Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χοριακη κάτω απο 5 αλλα οχι 0. Έχω ελπίδες;

Recommended Posts

Κορίτσια χρειάζομαι την βοήθεια σας! Είχα παλλινδρομηση πριν2 μήνες. Μετά απο 1 μήνα απο την αποξεση αδιαθετησα 16/10. Σήμερα επειδή δεν είχα αδιαθετησει ακόμα είπα να κάνω μια χοριακη αν και γενικά ο κύκλος μου είναι 30-40 μέρες. Η χοριακη βγήκε αρνητική 2,75. Ωστόσο είναι τόσο έντονα θετική η διαίσθηση μου και ακόμα δεν έχω σημάδια οτι θα αδιαθετησω. Επαφή είχα με τον άντρα μου 6/10 και 11 η 12/10. Υπάρχει περίπτωση λέτε να είμαι και να ήταν νωρίς να φανεί στην χοριακη; Συνήθως η αρνητικη χοριακη είναι μηδενική Η παίζει πολύ και το 2.75; Ξέρω οτι κάτω απο 5 είναι αρνητική αλλά λέω μήπως. Τι λέτε έχω ελπίδες η απλά αργεί η αδιαθεσία λόγω αποξεσης κτλ;

Διαφημίσεις

Α και ξέχασα επίσης να σας πω οτι χτες το πρωι είχα ένα πηχτο διαφανες υγρό σαν βλενα αυτό με έκανε να πάω για την χοριακη. Δεν ξέρω αν αυτό λει κάτι. Σας παρακαλώ καμία παρόμοια εμπειρία που να βγήκε θετική;

Κορίτσια χρειάζομαι την βοήθεια σας! Είχα παλλινδρομηση πριν2 μήνες. Μετά απο 1 μήνα απο την αποξεση αδιαθετησα 16/10. Σήμερα επειδή δεν είχα αδιαθετησει ακόμα είπα να κάνω μια χοριακη αν και γενικά ο κύκλος μου είναι 30-40 μέρες. Η χοριακη βγήκε αρνητική 2,75. Ωστόσο είναι τόσο έντονα θετική η διαίσθηση μου και ακόμα δεν έχω σημάδια οτι θα αδιαθετησω. Επαφή είχα με τον άντρα μου 6/10 και 11 η 12/10. Υπάρχει περίπτωση λέτε να είμαι και να ήταν νωρίς να φανεί στην χοριακη; Συνήθως η αρνητικη χοριακη είναι μηδενική Η παίζει πολύ και το 2.75; Ξέρω οτι κάτω απο 5 είναι αρνητική αλλά λέω μήπως. Τι λέτε έχω ελπίδες η απλά αργεί η αδιαθεσία λόγω αποξεσης κτλ;

Κοριτσάκι μου καλημέρα..ευχομαι συντομα να αποκτησεις ενα μωρακι που τοσο επιθυμεις...Η αληθεια ειναι οτι κατω απο 5 χοριακη σημαινει όχι εγκυος...

Το οτι δεν ειναι μηδενικη αλλα 2,75 οφειλεται στο οτι αν εχει μια παλλινδρομη κύηση η μια αποβολη η χοριακη κανει δυο μήνες να μηδενιστει ..αρα πεζει να ειναι τοσο απο την προηγουμενη κύηση..

Αυτο το γνωριζω γιατι ειχα και εγω 3 παλλινδρομες κυησεις στο παρελθον.

Σου ευχομαι τα καλητερα ..Σε φιλω..

NNbMp2.png

Διαφημίσεις

Θα συμφωνησω με τα κοριτσια!

Περυσι το Φεβρουαριο ειχα κι εγω την ιδια αγωνια, εκανα δυο τεστ φαρμακειου, βγηκαν θετικα με πολυ αχνη γραμμη, εκανα χοριακη, το αποτελεσμα ηταν 5 αλλα τελικα δεν ημουν εγκυος!

Ευχομαι τον επομενο μηνα να εχεις μια τεραστιααααα χοριακη!!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας. Με προσγειωσατε και έχω πειστεί οτι δεν είμαι έγκυος. Απλά δε βλέπω να αδιαθετω και μου την έχει δώσει! Είμαι πολύ φουσκωμενη όπως όταν έμεινα έγκυος και δεν καταλαβαίνω γιατί αφού ποτέ δεν φουσκωνω έτσι και σκέφτομαι μήπως τρέχει τίποτα άλλο. Ποτέ θα αδιαθετησωωωω! Ουφ είμαι λίγο στα down μου! Ευχαριστώ για την βοήθεια σας και καληνύχτα.

Κορίτσια τίποτα ακόμα απο αδιαθεσία. Ημέρα 37. Αν πάντως συνέλαβαν στις 12 τότε στις 19 που έκανα την χοριακη και ήταν 2,75 θα ημον 1 εβδομάδας. Τόσο νωρίς θα ήταν λογική η χοριακη αρνητική; Δεν ελπίζω απλά λέω μπάσ και...

Κορίτσια τίποτα ακόμα απο αδιαθεσία. Ημέρα 37. Αν πάντως συνέλαβαν στις 12 τότε στις 19 που έκανα την χοριακη και ήταν 2,75 θα ημον 1 εβδομάδας. Τόσο νωρίς θα ήταν λογική η χοριακη αρνητική; Δεν ελπίζω απλά λέω μπάσ και...

καλημερα δελφινι 29 τι κανεισ? ειδα απο προχθες το μηνυμα σου αλλα δεν ηθελα να σου απαντησω δινοντας ελπιδες.

εγω πιστευω κανε λιγες μερες υπομονη και κανε χοριακη .... συγρατημενα ομως μην απογοητευτεις ποτε ομως δεν ξερεις:P

NDMNp3.png5oZhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Η πρώτη χοριακή που έκανες ήταν στις 20 του μηνός οπότε σήμερα είσαι 5 μέρες μετά. Κι εγώ ξέρω ότι κάτω από 5 είναι αρνητική αλλά αν, λέμε αν μην το δέσεις, είσαι έγκυος σήμερα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον διπλάσια. Θα σου πρότεινα να περιμένεις βέβαια... Παρεπιπτώντως, όταν έμεινα έγκυος η χοριακή μου με μια μέρα καθυστέρησης και στάνταρ κύκλο ήταν 10,9... Οριακά θετική δηλαδή... Τι να σου πω κοπέλα μου... Λίγη υπομονή......!!!!! ;)

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ούτε σήμερα αδιαθετησα αλλά όπως λέτε είμαι συγκρατημένη. Δεν θα απογοητευτω (πολύ) αν είναι πράγματι αρνητικά. Γενικά είμαι θετικός άνθρωπος. Ξεπερναω και προχωραω ;) πάντως κάνω γαιδουρινη υπομονή μέχρι την Παρασκευή πρωί οπότε και θα κάνω ένα τεστ. Για να δούμε. Πάντως κορίτσια το πρηξιμο πρηξιμο. Και επειδή γενικά είμαι αδύνατη και ακόμα κ όταν παχαινω δεν φουσκώνει η κοιλιά μου. Ωστόσο όπως είπαμε συγκρατουμε και θα σας ενημερώσω. Και αν ναι δεν χάθηκε ο κόσμος απλά θα ξέρω οτι πλέον παίρνω και στην κοιλιά οπότε βούρ στο γυμναστήριο!!!

Καλησπέρα κορίτσια με θυμάστε; Ακόμα τζιφος απο αδιαθεσία. 45η μέρα σήμερα. Έκανα τεστ προχτές απόγευμα και βγήκε μια πολύ αχνη λεπτή γραμμή ίσα που την έβλεπα. Ξαναεκανα χτες το πρωί καμία γραμμή αρνητικό και έκανα πάλι τώρα πάλι αχνη λεπτή γραμμή ίσα που φαινοτανε. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καλησπέρα κορίτσια με θυμάστε; Ακόμα τζιφος απο αδιαθεσία. 45η μέρα σήμερα. Έκανα τεστ προχτές απόγευμα και βγήκε μια πολύ αχνη λεπτή γραμμή ίσα που την έβλεπα. Ξαναεκανα χτες το πρωί καμία γραμμή αρνητικό και έκανα πάλι τώρα πάλι αχνη λεπτή γραμμή ίσα που φαινοτανε. Ποια είναι η γνώμη σας;

δελφινι μου γιατι δεν κανεις χοριακη

NDMNp3.png5oZhp3.png

Θα κάνω την Παρασκευή αλλά μέχρι τότε πείτε μου μια γνωμηηη.. :( θυμίζω οτι τελευταία επαφή ήταν γύρω στις 12/11, και χοριακη στις 20/11 όπου ήταν 2,75. Υπάρχει λέτε περίπτωση να είμαι; Έχει τύχει σε καμία κάτι αντίστοιχο; Συνήθως έχω κύκλο γύρω στις 35 μέρες. Αχ απαντηστε μου όσες μπορείτε, πολύ θέλω να διαβάσω αυτά που θα μου πείτε ... :confused:

Διαφημίσεις

Μια αχνή γραμμή είχε και το δικό μου test όταν ήμουν εγκυος και την εδειχνε έτσι επειδή ήτανε στην 'πολυ' αρχη της εγκυμοσύνης!!Βέβαια εγώ είχα κάνει το predictor (καθόλου αξιόπιστο το έμαθα αργότερα αυτό!)

Κάνε καλύτερα μια χοριακή είναι το μόνο αξιόπιστο!!

Περιμένουμε νέα σου!!

και σε μενα στο πρωτο παιδι ειχε μια αχνη γραμμη αλλα στο τριτο ηταν τοοοσο αχνη που επρεπε να παω κατω απο λαμπα να κολλησω τη μουρη μου στο τεστ και παλι να την δω με το ζορι!!εγω ειχα κανει το σελφ κλιαρ αλλα ηταν 9 μερες μετα την επαφη.τωρα εσυ μας λες οτι ειχες επαδη πριν 20 μερες περιπου κ οτι εχεις ηδη και 5 μερες καθυστερηση.να πας να ξανακανεις χοριακη

Ευχαριστώ κορίτσια για την υποστήριξη δυστυχώς χοριακη αρνητική και σήμερα 48η μέρα αδιαθετησα. Απο την άλλη ευτυχώς γιατί είχα βαρεθεί να μην ξέρω τι γίνεται!! Φιλία σε όλες και ας ελπίσουμε να είμαστε όλες πιο τυχερες τον άλλο μήνα!