Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αίμα μετά από επαφή

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν έχει καμιά υπόψιν για το αίμα που μπορεί να τρέξει μετά από ερωτική επαφή. Βασικά πρώτη φορά μου συνέβη χτες βράδυ και πανικοβλήθηκα να σας πω την αλήθεια. Χτες το μεσημέρι (13η μέρα σε κύκλο 30-35 ημερών) είχαμε επαφή με τον άντρα μου (εκσπερμάτωση εντός) και το βράδυ που πήγα για τσίσα μου βλέπω στο χαρτί αίμα (όχι τοσο πολύ σαν της περιόδου, αλλά ούτε και μια κουκίδα. Ανοιχτό ροζ αναμειγμένο με βλέννη). Περιτό να σας πω ότι μ'έπιασε ένας ψιλοπανικός, σκέφτηκα για πολύποδες, καρκίνους τραχήλου και όπου πάει ο νους σας, όλα μαζί τα σκέφτηκα χτες βράδυ και αργησε να με πάρει ο ύπνος. Σήμερα το πρωί ήταν όλα μια χαρά. Καθόλου αίμα, οπότε κι εγώ ηρέμησα, λέω, δε μπορεί, θα τυχε. Το μεσημέρι είχαμε πάλι επαφή (τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου είμαστε ορεξάτοι γενικά..) και μετά την επαφή πάω πάλι στην τουαλέτα, και να σου το αίμα ξανά!

Κορίτσια έχει καμιά σας παρόμοια εμπειρία? Είναι φυσιολογικό ή ν'ανησυχήσω και να πάω στη γιατρό? Δε θέλω να πηγαίνω στη γιατρό για ψίλου πήδημα, αν χρειαστεί όμως θα πάω :cry:

Please δώστε μου τα φώτα σας, πρώτη φορά μου συμβαίνει και είμαι φοβιτσιάρα μ'αυτά γενικά

r7Bsp2.png

"Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει".

Διαφημίσεις

Για ο,τιδήποτε διαφορετικό μας συμβαίνει σχετικά με τα γυναικολογικά μας, καλό είναι να ενημερώνουμε ή να επισκεπτόμαστε το γυναικολόγο μας. Κλείσε ένα ραντεβού άμεσα. Μπορεί να μην είναι τίποτα, αλλά καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Κορίτσια καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν έχει καμιά υπόψιν για το αίμα που μπορεί να τρέξει μετά από ερωτική επαφή. Βασικά πρώτη φορά μου συνέβη χτες βράδυ και πανικοβλήθηκα να σας πω την αλήθεια. Χτες το μεσημέρι (13η μέρα σε κύκλο 30-35 ημερών) είχαμε επαφή με τον άντρα μου (εκσπερμάτωση εντός) και το βράδυ που πήγα για τσίσα μου βλέπω στο χαρτί αίμα (όχι τοσο πολύ σαν της περιόδου, αλλά ούτε και μια κουκίδα. Ανοιχτό ροζ αναμειγμένο με βλέννη).

μιλησες με το γιατρο σου??

μου έχει τύχει και μενα αυτό αλλά τοτε είχα πολυποδα - τον οποιο και αφαιρεσα-. διαφορετικα σαν ωορρηξια μου φαινεται. οτι και να ναι μη φοβασαι, μονο μίλα με το γιατρο σου. περιμενουμε νεα σου

Κορίτσια καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν έχει καμιά υπόψιν για το αίμα που μπορεί να τρέξει μετά από ερωτική επαφή. Βασικά πρώτη φορά μου συνέβη χτες βράδυ και πανικοβλήθηκα να σας πω την αλήθεια. Χτες το μεσημέρι (13η μέρα σε κύκλο 30-35 ημερών) είχαμε επαφή με τον άντρα μου (εκσπερμάτωση εντός) και το βράδυ που πήγα για τσίσα μου βλέπω στο χαρτί αίμα (όχι τοσο πολύ σαν της περιόδου, αλλά ούτε και μια κουκίδα. Ανοιχτό ροζ αναμειγμένο με βλέννη).

μιλησες με το γιατρο σου??

μου έχει τύχει και μενα αυτό αλλά τοτε είχα πολυποδα - τον οποιο και αφαιρεσα-. διαφορετικα σαν ωορρηξια μου φαινεται. οτι και να ναι μη φοβασαι, μονο μίλα με το γιατρο σου. περιμενουμε νεα σου

Δε μίλησα με τη γιατρό μου ακόμα, γιατί νομίζω είναι νωρίς. Μόλις χτες το συνειδητοποίησα. Άσε που θα μου πει κατευθείαν να πάω από κει και τρέμω τί θα μου βγει.

Πολύποδα είπες? Κακό είναι αυτό? Πού είναι στον τράχηλο ή στη μήτρα? Είχα κάνει τεστ παπ τον απρίλιο και υπέρηχο και δεν είχε δείξει τίποτα. Δεν ξέρω αν φαίνεται κάτι εκεί. Το μόνο που είχε δείξει ήταν μήκυτες, αλλά η γιατρός μου είχε πει ότι απ'τη στιγμή που δεν ενοχλεί δεν χρειάζεται να κάνω κάτι.

Μη μου λες για αφαίρεση, επέμβαση κλπ! Είμαι τρομερά φοβιτσιάρα. Δίνω μάχη κάθε χρόνο με τον εαυτό μου για να παω για το ετήσιο τεστ παπ και έλεγχο...

Τώρα για την ωορηξία που λες, δεν το ήξερα. Μπορεί να συμβεί αυτό? Εμένα τουλάχιστον δε μου έχει ξανασυμβεί ποτέ. Αλλά νομίζω είναι νωρίς ωορηξία τη 13η μέρα σε κύκλο 30 ημερών

r7Bsp2.png

Σ εμένα συμβαίνει αυτό αλλά την 14η ημέρα (σπάνια πιάνει και λίγο την 15η) που έχω ωορηξία. Δεν συμβαίνει πάντα και ξεκίνησε ξαφνικά πριν περίπου 3 χρόνια. Το είχα ψάξει τότε αλλά ο γιατρός μου δεν έβλεπε τίποτα.... Νωρίτερα είχα αφαιρέσει και έναν πολύποδα οπότε ήμουν λίγο φοβισμένη..... Είναι ακριβώς όπως το περιγράφεις αίμα ανοικτό ροζ με βλέννα, μετά την γέννα είχε σταματίσει και το ξαναείδα στον τελευταίο κύκλο μου πάλι 14η ημέρα οπότε δεν το έδωσα σημασία. Πάντως, όπως προανέφερα, εγώ το έψαξα πριν καταλήξω στο συμπέρασμα οτι εχει σχέση με την ρήξη του ωοθηλακίου. Θα σου έλεγα λοιπόν να το αναφέρεις στον/στην γιατρό σου.... Αν θυμάμαι καλά πάντως και τον μήνα που έμεινα έγκυος το είχα παρατηρήσει....:cool:

tb2xm4.png

Διαφημίσεις

Τελικά πήρα τηλ τη γιατρο μου, δεν άντεξα. Μου είπε να μην ανησυχώ, ότι συμβαίνει μερικές φορές και ότι μάλλον είναι φυσιολογικό στην περίπτωσή μου. Μου είπε να το παρακολουθήσω γενικά. Κανονικά μπορεί να μου κρατήσει 10-15 μέρες και να μην ξαναεμφανιστεί. Αλλά αν συνεχίσει σε κάθε κύκλο τότε μου είπε να πάω σε 2-3 μήνες. Φιου!:)

r7Bsp2.png

• 5 years later...

Κορίτσια Καλημέρα. Είμαι 29 κ εχω 2 παιδακια. Τις τελευταίες 2 φορές η μια ήταν 12 μέρα τουκυκλου κ αλλη 16 (εχθες δηλ) μετα την επαφή με τον άντρα μου πήγα έκανα μπάνιο ολα καλα δεν είδα τίποτα όμως μετα που έκανα τσισακια κ σκουπιστικα είδα άτιμα ανοιχτό ροζ στο χαρτί...Τώρα το πρωί τίποτα αι σα που φαινόταν... τι να ειναι ?? Ανησύχησα!! Λέτε να πάρω τηλ τον γυναικολόγο ή να ξανά έρθω δε επαφή να δω αν μου ξανασυμβεί πρώτα?? Δεν είχα καμία ενόχληση κατά την επαφή..