Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

μου προτεινε μια φιλη τωρα που δε δουλευω να προσεχω τον 15 μηνων γιο της απο τις 7.30 μεχρι τις 3....εχετε υποψιν σας τι χρηματα πρεπει να ζητησω γιατι δεν εχω καθολου ιδεα......

Διαφημίσεις

νομιζω 2 ευρο την ωρα ειναι καλα τωρα αν θελει με το μηνα 450 φιλικη τιμη!!!!

αν σε μπορεις να το προσεχεις το παιδακι σπιτι σου μπορεις και με πιο λιγα 370-400

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

νομιζω 2 ευρο την ωρα ειναι καλα τωρα αν θελει με το μηνα 450 φιλικη τιμη!!!!

αν σε μπορεις να το προσεχεις το παιδακι σπιτι σου μπορεις και με πιο λιγα 370-400

μονο 2€ την ωρα? ετσι μηνίαα βγαίνει 320 περίπου τον μήνα. λίγα δεν είναι? κάπου στα 3 ξέρω. βέβαια ειναι κ φίλη ε? μιλαμε για 5νθήμερο πάντα ετσι?

M6bap3.png

cik1p3.png

πενθημερο,στο σπιτι μου,που αυτο σημαινει οτι το καλοριφερ ενω αναβε στις 2 το μεσημερι,θα αναβει στις 7 το πρωι για τον μπεμπουκο....μωρε πως να ζητησω 400 ευρω οταν η ιδια περνει 1000?????

Μία φίλη μου κάνει το ίδιο, αφήνει το μωρό της σα μία κοπέλα στο σπίτι για τις ίδιες ακριβώς ώρες και της δίνει 530. Μην νομίζεις ότι και για σένα θα είναι εύκολο, φίλοι - φίλοι αλλά αυτό που θα κάνεις είναι πολύτιμο.

Διαφημίσεις

Εγώ δίνω 30 ευρώ την ημέρα (9 ώρες φύλαξη την ημέρα) σε συγγενή μας χωρίς δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα ούτε ασφάλιση. Τις μέρες που έχω πχ άδεια δεν πληρώνω. Στο σταθμό που πήγε η μικρή για λίγο έδινα 350 και πολλές μέρες δεν την πήγα καθόλου. Αν λάβω υπόψη τις μέρες που έλειψε από το σταθμό επειδή ήταν άρρωστη και τις επισκέψεις στο γιατρό ο σταθμός μου κόστισε τα ίδια. Θέλω να πω πώς και αυτή είναι δουλειά που πρέπει να αμοίβεται ικανοποιητικά και έχει πολλή ευθύνη.

Αν παίρνει όμως 1000 ευρώ η φίλη σου δεν γίνεται να της ζητήσεις πάνω από τα μισά. Θα στερείται κι αυτή το παιδάκι της για να παίρνει μισό μισθό. Κρίμα να μην μπορούμε οι μανάδες να καθόμαστε με τα παιδιά μας...