Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΓΚΥΟΣ ΞΑΝΑ!!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ Β ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΗ!!!!ΕΙΜΑΙ ΜΕΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 8 ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΦΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΛΙΓΟ.ΠΗΡΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ Μ.ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?

B8xkp2.png 4MTZp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ Β ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΗ!!!!ΕΙΜΑΙ ΜΕΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 8 ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΦΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΛΙΓΟ.ΠΗΡΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ Μ.ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?

Συγχαρητήρια!Εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!

Συγχαρητήρια!!!

Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!

Καισαρική έκανα και εγώ και ο γιατρός μου είχε πει ότι μετά το εξάμηνο αν ήθελα θα μπορούσα να ξαναμείνω έγκυος.

Μην αγχώνεσαι μίλα με τον γιατρό σου για να νοιώσεις καλύτερα.

Με το καλό να έρθει και το δεύτερο μωράκι σου.

698927w3uri2g9kq.gif + 698925jp6q6xl5uz.gif

Διαφημίσεις

Έχω γνωστή με τρεις καισσαρικές στη σειρά, όλες πριν το χρόνο. Όλα πήγαν καλά. Αν ήταν κάτι επικίνδυνο θα σου το έλεγε η γιατρός. Άντε με το καλό και καλή δύναμη!

Συγχαρητήρια.Μην αγχώνεσαι ολα καλά θα πάνε εχω και εγω γνωστή με 2 καισαρικές τη μια κοντά στην αλλή.Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης. :lol:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ'ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!1

B8xkp2.png 4MTZp2.png

Διαφημίσεις

καλη μου καταρχην με το καλο και το δευτερο!!!

:D μην ανχωνεσε καθολου η ξαδερφη μου εμεινε εγκυος 3 μηνες μετα που γεννησε με καισαρικη εχουν 1 χρονο διαφορα τα παιδακια της και ειναι μια χαρα μην τρελενεσαι ολα καλα θα πανε!!!!!

καλη μου καταρχην με το καλο και το δευτερο!!!

:D μην ανχωνεσε καθολου η ξαδερφη μου εμεινε εγκυος 3 μηνες μετα που γεννησε με καισαρικη εχουν 1 χρονο διαφορα τα παιδακια της και ειναι μια χαρα μην τρελενεσαι ολα καλα θα πανε!!!!!

επισης μια φιλη μου σαραντισε και εμεινε εγκυος!!!!

να μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα!!

Συγχαρητηρια!Θα ειναι και κοντα κοντα τα μωρακια σου!Τελεια!

Οσο για τις απανωτες καισσαρικες μην ανησυχεις καθολου...ειναι σιγουρο οτι μια χαρα θα πανε ολα!Με τον τροπο που κανουν τις τομες πλεον σε 3 μηνες εχουν επουλωθει μια χαρα.... :D

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Διαφημίσεις

σε ερώτηση μου στον γυναικολόγο μου "πότε μπορώ να ξαναμείνω έγκυος μετά την καισαρική" μου είπε "θα προτιμούσα να έχουν περάσει 4 μήνες αλλά κι αν δεν περάσουν, δεν είναι κάτι φοβερό"

οπότε... μην ανησυχείς καθόλου :wink:

κοιτα τα τικερακια μου!!!! :wink: 14 μηνες παρα 4 μερες διαφορα.

σαν διδυμα θα ειναι τα μωρακια σου,ζορικα λιγακι βεβαια,αλλα μην πτοεισαι!!! :) οσο για την καισαρικη και εγω καισαρικες εχω κανει.απλα να ξεκουραζεσαι,οσο ειναι αυτο δυνατον,οσο μπορεις περισοοτερο.

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!!!Μου δωσατε κουραγιο!!!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι θελω και τριτο,μονο υγεια να εχουμε και τιποτα αλλο στον κοσμο!!!!!!!!!!

B8xkp2.png 4MTZp2.png