Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

εχουμε βρει την υγεια μας με αυτο το μαραφετι,μιας κ δε παιρνει κ πιπιλα...μασουλαει μετα μανιας φρουτα δωστου αχλαδι κ παρτου τη ψυχη:lol:

ερωτηση

ετσι οπως το κανει πουρε με τα δοντακια κ το ρουφαει χορταινει "καπως" απο τουσ χυμους?του πιανεται?μου εχει τυχει να φαει ολοκληρο αχλαδι ετσι η ολοκληρο μηλο-εξτρα η φρουτοκρεμα που τρωμε αλλεσμενη σε αλλη ωρα της μερας(ολο χαζμαρεσ ρωταω....:roll:)

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

φανταζομαι πως ναι!!!!!

αφου τα ξεζουμιζει!!!!:P

Αυτα που λες εινια τα διχτακια;;;;απο που τα πηρες;;;μονο στα Λητω διαβασα οτι εχει....

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

Αυτα που λες εινια τα διχτακια;;;;απο που τα πηρες;;;μονο στα Λητω διαβασα οτι εχει....

Καλύτερα κι από τα διχτάκια που στίβουν και θέλουν πολύ τακτική αντικατάσταση είναι ένα άλλο (πάλι στη Λητώ το βρήκα) που είναι με τρυπητή "πιπίλα" από σιλικόνη, ακριβώς στην ίδια φιλοσοφία με το διχτάκι. Καθαρίζει όμως πιο εύκολα κι έχει και καπάκι (π.χ. για να το μεταφέρεις). Παίρνει όμως μικρότερη ποσότητα.

έχει πολύ πλάκα...κι εγώ με την σιλικίνη έχω πάρει. ο μπέμπης το βάζει στο στόμα (το φρούτο βέβαια το κάνω πολτό ) και ξινίζει τα μούτρα του...αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει και το βάζει στο στόμα του από περιέργια και ξαναξινίζει !!!!

δεν έχουμε μπει ακόμα στις στερεες τροφές. δεν νομίζω να πειράζει ε? (είμαστε 5,5 μηνών )

Να ρωτήσω από τι ηλικία το χρησιμοποιήσατε όσες το χρησιμοποιήσατε;

Το είχα δει από καιρό και τελικά το παρήγγειλα από Amazon. Έχει ένα της nuby, χωρίς BPA, πλένεται στο πλυντήριο πιάτων κλπ, πήρα κι ανταλλακτικά.

http://www.amazon.de/Nuby-ID5360-Frucht-Sauger-w%C3%A4hlbar/dp/B0018EHTH4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1293432078&sr=8-1

Αναρωτιέμαι για την ηλικία γιατί στη σελίδα αναφέρει να χρησιμοποιείται μετά από τους 10 μήνες. Δε λέω, η δικιά μου τρώει γενικά φρούτο λιωμένο, κάποιες φορές όχι, και κάποιες άλλες είναι δύσκολο να λιώσω το φρούτο όπως π.χ. τις βανίλιες που τις περνάω κομματάκι κομματάκι απ' την πρέσσα σκόρδου. Αλλά αρκετές φορές κοιτάζει με μεγαλύτερη λαχτάρα όταν μας βλέπει να κρατάμε - δαγκώνουμε κομμάτι φρούτου. Είναι διάβασα και "τεχνική" των παλιών αυτή, δηλαδή να τυλίγουν σε τούλι ένα κομμάτι φρούτου. Προφανώς αρέσει, απλώς αναρωτιέμαι γιατί η nuby λέει από 10 μηνών;

Επίσης....όταν δίνετε ζουμερά φρούτα...το παιδί πρέπει να φοράει στολή αστροναύτη για να μη γίνει χάλια ή γενικώς ρουφάει τα ζουμιά; (θα το διαπιστώσω σύντομα απλά είπα να ρωτήσω πριν το δω μόνη μου:))

• 2 weeks later...

αυτό πήρα και εγώ για τον δικό μου που θα κλείσει σε 5 ημέρες τον 7ο. το πρόβλημα είναι ότι ή δεν θα μασουλησει καθόλου το φρούτο μέσα από το διχτάκι ή θα το βαλει στο στόμα του από την κάτω πλευρά (από εκεί που είναι η λαβή για να το κτρατάει) και τρίβει τα ούλα του. το κομμάτι από το φρούτο αν δεν είναι στο διχτάκι, το μασουλάει μια χαρά.... αυτό που λέτε με την σιλικόνη από που το πήρατε;

vyLxp3.pngG7Azp3.png