Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΔΟΥ

Recommended Posts

Η μικρή Μαρία-Ελένη γεννήθηκε στις 20-4-2010 και από την πρώτη ώρα της ζωής της μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο όπου παραμένει μέχρι σήμερα, επειδή είχε διαγνωστεί σύμπλοκη συγγενής καρδιοπάθεια.

Στις 31 Μάιου 2010 χειρουργήθηκε από τους χειρουργούς του Ωνάσειου ανεπιτυχώς όπου στο χειρουργείο προκλήθηκαν στην καρδούλα της μεγαλύτερες βλάβες από αυτές που ήδη είχε.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην εντατική του Ωνάσειου και έχει λιγότερο από ένα μήνα ζωής. Έχει βρεθεί νοσοκομείο στη Βοστόνη (Childrenʼs hospital Boston)που δέχεται να χειρουργήσει την Μαρία-Ελένη με ποσοστό επιτυχίας μεγαλύτερο του 90% . Ο διευθυντής της παιδοκαρδιοχειρουργικής του Ωνάσειου αρνείται να δώσει τα απαραίτητα έγγραφα που απατούνται για την κάλυψη μέσω ταμείου ΙΚΑ. Οι τυπολάτρες υπάλληλοι των καταστημάτων του ΙΚΑ αρνούνται να δεχθούν τις Ιατρικές γνωματεύσεις που πιστοποιούν την σοβαρότητα της κατάστασης και την ανάγκη μεταφοράς της στο εξωτερικό, επειδή τα Ιατρικά πιστοποιητικά δεν είναι διατυπωμένα όπως τα ορίζει η νομοθεσία που αφορά τη νοσηλεία ασθενών στο εξωτερικό.

Το κόστος της επέμβασης ανέρχεται σε 88.510 $ και το κόστος μεταφοράς (πτήση με ειδικό αεροσκάφος ασθενών εντατικής) στα 73.000 ευρώ. Η ημερομηνία εισαγωγής της όπως στάλθηκε από το νοσοκομείο της Βοστόνης λόγο του επείγοντος της κατάστασης είναι την παρασκευή 12-11-2010 και η προκαθορισμένη ημερομηνία χειρουργείου είναι την Τρίτη 16-11-2010.

Όποιος έχει την δυνατότητα και θέλει να βοηθήσει και να προσφέρει οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα:

6947967635 Τσαρούχα Γιώτα και

6974091459 Τσαρούχα Αθανασία

Αν τυχόν συγκεντρωθούνε χρήματα περισσότερα από τα απαιτούμενα, θα διατεθούνε στους μη κερδοσκοπικούς συλλόγους: Καρδιά του Παιδιού (http://www.kardiapaidiou.gr/) και Παιδικές καρδιές (http://www.paidikeskardies.gr/).

Ακόμα και ένα ευρώ είναι πολύτιμο για σωθεί η ζωή της μικρής Μαρίας-Ελένης.

Πηγη tro-ma-ktiko.blogspot.com

Το βρήκα στο συγκεκριμένο μπλογκ και σκέφτηκα να το αναρτήσω και εδώ, όποιος μπορεί ας βοηθήσει να γίνει καλά το μωράκι. Όσο περισσότεροι το μάθουν και όσο πιο γρήγορα μαθευτεί τόσο το καλύτερο γιατί χρόνος δεν υπάρχει :( Αύριο θα τηλεφωνήσω στα τηλέφωνα που έχουν δώσει και θα σας ενημερώσω για ότι παραπάνω μάθω.

as1cxHCFg2B0010MzUzNjZsfDQwMzk2Mmx8d2UgYXJlIGluIGxvdmUgZm9y.gif

Διαφημίσεις

Θα δώσω καμιά ευχή για τον διευθυντή της καρδιοπαιδοχειρουργικής, και τους υπαλλήλους του ΙΚΑ ντροπή και αίσχος.

Ο ΘΕΟΣ να βάλει το χέρι του να γίνει καλά το μωράκι .

http://as1ce6u0g410010MzQzfDAwMDY0MjJsfHdlIGFyZSB0b2dldGhlcg.gif

Τηλεφώνησα σήμερα στην Κυρία Γιώτα Τσαρούχα η οποία μου έδωσε λογαριασμό για να καταβάλω χρήματα. Μέχρι την Παρασκευή πρέπει να έχει μαζευτεί το πόσο. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, έστω και ένα ευρώ θα πιάσει τόπο!

Μπορείς να βάλεις τον αριθμό του λογαριασμού και όνομα για να είναι πιο εύκολο να κατατεθούν χρήματα? Να μην χρειάζεται όλοι να μιλάμε με τα συγκεκριμένα άτομα.

Μπορείς να βάλεις τον αριθμό του λογαριασμού και όνομα για να είναι πιο εύκολο να κατατεθούν χρήματα? Να μην χρειάζεται όλοι να μιλάμε με τα συγκεκριμένα άτομα.

Έχεις π.μ. ;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας είμαι θεία της Μαρίας Ελένης, μπήκα στη σελίδα τυχαία και με συγκινεί πολύ το γεγονός ότι το μήνυμα μας μεταδίδεται και σε άλλους ιστότοπους από εσάς. Έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό ποσό, όμως όχι ολόκληρο. Όποιος θέλει να δει περισσότερα για την περίπτωση της Μαρίας Ελένης μπορεί να επισκεφτεί την παρακάτω διεύθυνση:

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_163225240377856&ap=1

το αγγελουδι τελικα δεν τα καταφερε.....

σασ παραθετω τα λογια τησ θειασ τησ....

"το μωρακι μας κουραστηκε πολυ στην πτηση και δεν τα καταφερε.σασ ευχαριστω και παλι ολους. η μαρια-ελενη θελησε να ξεκουραστει"

καλο παραδεισο να χει το αγγελουδι....κουραγιο σε γονεισ και συγγενεισ.....

αχ γιατι θεε μου ...γιατι χρειαζοσουν και αλλο αγγελουδι στον ουρανο?

μωρακι μου.. εχω συγκλονιστει γιατι μπηκα στο facebook και διαβασα την ιστορια..

δεν αντεξε το καλο μου..

Διαφημίσεις

Καθε φορα που φευγει ενα παιδι... νιωθω σαν να φευγει ενα κομματι απο εμενα...

Κι ειμαι αγνωστη μεταξυ αγνωστων...

Δεν μπορω καν να φανταστω πως νιωθει αυτη η μανουλα...

Καλο Παραδεισο κοριτσακι μου..

Ξεκουρασου πια..

:cry::cry::cry::cry::cry:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Καθε φορα που φευγει ενα παιδι... νιωθω σαν να φευγει ενα κομματι απο εμενα...

Κι ειμαι αγνωστη μεταξυ αγνωστων...

Δεν μπορω καν να φανταστω πως νιωθει αυτη η μανουλα...

Καλο Παραδεισο κοριτσακι μου..

Ξεκουρασου πια..

:cry::cry::cry::cry::cry:

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010