλλά έτερον εκάτερον. :)

Φυσικα συμφωνω.......;)

ολα τα τερατα απο καπου ξεκινανε σημερα τα κουνελακια αυριο κατι αλλο στο τελος τα παιδια μας.δεν ανεχομαι να βασανιζουν κανενα ανυπερασπιστο ον.το βιντεο δεν το ειδα δεν μπορω.με ενοχλει που κανενας δεν πληρωνει τις μ....ες του σε αυτη την χωρα.λοβοτομη επρεπε να τους κανουν να τρεχουν τα σαλια τους και οχι για ζωα παιδια και οτι αλλο δεν μπορει να υπερασπιστει την ζωη του.ελεος γεμησε ο κοσμος ανωμαλους!

Ακριβώς την ίδια σκέψη με τη gavrias είχα

Κοιτα εμενα προσωπικα δεν με κοφτουν τα κουνελια. ......

ellemphriem τι λες....μιλάμε για βασανισμό...

δεν μπορείται ρε παιδιά να φανταστείται τι ζωάκια είναι

rQGhp3.png

Κάποιος βασανίζει ένα ζωντανό για προσωπική του ικανοποίηση. Το βλέπει να σφαδάζει και ηδονίζεται. Αυτή η διαστροφή μέχρι πού μπορεί να φτάσει; Υπάρχουν όρια; Όταν κάποια στιγμή βαρεθεί τα κουνέλια τι θα βρει να ασχοληθεί; Γατάκια; Σκυλάκια; Γυναίκες; Παιδάκια;

ο ανθρωπος αυτος που βασανιζει ετσι ενα μωρο κουνελακι ανετα μπορει να βασανισει και ενα οποιοδηποτε μωρο οποιασδηποτε ρατσας-ειδους.να σε σιγουρη για αυτο καλη μου Ellemphriem.οποτε ναι εμενα με κοφτι αν το σαδοκτηνος πιαστει ή οχι.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

• 4 weeks later...