christiana000 Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 καλησπερα!η μπεμπα μου ειναι 4,5 μηνων κα εδω κα 4 μερες κοιμαται πλεον στην κουνια της.πριν την ειχα στην καλαθουνα.το θεμα ειναι οτι ενω τη βαζω κανονικα για υπνο(μπρουμιτα λογω παλλινδρομισης)μεσα στη νυχτα τη βρισκω σκεπασμενη ολοκληρη πιο πανω απ το κεφαλι.φοβαμαι οτι ειναι λιγο επικυνδινο αυτο..τι λετε? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria1976 Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 καλυτερα να της παρεις υπνοσακο ή να την βαζεις στο κατω μερος της κουνιας ωστε να μην μπορει να κατεβει πιο χαμηλα και να εχεις τοση κουβερτα οσο να την σκεπασει μεχρι την πλατουλα της την υπολοιπη ασφαλισε την στο στρωμα. και εγω το ειχα το αγχος και τα εβαζα στο κατω μερος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiana000 Posted December 15, 2010 Author Share Posted December 15, 2010 πολυ καλη ιδεα μαρια!ευχαριστω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkt Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Επίσης αυτό που εγώ έκανα μέχρι τον 8ο μήνα, είναι να βάλω ένα μαξιλάρι κάτω από το στρώμα, ώστε να γίνει κατηφορικό, όπως το έχουν στα μαιευτήρια. Βοηθάει πολύ για πολλά θέματα (ΣΑΠΘ, αναρρόφηση από εμετό κλπ). Quote Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts