Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΝΝΑΣ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ

anthios

Recommended Posts

Ψαχνω παντου το βιβλιο της Πατσουρου με το dvd" Θηλασμος, μια υπεροχη σχεση, ολες οι γυναικες μπορουν να θηλασουν" αλλα δεν το βρισκω πουθενα. Γνωριζετε αν υπαρχει καπου διαθεσιμο ακομα ή στο διαδικτυο?

bmH9p2.png

Διαφημίσεις

στα περισσοτερα ηλεκτρονικα και μη βιβλιοπωλεια και τις αποθηκες ειναι εξαντλημενο παντως.υπαρχει περιπτωση να εχει ανεβει στο ιντερνετ σε pdf?

bmH9p2.png

Διαφημίσεις

αν θέλεις να το αγοράσεις σου το δίνω, έχω και τα δύο βιβλία, και τις ειδικές περιπτώσεις, είναι λίγο διαβασμένο, έχω τελειώσει με θηλασμό και στο επόμενο, αν το αποφασίσουμε, ξέρω μάλλον τι λάθη έκανα, οπότε δε μου χρειάζεται

μένεις αθήνα?

εγώ τα είχα αγοράσει 25 ευρώ τον τόμο, σύνολο 50, αν θέλεις σου το αφήνω 15 καθένα

στείλε μου pm αν σε ενδιαφέρει

1FdQp2.png

καλησπερα! κ εγω αναζητω το συγκεκριμενο βιβλιο κ μου ειπαν οτι εχει εξαντληθει :(:(:(:(:(:( Θα ηθελα πολυ να το αποκτησω! Αν καποια κοπελα το εχει κ θα μπορουσα εστω να το δανειστω για φωτοτυπιες, ενημερωστε με. επισης, eleanax σε περιπτωση που η κοπελα που ανοιξε το θεμα δεν κανονισει κατι μαζι σου σχετικα με τα βιβλια που διαθετεις εσυ, σε παρακαλω βαλε με σε προτεραιοτητα. Ευχαριστω!

Ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

Γιατι δεν παιρνετε τηλεφωνο στο ιατρειο της , ειναι παιδίατρος, στην Θεσσαλονικη, εχει εκει αρκετά αντιτυπα παντα , να σας το στειλει? Εγω ετσι το αγορασα, ειχαμε παει για εξεταση οταν ήταν η μικρη λεχουδι και το αγορασα απο το ιατρειο της.

Γιατι δεν παιρνετε τηλεφωνο στο ιατρειο της , ειναι παιδίατρος, στην Θεσσαλονικη, εχει εκει αρκετά αντιτυπα παντα , να σας το στειλει? Εγω ετσι το αγορασα, ειχαμε παει για εξεταση οταν ήταν η μικρη λεχουδι και το αγορασα απο το ιατρειο της.

καλαμαρακι πολυ καλη ιδεα!! ευχαριστουμε!! το τηλ το βρισκουμε με μια αναζητηση στο ιντερνετ;;

Διαφημίσεις

Δεν το εχω προχειρο...το ειχα, αλλα πιστευω δεν ειναι δυσκολο να το βρεις, πολλα κοριτσια εδω μεσα την εχουν ως παιδιατρο και βασικα αν βρεις και ρωτησεις την aglaia που ειναι επισης συμβουλος θηλασμου θα στο δωσει. και εγω απο την αγλαια την βρηκα την πατσουρου

Τάξε μου ταξε μουυυυυ χε χε

* Άννα Πατσούρου MD IBCLC

Παιδίατρος – Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας

Θ Σοφούλη 4 Θεσσαλονίκη

Email: [email protected]

Τηλ:

εντιτ....μου ζητήθηκε να το σβησω....γιατι λεει χτυπαν τα τηλεφωνα και γινεται χαμος...αν καποιος θελει να την βρει λεει ειναι ευκολο...οκ..παω πασο αν και δεν το καταλαβα....

εισαι φοβερη!!! (μου ανοιξες την ορεξη με τα σουβλακια σου, εχεις κατι κ για αυτο;; :lol::lol::lol::lol:)

εισαι φοβερη!!! (μου ανοιξες την ορεξη με τα σουβλακια σου, εχεις κατι κ για αυτο;; :lol::lol::lol::lol:)

Οτι θελει η εγκυουλα μας

http://www.thelosouvlakia.gr Στα σοβαρα τωρα

http://www.athensdelivery.gr Δοκιμασμένα και αξιοπιστα και τα δυο

ειμαστε εντάξει τωρα? χαχαχαχα

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

απιστευτη εισαι!!! φανταζομαι την καρτα θα την φαω μετα τα σουβλακια ως χωνευτικο, ε;;;

να' σαι καλα! με εκανες κ γελασα!!! φιλακια πολλα!!!:D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

απιστευτη εισαι!!! φανταζομαι την καρτα θα την φαω μετα τα σουβλακια ως χωνευτικο, ε;;;

να' σαι καλα! με εκανες κ γελασα!!! φιλακια πολλα!!!:D:D:D

οχι καλε...γιατι να φας καρτα!! Εγκυουλα ζηταει σουβλακια και εγω την ενημερωνω για τα σαιτ που κανουν ντελιβερι σουβλακια και ειναι και αληθινα σαιτ και αξιοπιστα δοκιμασμενα!! :lol::lol:

οχι καλε...γιατι να φας καρτα!! Εγκυουλα ζηταει σουβλακια και εγω την ενημερωνω για τα σαιτ που κανουν ντελιβερι σουβλακια και ειναι και αληθινα σαιτ και αξιοπιστα δοκιμασμενα!! :lol::lol:

θα τα πεις αυτα κ στον αντμιν οταν θα μοιραζει καρτες;;!!:lol::lol::lol::lol:

ευχαριστω παντως!!

(τι σημαινει τελικα ολο αυτο με την αδερφοτητα για τα σουβλακια;;)

θα τα πεις αυτα κ στον αντιμ οταν θα μοιραζει καρτες;;!!:lol::lol::lol::lol:

ευχαριστω παντως!!

(τι σημαινει τελικα ολο αυτο με την αδερφοτητα για τα σουβλακια;;)

ναι καλε...εννοειτε πως του τα πω για να υπερασπιστώ και τον ευατο μου χε χε

τιποτα μωρε πλακιτσα κανουμε!

ναι καλε...εννοειτε πως του τα πω για να υπερασπιστώ και τον ευατο μου χε χε

τιποτα μωρε πλακιτσα κανουμε!

οκ! μενω ησυχη τωρα!! το διαλυσαμε το θεμα! παω να ετοιμασω ενα ταπεινο τοστακι κ να δω χριστουγεννιατικη ταινια που αρχιζει σε λιγο! φιλακια!!

Ευχαριστω ολες τις φιλες για τις ιδεες τους. Επικοινωνησα παντως με τις εκδοσεις και μου ειπαν οτι θα κυκλοφορησει η επανεκδοση το νεο ετος

bmH9p2.png

Καλησπέρα.

Μένω κι εγώ Αθήνα, στην Καλλιθέα συγκεκριμένα.

Το έχω κι εγώ το βιβλίο και το δανείζω ευχαρίστως σε όποιον δεν το βρίσκει ή δεν μπορεί να διαθέσει τα χρήματα.

Συγνώμη που δεν λέω το χαρίζω, αλλά... ποτέ δεν ξέρεις εάν αποφασίσουμε για τρίτο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ZS95p3.png  hcT0p3.png

• 3 weeks later...

Γεια σας κορίτσια το βιβλίο της Πατσούρου το βρήκα στο κατάστημα περί θηλασμού είναι βέβαια στην Θεσσαλονίκη αλλά νομίζω πως κάνουν και ηλεκτρονικές παραγγελίες στο http://thilasmos.wordpress.com/. Το συστήνω ανεπιφύλακτα εγώ θηλάζω αποκλειστικά εδώ και 3μιση μήνες και στην αρχή το είχα συνέχεια μαζί μου

ji8Np3.pngoo68p3.png

• 2 months later...

Καλημερα υπαρχει καποιος που να θελει να μου πουλησει το βιβλιο της πατσουρου τον τομο Α? εχει εξαντληθει παντου και ο εκδοτικος οικος λεει οτι αποκλειεται να κυκλοφορησει πριν το πασχα!Ευχαριστω

• 5 months later...

Δε μπορώ να βρω το βιβλιο της Πατσουρου με το dvd" Θηλασμος, μια υπεροχη σχεση, ολες οι γυναικες μπορουν να θηλασουν", ειναι εξαντλημενος ο Α τόμος. Γνωριζετε αν υπαρχει καπου συγκεκριμένα που θα μπορούσα να το αναζητήσω?