Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοκκινα μαγουλακια...

Recommended Posts

καλησπερα,

ο μικρος μου ειναι 12 μηνων και απο χθες εχει κανει 2 κοκκινες βουλιτσες στα μαγουλακια (μηλαρακια) του.φαινετε κατι σαν ερεθισμος. Μπορω να του βαλω καποια ενυδατικη αλιφουλα? Εχει καποια απο σας κατι αντιστοιχο συναντησει στο μωρακι της?

ευχαριστω εκ των προτερον

Διαφημίσεις

και η δικια μου εχει αυτες τις μερες..μηπως ειναι επειδη αλλαξε ο καιρος..οταν ηταν μικρη ηταν συνεχεια ερεθισμενα τα μαγουλα της, δεν της εβαζα ομως τιποτα, περνουσε μονο του!!!!

Διαφημίσεις

οποιαδηποτε κρεμουλα για θηλες ή καποια συγκεκριμενη?

εκανε δουλεια?

Εχω μια της mustela. Γενικως οποια βαλεις που δεν θελει ξεπλυμα ειναι μια χαρα. Και σημερα που ρωτησα στο φαρμακειο για μια γρατζουνια που τον τραβει την ιδια μου ειπε να βαλω

wQjhp2.png f6fAp2.png

Και η μικρη μου τα ιδια. Ειναι απο την αλλαγη καιρου, σαν να εχει αφυδατωθει το δερμα και ειναι κοκκινα!!! Της βαζω bepanthol και εναι πολυ καλυτερα!!

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

ειναι απο τον καιρο και απο την ξηρη ατμοσφαιρα που δημιουργουν τα καλοριφερ.καλο ειναι να βαζετε και ενα μπρικι με νερο σε καποιο σωμα επανω!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Τωρα που το λετε και ο Βασιλης σημερα ειχε αυτα τα γλυκα ζουμπουρλουδικα ροδαλα μαγουλακια

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Καλημερα.Οταν ειχε ο Στελιος κοκκινα μαγουλάκια και ρωτησα τον γιατρό μας ειπε πως"πιθανών αργοτερα θα εκδηλωσει μια απο τις 5 βασικες αλλεργίες...".

Τωρα που ειναι 5.5 ετων εκανε αλλεργια σε καποια φυτά.Με μια κρεμα και ενα σιρόπι περναει.

Δεν ξέρω αν είναι η ιδια περίπτωση αλλά το αναφερω...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Και μενα μια απο τα ιδια.Δεν ξερω αν φταιει που χτες ειμασταν σε ενα σπιτι με αναμμενο τζακι και ειχε πολλη ζεστη.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

• 2 weeks later...

Ο μικρός μου πέρσυ είχε κόκκινα μάγουλα και ο γιατρός του δεν είχε πει τίποτα. ήταν πολύ γλυκά γιατί ήταν χειμώνας και του πήγαιναν πολύ... που και που κοκκίνιζαν και μετά ήταν εντάξει και πάλι τα ίδια!! Κάποια στιγμή που τον είδε μια παιδογανστρεντερολόγος μας είπε ότι το κοκκίνισμα είναι σημάδι αλεργίας και με έβαλε σε ειδική δίαιτα (διότι τον θήλαζα, και τον θηλάζω ακόμα, 18 μηνών...) και δεν ξανακοκκίνισαν ΠΟΤΕ

Διαφημίσεις

σημερα ξυπνησε η μικρη μου με το ενα μαγουλο κοκκινο και ζεστο. εχουν περασει 3 ωρες και παραμενει το ιδιο. δεν εχει αλλαξει κατι στην διατροφη της. δεν ξερω τι ειναι. ειναι 7,5 μηνων και η διδυμη αδεργη της δεν εχει παρουσιασει κατι. μηπως ξερετε τι ειναι? δεν ξερω αν ειναι κατι σοβαρο κ δεν θελω να ενοχλησω τον παιδιατρο τετοια μερα

8I4zp2.png

για μενα καληρεα να ενοχλησεις τον παιδιατρο, αλλωστε για τετοιες περιπτωσεις ειναι οι γιατροι.αν και δεν νομιζω να ειναι σοβαρο, ισως αυτο που λεγαμε και παραπανω, λογω αλλαγης καιρου. τωρα επειδη ειναι το ενα μαγουλακι μονο αυτο ειναι που θα προβληματιζε ισως εμενα και θα μιλουσα με παιδιατρο.

η κοκκινιλα στο 1 μαγουλακι μειωνοταν μες την μερα κ ξαναμεγαλωνε η εκταση της μετα τον υπνο. τελικα περασε την αλλη μερα. δεν ξερω τι ηταν. το υπολοιπο σωματακι δεν ειχε τιποτα κ το παιδι ηταν καλα, αλλα οταν ξαναπαω στον γιατρο θα τον ρωτησω.

8I4zp2.png