Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι απο τα 2?????????????βοηθεια


Recommended Posts

ειμαι αναμεσα σε 2 κρεβατια και πολυ μπερδεμενη.ειμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι μου.σκεφτηκα να παρω στον μεγαλο(26 μηνων) κρεβατι.παιδικο δωματιο υπαρχει 1 αρα και τα 2 παιδια με το καλο ,θα κοιμουνται μαζι.κουκετα δεν μου αρεσει καθολου.εχω βρει 1 καναπε που ανοιγει συρταρι-κρεβατι απο κατω απο το ικεα.(σελ 160 απο καταλογο πανω αριστερα).το δευτερο ειναι μονο κρεββατι με συρταρι και αυτο απο κατω.δεν ξερω ομως τι να αποφασισω.ειμαι μπερδεμενη.εσεις τι θα αποφασιζατε?το δευτερο κρεβατι ειναι 534_image.jpgαυτ﨨

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Διαφημίσεις


Εγώ νομίζω ότι η λύση με το δεύτερο κρεβάτι που θα βγαίνει από κάτω είναι καλύτερη. Κάτι σαν αυτο δηλαδή (το κάτω κρεβάτι)

 

 

http://www.modeco.gr/catalogs/modeco2010.html

 

Εγώ έχω πάρει αυτόν το μηχανισμό που βγάζει δεύτερο κρεβάτι για τον πιτσιρικά και για να κοιμάται και κάποιος επισκέπτης, αλλά μπορεί άνετα να κοιμάται κάποιος και μόνιμα γιατί έχει κανονικό στρώμα.

 

Ή επίσης..

http://193.92.123.91/sites/default/files/katalogoi/2011_paid/neoset_paidikos.html

 

Μπορείς να βρεις τέτοια λύση σε πολλά καταστήματα.

 

Βαγγέλης

Link to comment
Share on other sites

εγω πηρα πριν λιγους μηνες αυτο1101131348.jpg?w=300και εχω βγαλει την κουμουτσα το γραφειο που ειχα γτ εχει δυο γραφεια που βγαινουν και ειμαι καθημερινα ευχαριστημενη απο την αγορα αυτη.στο κατω πηρα και για τις δυο πλευρες απο το ικεα ασφαλειες για τα πλαϊνα και κατω κοιματε ο μικρος και πανω η μεγαλη.αψογο κρεβατι συμμαζεμενο και λειτουργικο

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα! Αυτό που παρέθεσε το koufetaki μου αρέσει πολύ. Γιατί δεν σου αρέσει η λύση της κουκέτας? Τα παιδιά πάντως τρελαίνονται.:D

Εμείς είχαμε κουκέτα -πάνω εγώ, κάτω ο αδερφός μου και ακόμη πιο κάτω, ένα συρτάρι για τον άλλο μου αδερφό. Το συρτάρι είναι πολύ δύσκολο απο πρακτικής άποψης. Καταρχήν για να κλείσει, πρέπει να αφαιρέσεις τα σκεπάσματα και να μείνει μόνο με το σεντόνι. Άρα, αυτά διπλώνονται κάθε πρωί συνήθως επάνω στο ένα κρεβάτι της κουκέτας και ξαναστρώνονται κάθε βράδυ. (τουλάχιστον έτσι γινόταν στο δικό μας, δεν ξέρω αν τα άλλαξαν τώρα και έχουν περισσότερο χώρο...) Επίσης, για να ανοίξει το συρτάρι έπρεπε να "ανοιχτεί" χώρος και να μην υπάρχει τίποτε άλλο στο πάτωμα. Οπότε, πριν τον βραδυνό ύπνο....οπωσδήποτε συμμάζεμα...:mrgreen: Άσε το σκύψιμο και το σπρώξιμο...για την μέση είναι "θάνατος"!

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Link to comment
Share on other sites

αυτο που εχω εγω κλεινει ..με το παιδι μεσα εχει κενο πολυ χαχα και εχει τετοιο μηχανισμο που το ανοιγει ο μικρος μονος του το βραδυ και δεν ειναι ψηλη οποτε δεν εχεις τον φοβο του ατυχηματος.γι αυτο δεν ηθελα ψηλη κουκετα.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...