Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θα θυμώνατε?


Λένη

Recommended Posts

Πρέπει κάπου να αφήσουμε το μωρό το απόγευμα, και η μόνη λύση είναι η αδερφή μου, 28 χρονών ελέυθερη..αλλά ο ΄΄κύριος΄΄, μου είπε ότι φοβάται, θα ήταν πιο ήσυχοσ με τη μαμά μου, αλλά αφου δεν μπορεί η μαμά μου ας ΄τον παρουμε μαζί τον μικρό (1 έτους!)..πώς θα το χειριζόστασταν??εγώ θύμωσα πολύ!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λενακι, η αδερφη σου το εχει ξανακρατησει το μωρο? θελω να πω ξερει τα ωραρια του, να το ταισει , να το αλλαξει, εχει ξαναμεινει τοση ωρα μονη της με το μικρο? αν, οχι νομιζω οτι καπου εχει ενα δικιο ο αντρας σου. αν το εχει ξανακανει ρωτησε τον ηρεμα γιατι αυτη την φορα εχει αντιρρηση.να σου πω την αληθεια μου κι εγω αν ηξερα οτι ο ανθρωπος που θα αφησω τη μικρη δεν το..... κατεχει ιδιαιτερα το αθλημα θα την επαιρνα μαζι μου αν γινοταν.

 

ηρεμια καλη μου :D

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι λογος αυτος να θυμωνεις!

Το οτι ο αντρας σου νοιωθει οτι το παιδι σας ειναι πιο ασφαλες με την πεθερα του ειναι κατι που πρεπει να προσπαθησεις να το κατανοησεις!

Στην τελικη γιατι δεν το παιρνετε μαζι σας αφου εχετε αυτη την δυνατοτητα?

Βεβαια ισως να μην ειμαι η αρμοδια να μιλησω για το θεμα μιας και την μικρη μου την μεγαλωνω μονη μου χωρις καμια βοηθεια απο γονεις οποτε και θεωρω αυτονοητο οτι οπου παω ειναι και το παιδι μαζι μου!Κατα συνεπεια μια τετοια διενεξη μου φαινεται αστεια! :?

Ελπιζω να βρειτε λυση που να ικανοποιησει και τους δυο σας! :)

yHVLp3.png G2Hmp3.png
Link to comment
Share on other sites

Αν η αδελφη μου ηταν ωριμο ατομο και μπορουσαμε να της εχουμε εμπιστοσυνη στο θεμα του παιδιου θα θυμωνα. Σε αντιθετη περιπτωση δεν σκεφτομουν καν να αφησω το παιδι μου. Στον αδελφο μου ας πουμε δεν θα το αφηνα με τιποτα ακομη και τωρα που εγινε ο ιδιος πατερας. Σιγουρα θα μου ξεχναγε πουθενα τα παιδια μου :lol: .

Link to comment
Share on other sites

Γνωρίζω μια κοπέλα η οποία τα πρωινά δουλεύει σε ένα γραφείο και το παιδί το κρατάει ο αδερφός της.

 

Τώρα, σίγουρα δεν είναι λόγος για να θυμώσεις αν και δεν ξέρουμε όλα τα στοιχεία. Σίγουρα σε καταλαβαίνω από την άποψη ότι δεν είναι πολύ ευχάριστο να αμφισβητούν την υπευθυνότητα ενός δικού σου ανθρώπου, απλά προφανώς ο άντρας σου θα ένοιωθε πιο άνετα να τον αφήνατε στη μαμά σου ή να τον πέρνατε μαζί.

 

Θα πρέπει να χαίρεσαι που νοιάζεται ο άντρας σου τόσο πολύ για το παιδί σου όσο και εσύ. Απλά είχατε διαφορετική άποψη για το θέμα. Νομίζω πάντως ότι αν δε θύμωνες και το συζητούσες μαζί του, θα μπορούσες να "περάσεις" αυτό που ήθελες κάνοντάς τον και αυτό να είναι ευχαριστημένος και ήσυχος ότι το παιδί θα είναι σε καλά χέρια - στα χέρια της αδερφής σου.

 

Θοδωρής

Είναι δυνατόν να εργάζεσαι και να ζεις κάτω από την ίδια στέγη; Ιδού η απορία...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δε λες πάλι καλά που προτιμά τη μαμά σου;

Θα μπορούσε να θεωρεί μόνο τη δική του μανούλα ικανή να φροντίσει το παιδί σας και να μην εμπιστεύεται κανέναν άλλο παρά μόνο αυτή.

Φαντάζεσαι νεύρα τότε;

Άσε, υπάρχουν πολύ χειρότερες καταστάσεις γι'αυτό ηρέμησε κοπέλα μου...

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Link to comment
Share on other sites

Συγγνωμη δεν ξερω την αδερφη σου αλλα αυτο που λες μου φαινεται αστειο! εγω θα χτυπουσα παλαμακια αν ο αντρας μου εδειχνε τετοια προτιμηση στη μαμα μου!!δεν εχεις ζησει φαινεται τα χειροτερα γι αυτο τα λες αυτα!!! τυχερη εισαι! πολλα φιλια!

Link to comment
Share on other sites

εγώ προσωπικά αφήνω την κόρη μου για 1~2 πρωινά τον μήνα στην ξαδέρφη του άντρα μου που είναι 21 χρονών.Την εμπιστεύομαι όμως πολυ γιατί έχει τέλεια επικοινωνία με όλα τα παιδάκια γενικώς και η κόρη μου τρελαίνεται από τη χαρά της όταν μάθει οτι θα έρθει.Φυσικά δεν εξήγησες για ποιο λόγο δεν θέλει ο άντρας σου να κρατήσει το παιδί η αδερφή σου?Γιατί είναι ελεύθερη και δεν έχει εμπειρία?Γιατί φοβάται??

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Link to comment
Share on other sites

Ναι γιατί φοβάται λέει..το ελεύθερη το σημείωσα επειδή δεν έχει παιδιά..απλά εγώ το πήρα προσωπικά ότι δεν εμπιστεύεται έναν άνθρωπο δικό μου..ισως υπερέβαλλα..δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα τόσο προσωπικά μάλλον, αλλιώς δεν θα τη βγάλουμε καθαρή..

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...