Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΠΟΠΤΕΣ...


Recommended Posts

ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ

Τετάρτη, 1 Δεκέμβριος 2010 - 06:39

 

"Ύποπτες" δηλώσεις Πάγκαλου!

 

Eίναι «αντιπαραγωγικοί» οι πιλότοι της Πολεµικής µας Αεροπορίας, κατά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Πάγκαλο. Αντιθέτως, φανταζόµαστε ότι θεωρεί παραγωγικό όλο το πολιτικό προσωπικό, τα κοµµατικά τους στελέχη που διόρισαν τα κόµµατα στη Βουλή, τους συµβούλους των υπουργείων. Τις δηλώσεις αυτές δεν τις κάνει ένας οποιοσδήποτε, τις κάνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

 

Είναι πρόκληση για τα παιδιά αυτά που παίζουν κορώνα-γράµµατα κάθε µέρα τη ζωή τους πάνω από τους ελληνικούς αιθέρες να θεωρούνται… «αντιπαραγωγικοί». Πάλι καλά που ο κ. Πάγκαλος δεν τους είπε και τεµπέληδες κι ακόµη καλύτερα που δεν τους χρέωσε τη χρεοκοπία της χώρας. Σε αυτή τη χώρα όλα θα πρέπει να τα περιµένει κανείς.

 

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση συζητά για τα πετρέλαια του Αιγαίου. Πάλι καλά που υπάρχουν και οι Τούρκοι επίσηµοι και µαθαίνουµε κι εµείς ορισµένα πράγµατα. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχαµε πλήρη µεσάνυχτα.

 

Μήπως, λοιπόν, ο κ. Πάγκαλος θεωρεί ότι οι πιλότοι θα πρέπει στο εξής να κάθονται στις βάσεις τους για να µην αναχαιτίζουν τα αεροπλάνα της γείτονος; Και να βρούµε, βρε αδελφέ, στους ιπτάµενους να κάνουν κάτι. Ας πούµε να εξασκηθούν στη ραπτική και να είναι έτσι παραγωγικοί. Μήπως θεωρούν τις αναχαιτίσεις «ενοχλητικές» και δεν βρίσκουν άλλο τρόπο για να µας το πουν; Μήπως κάνουν κακό στις διαπραγµατεύσεις και ψάχνουν έναν εύσχηµο τρόπο για να τις σταµατήσουν;

 

Αυτά, πάντως, δεν είναι σοβαρά πράγµατα. Μα καθόλου σοβαρά. Και µάλιστα όταν λέγονται από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Αν ο αντιπρόεδρος λέει τέτοιες αρλούµπες, τι να περιµένουµε από τους άλλους; Εδώ όµως έχουµε να κάνουµε µε κάτι σοβαρότερο, απʼ ό,τι φαίνεται. Μας προετοιµάζουν για κάτι. Προλειαίνουν το έδαφος για κάτι σηµαντικό. Μας το φέρνουν σιγά σιγά, γλυκά γλυκά. Αν δεν είναι έτσι, αν εµείς έχουµε καταλάβει λάθος, τότε χρειάζεται να βγει η κυβέρνηση και να πει κάτι. Κι αυτό το κάτι δεν µπορεί να είναι παρά η επίσηµη αποδοκιµασία των δηλώσεων του κυρίου αντιπροέδρου.

 

Όχι, κύριε Πάγκαλε. Οι πιλότοι δεν είναι «αντιπαραγωγικοί». Αντιπαραγωγική είναι η κυβέρνησή σας που εδώ και µήνες δεν κάνει τίποτε άλλο από το να «πυροβολεί» αναίτια διάφορες κοινωνικές οµάδες. Αν θέλετε, µπορείτε να «πυροβολήσετε» τους κοµµατικούς σας στρατούς που εδώ και χρόνια έχουν καταλάβει τον δηµόσιο τοµέα. Μπορείτε να βάλετε ένα τέλος στο κοµµατικό κράτος. Αυτό θα ήταν υπηρεσία προς την πατρίδα. Το να κατηγορείται, όµως, άδικα και αναίτια τους πιλότους της Πολεµικής Αεροπορίας, οι οποίοι και αµείβονται µε ψίχουλα σε σχέση µε τους εκλεκτούς σας, είναι εντελώς παράλογο και ύποπτο.

 

Θανάσης Μαυρίδης

 

 

 

 

Πηγή:

www.capital.gr

 

----------------------------------------------------------------

 

Μάλιστα...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Τώρα βέβαια το άρθρο έχει βγάλει και κάτι ακαταλαβίστικα ανάμεσα στα γράμματα... Δεν ξέρω τι έκανα λάθος! Ελπίζω να μπορέσετε να το διαβάσετε. Η' μήπως ξέρει κανείς να μου πει πως να το διορθώσω??

Link to comment
Share on other sites

αντικαθιστάς το µ με μ

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Φαίνεται πως οι δηλώσεις Πάγκαλου για τους αεροπόρους της πολεμικής μας αεροπορίας δεν ενδιαφέρουν και πολύ. Προσωπικά, το θεωρώ μέγιστο θέμα με μεγάλες προεκτάσεις.

 

Τέλος πάντων. Παραθέτω άλλο "σήριαλ" με τον Πάγκαλο που εντάσσεται ευρύτερα στα όρια της δημοσιογραφίας, στην ελεύθερη έκφραση ιδεών, στην πολιτική ασυλία...

 

 

 

=============================================

 

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010

 

Aπάντηση στην ανάρτηση: Ο Πάγκαλος έβαλε στο μάτι το portal του Τριανταφυλλόπουλου - Απειλεί με μηνύσεις και ζητά στοιχεία των χρηστών του που σχολίαζαν αρνητικά

 

 

 

tromaktiko.jpg

Απάντηση στην επιστολή του Θεόδωρου Πάγκαλου που αναφέρεται στην ανάρτηση: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/portal.html#more

Παρότι δεν έχω αναφερθεί ποτέ ξανά στο πρόσωπό σας σε ανάρτησή μου σε κάποιο blog, νιώθω την ανάγκη να σας εκθέσω κάποιες σκέψεις μου, αφού μάλιστα είσαστε και υπέρμαχος -όπως γράφετε- της καλόπιστης ακόμα και οξείας κριτικής!

 

1) Θα έπρεπε να ευγνωμονείτε τα blogs και να προωθείτε την ανεμπόδιστη χρήση τους από ανώνυμους , καθότι κάθε ανάρτηση που καταφέρεται εναντίον οποιουδήποτε από εσάς τους πολιτικούς, αφήνει ταυτοχρόνως να εκτονωθεί έστω και κάποια μικρή ποσότητα από την οργή που ολοένα περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται για εσάς και τους υπολοίπους της Βουλής και της Κυβέρνησης! Αυτό σας συμφέρει όλους , καθώς σας δίνει κάποια -μικρή έστω- παράταση χρόνου ώστε να προλάβετε να αποσυρθείτε όλοι με ¨ελαφριά¨πηδηματάκια και να την κοπανήσετε προτού αυτή η οργή να εκφραστεί με πράξεις! 2) Θεωρείτε ότι από τις συγκεκριμένες αναρτήσεις θίγεται η τιμή, η αξιοπρέπεια και η υπόληψή σας!

Μιλώντας λοιπόν εκ μέρους -είμαι σίγουρη- πολλών Ελλήνων πολιτών, σας γνωστοποιώ ότι στην συνείδησή μας αυτές οι αξίες σας που πιστεύετε ότι έχετε (και που μπορεί κάποτε να είχατε) έχουν χαθεί ανεπιστεπτί και πιστέψτε με ότι δεν χρειάστηκε να διαβάσουμε αυτές τις αναρτήσεις για να το συνειδητοποιήσουμε! Όλοι θυμόμαστε και τα Ίμια και την υπόθεση Οτσαλάν αλλά κυρίως βλέπουμε την στάση που τηρείτε στις σημερινές συγκυρίες που έχουν φέρει τη χώρα μας και τους πολίτες της στα πρόθυρα του αφανισμού!

3) Μιλάτε για αποσταθεροποίηση του πολιτεύματος και του κράτους ενώ:

α. το πολίτευμά μας έχει μεταλλαχθεί χρόνια τώρα αφού στις εκλογές δεν ισχύει η απλή αναλογική, ώστε η ψήφος η δική μου που ψηφίζω μικρό κόμμα να έχει την ίδια αξία με μία πράσινη ή γαλάζια ψήφο!

β. κράτος δεν υφίσταται καν, αφού έχει μεταλλαχθεί και αυτό σε ένα τεράστιο μπου@@@λο ( με πόρνες τον λαό, πελάτες την πλουτοκρατία και νταβατζήδες τους 300 και την κυβέρνηση!) ( Ελπίζω αυτό που εσείς αποκαλείται κράτος να μην ζητήσει τα στοιχεία μου για να μου υποβάλει μήνυση!)

Μια πατρίδα μάς είχε απομείνει αλλά και αυτήν την εκχωρήσατε στην Τρόϊκα και τις Τράπεζες μαζί με κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας και αυτοδιάθεσης ! (Για εκχώρηση μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας έχει άλλωστε μιλήσει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός!)

3) Κάνετε λόγο για υποχρέωση του blog να ελέγχει το περιεχόμενο των αναρτήσεων! Εδώ ολόκληρο κόμμα,κυβέρνηση και εσείς προσωπικά δεν μπορείτε να ελέγξετε αυτά για τα οποία σάς πληρώνουμε χρόνια τώρα: την ανεργία, την οικονομία, την είσοδο των λαθρομεταναστών, το Αιγαίο από τις επιβουλές των γειτόνων μας, την εγκληματικότητα!

4) Γράφετε ότι πιθανόν το συγκεκριμένο blog να ανήρτησε δολίως τα σχόλια αυτά. Εσείς και οι συγκυβερνούντες σας ό,τι κάνετε το κάνετε δολίως ή από απέραντη ανοησία; Η απάντηση δυστυχώς είναι δύσκολο να δοθεί αλλά γεγονός παραμένει ότι όποια και αν είναι αυτή, σας καθιστά όλους σας από ανεπαρκείς έως και προδότες! ( Εξ'ού και η οργή για την οποία έκανα λόγο στην πρώτη μου παρατήρηση!)

5) Μιλάτε για παράνομες ενέργειες από τη στιγμή που κανείς σας δεν υπόκειται σε κανέναν νόμο, είτε λόγω βουλευτικής ασυλίας είτε σύμφωνα με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών! Και όλα αυτά τη στιγμή που χιλιάδες συμπατριώτες μου τρέχουν στα δικαστήρια να γλιτώσουν τα σπίτια τους από τις δαγκάνες των τοκογλύφων τραπεζών! (Και δεν συμπεριλαμβάνω και εσάς όταν λέω "συμπατριώτες", διότι η ερμηνεία που αποδίδω εγώ προσωπικά στη λέξη "πατριώτης" δεν αφορά και αυτούς που θα άφηναν τη σημαία της χώρας τους να την πάρει ο αέρας!)

 

Πάντως οφείλω να σημειώσω ότι και εμένα με βρίσκει αντίθετη κάθε αναφορά στο σωματικό σας βάρος! Οφείλω όμως και να σάς επισημάνω ότι η πρώτη νύξη σε αυτό έγινε από εσάς, όταν είπατε ότι "Όλοι μαζί τα φάγαμε"! Η αναλήθεια (μην πω η γελοιότητα) της δήλωσης αυτής σε μεταφορικό επίπεδο ήταν τόσο εξόφθαλμη, που μοιραία πυροδότησε δυσμενή για εσάς σχόλια σε κυριολεκτικό επίπεδο! Όταν εσείς προσβάλλετε τον ελληνικό λαό κατ' αυτόν τον τρόπο να περιμένετε ανάλογη ανταπόδοση! Δεν φτάνει που δεν μας θεωρείτε κατάλληλους να κρίνουμε μέσω δημοψηφίσματος την αναγκαιότητα ή μη του Ευρωπαϊκού Συντάγματος, τώρα μάς λέτε επιπλέον και κλέφτες!

 

Και τέλος αναρωτηθείτε: Γιατί τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν αποδίδονται και σε άλλους συναδέλφους σας κατά την ίδια ένταση; Είναι τυχαίο; Δεν νομίζω!!

 

ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

που όμως δεν απολαμβάνει κανενός είδους ασυλία και γι'αυτό δεν ριψοκινδυνεύει την εμπλοκή της σε έναν δικαστικό αγώνα απέναντι σε έναν απυρόβλητο από τη "Δικαιοσύνη" πολιτικό!

 

Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 10:39 π.μ.

 

===============================

 

 

 

:roll:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...