Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μπιφτέκια γαλοπούλας


vasiliki40

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μήπως θα μπορούσε κάποια μανούλα να μου πει συνταγή για μπιφτέκια γαλοπούλας?

Συνήθως την κάνω στο φούρνο με πορτοκάλι και λεμόνι ,αλλά ο μικρός μου γιος την βρίσκει πολύ στεγνή.

Ευχαριστώ!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


κανείς???:(

εγω επειδη μαγειρευω απ το βραδυ για να τα παρουμε μαζι στην δουλεια κ δεν θελω να ειναι στεγνα, τα βραζω στην κατσαρολα (με λιγο νερο οχι μπλουμ)κ στο τελος που εχει μεινει λιγο ζουμακι (βαλε κ μια σταγονα λαδι στην αρχη επειδη δεν εχει λιπος η γαλοπ.) τα σβηνω με λεμονακι (κ κρασακι αν θες) βαζω κ λιγες πατατες σε ροδελλες μεσα κ κραταει ακομα καλυτερα τα υγρα κ γινεται μιαμ μιαμ.

επισης μερικες φορες βαζω στο ζυμωμα κ καροτο κ κολοκυθι!:-)

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ τα φτιάχνω ακριβώς όπως τα μπιφτέκια τα κλασικά. Δηλαδή ζυμώνω τα γαλοπούλα-κρεμμύδι-σκόρδο-μαϊντανό-δυόσμο-λάδι-ξύδι-γάλα-αλάτι-πιπέρι-φρυγανιά και τα ψήνω. Και από πάνω περιχύνω με λεμόνι.

aYVcp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγώ τα φτιάχνω ακριβώς όπως τα μπιφτέκια τα κλασικά. Δηλαδή ζυμώνω τα γαλοπούλα-κρεμμύδι-σκόρδο-μαϊντανό-δυόσμο-λάδι-ξύδι-γάλα-αλάτι-πιπέρι-φρυγανιά και τα ψήνω. Και από πάνω περιχύνω με λεμόνι.

 

Ξύδι??

Link to comment
Share on other sites

Ξύδι??

 

 

Για μπιφτέκια γαλοπούλας/κοτόπουλου να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, αλλά στον κιμά πάντοτε να προσθέτε μια κ.σ. ξύδι σε ότι και αν κάνετε (μπιφτέκια/σουτζουκάκια/κεφτεδάκια) γιατί "σπάει" τις ίνες του κιμά και γίνονται πολύ πιο αφράτα... είναι δοκιμασμένο 100%.

 

Τώρα κάτι άλλο. Κιμά γαλοπούλας ή κοτόπουλου μπορούμε να τον κάνουμε και μόνες σε ένα μπλέντερ ή το ζητάμε κατευθείαν από τον κρεοπώλη ?????

x3lfp2?r=1334129047

 

ziswp2.png

Link to comment
Share on other sites

Για μπιφτέκια γαλοπούλας/κοτόπουλου να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, αλλά στον κιμά πάντοτε να προσθέτε μια κ.σ. ξύδι σε ότι και αν κάνετε (μπιφτέκια/σουτζουκάκια/κεφτεδάκια) γιατί "σπάει" τις ίνες του κιμά και γίνονται πολύ πιο αφράτα... είναι δοκιμασμένο 100%.

 

Τώρα κάτι άλλο. Κιμά γαλοπούλας ή κοτόπουλου μπορούμε να τον κάνουμε και μόνες σε ένα μπλέντερ ή το ζητάμε κατευθείαν από τον κρεοπώλη ?????

 

Γιατί να μπεις στη διαδικασία του μπλέντερ?Από τον κρεοπώλη θα το ζητήσεις ,βέβαια.Έχει άλλι μηχάνημα για τα πουλερικά.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί να μπεις στη διαδικασία του μπλέντερ?Από τον κρεοπώλη θα το ζητήσεις ,βέβαια.Έχει άλλι μηχάνημα για τα πουλερικά.

 

Για το ξύδι πάντως δεν το ήξερα.Εγώ έβαζα μόνο γάλα.Θα το δοκιμάσω ,να δω τι θα πουν και τα τέκνα μου που μου βγάζουν την ψυχή με το φαγητό...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...