Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μέχρι πότε χρησιμοποιούσατε ενδοεπικοινωνία;

nala

Recommended Posts

Έχω ένα μωράκι 6 μηνών και χρησιμοποιούμε από την αρχή που τον φέραμε σπίτι ενδοεπικοινωνία όταν είναι στο δωμάτιο του και κοιμάται. Από χτες μας χάλασε η ενδοεπικοινωνία και είμαστε στο δίλημμα αν θα πάρουμε καινούρια ή αν θα την καταργήσουμε. Το σπίτι μας δεν είναι και κανένα γήπεδο, το δωμάτιο του μωρού ακριβώς δίπλα από το δικό μας αλλά μια ανασφάλεια την έχω όταν κοιμάται, και αναρωτιέμαι μήπως είμαι υπερβολική;

Εσείς πότε σταματήσατε να χρησιμοποιείτε ενδοεπικοινωνία;

Διαφημίσεις

εμεις εξι μηνων την βαλαμε στο δωματιο της απο το δικο μας και δεν την χρησιμοποιησα σχεδον καθολου.Τον πρωτο καιρο μονο απο ανασφαλεια δικη μας περισσοτερο,μετα ομως την εβγαλα και γενικα εμενα δεν με εξυπηρετησε ιδιαιτερως γιατι ουτως η αλλως την ακουγα διοτι η κρεββατοκαμαρα ειναι διπλα στο δωματιο της.Στην θεση σας δεν θα αγοραζα καινουρια...αλλα παλι εξαρταται και απο το μωρο και την ποιοτητα του υπνου που κανει..η δικια μου δεν ξυπναγε τα βραδια σε εκεινη την ηλικια γιατι τωρα αστα να πανε...

εγω την χρησιμοποιησα παρα πολυ, κι εμενα μικρο σχετικα το σπιτι, αλλα ειτε ηθελα να αερισω και εκλεινα την πορτα του παιδικου, ειτε εκανα δουλειες και δεν ηθελα να τον ενοχλω, ειτε κανενα βραδακι, καλοκαιρι που ειχαμε παρεα και καθομασταν στο μπαλκονι..

οταν πηραμε κανονικο κρεβατι και μπορουσε να κατεβαινει μονος του οταν ξυπνουσε περιπου 15 μηνων την κατηργησα..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Μία εβδομάδα μόνο. Με ενοχλούσε το βζζζζζζζζ που έκανε. Το μωρό ευτυχώς κοιμόταν βαριά αλλά το αυτί μου άκουγε και το παραμικρό που έκανε.

LlIEp3.pngOjjvp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. τελικά την κατήργησα... την πρωτη μέρα είχα τρελλή ανασφάλεια αλλα τωρα συνηθισα!

αυτοπάντως με την ακτινοβολία marinaki δεν το ήξερα και πολύ με αγχωσε...

εμείς την χρησιμοποιούμε ακόμα λόγω ότι τα δωμάτια είναι πάνω και καθόμαστε στο σαλόνι ως αργά. επίσης κοιμόμαστε βαρυά και με κλειστές πόρτες.

και η μικρή μου δεν ξυπνάει ποτέ για τίποτα.

αν έχεις ύπνο ελαφρύ είσαι μια χαρά,δεν θα πάθει κάτι το μικρό...

μην ανησυχείς!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Εχουμε συστημα παρακολουθησης ακομα και μαλιστα χωρις ακτινοβολιες (να ναι καλα το παληκαρι μου βεβαια). IP cam και μικροφωνο ενσυρματο. Παρακολουθηση μεσω ιντερνετ ακομα και εκτος σπιτιου απο οποιοδηποτε υπολογιστη σε οποιοδηποτε σημειο του κοσμου. Οποιος ενδιαφερεται ρωταει για λινκ.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Εχουμε συστημα παρακολουθησης ακομα και μαλιστα χωρις ακτινοβολιες (να ναι καλα το παληκαρι μου βεβαια). IP cam και μικροφωνο ενσυρματο. Παρακολουθηση μεσω ιντερνετ ακομα και εκτος σπιτιου απο οποιοδηποτε υπολογιστη σε οποιοδηποτε σημειο του κοσμου. Οποιος ενδιαφερεται ρωταει για λινκ.......

Ενδιαφέρομαι! Στείλε Link

Λιγες ημερες πριν τα πρωτα του γενεθλια σκεφτομασταν να βγαλουμε την καμερα που χρησιμοποιουσαμε μεχρι τοτε αφου ειχε μεγαλωσει αρκετα το παιδακι μας.

Ενα ωραιο πρωι ηρθε η μερα να δοκιμασουμε πρωτη φορα αυγο. Του το δωσαμε ωραια και καλα αλλα εδειχνε να μην του αρεσει και εφαγε λιγο. Καμια ωρα αργοτερα νυσταξε και τον εβαλα να κοιμηθει το μισαωρακι του που συνηθιζε και εγω μαγειρευα στην κουζινα. Καποια στιγμη πεφτει το ματι μου στην καμερα και βλεπω το παιδι να χτυπιεται το κορμακι του. Τρεχω μεσα πανικοβλητη και βλεπω το παιδι να βγαζει απο το στομα εμετο να εχει μπει και μεσα στην μυτη του και ειχε φραξει δεν επαιρνε αναπνοη. Το παιδι το πηρα αγκαλια και δεν ξερω τι εκανα απο τον πανικο μου μεχρι που πηρε ανασα.

Αν δεν ηταν η καμερα το παιδι θα ειχε πνιγει γιατι δεν ακουστηκε το παραμικρο απο το δωματιο. Εννοειται οτι δεν εβγαλα την καμερα μεχρι πριν κανενα μηνα που αποφασισαμε να την βγαλουμε γιατι τωρα σηκωνεται μονος του οτι ωρα θελει.

Τελικα στο αυγο ηταν αλλεργικος.

Ellemphriem κι εγώ ενδιαφέρομαι για αυτό το σύστημα ενδοεπικοινωνίας- παρακολούθησης, γράψε μας το link!

Mdvgp2.png

I00Jp2.png

Εγω εχω ακομη και στον μεγαλο ο οποιος κοιμαται στο διπλανο δωματιο με τη μαμα μου αλλα και στο μικρο που κοιμαται διπλα μου. Εχω το συστημα που παρακολουθει και την αναπνοη. Ο μεγαλος κανει ακομη απνοιες αραια και που και ειμαι αποφασισμενη οσο ειναι σε κουνια να το εχω..

wQjhp2.png f6fAp2.png

Αχ βρε MarcoPolo...Μου έκανες την ψυχή...περιβόλι!

Εμείς πριν γεννηθεί η μικρή πήραμε κάμερα και όλα τα συστήματα, τελικά δεν τα χρησιμοποιήσαμε καθόλου, απλά γιατί φοβήθηκα για ακτινοβολίες (ναι, πριν γεννήσω δεν τα σκεφτόμουν αυτά...) και γιατί ξαφνικά, μόλις έγινα μαμά, απέκτησα βιονικό αυτί και ακούω το παραμικρό!(Βέβαια, έχω τύψεις και για το ασύρματο τηλέφωνο, και για το κινητό και για το ασύρματο internet και για όλα....Απλά είπα να μην έχω ΚΑΙ την κάμερα μέσα στο δωμάτιο της...)

Α...Επειδή πάμε συχνά ταξίδια και μένουμε σε διάφορα ξενοδοχεία, αφήνοντας τη μικρή στο δωμάτιο και εμείς πάμε και καθόμαστε στο "σαλόνι" έχουμε μαζί την κάμερα και έτσι είμαστε ήσυχοι...

Αλλά MarcoPolo, ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω αυτό που σου συνέβει....Φαντάζομαι εσύ...

EukOp3.png 

Διαφημίσεις

http://www.aerial.net/shop/product_info.php?cPath=107&products_id=944 (κανετε online παραγγελια, ελλαδα ειναι οι τυποι απλα ειναι site για επαγγελματιες. Δεν εχει σημασια ομως). Και το μικροφωνο ειναι υπερευαισθητο και ειναι εξτρα γιατι η καμερα δεν ειναι και τοσο καλη στο μικροφωνο. Ειναι: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280478697602&ssPageName=STRK:MEBDIX:IT

Τα φτιαχνει αυτος μονος του, ψαξτε να δειτε εχει και αλλα. Να δειτε μηκος και τα λοιπα. Αλλα αυτο ειναι οτι πιο ευαισθητο. Ακους τριχα να πεφτει στα 2 μετρα που λεει ο λογος.

Απλα το ολο θεμα ειναι ολιγον τεχνικο.......

Χρειαζεστε να το περασετε στο δικτυο σε μια θεση στον roυter σας και το χτυπατε μεσω οποιουδηποτε explorer με βαση την IP του. Χρειαζεστε καποιον τεχνικο να σας το στησει αν δεν ξερετε αν και ειναι πολυ απλο.........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Βabystar o αντρας μου τυχαινει να ειναι ενας απο τους καλυτερους ειδικους στην Ελλαδα γιαυτα τα θεματα και μου εγγυαται οτι δεν κινδυνευει το παιδι απο την καμερα οποτε απο οταν γεννηθηκε την ειχαμε συνεχως. Και εγω τον ακουγα με το παραμικρο αλλα οταν εκανε τον εμετο δεν ακουστηκε κιχ γιατι το παιδι δεν μπορουσε να κλαψει ουτε καν να αναπνευεσει γιατι ολος ο εμετος ειχε μπει στην μυτη του.

Αν εκανα κι αλλα παιδια παντα θα εβαζα καμερα, δεν θα το ρισκαριζα με τιποτα ειδικα μετα απο αυτο που επαθα. Αν δεν εβλεπα το παιδι στην καμερα να παλεται το κορμακι του δεν θα ειχα παρει χαμπαρι.

Βabystar o αντρας μου τυχαινει να ειναι ενας απο τους καλυτερους ειδικους στην Ελλαδα γιαυτα τα θεματα και μου εγγυαται οτι δεν κινδυνευει το παιδι απο την καμερα οποτε απο οταν γεννηθηκε την ειχαμε συνεχως. Και εγω τον ακουγα με το παραμικρο αλλα οταν εκανε τον εμετο δεν ακουστηκε κιχ γιατι το παιδι δεν μπορουσε να κλαψει ουτε καν να αναπνευεσει γιατι ολος ο εμετος ειχε μπει στην μυτη του.

Αν εκανα κι αλλα παιδια παντα θα εβαζα καμερα, δεν θα το ρισκαριζα με τιποτα ειδικα μετα απο αυτο που επαθα. Αν δεν εβλεπα το παιδι στην καμερα να παλεται το κορμακι του δεν θα ειχα παρει χαμπαρι.

Εσείς ποιο σύστημα έχετε? Είναι ασύρματο ή ενσύρματο. Τώρα αλλάζουμε δωμάτιο και θα είμαι μακριά από τη μικρή και το μωρό που θα γεννηθεί και θέλω να βάλω ενδοεπικοινωνίες αλλά φοβάμαι την ακτινοβολία. Για πρότινε κάποιο συγκεκριμένο αφού ο άντρας σου ξέρει!