Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εχω αδικο?

xaos25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

.... για την κόκα κόλα ρε παιδιά???? .....

Αντί να κάνουμε τον σταυρό μας που είμαστε καλά... που έχουμε υγεία... Για αφήστε τα πείσματα.. Αντε! :):)

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

δεν με πειραξε η κολα αλλα το οτι ειπε οτι οι δικοι μου δεν με μεγαλωσαν σωστα.δηλαδη ειναι καλυτερη διαπαιδαγωγηση η καυτερη στο στομα?με πληγωνει οταν μιλαει ετσι για αυτους τους ανθρωπους γι'αυτο νευριασα.

νεα ζωη....

καλό ειναι όταν παντρευόμαστε και δημιουργούμε την δική μας οικογένεια (γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι τώρα η οικογένειά σου) να επικεντρωνόμαστε εκεί. ίσως λάθος του, ίσως λάθος σου. Δεν νομίζω όμως ότι είναι και τοοοοσο σοβαρό ώστε να χωρίσεις.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

δεν θα χωρισω γι'αυτο το περιστατικο αλλα πολλα παρομοια γινοντε και εχουν μαζευτει μεσα μου.οταν μαλωνουμε του λεω κατι που εγινε σε αλλο καυγα και με πειραξε μου λεει οτι θυμασαι χαιρεσαι.ε μα αφου δεν λυνουμε ποτε τα προβληματα φυσικο δεν ειναι να βρισκοντε μπροστα μας?καθε φορα τελιωνει την συζυτηση λεγοντας μου οκ εχεις δικαιο.ε μετα τι να πω αφου δεν θελει να μιλησουμε αλλο.νιωθω οτι δεν με καταλαβαινει οτι δεν ξερει πως να με κανει ευτυχισμενη,να με κανει να γελαω,να μου δειχνει την αγαπη του.

νεα ζωη....

Διαφημίσεις

οποτε μαλωνουμε μου λεει βουλωστο μην σου σπασω τα νευρα και σαλταρεις.ειναι δυνατον ενας ανθρωπος που υποτιθεται οτι μ'αγαπαει να εχει βρει το κουμπι για να μου σπαει τα νευρα να το κανει?που ειναι η αγαπη του οταν θελει να με βλεπει δυστηχυσμενη και να κλαιω?

νεα ζωη....

ε σταμάτα να του λες να φύγει ή να του λες ότι θα φύγεις :lol:

Έχουν χάσει οι κουβέντες την αξία τους.

Μην λέτε μεγάλα λόγια!!!!!!

Περνάμε την γλώσσα μας καμιά φορά από το μυαλό, :wink:

Σοβαρά τώρα σαν 8χρονα μαλώνεται....έχω ξεκαρδιστή.......συγχώραμε :oops:

ειμαι παρα πολυ ευαισθητη γενικα ισως αυτο να φταιει.αφου κλαιω ποση ωρα και δεν λεω να σταματησω.με πιανει το παραπονο ρε παιδια γιατι δεν με νιωθει ο ανθρωπος μου και με πληγωνει εσκεμενα.

νεα ζωη....

Διαφημίσεις

Ευακι δεν το αφηνεις καλυτερα το μωρο για λιγο να ηρεμησεις πρωτα και να σκεφτεις αν τελικα σου ταιριαζει να εισαι με αυτον τον ανθρωπο ή οχι? Μην περιμενεις σε καμια περιπτωση τα πραγματα να φτιαξουν μετα το μωρο..

Συνηθως αν ενα ζευγαρι εχει προβλημα τα πραγαματα γινονται χειροτερα.. αυτο ειναι νομος.

Και το να χωρισεις μην εχοντας παιδι ειναι απλο.. απλα ξαναγυρνας στην κατασταση που ησουν πριν παντρευτεις και "ουτε γατα ουτε ζημια"

Το να εχεις ομως ενα παιδι δυσκολευει παρα πολυ τα πραγματα και η μανα πλέον ειναι αυτη που θα τα ανεχτει ολα για το παιδι της

Η μανα ειναι που θα το κουβαλαει μαζι της μια ζωη (ακομα κι αν ο πατερας το θελει η μανα δυσκολα το αφηνει)

Η δικη σου ζωη θα αλλαξει δραματικα οχι η δικη του..

Σκεψου το πολυ πριν κανει παιδακι.. :(

O5Lop2.png

kIP3p2.png

καλημερα κουκλα

θα συμφωνησω απολυτα στο οτι δεν πρπει να κανεις παιδι μαζι του μεχρι να λυσετε τα προβληματα σας . Ενα παιδι δεν λυνει δια μαγειας τα προβληματα αλλα φοβαμαι οτι δημιουργει οντως και αλλα . Το μεγαλωμα ενος παιδιου απαιτει υπομονη , αγαπη και συνεργασια και απο τους 2 . αλλιωτικα θα μαλωνεις απο το πρωι ως το βραδυ χωρις να ξερεις το λογο . Δεν ειναι ευκολη υποθεση και ουτε φυσικα με το που θα γεννηθει θα γινεται το μικρο σπιτι στο λιβαδι , προσπαθησε να συζητησεις με 2 ωρες υπνο επειδη το μικρουλι εκλαιγε ολο το βραδυ .... να δεις εκει καυγαδες :)

Εξαλλου εισαι ακομα τοσο μικρουλα και μπορεις και σημαντικες αποφασεις να παρεις και να κανεις πολλα πολλα παιδια .

Απο την αλλη συμφωνω και μαζι σου , η κοκα κολα ητανε απλως μια χαζη αφορμη για ολο το απαραδεκτο ξεσπασμα εναντιον σου , ειναι απαραδεκτο να βριζει και να προσβαλει ετσι τους ανθρωπους που σε μεγαλωσανε . Μα ακομα και να μην εχει καποιθος καλες σχεσεις με τα πεθερικα του ρε γμτ ποτε δεν τους βριζει και προσβαλει μπροστα στο συντροφο του διοτι και τον πληγωνει και ακυρωνει ουασιαστικα τη δικια του επιλογη , μιας και αυτοι οι ανθρωποι αναφρεψαν το ατομο αυτο και του δωσανε τα φωτα τους , αμα εσυ τους βριζεις , βριζεις και τον ανθρωπο σοθ μαζι . Δεν προσπαθω να σου βαλω φυτιλια η να σε νευριασω παραπανω , απλως οπως εχω πει και σε παλιο ποστ , εχω περασει απο αυτη τη σχιζιφρενεια των καυγαδων και των κατηγοριων σε παλια μου σχεση στην οποια εμεινα ανουσια 4 χρονια , ευτυχως οπου τοτε ημουνα μικρη (24-28 ) και δεν περνουσε απο το μυαλλο μου το θεμα γαμος , αλλιωτικα ποιος ξερει που θα ημουνα σημερα . Προσπαθειστε να συζητησετε οταν ειστε ηρεμοι και να δειτε ποιο ειναι πραγματικα το προβλημα , διοτι ετσι δεν πατε και πολυ καλα ουτε τα δικα σου νευρα βλεπω να αντεχουνε , ουτε αυτουνου . Μηπως εχει καποιο προβλημα που δεν στο εχει πει ??? προσπαθεισε λιγο να του κανεις κουβεντα , ηρεμα ομως οχι με ανακριτικο υφος η απαιτητικο .

ευη μου,σε καταλαβαινω απολυτα,γιατι τετοιο καβγα εχω κανει κι εγω στον αντρα μου!!!

του εδωσα ομως και καταλαβε οτι στην οικογενεια μας δε θελω να υπαρχουν καν οι λεξεις"η μανα σου και η μανα μου".

προσπαθησε να ηρεμησεις ,θα συμφωνησω με τον αλμακ να σταματησεις να του λες "φευγω",δεν ειναι λυση αυτη!!!

επισης,θα συμφωνησω με τη ντορα και το βλεπω κι απο μενα πως εχουν λιγο χειροτερεψει τα πραγματα τωρα με το μωρο,γι'αυτο σκεψου το καλα!!!

δε σου λεω να χωρισεις απλα δες τα πραγματα καλυτερα και κοιτα να ηρεμησετε και οι 2 σας.

επισης θα συμφωνησω με τη grafistria πως δεν πρεπει να βριζεις τους δικου του γονεις και το αντιθετο,αλλωστε δε θα καταφερεις τιποτα!!!

το ευτυχημα ειναι πως σου λεει μετα οτι εχεις δικιο και το παραδεχεται,εσυ κανεις κατι αντιστοιχο?

9a7bp2.pngIm47p2.png

καλημερα κοριτσια.γι'αυτο και εγω το σκεφτομαι για μωρο γιατι δεν νομιζω σε καμια περιπτωση οτι λυνει τα προβληματα.ειναι πολυ σκληρος μαζι μου καποιες φορες και αυτο ειναι που με πληγωνει.με ασημαντες αφορμες αρχιζει και νευριαζει και φωναζει και οταν του λεω (ηρεμα και ωραια) καλα τωρα γιατι θυμωσες τι σου εκανα,δεν ξερει τι να απαντησει η μαλλον απανταει αλλα δεν μπορει να βρει σοβαρη δικαιολογια για την συμπεριφορα του.δεν λεω οτι ειμαι αγια εγω,εχω και να νευρα μου και τις λοξες μου αλλα οταν τα βαζω μαζι του εχω τουλαχιστον σοβαρο λογο οχι χαζομαρες.και οποτε κανω λαθος το παραδεχομαι,ενω αυτος για να το παραδεχτει πρεπει να ξαναμαλωσουμε.τι να πω ρε κοριτσια?πιο πολυ απο ολα ομως με πειραξε αυτο που ειπε για τους δικους μου.και να πεις οτι δεν μας βοηθανε και ειναι αναισθητοι να πω οκ,αυτοι μου εδωσαν 3.000Ε για το αμαξι μας,αυτοι μας πηραν ηλεκτρικα για το σπιτι,αυτοι οποτε πηγαινουμε ειναι με τις σακουλες γεματες πραγματα και χιλια δυο αλλα.οταν βλεπεις δυο γεροντακια να σου προσφερουν οτι περναει απο το χερι τους για να μην μας λειψει τιποτα ε δεν μπορεις να τους κατηγορεις.εγω δηλαδη πως την μαμα του και την σεβομαι και δεν την κατηγορω,ισα ισα που την στηριζω στις αποφασεις της.θα του πω σημερα αν καταλαβε την μα.... που ειπε και δεν θελω ουτε συγνωμη ουτε τιποτα μονο ενα ναι να μου πει και αληξε το θεμα.

νεα ζωη....

Διαφημίσεις

και χιλια ευχαριστω που με καταλαβατε και για τς συμβουλες σας.συνηθως τα κραταω μεσα μου αλλα εχθες ενιωσα την αναγκη να τα βγαλω απο μεσα μου.και παλι σας ευχαριστω.

νεα ζωη....

Χαος25,μιλησες στην ψυχη μου.

Βρηκα τωρα τα μυνηματα σου εδω ,και κατι μου θυμιζανε.Την δικια μου περιπτωση!

Δεν ειναι καθολου ευκολο να αντιμετοπιζεις τετοια κατασταση.Εγω το περασα αυτο,για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα.

Ξερεις κατι?στην ουσια αυτοι οι αντρες δεν μπορουν να ζησουν χωρις εμας,ειναι ανασφαλεις και ανικανοι να ζησουν μονη τους.

Την ανασφαλεια τους την εκδηλωνουν με την επιθεση που μας κανουν.

Θεωρουν οτι ειναι καλυτερα να κανουν επιθεση για να εχουν αμινα.

Και ετσι,με το παραμικρο,φωναζουν,βριζουν και νιωθουν δυναμη οταν βλεπουν εμας τις ευαισθητες να κλαιμε και να στεναχωριομαστε.

Η δικια μου περιπτωση ειναι ακομα πιο μπερδεμενη.Παει για λιγο στην καμπια την αδελφη του(μενει διπλα μας)και μου ερχεται μετα με κατι μουτρα και ορεξη για επιθεση,και τιποτα δεν του αρεσει,ουτε το φαγητο,ουτε το ενα ,ουτε το αλλο.Ολα του μιριζουν,και ολα του ξυνιζουν!

Και εγω δεν ειμαι χαζη,καταλαβαινω,και μολις πω"τι σου ειπε παλι αυτη και σε ξεσηκωσε?" ,γινεται ενας χαμος.

Απειρους καυγαδες,και ποτέ δεν παραδεχεται ΤΙΠΟΤΑ.ουτε οτι τον βαζει αυτη στα λογια(τι του λεει,αραγε?),ουτε οτι ειναι αδικος μαζι μου..τιποτα!!!!

Και φαντασου,ΠΟΤΕ ,μα,ποτέ δεν τους εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα,για κατι...

Τωρα τελευταια,δεν του πολυ δινω σημασια,για να μην χαλασω την υγεια μου,και ετσι περναω καλυτερα.

Ουτε ρωταω πολλα,ουτε λεω την γνωμη μου για τιποτα.Τον αφηνω χαλαρα να πει ο'τι θελει και τον γραφω κανονικα.

Π.Χ.Σημερα το πρωι τον φωναξε αυτη διπλα για να τον πεισει να κανουμε πασχα μαζι,στο δικο μας σπιτι φυσικα(για να τραβαω ΕΓΩ ολο το ζορι)

Μολις χθες το βραδυ,ομως ειχαμε δεχτει την προσκληση φιλων μας να παμε σε ενα χοριο,να κανουμε εκει πασχα.

Πρωτη φορα και εγω θα κανω πασχα σαν ανθρωπος(δηλαδη θα τα βρω ολα ετοιμα)γιατι αλλες χρονιες δουλευα σαν τρελη ολη την μεγαλη εβδομαδα και την κυριακη του πασχα ερχοντουσαν ολες οι κυριες με τις οικογενειες τους στις 12 το μεσημερι ,τρωγανε και φευγανε.

Δυο μερες καθαριζα και επλενα πιατα και το μπαρβεκιου για να φυγει η αρνιλα.

Ειχαν βολευτει ολοι ,καλα-καλα,εδω σε μας.

Και ρωτω εγω τωρα=ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ?

Τι να πει κανεις????υπαρχει τοση κακια στους γυρο μας,που δεν χοραει πουθενα....Καλη δυναμη,μας ευχομαι ,για να μπορεσουμε να αντεξουμε !!!

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ρε κοριτσακια μου καλα , που τους βρικατε ???? :( συγνωμη κιολας αλλα πως ανεχεσται να σας συμπεριφερονται και να ανεβαζουνε τον τονο της φωνης τους ? δηλαδη τι παει να πει κανει παρατηρηση για το φαγητο ?? πως τολμαει να κανει παρατηρηση αντι να λεει και ευχαριστω που μαγειρεψες η πως τολμαει να φωναζει και να σε βλεπει να κλαις? μηπως κοριτσια και εσεις το εχετε επιτρεψει λιγο ολο αυτο ? για να βλεπω να ανεβενετε λιγακι και να εχετε περισοτερη αυτοεκτιμηση . Και οχι ρε κοριτσια δεν ειναι ολοι οι αντρες ετσι , συγνωμη αλλα οι σωστοι ανθρωποι δεν ειναι ετσι και δεν μιλαω μονο για τον δικο μοΥ αντρα οπου ειναι ενας υπεροχος ανθρωπος αλλα και οσες φιλες εχω που ειναι παντρεμενες εχουνε ανθρωπους οπου πινουνε επισης νερο στο ονομα τους . Να σημειωσω οτι βαρβαρους ανθρωπους ολες ειχαμε σε καποια φαση στη ζωη μας , οπου φωναζαν , εβριζαν και τολμοθσανε να κανουνε παρατηρησεις αλλα τους παρατησαμε και ενοειτε δεν σκεφτικαμε ποτε το γαμο μαζι τους .

Προσπαθειστε τουλαχιστον να συζητησεετε με τους αντρες σας ηρεμες και προς Θεου οχι κλαματα και υστεριες , πεστε τι σας ενοχλει χωρις να μαλωσετε .

grafistria,τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οπως νομιζουν μερικοι.

Οταν εισαι μα εναν ανθρωπο 15 χρονια μαζι,εχεις πολλα να σκεφτεις.

Εγω,αφου εκανα με τη σειρα μου τα λαθη της εφηβειας,(στα 22 μου...)και εκανα σχεση με αυτον τον ανθρωπο,και αφου αφησα τον καιρο να περασει απο πανω μου ,χωρις να διεκδικω πολλα,σε αυτην την σχεση,ξυπνησα μια μερα στα 35 μου (οταν πια,οριμασα,λιγακι)και ειπα=εεε,τι κανεις τωρα,για γαμο ουτε κουβεντα,αρα παμε για χωρισμο και για αλλες πολητειες...

Ελα που δεν ηταν και τοσο ευκολο αυτο.Μην εχοντας κοντα μου ουτε γονεις,ουτε αδελφια,τιποτα,επρεπε να παλεψω μονη μου και να πατησω ποδι,για να προχωρησω στη ζωη.

Ολα ηταν καλα,ολα μελι,του εκανα αρκετα ταρακουνηματα οσο αφορα τον γαμο η τον χωρισμο.

Τελικα καταληξαμε στην εκκλησια,αλλα ειχε μεινει το θεμα του παιδιου ,που δεν ειχαμε συζητησει καθολου.Το θεωρουσα δεδομενο.

Ετσι αρχισαν οι καυγαδες,και τα ξεσπασματα,και τα νευρα μας γινοντουσαν κροσια,καθε φορα που μιλαγαμε για παιδι(βλεπεις,ειχε αλλα δυο παιδια απο τον προηγουμενο γαμο,απο τα οποια δεν ειδε και τα καλυτερα...)

Και ετσι ,περασαμε μια εποχη με καυγαδες και νευρα,ως που το αποφασισε και δεχτηκε οτι πρεπει και εγω να γινω μανα.

Οταν εισαι με εναν ανθρωπο τοσα χρονια και ξερεις την καλη πλευρα του,και οταν ερθει και μια φαση σαν αυτη=που ολα και ολοι τον εκνευριζουν γυρο του=κατι φταει,ΣΙΓΟΥΡΑ.

Δεν ειναι σωστο να ξεσπανε σε μας,αλλα και οταν εμεις εχουμε μεγαλη γλωσσα,εε..τοτε...καταλαβαινεις....τι ακολουθει...

Ο συζηγος μου εχει μια δουλεια αρκετα γεματη αγχως και ευθυνες,ασχολειτε και με μια ομαδα ποδοσφαιρου,και γενικα ειναι παρα πολυ αγχωδης τυπος.

Οταν το αγχως του δημιουργησε καποια προβληματα υγειας,και ολοι οι ιατροι του λεγανε=οχι αγχως=,εε...τοτε εβαλε μυαλο και σταματησε να αγχωνετε με το παραμικρο,και γενικα και εγω σταματησα να επιμενω να μου πει τι εχει,η να του μιλαω οταν τον βλεπω ολο νευρα.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

Το θεμα ειναι τελικα,το ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΗΣΤΕΙΣ,δηλαδη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!!!

Τι να κανουμε,δεν ειναι ολοι οι αντρες τελειοι.Ο δικος μου ,τωρα που το σκεφτομαι,νομιζω οτι απεκτησε νευρα και γενικα το παιζει εκ του ασφαλους,απο τοτε που παντρευτηκαμε.Το εδεσε το γαιδαρο του,δηλαδη!

Ξερεις κατι,ομως,???Και αν χωρισω,και βρω εναν χειροτερο???

Τουχαλιστον ,εδω ξερω τι θα μου ξημερωσει.Εχει και παρα πολυ καλα στοιχεια.

Καθε φορα που περνεγε η ιδεεα του χωρισμου απο το μυαλο,τα εβαζα κατω και εβλεπα τα καλα και τα κακα.

Και ,φυσικα για να ειμαι ακομα εδω,μαζι του....εχει περισσοτερα καλα.

Το λεω αυτο και το πιστευω.Τι αλλο να πω....ειναι πολλα που μπορει να πει κανεις....

Εχω ορεξη για κουβεντα αποψε...

Εδω και δυο χρονια γνωρισα ενα ζευγαρη με το οποιο κανουμε παρεα πολυ συχνα.Καθε μερα πινω καφε με αυτη τη φιλη μου,γενικα καναμε και διακοπες μαζι και ολο το καλοκαιρι,μπανια και βολτες,για φαγητο μαζι,...παντου.

Ειναι η τυπισα 52 χρονωνκαι σιγουρα ξερει περισσοτερα απο μενα.

Μου εδωσε ,λοιπον,πολλες συμβουλες.Μου ελεγε,(αφου γνωρισε καλα τον αντρα μου)

ΑΝ τον ειχα εγω θα ηξερα να τον χειρηζομαι οπως πρεπει.

Τελος παντων,με τις δικες της συμβουλες καταφερα να ειμαι πιο ηρεμη στην οικογενειακη κατασταση και τωρα ολα ειναι μια χαρα.

ΠΑΩ τωρα να κανω μια μακαροναδα και ερχομαι.

Παρ΄όλα αυτά, στο δικό μου το μυαλό τουλάχιστον, όταν ζεις σε μια σχέση που καθημερινά, ή έστω συχνά πυκνά, βάζεις κάτω τα καλά και τα κακά, συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι ευτυχία. Δε λέω, οι αποφάσεις μας και τα χρόνια που περνάνε παίζουν κι αυτά το ρόλο τους, αλλά είναι άδικο να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει εκεί έξω κάτι που να μας καλύπτει πραγματικά. Εγώ όταν γνωρίστηκα με τον άντρα μου κατάλαβα αμέσως ότι είναι το άλλο μου μισό κι από τότε είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει κι εκείνος τα ελαττώματά του όπως όλοι, είναι όμως ο καλύτερος σύζυγος και αύριο και πατέρας. Αν δεν πίστευα όμως ότι μπορώ να βρω ένα τέτοιο άνθρωπο δεν θα προσπαθούσα κιόλας και φυσικά και δεν θα γινόταν. Σε συμβουλεύω να βάλεις κάτω τους όρους σου και να ξαναδημιουργήσεις τις βάσεις στη σχέση σου. Μερικές φορές αυτό που μας φαίνεται βουνό είναι και πιο εύκολο από ότι νομίζουμε, αλλά μας ανακουφίζει και απίστευτα! Μην το βάζεις κάτω, η ζωή είναι μόνο δική σου!

ετσι ειναι ναινα μου , ακριβως ετσι εγινε και με μενα και τον πανουλη μου , γνωριστικαμε και ξεραμε οτι ειμαστε ο ενας το αλλο μισου του αλλου σε 1,5 μηνα συζουσαμε και σε 6 μηνες προσπαθουσαμε για 1ο παιδακι ,μας ηρθε αμεσως και αμεσως παντρευτικαμε . Απο τοτε ως τωρα ειμαι ακομα ποιο ερωτευμενη μαζι του οταν ειδα ποσο τελειος πατερας ειναι . Και εμεις σαν ζευγαρι εχουμε κανει τους καυγαδες μας , αλλα ποτε μα ποτε δεν ξεσπασε κανεις τα νευρα του πανω στον αλλο , οταν ειχαμε νευρα απλως προσπαθουμε να ηρεμησουμε ο ενας τον αλλο με αγκαλιες και αστεια . Και η δουλεια του πανου ειναι αρκετα ψυχοθφορα , καθηγητης σε στρατιωτικη σχολη ειναι με 100 δοκιμους στο κεφαλι του και οταν εχει και υπηρεσια ειναι υπευθυνος και για τη σωματικη τους ακεραιοτητα , αλλα ενα πραμα ξερουμε καλα και εγω και ο Πανος , οτι τα νευρα απο τη δουλεια μας δεν τα κουβαλαμε ποτε σπιτι μας .Εννοειτε οτι θα συζητησουμε τα εκαστοτε προβληματα που μπορει να υπαρχουνε αλλα ποτε δεν θα φορτοσει κανεις μας τα νευρα του στον αλλο .

Συμφωνω με αυτο που ειπε η ναινα , θα πρεπε να επαναπροσδιορισεις τη σχεση σου με το συντροφο σου , λυση δεν ειναι να το βουλονεις και να τον αφηνεις να ξεχναει . Θα πρεπε οντως να βαλεις νεους κανονες στη σχεση σας . Και δεν ειναι λυση να μενεις με ενα ανθρωπο επειδη φοβασαι οτι ισως πεσεις χειροτερα ή επειδη δεν εχεις τους γονεις σου για στιρηξη . Μπορω να καταλαβω οτι τον αγαπας πολυ ομως μην ριχνεις τον εαυτο σου δεν σοθ κανει καλο σαν ανρθωπο και αργοτερα με το καλο ως μητερα .

ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΕΕΕΣ.........

Η μαλλον,"μεγαλη μπουκια φαε,...μεγαλη κουβεντα μην λες..."