Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γυναικολόγος στο Έλενα που .....

Recommended Posts

Καλησπέρα,

θα με ενδιέφερε αν ξέρετε κάποιον γυναικολόγο στο Έλενα που να έχει ειδικευθεί στις γέννες με φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική.

Σας ευχααριστώ πολύ

Διαφημίσεις

Άρχισα να διαβάζω το λινκ αλλά είναι ατελείωτο. Να ρωτήσω αναγράφονται γιατροί στο Έλενα που να υποστηρίζουν τον φ.τ. μετά από καισαρική?

Και να ρωτήσω η Αγλαϊα δεν συμμετέχει πια, γιατί δεν δέχεται προσωπικά μηνύματα.

Ευχαριστώ πάντως θα συνεχίσω το διάβασμα, απλά αν κάποια κοπέλα ξέρει κάτι θα διευκόλυνε λίγο την κατάσταση.

γεια σου,

ο ροσολυμος στο ελενα αναλαμβανει φτ μετα απο καισαρικη απ'οσο ξερω

βεβαια εχει ταριφα,το ειχε γραψει καποια κοπελα εδω,νομιζω ζηταει 1400 ευρω

εισαι εγκυος ή σκεφτεσαι να μεινεις συντομα;

εαν πας να τον επισκεφτεις παντως,θα με ενδιεφερε κι εμενα πολυ να μαθω λεπτομερειες,ειμαι ομοιοπαθουσα....

και το οικονομικο με καιει!

παντως στο τοπικ αυτο γραφονται πααρα πολλες πληροφοριες,διαβασε οσο μπορεις για να πας τουλαχιστον ενημερωμενη,γραφουν τα κοριτσια για τα πρωτοκολλα που ισχυουν στο vbac,διαβασε και ενημερωσου για τα δικαιωματα σου,και κλεισε ενα ραντεβου...

ο ροσολυμος δεχεται απογευμα,κλεινεις ραντεβου μεσω της γραμματειας του μαιευτηριου-δυστυχως δεν τα εχω τα τηλ τους...

περιμενω με αγωνια τα νεα σου και εξελιξεις!

φιλικα,πωλινα

fBaep3.png

uwK7p3.png

γεια σου,

ο ροσολυμος στο ελενα αναλαμβανει φτ μετα απο καισαρικη απ'οσο ξερω

βεβαια εχει ταριφα,το ειχε γραψει καποια κοπελα εδω,νομιζω ζηταει 1400 ευρω

εισαι εγκυος ή σκεφτεσαι να μεινεις συντομα;

εαν πας να τον επισκεφτεις παντως,θα με ενδιεφερε κι εμενα πολυ να μαθω λεπτομερειες,ειμαι ομοιοπαθουσα....

και το οικονομικο με καιει!

παντως στο τοπικ αυτο γραφονται πααρα πολλες πληροφοριες,διαβασε οσο μπορεις για να πας τουλαχιστον ενημερωμενη,γραφουν τα κοριτσια για τα πρωτοκολλα που ισχυουν στο vbac,διαβασε και ενημερωσου για τα δικαιωματα σου,και κλεισε ενα ραντεβου...

ο ροσολυμος δεχεται απογευμα,κλεινεις ραντεβου μεσω της γραμματειας του μαιευτηριου-δυστυχως δεν τα εχω τα τηλ τους...

περιμενω με αγωνια τα νεα σου και εξελιξεις!

φιλικα,πωλινα

Πωλίνα καλησπερα,

σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όλοι τους πάντως έχουν ταρίφα και τα παίρνουν δυστυχώς. Θα το διαβάσω όσο μπορώ εχτές έκατσα μέχρι τις 2 η ώρα με διακοπές και δεν έφτασα ούτε στη μέση. Δεν είμαι έγκυος και δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη για άλλο, αλλά θα ήθελα να είμαι προετοιμασμένη γιαυτό ρωτάω. Αν μάθω παντως κάτι παραπάνω θα σε ενημερώσω.

Σε ευχαριστώ

Διαφημίσεις