Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ - ΥΠΝΟΣ?

adri
 Share

Recommended Posts

υπαρχει καμια μανουλα που μολις σταματησε να θηλαζει,να αρχισε το μωρακι της να κοιμαται συνεχομενα?

θηλαζω 8 μηνες, κ απο την εναρξη των στερεων καθε πρωι μεσημερι βραδυ και τουλαχιστον 4-5 φορες τη νυχτα. εχω κουραστει..

δεν εχω βοηθεια και ο βραδυνος υπνος μου ειναι πλεον απαραιτητος

εχω φτασει απο 55 κιλα, 46.

Διαφημίσεις

Kοιτα εγω δεν θηλαζω οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο απλα αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι και εγω που δεν θηλαζω εχω να κοιμηθω σαν ανθρωπος 18 μηνες οποτε δεν ειμαι σιγουρη οτι παιζει ρολο ο θηλασμος.

18???πολυ φοβαμαι οτι και εγω δεν θα γλυτωσω,η κορουλα μου γενικα δεν αγαπαει τον υπνο.απλα τελευταια καταλαβαινω οτι με εχει πιο πολυ για πιπιλα το βραδυ,παρα για φαγητο.και ειχε δειξει πολυ καλα σημαδια τον 4-5ο μηνα.αλλα λιγο....

εγώ θηλάζω αποκλειστικά, αλλά ο δικός μου είναι τρισήμιση μηνών. Παρ' όλα αυτά από την πρώτη μέρα δεν με ξυπνάει παρά μόνο μια ή δύο φορές το πολύ το βράδυ. Μήπως διψάει και ξυπνάει τοσο συχνά; Εννοώ να διψάει για νερό, γιατί νομίζω οτι από τη στιγμή που αρχίζουν τις στέρεες τροφές απαιτείται πιο πολύ νερό...Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για αυτό όμως. Επίσης, ο δικός μου κλαίει ακόμη και όταν είναι πολύ κατουρημένος, προφανώς δεν του αρέσει καθόλου αυτή η αίσθηση. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι παρόμοιο; Έχεις καταλάβει γιατί ξυπνάει; Τρώει το βράδυ που σε ξυπνάει την ίδια ποσότητα με αυτές κατά τη διάρκεια της ημέρας ( που σημαίνει οτι μάλλον δεν χορταίνει) ή λιγότερο και κοιμάται πάλι, που πιθανόν να το κάνει γιατί νιώθει ασφάλεια στο στήθος; Είναι μεγάλη παρηγοριά, ειδικά αν ξυπνάει τρομαγμένο, πιθανόν από κάποιο όνειρο...Σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για σένα πάντως, ελπίζω να ξεκουραστείς και να καταφέρεις να κοιμηθείς ένα ολόκληρο βράδυ σύντομα.

twmWp2.png

Απο το να σταματήσεις εντελώς τον θηλασμό, προσπάθησε να μειώσεις τους βραδυνούς. Μπορεί επίσης ο άντρας σου να του δινει δικο σου γάλα με το μπιμπερό μία φορά μεσα στη νύχτα, οπότε να κοιμάσαι λίγο παραπάνω. Κάθε φορά θηλάζει πολυ; πεινάει τοσο; αν του έδινες τη μία φορά λίγο νεράκι; Σ'εμένα επιασε! Ξυπνουσε κατά τις ΄12 και θηλαζε ελάχιστα. Οποτε αρχισαμε να του δινουμε νερό και τώρα δε σηκώνεται καθόλου εκείνη την ώρα.

Ομως να ξερεις πως αν μειώσεις τους βραδυνους θηλασμους θα μειωθεί αισθητά και το γάλα σου.

εγώ γιατι δεν αδυνατίζω;;;;

q8SSp3.png

Διαφημίσεις

δοκιμασα να δωσω και νερο και γαλα,αλλα τσατιζεται και ξαγρυπναει.αυτο που θελει ειναι στηθος,πιο πολυ για παρηγορια.γιατι απο τις 5 φορες τρωει σιγουρα τις2.τις υπολοιπες με το που θα βαλει το στηθος στο στομα,αποκοιμιεται.γιαυτο λεω μηπως το εχει κανει συνηθεια πλεον.μηπως αν την ξεκοψω σιγα σιγα,σταματαει να ξυπνα.

εγώ προσωπικά θεωρώ οτι αν το κάνει γιατί νιώθει ανασφάλεια ή φόβο ή θέλει παρηγοριά να μην του το στερήσεις τόσο απότομα. Κάποια στιγμή που κι ο δικός μου δεν κοιμόταν για πολύ ώρα συνεχόμενα, του έβαλα δίπλα του την μπλούζα που φορούσα για να με μυρίζει...και έπιασε! Ακόμη το κάνω, αν δω οτι έχει ανησυχο ύπνο. Επίσης, είναι πολύ βασικό το βράδυ να μην μιλάς στο παιδί, ακόμη κι αν κλαίει, γιατί τότε ξυπνάει κανονικά. Λίγο χτύπημα στην πλάτη, λίγο γάλα ή νερό, άλλαγμα στα γρήγορα της πάνας....αλλά στα μουγκά!! Πάντως είναι πολύ σημαντική η παρουσία της μαμας, η μυρωδιά της κι η ζεστασιά της γενικά, που είναι λογικό να σε αποζητά. Νομίζω πως αν περνάει και πολλές αλλαγές με διατροφή και άλλες συνήθειες, τότε ακόμη παραπάνω. Προσπάθησε να κάνεις αυτό με τα ρούχα σου δίπλα του και ίσως να λειτουργήσει, πού ξέρεις; Αλλά να είναι ρούχο φορεμένο δικό σου και ακόμη καλύτερα της ίδιας μέρας. Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο.

twmWp2.png

Ουτε και σε μενα επιασε...

adri μηπως βγαζει δοντια? Μηπως ζεσταινεται ή κρυωνει? Την ημερα πώς συμπεριφερεται? Εμενα ο μεγαλος (26 μηνων) ξυπναει τουλαχιστον 1 φορα τη νυχτα για να θηλασει. Το αστειο ειναι οτι τοσο ξυπναει κι ο μικρος (3 μηνων) τωρα τελευταια!

Αα, μηπως περναει καποιο αλμα αναπτυξης? Για διαβασε: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28430

Σταμάτησα να θηλάζω την κόρη μου τον Αυγουστο που τότε ήταν 16,5 μηνών. Από 3-6 μηνών κοιμόταν σερί 10-4. Από τους 6 μήνες και μετά ξυπνούσε από 2-3 έως ν φορές τη νύχτα. Έκανα διάφορες προσπάθειες για να βελτιώσω τον ύπνο της και πράγματι κατά περιόδους τα ξυπνήματα περιορίζονταν στα 2-3 αλλά μέχρι εκεί. Μετά το χρόνο έκανα νυχτερινό αποθηλασμό αλλά τα ξυπνήματα συνεχίστηκαν.

Μετά τον αποθηλασμό συνέχισε να ξυπνάει 2-3 φορές τη νύχτα.

Είναι 4 μέρες που κοιμάται σερί 8 το βράδυ έως 6 το πρωί και δεν έκανα τίποτα γι'αυτό.

Η συμβουλή μου; Όταν οι αντοχές σου σε εγκαταλείπουν, πάρε το μωρό σου στο κρεβάτι σου και κοιμηθείτε μαζί. ΤΟ μωρό μπορεί να ξυπνήσει λιγότερες ή τις ίδιες φορές, εσύ όμως δεν θα χρειαστεί να σηκωθείς. Θα είσαι η πιπίλα του -όπως και τώρα - αλλά θα κερδίσεις λίγη παραπάνω ξεκούραση.

Φρόντισε το εαυτό σου γιατί το μωρό σου σε χρειάζεται γερή και δυνατή.

Επίσης, μπορείς να διαβάσεις το "No-cry sleep solution". Εμένα γενικά με βοήθησε πολύ κι ας μην κατάφερα τελικά να πείσω την κόρη μου να μην ξυπνάει το βράδυ.

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριτω πολυ για την συμπαρασταση σας.eliza την εχω ηδη στο κρεβατι μου τους 2 τελευταιους μηνες,γιατι δεν αντεχα.η πλακα ειναι οτι 4ο και 5ο μηνα δεν ξυπνουσε καθολου.απο τους 5,5 αρχισαμε.kit katerina τα δοντακια σκασανε τον 6ο μηνα.και παρηγοριομουν λεγοντας οτι γιαυτο ξυπναει.ομως η κατασταση αντι να βελτιωνεται συνεχως χειροτερευει.

και μιλαω πολυ σοβαρα,οτι τρωω για 2.τα παντα και πολυ.και με το ζορι.κι ομως ολο αδυνατιζω.αφου πιστευα οτι εχω καποια αρρωστια και εκανα γενικες εξετασεις.τελικα πιστευω οτι αν δεν κοιμαται κανεις σωστα,και εχει αυτη τη μονιμη υπερενταση που εχω εγω, ο οργανισμος εξασθενει κ αδυνατιζει

και συγχαρητηρια που θηλασατε τοσο πολυ κοριτσια. η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να αποθηλασω...ειναι τοσο υπεροχες αυτες οι στιγμες....αυτη η νυχτα ομως με σκοτωνει.

κοριτσια εχω ενα μωρο 15 ημερων και ενω το θηλαζω αποκλειστικα καθε 1 με 1 1/2 ωρα την ημερα, το βραδυ δεν χορταινει με τιποτα. ενω τρωει κανονικα μετα απο 10 λεπτα ξυπναει πεινασμενο. η παιδιατρος μου ειπε να του δινω το βραδυ συμπληρωμα. ομως δεν θα μειωθει το γαλα μου; καθε πληροφορια ή εμπειρια δεκτη. δεν θελω να σταματησω τον θηλασμο και ας ειμαι ξυπνια ολη τη νυχτα (κυριολεκτικα). ευχαριστω.

lRR9p3.png

και συγχαρητηρια που θηλασατε τοσο πολυ κοριτσια. η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να αποθηλασω...ειναι τοσο υπεροχες αυτες οι στιγμες....αυτη η νυχτα ομως με σκοτωνει.

Βρε, τι συγχαρητηρια? Κι εσυ μπορεις να το πετυχεις, ειναι στη φυση μας να αντεχουμε! Αφου δε θελεις να αποθηλασεις, τοτε πρεπει να κανεις υπομονη και να ξεκουραζεσαι την ημερα περισσοτερο. Σιγουρα ομως, οπως αλλαξε μια φορα η συμπεριφορα της κορης σου θα ξαναλλαξει. Ειναι θεμα χρονου. Μηπως να την "κουραζες" λιγο παραπανω κατα τη διαρκεια της ημερας? Βολτουλες κανετε? Με το καροτσι ή με το μαρσιπο? Πού κοιμαται? Αν δεν κοιμαστε μαζι, δοκιμασε το. Ειναι σωτηριο για σενα να θηλαζει ενω κοιμαστε. Αν σε παρηγορει, ολες περεσεμε απο τετοιες φασεις. Κι εμενα καποια στιγμη, δε θυμαμαι σε ποια ηλικια, ξυπναγε καθε 1,5 ωρα για να θηλασει. Περασε ομως! Κανε υπομονη και ολα θα φτιαξουν!

κοριτσια εχω ενα μωρο 15 ημερων και ενω το θηλαζω αποκλειστικα καθε 1 με 1 1/2 ωρα την ημερα, το βραδυ δεν χορταινει με τιποτα. ενω τρωει κανονικα μετα απο 10 λεπτα ξυπναει πεινασμενο. η παιδιατρος μου ειπε να του δινω το βραδυ συμπληρωμα. ομως δεν θα μειωθει το γαλα μου; καθε πληροφορια ή εμπειρια δεκτη. δεν θελω να σταματησω τον θηλασμο και ας ειμαι ξυπνια ολη τη νυχτα (κυριολεκτικα). ευχαριστω

Ναι, αν αρχισεις να δινεις συμπληρωμα σταδιακα θα αποθηλασεις. Ειναι παρα παρα πολυ μικρο το νινακι σου. Κι εσυ πρεπει να κανεις υπομονη, να θηλαζεις οποτε και για οσο σου το ζηταει και να μην ακολουθεις οδηγιες τυπου "10' σε καθε στηθος" και "καθε 3 ωρες". Να ξεκουραζεσαι και καλη δυναμη. Ο,τι αλλο θες εδω ειμαστε!

Α, κοριτσια, ριξτε και μια ματια στο τοπικ του θηλασμου, θα βρειτε πολλες ομοιοπαθουσες!

Διαφημίσεις

Σταμάτησα να θηλάζω την κόρη μου τον Αυγουστο που τότε ήταν 16,5 μηνών. Από 3-6 μηνών κοιμόταν σερί 10-4. Από τους 6 μήνες και μετά ξυπνούσε από 2-3 έως ν φορές τη νύχτα. Έκανα διάφορες προσπάθειες για να βελτιώσω τον ύπνο της και πράγματι κατά περιόδους τα ξυπνήματα περιορίζονταν στα 2-3 αλλά μέχρι εκεί. Μετά το χρόνο έκανα νυχτερινό αποθηλασμό αλλά τα ξυπνήματα συνεχίστηκαν.

Μετά τον αποθηλασμό συνέχισε να ξυπνάει 2-3 φορές τη νύχτα.

Είναι 4 μέρες που κοιμάται σερί 8 το βράδυ έως 6 το πρωί και δεν έκανα τίποτα γι'αυτό.

Η συμβουλή μου; Όταν οι αντοχές σου σε εγκαταλείπουν, πάρε το μωρό σου στο κρεβάτι σου και κοιμηθείτε μαζί. ΤΟ μωρό μπορεί να ξυπνήσει λιγότερες ή τις ίδιες φορές, εσύ όμως δεν θα χρειαστεί να σηκωθείς. Θα είσαι η πιπίλα του -όπως και τώρα - αλλά θα κερδίσεις λίγη παραπάνω ξεκούραση.

Φρόντισε το εαυτό σου γιατί το μωρό σου σε χρειάζεται γερή και δυνατή.

Επίσης, μπορείς να διαβάσεις το "No-cry sleep solution". Εμένα γενικά με βοήθησε πολύ κι ας μην κατάφερα τελικά να πείσω την κόρη μου να μην ξυπνάει το βράδυ.

1,5 ετών σταμάτησε !!! Ωχ !!! Εχω δρόμο ακόμα !!!!

Και εμένα έκανε ενα ξύπνημα το βράδυ , αλλα απο 5,5 μηνών ξυπνάει πολύ συχνά . Τώρα είναι σχεδόν 8μηνών ......... και απο οτι καταλαβαίνω εχω δρόμο μπροστά μου ........ δυστυχως !!!!!

Ομως στο κρεβάτι επειδή είναι πολύ ζωηρή δεν μπορώ να την πάρω . Δεν την σταματά ούτε το κάγκελο !!!!! Θα πέσει κάτω !!!!!

Κάποια εξήγηση θα υπάρχει όμως βρε κορίτσια !!!!! Δεν μπορεί να είναι τυχαίο !!!!

Νυχτερινό αποθηλασμό , πως έκανες ?

JJBjp3.png

κοριτσια εχω ενα μωρο 15 ημερων και ενω το θηλαζω αποκλειστικα καθε 1 με 1 1/2 ωρα την ημερα, το βραδυ δεν χορταινει με τιποτα. ενω τρωει κανονικα μετα απο 10 λεπτα ξυπναει πεινασμενο. η παιδιατρος μου ειπε να του δινω το βραδυ συμπληρωμα. ομως δεν θα μειωθει το γαλα μου; καθε πληροφορια ή εμπειρια δεκτη. δεν θελω να σταματησω τον θηλασμο και ας ειμαι ξυπνια ολη τη νυχτα (κυριολεκτικα). ευχαριστω.

Aν και είμαι πολύ "νέα" μανούλα και στο θέμα του θηλασμού έχω να σου πω οτι μέχρι να σαραντίσει ο μικρός μας δεν κοιμόμουν σχεδόν καθόλου τις νύχτες, ήθελε συνέχεια να θηλάζει, είναι κουραστικό το ξέρω αλλά κάνε υπομονή, δεν έχει νόημα το συμπλήρωμα, το δικό σου γάλα του φτάνει και του περισσεύει...απλά το μητρικό είναι πολύ ευπεπτο και πεινάνε πολύ πιο γρήγορα τα μωρά (ειδικά τόσο μικρά)...το "ξένο" είναι βαρύ γάλα και τα ναρκώνει γι'αυτό κοιμόνται και περισσότερο, δε σημαίνει δλδ οτι τα χορταίνει το συμπλήρωμα και όχι το δικό σου.

gNrhp2.png

κοριτσια ευχαριτω πολυ για την συμπαρασταση σας.eliza την εχω ηδη στο κρεβατι μου τους 2 τελευταιους μηνες,γιατι δεν αντεχα.η πλακα ειναι οτι 4ο και 5ο μηνα δεν ξυπνουσε καθολου.απο τους 5,5 αρχισαμε.kit katerina τα δοντακια σκασανε τον 6ο μηνα.και παρηγοριομουν λεγοντας οτι γιαυτο ξυπναει.ομως η κατασταση αντι να βελτιωνεται συνεχως χειροτερευει.

Δεν είναι μόνο τα πρώτα δόντια, ακολουθούν και τα υπόλοιπα:mrgreen: 20 το σύνολο.

και μιλαω πολυ σοβαρα,οτι τρωω για 2.τα παντα και πολυ.και με το ζορι.κι ομως ολο αδυνατιζω.αφου πιστευα οτι εχω καποια αρρωστια και εκανα γενικες εξετασεις.τελικα πιστευω οτι αν δεν κοιμαται κανεις σωστα,και εχει αυτη τη μονιμη υπερενταση που εχω εγω, ο οργανισμος εξασθενει κ αδυνατιζει

Είχα αντίστοιχο πρόβλημμα μετά που γεννήθηκε η Σοφία. Με χίλια ζόρια και τρώγοντας τον αμπακο κατάφερνα να μην αδυνατίζω. Επανήλθα στα κανονικά μου με ομοιοπαθητική και μάλιστα ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Η κούραση σίγουρα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας αλλά υπάρχει τρόπος να βρεις ισορροπία. Μην τα αφήνεις έτσι!!!!

1,5 ετών σταμάτησε !!! Ωχ !!! Εχω δρόμο ακόμα !!!!

Και εμένα έκανε ενα ξύπνημα το βράδυ , αλλα απο 5,5 μηνών ξυπνάει πολύ συχνά . Τώρα είναι σχεδόν 8μηνών ......... και απο οτι καταλαβαίνω εχω δρόμο μπροστά μου ........ δυστυχως !!!!!

Ομως στο κρεβάτι επειδή είναι πολύ ζωηρή δεν μπορώ να την πάρω . Δεν την σταματά ούτε το κάγκελο !!!!! Θα πέσει κάτω !!!!!

Κάποια εξήγηση θα υπάρχει όμως βρε κορίτσια !!!!! Δεν μπορεί να είναι τυχαίο !!!!

Νυχτερινό αποθηλασμό , πως έκανες ?

Στρώμα στο πάτωμα στο παιδικό?Και μετακομίζεις εκεί από το πρώτο ξύπνημα (δικό σου) και μετά.

Για νυχτερινό αποθηλασμό -μετά το χρόνο όμως- δες εδώ

http://drjaygordon.com/attachment/sleeppattern.html

Κορίτσια πάντως μπείτε στην ενότητα του θηλασμού. Θα βρείτε -αν μη τι άλλο - μπόοοοοοοολικη συμπαράσταση. Τουλάχιστον να μην αισθάνεστε μοναξιά;) Εϊμαστε πολλές!!

KbCJp2.pngEYukp3.png

eliza εχεις δικιο.υπομονη και μονο υπομονη.αλλα να ρωτησω και κατι αλλο?χθες ξυπνουσε καθε δυο ωρες ακριβως.

8:30 κοιμηθηκε.ξυπνηματα:10:30,12:30,2:30,4:30,και 6:30 οπου ξυπνησε κανονικα.τοσο προγραμμα δηλαδη?πως ειναι δυνατον?

Στρώμα στο πάτωμα στο παιδικό?Και μετακομίζεις εκεί από το πρώτο ξύπνημα (δικό σου) και μετά.

καταπληκτική μέθοδος, με έχει καταβολέψει:D

eliza εχεις δικιο.υπομονη και μονο υπομονη.αλλα να ρωτησω και κατι αλλο?χθες ξυπνουσε καθε δυο ωρες ακριβως.

8:30 κοιμηθηκε.ξυπνηματα:10:30,12:30,2:30,4:30,και 6:30 οπου ξυπνησε κανονικα.τοσο προγραμμα δηλαδη?πως ειναι δυνατον?

Είναι δυνατόν γιατί ο ύπνος των ανθρώπων κάνει κύκλους: Βαθύς ύπνος - ελαφρύς ύπνος- REM και πάλι από την αρχή, περιοδικά

Δεν παίρνω όρκο για την σειρά, πάει καιρός που τα διάβασα και δεν τα θυμάμαι ακριβώς, αλλά το νόημα είναι ότι όταν είμαστε στην φάση του ελαφρύ ύπνου είναι πολύ εύκολο να ξυπνήσουμε, αν κάτι μας ενοχλεί.

jv42p3.png

DfUyp2.png

Εμένα είναι 16 μηνών και κοιμάται μόνο μαζί μου εδώ και ένα μήνα. Επίσης μετά τον χρόνο της έδινα και λίγο συμπλήρωμα το οποίο δεν το δέχεται εδώ και ένα μήνα. Βγάζει δόντια και πέρασε μία γερή ίωση αλλά η συμπεριφορά της είναι τελείως διαφορετική.... Ναι, με κουράζει πολύ γιατί δουλεύω κιόλας αλλά το βράδυ δεν αντέχω να την ακούω να κλαψουρίζει, την βάζω στο στήθος και ξανακοιμάμαι κι εγώ...

Καλό κουράγιο!

Να σου πω και γω που είμαι ομοιοπαθούσα την εμπειρία μου..η κόρη μου είναι 8 μηνών περίπου και θηλάζει 8-12 το βράδυ και 6 το πρωί περίπου..τις υπόλοιπες φορές που ξυπνάει το στήθος το χρειάζεται για νανούρισμα..πόσο όμως ξυπνάει? τελευταία ξυπνάει κάθε μισή ώρα μέχρι τις 12 και μόλις ξαπλώσω μαζί της αυτομάτως το κόβει και ξυπνάει μόνο για γάλα 1-2 φορές..αν δεν ξαπλώσω μαζί της γιατί θέλω να δω και καμιά ταινία η μάνα η ταλάιπωρη, ξυπνάει κάθε ώρα..μάλλον λιγο χειρότερα από σενα θα έλεγα..;)

επειδή το έψαξα ξυπνάει στο μισάωρο δηλαδή στη μετάβαση από τον ελαφρύ τησ ύπνο στο βαθύ και στην ώρα δηλαδή στο τέλος του κύκλου ύπνου της..και μέχρι 6 μηνών να φανταστείς κοιμόταν και 4ωρα..μόλις μπήκε 6 άστα..κάθεμισή ώρα σουλέω..

εγώ ακολουθώ το no cry δηλαδή μόλις κλείνει τα μάτια και την παίρνει ο ύπνος της τραβάω το στήθος..έτσι έχει μειώσει το χρόνο που περνάει στο στήθος για νανούρισμα, πολλέσ φορέσ δεν χρειάζεται καν μόνο να ακουμπήσει στο στήθος θέλει και την παίρνει ο ύπνος..όμως αν τη νιώθω ανήσυχη κλπ ξαπλώνω δίπλα της και κοιμομαστε μαζί (βγάζοντας πάντα το στήθος)..επίσης στους ημερίσιους ύπνους την κοιμίζω στο καρότσι πλέον για να υπάρχει και μια εναλλακτική από το βυζάκι..χθες είχαμε σούπερ επιτυχία γιατί την κοίμισε ο άντρας μου μόνο με νανούρισμα και χάιδεμα!!!!

σε καταλαβαίνω απόλυτα και σου λέω υπομόνή και κοιμίσου και λίγο μαζίτης για ξεκούραση..η μέθοδος μπορεί να σε βολέψει αρκετά..και λιγο το ένστικτο και θα στρώσει το θέμα με τον καιρό..εγώ σταμάτησα να το σκέφτομαι και νιώθω καλύτερα..;):D

aggelikoula2 τι τραβαμε!4 και 5ο μηνα η δικια μου εκλεινε και 8ωρα χωρις ξυπνημα,ενιωθα ξεκουραστη και ασ μην εκλεινε ματι την ημερα...εδω κ 3 μηνες ομως...περναω τα ιδια με σενα.την ημερα το εκοψα το βυζακι.υπνο με κουνημα στο καροτσι.τουλαχιστον να μπορει κ ο αντρας μου να με βοηθα.το βραδυ ΜΟΝΟ τσιτσι θελει.τιποτα αλλο.αν προσπαθησω με κατι αλλο,τσατιζεται,ξαγρυπνα,και αρχιζει η κλαψα...οποτε παλι στο βυζακι καταληγουμε...ποτε θα κοιμηθουν τα παιδια μας????:cry: